عالی بود
چاکریم............
Printable View
عالی بود
چاکریم............
برنامه نت ساپورت ورژن فول همراه با سریال وکد لازم دارم فوری
سلام.من سارا دانشجوي رشته ي کامپيوتر هستم.عاشق هک کردنم اما متاسفانه الان هيچي از هک هاليم نميشه.اصلا نميدونم بايد از کجا شروع کردودوست دارم يه نفر کمکم کنه و بهم بگه که بايد از کجا شروع کنم و چي ياد بگيرم.ممنون
نقل قول:
سلام.من سارا دانشجوي رشته ي کامپيوتر هستم.عاشق هک کردنم اما متاسفانه الان هيچي از هک هاليم نميشه.اصلا نميدونم بايد از کجا شروع کردودوست دارم يه نفر کمکم کنه و بهم بگه که بايد از کجا شروع کنم و چي ياد بگيرم.ممنون
ميتونيد به صفحه 47 و48 همين تاپيك مراجعه كنيد وجوابتون رو پيدا كنيد
سلام به همه دوستان , از جمله عاشقان هک .... من حمید هستم . دانشجوی ترم 7 کارشناسی ICT ......
باید بگم که که من ظرف یه 3 ساعت انواع سئوال و جوابهای این قسمت که حدود 480 تا می شد را تا انتها خوندم ...
که جا داره همین جا از آقا مجید و دیگر دوستان که اسمی از آنها در خاطرم نماند تقدیر و تشکر بکنم ......
من خودم رو یه هکر نمیدونم ولی تقریبا یه فرمت کلی از مسیری که باید برای هکر شدن آدم باید طی کنه را بدست اوردم که میخوام به همه کسایی که می خان شروع کنم به گم ....
من خودم خودم اعتقاد دارم و به همه همکلاسیها هم این جمله رو گفتم به شما هم میگم.
یه هکر خوب کسی که :
1) برنامه نویسیهای C و ++C و #C و Assembly و کلا هر چی اسم برنامه نویسی که تو این قسمت خوندین دیدید بلده باهاش برنامه نویسی کنه برنامه نویسی کنه نه اینکه باهاش محاسبات انجام بده بلکه بلده با استفاده از اون با ویندوز و شبکه و سخت افزار کامپیوتر ارتباط برقرار کنه و مهمتر باهاش کشف الگوریتم رمز نگاری کنه ...
2) یه هکر خوب کسی که سخت افزار های کامپیوتر و شبکه و نحوه کار و عمل کرد آنها را میدونه از اطلاعات کنترلی گرفته تا پروتکلهایی که تو هر قسمت به کار رفته و جزع به جزع آن ...
3) یه هکر خوب کسی که با تمامی سیستم عامل کار کرده باشه و از نقاط قوت و ضعفهای هر کدوم اطلاع داشته . درکل از زیر و بم هر سیتم عامل رئ بشناسه چون بر اساس همین زیرو بم ها و ضعف هاست که میان کد نویسی میکنند تازه با زبان خاص واسه هر قسمت و کاربرد خاص خودش .
تا اینکه بتونن با اون سیستم عامل ارتباط برقرار کرده و سرش کلاه بزارن . جدا به نظر من هک کردن چیزی جز کلاه گذاشتن و دور زدن نیست و این هم جز با آشنایی از نقاط ضعف محیا نمیشه.
اینم بگم که اگر ما هک را بهتره بگم علم هک که واقعا برای خودش یه علمی محسوب میشه مثل یه شهر در نظر بگیریم بالای در ورودی این شهر نوشته هرکس که C , لینوکس نمی داند وارد نشود.
هر وقت اینو میگم یاد این جمله می یوفتم :
حضرت محمد (ص): من شهر علمم و علی (ع) درب آن است هر کس می خواهد وارد شهر شود باید از درب آن وارد شود.
دوستان واسه هکر شدن آدم باید خیلی بدو و باید بدو نه اینکه راه بره چون واقعا علم IT هر 4 ماه یک بار داره 2 برابر میشه ....
