من نمیتوانم وارد آدرسهای ارائه شده بشوم؟
Printable View
من نمیتوانم وارد آدرسهای ارائه شده بشوم؟
ممنون از برنامه هايه خوبتون
آقا چند وقتیه این تاپیک خوابیده با با راش بندازید
پدیده 8
این هم جديدترين ورژن مترجم پدیده 8 ( آخرین ورژن این برنامه ) قيمت اين برنامه 600 هزارتومنه و در ويندوز XPكار ميكنه
سايت و پسورد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود پدیده 8 کرک شده توسط UnREal Rce
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم 12.6 مگابایت
این هم لینک دانلود فوتنهای همراه این مجموعه که در سی دی این مجموعه قرار داشته اند
توي چه ويندوزي جواب ميده
عزيز خوده نرم افزار رو از كجا گير بيارمنقل قول:
سلام
اين تاپيكو امروز ديدم...
كرك برنامه هاي خوش قلم و تلفن گويا و ضبط مكالمات تلفني آماده شده..منتها من جاي ديگه معرفي كرده بودم......
لينك كرك خوش قلم ( نوع قفل فلاپي ) : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و تلفن گويا و .... : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامه نگار و كسي نداره چند صفحه قبل ديدم يه نفر گفته بود لينكش مشكل داره
با سلام
کسي فارسي ساز مديا پلير 10 رو نداره براي من بزاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
.................................................. .......................................
سلام من تمام 49 صفحه رو نگاه کردم خیلی در شروع خوب بود ولی حالا ضعیف شده خدا حافظ
تایپیک بسیار خوبیه لطفا" ادامه بدید من که خیلی استفاده کردم..
__________________________________________________ __________________________________________________ ___________________________________________سلام من امشب اين تايپيك رو از اول تا آخر نگا كردم خيلي خوب و مفيد بود ( لااقل واسه من ) اين آخرش با عرض شرمندگي بايد بگم بد شده بود مثلا همون نامه نگارو ويروسو اين چيزاش و چند تا لينكه ديگه كه عمل نميكرد و خيلي مطلب تكراري و جاي چند تا برنامه مثل دفترچه تلفن خوب ( البته بود ولي مشكل داشت ) خالي بود ولي بازم دسستتون درد نكنه ايشالا اين بار با يه انرژي بيشتر دوباره كار رو ادامه ميديم همه با هم ... مرسي قربون همتون برم
شکست تنها يک چيز را ثابت مي کند: اينکه اراده و قصدمان براي پيروزي کافي نبوده است هيچکس مجبور نيست انسان بزرگي باشد . تنها انسان بودن کافي است
دست همگی دردنکنه
تاپیکه عالی ی هست
خواهش مي کنم فارسي ساز مديا پلير 10 رو بدين...........................
یکی نیست کمک کنه.................................
دوست عزیز توی صفحات این تاپیک معرفی شده بود.یعنی دانلود نمیشه؟
اگه می شد من اینجا نبودم................................
دوست عزیز به همونی که معرفی کرده یه پیغام خصوصی بزن و بخواه تا برات یه جای دیگه بزاره.من ندارمش و گرنه این کار رو میکردم
سلام این هم یه نرم افزار فارسی برای سرگرمی صفحه برنامه رو باز میکنی رو دسکتاپ برف میاد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [Automated by GetSmile]
دوست عزيز با سلام بابا من اين مترجم پارس رو لازم دارم در ضمن من يا هو ندارم با هات ميل ايميل ميكنم نميشه يك بزرگي كن اگر وقت داشتي به اين حقير ايميل بنويس كه چكار بايد انجام بدهم .yousef@skpisp.com
سلام به همگی خسته نباشین . گفتیم ما هم یک نخودی تو این آش بندازیم . خدا کنه کسی قبلا نداخته باشه ...
اینم نرم افزار معروف کلک 2000 خودم آپلودش کردم .