و مهتر از همه اینکه اگه می بینه که عقبه و هیچی نمیدونه ناراحت نباشه و ناامید نباشه که ناامیدی برادر مرگ است .
که آدم بلاخره باید از یه جا شروع کنه .
به همه دوستان من توصیه میکنم که برای هک کردن اول از هک کامپیوتر خودشون شروع کنند بعد یه شبکه محلی با 2 تا کامپیوتر راه بندازن و سعی کنن که از یکی از سیستم ها به سیستم کناری نفوذ کنند بطوری که تمامی کنترل سیتم رو مانند سیتم خودشون دردست داشته باشن لازم به گفتنه که سعی کنین راه و روش های مختلف واسه این کار رو کشف کنید و همیشه دنبال یه راه جدید بگردین دنباله رو کور کورانه روشهای دیگران نباشید .
بعد برید سراغ هک سرور که اگه هک سرور رو یاد گرفتید به راحتی میتونید هک سایت هم رو انجام بدید و لی در نظر داشته باشید که باید از چه موانعی رد بشید که عین رد شدن از میدان مینه ....
لازم بگفته اگه پول واسه راه اندازی شبکه و خرید سیستم ندارید از نرم افزار wmware که واسه نصب و اجرای سیستم عاملهای مختلف و تنظیم آنها در کنار هم و در یه لحظه روی یه سیستم را به ما میده ......
راستی یه چیز دیگه بگم بدانید که Dos و telnet از اساسی ترین و پایه ای ترین جز هک محسوب میشه پس لطفنا سعی کنید که حتما اینارو کاملا یاد بگرید ......
یه چیز اساسی دیگه که بنیادی و باید یاد بگرید شبکه است چه از تپولوژی گرفته و تمام چیزهایی چون روتر و سوئیچ , وایرلس , فایروایلو ... باید بدانید باید شما از نحوه اتباط و انقال اطلاعات بین این ابزار ها اطلاع داشته و به تمامی پروتوکل های شبکه آشنا باشین ....
در پایان کتاب هایی را به شما معرفی میکنم که کمک آنها در فهمیدن حقایق برای شما خالی از لطف نیست :
کتاب مهندسی اینترنت آقای احسان ملکیان ؛ طراحی و پیاده سازی شبکه های کامپیوتری آقای ملکیان ؛ مبانی شبکه نوشته عطا الهی نتشارات ناقوس ؛ آشنایی و پیکر بندی روترها و سوئیچ های سیسکو در 21 روز ملکیان ؛ 2 کتاب سیستم عامل و شبکهای کامپیوتری اثر تنمبام ترجمه خاصی مد نظر ندارم ؛
واسه کتابها یی در مورد سیستم عامل ها واسه آشنایی کتابهای زیادی هست کتابهای ویندوز میکروسافت و غیر میکروسافت هم تو بازار گیر میاد ولی باید بدونید تا خودتون با اونا کار عملی نکنید و با هاش سرو کله نزدید از نکات و جاهای مخفی و اشکالات اون سر در نمی یارید .
واسه برنامه نویسی کتابهای زیادی واسه آشنایی هست که اونا رو یاد بگیرید بعد سعی کنید نحوه استفاده از اونارو واسه هک پیدا کنید ..... برنامه نویسی تحت شبکه و ارتباط با سیستم سیستم عامل فراموشتون نشه ....
در آخر هم از دوستان میخوام اصلا دنبال هک آی دی نرن و اگه مردن خدوشون واسه هک آی دی نرم افزار بنویسن .....
امید وارم که تونسته باشم راحی جلوی پای شما عزیزان قرار بدم .......
اگه کسی سئوالی چیزی داشت اگه بتونم حتما راهنماییش میکنم بهتره به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل بزنه چون من بیشتر ایمیلمو چک میکنم تا ....
اگه کسی دوست داره مستقیما مشکل یا حرفشو بگه شماره همراهم اگه خواستین تو پروفایلم ایمیل یاهو هست .....
راستی دوباره بگم من هکر نیستم ها یه موقع از من یه چیزایی نخواید که شرمندتون بشم
من هم مثل همه شما دارم سعی میکنم که یه هکر بشم . من خیلی تا امروز هنر کرده باشم تونستم از طریق تلنت به یه کامپیوتر یه متر اونورتر وصل بشم و بهش کامند بدم .
با تشکر از تمام دوستان خوبم , بهتره بگم هم وطن های عزیزم ......
به امید آن روز که همه ما که این مطالب که همه هم وطنهای عزیز مان تا حالا نوشته اند و دیگر هم وطنا که از این به بعد خواهند نوشت و مطالب و سئوالات و مشکلات یکدیگر را خوانده اند و جواب می دهند به یک هکر مفید (که آرزوی دیرینه همه ماست تبدیل شویم.) برای جامعه و برای محافظت دیگر هم وطنان از حملات دشمنان به آنها که جنگ فردا جنگ سایبر است ..... :11::40::10:
سلام
ممنون حمید جان ، توضیح کاملی بود :46:
ولی بستگی داره از هک چی بخوای
-----------------------------------
خود هک به چند دسته تقسیم میشه ، و بعضی از رشته هاش با کرک مثل هم هست
مثل مهندسی معکوس که توی هردو کاربر دارن
ولی درکل میشه اینجوری گفت ، اگه میخواین هکر خوب بشید ، باید به یک زبان مسلط باشید(بهترین c هست) ، با اسمبلی آشنایی داشته باشید و بتونید با کنسول های مختلف کار کنید
یک چیز دیگه ، قدرت آنالیز خوبی هم باید داشته باشید
:10:
دوستان اینا نمیخوان موساد و هک کنن که برن زبان c و assembly و لینوکس باد بگیرن حرف همه دوستان درست ولی بیاید سختش نکنیم اول پیشنهاد من واسه دوستان صفر .مقاله اراز صمدی رو بخونین اونو بخونین هکر نمیشینا :10: تازه میفهمین مقاله های دیگه چی میگه اخه تو مقاله اموزش هک از پایه: مثلا نوشته با nessus اسکن کن بعد اکسپلویت دانلود کن بعد با cygwin کامپایل کن .از پایه رو حال کردی:31: .ولی اول مقاله اراز بخونید بعد مقاله های دیگرو.
بیا بابا اصلا خودم اپلود کردم:31:
[HTML]http://www.4shared.com/file/93177181/25ea6466/p3oworld_Araz-samadi-Full_Hacking_book.html[/HTML]
سلام :
آقا BioHazard و avizooon به خاطر مطالبتون دستتون درد نکنه .
حال عزما ( ا ُزما ) دادين ....
با سلام خدمت دوست عزیزم آقا مجید من p4tr1c14n ادمین iut-team هستم . البته من مقاله رو نخوندم ولی میگم بهتر نیست دستورات اکس÷ولیت کردن یا استفاده از اون یا همون شل گرفتن یاد بدی این دستورات همه بلدن .
مرسی از آموزشت
با سلام
یه سوال؟ من هرچی ip توی این برنامه nmap مینویسم این پیغام رو میده Starting nmap V. 3.00 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Note: Host seems down. If it is really up, but blocking our ping probes, try -P0
Nmap run completed -- 1 IP address (0 hosts up) scanned in 60 seconds میخواستم از دوستانی که با این برنامه کار کردند بپرسم که چرا این جوریه ایا مشکل از سیستم منه یا از جای دیگه ؟
با تشکر
سلام دوست عزیز...
می شه بگین میخواهی ip مورد نظر رو از چه لحاظ scan کنی ......
چون تو nmap خیلی کارا میشه سر هر ip در آورد ....
command های زیادی میشه داد ....
توضیح بیشتر خواهشا ...