دانلود کنین با حجم
10MB
ايول همشهري
ولي فكر كنم يكم تكراري باشه چون زياد تو سايت ديدم
به هر حال ممنون
چرا دیگه کسی چیزی معرفی نمی کنه؟
دوست عزیز ,وقت ندارم ترجمه کنم.لطفا منتظر معرفی نباشید و خودتون هم شروع کنید
باشه ولی برنامه open source از کجا گیر بیارم
دوست عزیز شما فارسی سازی رو که خود مایکروسافت درست کرده رو دانلود کن مدیا پلیر 10 هم خودکار فارسی میشه .نقل قول:
نوشته شده توسط reza boy
اگر فلش خوان انگلیسی را داریدمحتویات درون پوشه پلیر را پاک و محتویات درون پوشه flash player 8 farsi 1.0را جایگزین کنید
این کار برای امنیت بیشتر سیستم شما انجام میشود تا از نصب برنامه های هک جلو گیری شود
راهنمای استفاده
ابتدا ماکرومدیا فلش خوان 8 فارسی را دانلود کنید
2-در پروگرام فایل خود یک نیو فلدر به نام macromediaبسازید
3-در این نیو فلدر یک نیو فلدر به نام player بساز تا مسیر برای فایل های فلش شناخته شود
4-برنامه را هر جا که خواستید نصب کنید
5-محتویات پوشه flash player 8 farsi.1.0 را بعد نصب در نیو فلدر player که قبلا ساخته بودید پیست کنید
حالا فایل های فلش خود را اجرا کنید و از این برنامه فارسی لذت ببرید
لینک دانلود ------------------------->:
http://www.sendspace.com/file/625t2x
اين لينك درسته درسته
سلام این هم یه نرم افزار فارسی برای سرگرمی صفحه برنامه رو باز میکنی رو دسکتاپ برف میاد !
[Automated by GetSmile]
یعنی اینیکه من صقفحه پیش گذاشتم کشک بود هیچکی دانلود نکرد!
دوست عزیز اولا سلام و تبریک به مناسبت تولد یگانه منجی عام بشریتنقل قول:
نوشته شده توسط dc_error691
دوم اینکه با نرم افزار های هک سورس نرم افزارها رو امتحان کن.هر کدوم باز بود و بدرد میخورد ترجمه کنیدش
دوستان عزیز سلام
ولادت یگانه منجی عالم بشریت بر همگان مبارک باد
این هم برنامه الگلاب که تصاویر رو از حالت پیکسلی به برداری تبدیل میکنه.یکی از مزایای برداری بودن اینه که با بزرگنمایی به هیچ وجه عکس کم کیفیت نمیشه.البته وقتی عکس برداری میشه تعداد رنگهاش معمولا محدود میشه و از شفافیت پیکسلی بودن برخوردار نیست
خود برنامه با حجم 1.69 مگ
فایل فارسی
برنامه هک سورس غیر از Resource Hacker چی هست؟
سلام
دوست عزیز توی همین تاپیک معرفی کردم
Restorator 2006
برای برنامه های بیشتر به این سایت برید پر از این جور چیزا
اينم مديا پلير 10 فارسي براي دوستاني كه ازلينك قبلي موفق به دانلود نشده اند.
مي شه بگيد با چي فارسي مي كني كم با رسورس هكر اين كار ها رو مي كنم اما يك كم قالب به هم مي ريزه و حروچيني خوبي نداره
بايد فونتش رو به Tahoma تغيير بدي
دوستان اينجا تايپيك معرفي نرم افزاره , لطفاَ مشكلاتتون رو در محل مناسب بيان كنيد.
دوستا ن ببخشيد چون فارسي ساز ماكروسافت هم به اينجا مربوط ميشه اينجا عرض كردم
من اونو دانلود كردم با حجم 11 مگ ولي موقع نصب وليد بودن گير ميده و هركاري هم كردم نمي شه ويندوز رو وليد كرد اگه همينجا يا جاي ديگه توضيح بديد ممنون ميشم
دوست عزیز اینجا برید
آقا کسی نیست توی فارسی سازی یه دستی بالا بزنه و شروع کنه؟
دوستان عزيز اين هم يه نرم افزار توپ که براي همه کاربران ضروري هست
اين نرم افزار تمام برنامه ها و فايلهاي در حال اجرا رو نمايش ميده.در
حقيقت کارTask Manager ويندوز رو البته با در اختيار دادن اطلاعات بسيار وسيعتري ميکنه.فقط يه قسمت
رو فراموش کردم ترجمه کنم که الآن اصلا حال ندارم دوباره برگردم چون فشرده کردمش و رمز گذاشتم و ...
Replace TaskManager که با گذاشتن تيک اون هر موقع Task Manager رو فراخواني کنيد Process Explorer
بالا مياد که البته توصيه نميشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم 242 کيلوبايت