:23::question:
مشکل از سرور هست همونطور که ارور گفته از سوییچ PO استفاده کنین اگر نشد PN رو امتحان کنید
nmap -PO <IP Address>
باید بگم که من از nmapwin استفاده میکنم و از command های nmap بی اطلاعم!نقل قول:
همون گزینه ی پیشفرض رو فعلا دارم تست میکنم ( synhealth )
نمیدونم چه طور باید از این سوئیچا استفاده کرد توی nmapwin?نقل قول:
مشکل از سرور هست همونطور که ارور گفته از سوییچ PO استفاده کنین اگر نشد PN رو امتحان کنید
nmap -PO <IP Address>
راستش من nmapwin رو ندیدم اما nmapfe که رابط گرافیکی nmapدر لینوکس هست یک فیلد داره که دستوری که قراره استفاده بشه به همره سوییچ ها درش وجود داره که شما می تونین دستکاریش کنین احتمالا در nmapwinهم باید باشه در نهایت اگر موفق نشدید رابط متنی nmap رو نصب کنید
با سلام
من که چیزی در مورد این سوئیچا ندیدم و این رابط متنی رو از کجا میشه دریافت کرد.؟
به نظر من دیگه اسکن ip با nmapwin واسه پیدا کردن پورت باز خیلی جواب نمیده شماواسه اسکن از nessus استفاده کن اگرم تا حالا با لینوکس کار نکردی از x-scan استفاده کن بعد یه کلک بزن از نوع خطه سرسبز رشت (: چون فرمت پلاگین جفتشون nasl پلاگین های nessus دانلود کن کپی کن تو شاخه ی scripts تو x-scan بعد اسکن کن مطمئن باش نتیجه بهتری میگیری
با سلامنقل قول:
ولی من دارم مقاله ی اراز صمدی رو میخونم که تو مقالش در مورد این نرم افزار توضیح داده. ودر مورد این چیزایی که گفتین خیلی سر در نمیارم اخه من اول کارم اگه میشه یه راه حلی برای حل این مشکل بگید اخه این برنامه چشه مگه که جواب نمیده شاید باید توی تنظیمات سیستمم چیزی رو تغییر بدم نمیدونم؟
و اقای danial_848هم که در مرد اون رابط متنی نگفتن که از کجا میشه پیداش کرد؟؟؟
ممنون میشم اگه دوستان هرچه زودتر کمک کنند!
نقل قول:
دوست عزیز من موقع معرفی مقاله اراز هم گفتم که فقط برای تئوری البته مقاله ایشون یا اون برنامه هیچ مشکلی نداره اینا توی سال :19:1380 که تاریخ تالیف مقالست جواب میداده اون برنامه فقط پورت های باز و نشون میده نهایتا سیستم عامل سرور هم بهت بگه بعدشم فقط با خوندن مقاله اراز شما به جایی نمیرسی هرچی بیشتر بخونی زودتر نتیجه میگیری سوالیم داشتی اینجا بپرس:10:
کد:http://nmap.org/book/inst-windows.html
با سلام
در cmd اجازه نمیده که من از کلماتی استفاده کنم که بین آنها فاصله است.
مثلا Windows NT
یا این مقداری به کلید زیر را می خواهم اضافه کنم اما پیغام خطا( too many command-line parametres) می دهد
reg add HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT /v name /t REG_EXPAND_SZ /d date
من چطور می توان مقدار مورد نظرم را در کلیدی اضافه کنم که از بین آن فاصله است یا بهتر بگم از دو کلمه تشکیل شده مثل Windows NT
با تشکر
سلام دوست
عزیز شما باید برای اینگونه دستورات که بین آنها فاصله وجود داره ابتدا و انتهای رشته ورودی خود را بین دو علامت
( " هر چه دل تنگت میخواهد اینجا بنویس " )
قرار دهی .
مثلا برای مشکل شما :
reg add HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT /v name /t REG_EXPAND_SZ /d date
باید به صورت زیر بنویسی :
"reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT /v name /t REG_EXPAND_SZ /d date
هر وقت به مشکل اینجوری بر خوردی میتونی از help خود ویندوز استفاده کنی ............ :10: :11:
سلام
من می خوام کامپیوتر مدرسه خودم رو هک کنم!
تمامی کامپیوتر ها شبکه هستن!
و کیس نداره و همه هاردها شیر هستن!
با چی می تونم؟
سلام دوستان :
آقا آویزون ما کوچیک شماییم و باید از شما خیلی چیزا یاد بگیریم ولی از شما میخوام اینم در نظر بگرین که شاید کسی بخواد کار با این نرم افزار رو یاد بگیره هرچند که اون نرم افزار قدیمی و دموده شده باشه ... پس بهتره به مشکلات دیگران پاسخ بدیم و در انتها پیشنهادات توصیه های خودمونا به اونا گوشزد کنیم , تا خدایی نا کرده واسه دیگران سو ء تفاهم ایجاد نشه ...........
باید خدمت دیگر دوستانی که میخوان از رابط متنی Nmap توی ویتدوز xp استفاده کنن باید بگم من یه نرم افزار دارم با نام Zenmap با رابط گرافیکی و یه قسمت دیگه اون نرم افزار Namp که به صورت رابط متنی روی سیستم نصب میشه .
برایه استفاده از رایط متنی اون کافی Command Promt ویندوز رو باز کنید و دستورات خودمو نو که با nmap شروع میشه وارد کنیم .
واسه دانلود این نرم افزار می تونید از لینک زیر استفاده کنید :
کد:http://download.insecure.org/nmap/dist/nmap-4.65-setup.exe
با رفتن به Command Promt و وارد کردن دستور خالی nmap کلیه دستوراتی که میشه داد با مقداری توضیح واستون لیست میکنه :
:11: :10: :20:نقل قول:
Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.
C:\Documents and Settings\m>nmap
Nmap 4.65
Usage: nmap [Scan Type(s)] [Options] {target specification}
TARGET SPECIFICATION:
Can pass hostnames, IP addresses, networks, etc.
Ex: scanme.nmap.org, microsoft.com/24, 192.168.0.1; 10.0.0-255.1-254
-iL <inputfilename>: Input from list of hosts/networks
-iR <num hosts>: Choose random targets
--exclude <host1[,host2][,host3],...>: Exclude hosts/networks
--excludefile <exclude_file>: Exclude list from file
HOST DISCOVERY:
-sL: List Scan - simply list targets to scan
-sP: Ping Scan - go no further than determining if host is online
-PN: Treat all hosts as online -- skip host discovery
-PS/PA/PU [portlist]: TCP SYN/ACK or UDP discovery to given ports
-PE/PP/PM: ICMP echo, timestamp, and netmask request discovery probes
-PO [protocol list]: IP Protocol Ping
-n/-R: Never do DNS resolution/Always resolve [default: sometimes]
--dns-servers <serv1[,serv2],...>: Specify custom DNS servers
--system-dns: Use OS's DNS resolver
SCAN TECHNIQUES:
-sS/sT/sA/sW/sM: TCP SYN/Connect()/ACK/Window/Maimon scans
-sU: UDP Scan
-sN/sF/sX: TCP Null, FIN, and Xmas scans
--scanflags <flags>: Customize TCP scan flags
-sI <zombie host[:probeport]>: Idle scan
-sO: IP protocol scan
-b <FTP relay host>: FTP bounce scan
--traceroute: Trace hop path to each host
--reason: Display the reason a port is in a particular state
PORT SPECIFICATION AND SCAN ORDER:
-p <port ranges>: Only scan specified ports
Ex: -p22; -p1-65535; -p U:53,111,137,T:21-25,80,139,8080
-F: Fast mode - Scan fewer ports than the default scan
-r: Scan ports consecutively - don't randomize
--top-ports <number>: Scan <number> most common ports
--port-ratio <ratio>: Scan ports more common than <ratio>
SERVICE/VERSION DETECTION:
-sV: Probe open ports to determine service/version info
--version-intensity <level>: Set from 0 (light) to 9 (try all probes)
--version-light: Limit to most likely probes (intensity 2)
--version-all: Try every single probe (intensity 9)
--version-trace: Show detailed version scan activity (for debugging)
SCRIPT SCAN:
-sC: equivalent to --script=default
--script=<Lua scripts>: <Lua scripts> is a comma separated list of
directories, script-files or script-categories
--script-args=<n1=v1,[n2=v2,...]>: provide arguments to scripts
--script-trace: Show all data sent and received
--script-updatedb: Update the script database.
OS DETECTION:
-O: Enable OS detection
--osscan-limit: Limit OS detection to promising targets
--osscan-guess: Guess OS more aggressively
TIMING AND PERFORMANCE:
Options which take <time> are in milliseconds, unless you append 's'
(seconds), 'm' (minutes), or 'h' (hours) to the value (e.g. 30m).
-T[0-5]: Set timing template (higher is faster)
--min-hostgroup/max-hostgroup <size>: Parallel host scan group sizes
--min-parallelism/max-parallelism <time>: Probe parallelization
--min-rtt-timeout/max-rtt-timeout/initial-rtt-timeout <time>: Specifies
probe round trip time.
--max-retries <tries>: Caps number of port scan probe retransmissions.
--host-timeout <time>: Give up on target after this long
--scan-delay/--max-scan-delay <time>: Adjust delay between probes
--min-rate <number>: Send packets no slower than <number> per second
FIREWALL/IDS EVASION AND SPOOFING:
-f; --mtu <val>: fragment packets (optionally w/given MTU)
-D <decoy1,decoy2[,ME],...>: Cloak a scan with decoys
-S <IP_Address>: Spoof source address
-e <iface>: Use specified interface
-g/--source-port <portnum>: Use given port number
--data-length <num>: Append random data to sent packets
--ip-options <options>: Send packets with specified ip options
--ttl <val>: Set IP time-to-live field
--spoof-mac <mac address/prefix/vendor name>: Spoof your MAC address
--badsum: Send packets with a bogus TCP/UDP checksum
OUTPUT:
-oN/-oX/-oS/-oG <file>: Output scan in normal, XML, s|<rIpt kIddi3,
and Grepable format, respectively, to the given filename.
-oA <basename>: Output in the three major formats at once
-v: Increase verbosity level (use twice or more for greater effect)
-d[level]: Set or increase debugging level (Up to 9 is meaningful)
--open: Only show open (or possibly open) ports
--packet-trace: Show all packets sent and received
--iflist: Print host interfaces and routes (for debugging)
--log-errors: Log errors/warnings to the normal-format output file
--append-output: Append to rather than clobber specified output files
--resume <filename>: Resume an aborted scan
--stylesheet <path/URL>: XSL stylesheet to transform XML output to HTML
--webxml: Reference stylesheet from Insecure.Org for more portable XML
--no-stylesheet: Prevent associating of XSL stylesheet w/XML output
MISC:
-6: Enable IPv6 scanning
-A: Enables OS detection and Version detection, Script scanning and Traceroute
--datadir <dirname>: Specify custom Nmap data file location
--send-eth/--send-ip: Send using raw ethernet frames or IP packets
--privileged: Assume that the user is fully privileged
--unprivileged: Assume the user lacks raw socket privileges
-V: Print version number
-h: Print this help summary page.
EXAMPLES:
nmap -v -A scanme.nmap.org
nmap -v -sP 192.168.0.0/16 10.0.0.0/8
nmap -v -iR 10000 -PN -p 80
SEE THE MAN PAGE FOR MANY MORE OPTIONS, DESCRIPTIONS, AND EXAMPLES
سلام آقا آرمین ...
دوست من میخوای مدرسه رو بفرستی رو هوا ...
می خواهی هک کنی چی شو میخواهی هک کنی ....
مگه این مدرسه چه کرده که میخواهی این بلا رو سرش بیاری ....
1 ) یادت باشه همین مدرسه بود که به تو خوندن و و نوشتن یاد داد ( مدرسه به تو خوبی کرد وحالا تو میخواهی در عوضش به اون بدی کنی )
2) با چیز مشخصی نمیتونی هکش کنی باید راه و روش هک رو یاد بگیری ... که اینم تو اینتر نت پر ... جو ینده یابندس .....
3) اگه تونستی کامپیوترهای مدرسه تو هک کنی . تو خوبی کن و عیب و ایراد شبکه مدرسه رو به مدیران مدرسه بگو ( در حق مدرسه خوبی کن)
یادت نره که نمک گیر مدرست هستی یا ....
:46: :40: :28: :13: :10: :11:
با سلام
با تشکر از دوست عزیز hamid_wairless
من راه حل شما را با کمی تغییر انجام دادم و مشکلم در cmd حل شد
"reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT /v name /t REG_EXPAND_SZ /d date
reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT" /v name /t REG_EXPAND_SZ /d date
اما آن را در فایل دسته ای امتحان کردم جواب نداد
اگه ممکنه راهنمایی کنید
reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT" /v name /t REG_EXPAND_SZ /d date
با تشکر
سلام آقا 3yed .....
شرمنده منظورتون از فایل دسته ای چیه ... ؟
اگه امکان داره یه مثال بزنید شاید تونستم کمکتون کنم ...
با سلام خدمت آقای hamid_wairless...
منظور از فایل دسته ای فایل با فرمت BAT می باشد
با تشکر
یا علی
سلام آقا 3yed ....
من تست کردم جواب داد ....
مشکلی نداشت ...
با سلام
ممنون از hamid_wairless ولی این نرم افزاری که شما گذاشتید متاسفانه بااین اینترنت لاک پشتی که من نمیتونم دانلود کنم و دوست عزیز dania_848 خواهشن یه لینک مستقیم از این نرم افزار بزارید(نفهمیدم کدونم از این لینکا رو باید دانلود کرد)امیدوارم که حجم این یکی حداقل کم تر باشه!
ممنون
سلام ninjvb , دوست عزیز باید عرض کنم که هر که پر طاووس خواهد جور هندوستان کشد ....
دوست عزیزخوب شما بگو میخوای چی کار کنی :18: روش شم چشم ولی چون میخوای کلاینت هک کنی اولین پیشنهاد نت بایوسه ولی تو بگو میخوای چی کار کنی؟نقل قول:
سلام خدمت دوستان و مدیران محترم .....2سوال داشتم مننرم افزار prorat v1.9 و نرم افزار thc scan2.0 را دانلود کرده ام از یک سایت دیگر دانلود کرده ام ...............اموزش کار با این دو نرم افزار نمی دانم ایا کسی بلد است به صورت فیلم یا نوشته ای مرا راهنمیی کند........................ممنون
اموزش تصویری thc scan2.0 نرم افزار واسه war dialing خودم تا حالا کار نکردم ولی باید با داس بازش کنی حال اموزشو ببین:46: .حجم فایل:8.5mbنقل قول:
[HTML]http://thc.org/root/phun/video/thc-scan2.avi[/HTML]
اموزش تصویری thc scan2.0 نرم افزار واسه war dialing خودم تا حالا کار نکردم ولی باید با داس بازش کنی حال اموزشو ببین:46: .حجم فایل:8.5mbنقل قول:
[HTML]http://thc.org/root/phun/video/thc-scan2.avi[/HTML]
سلام
يه سوال
چطوري ياهو آي دي ميهكن؟(=هك ميكنن)
من خيلي نياز دارم
يكي افتاده به فحش دادن :grrr::grrr:
سلام
من از آقا مجید تشکر می کنم ولی نمی دونم چرا بحث آموزش رو ادامه نمی دن. امیدوارم این روندی رو که در پیش گرفته بودند ادامه بدن
نقل قول:
سلام
اولا كه اين تايپيك شده پرسش و پاسخ هك يY ! Messenger
دوما اونايي كه قول همكاري دادند هنوز نيومدن
سوما به نظر شما ميتونم alone اين تايپيكو ادامه بدم؟؟؟!!!!
نقل قول:
سلام
اولا درخواستت غير قابل قبول!!!
دوما متد كلي براي هك سايت وجود نداره چون استاندارده خاصي براي امن سازي وجود نداره
نقل قول:
از شما ممنونم دوست عزيز
حرفاتون پربار بود و لي تازه نصف ماجرا بود هك چيز ماورايي از تفكر يك انسان عادي حالا چه Computer باشه چه چيزه ديگه
و واقعا تلا ش ميخاد
به هر حال ما كه بارها گفتيم كي بگوشه كه الكي دنبال هك نرين يا حداقل اسم اين علم رو خراب نكنين با بچه بازي
نقل قول:
دوست من اينجا جاي درخواست نيست!!!
آموزش هستش