یعنی برای u600 هم امکان پذیر هست درباره اون نرم افزار اطلاعی داری حتما باید اون قطعه گران باشد
Printable View
یعنی برای u600 هم امکان پذیر هست درباره اون نرم افزار اطلاعی داری حتما باید اون قطعه گران باشد
فکر نکنم تو ایران باشه
می خواستم بدونم چرا هیچکدوم از کلیدای صفحه به عنوان میان بر ویبره یا silent نیستند؟ چنین کلیدی هست تا برا این کار وارد منو نشد ؟
دکمه ی مربع رو اگه 3 ثانیه نگه داری سایلنت میشه .
آیا میتونیم تم در u600 بریزیم تم باحال نه تم ساده
مژده ، با تلاش های موثر عثمان جان...............
روش ، پچ کردن یو 600 هم به دست ، اومد.......... تم هم میشه..... دارم روش کار میکنم...... جواب رو میگم.
البته ، فعلان دارم میگردم ، دنبال کسی که این گوشی رو داشته باشه........!! :دی.
دستت درد نکنه ممنون یعنی میشه ؟نه کسی هست دنبال صداش بگرده
مرسی رضانقل قول:
تا باشه از این تلاشا
یادم به بچه های پی سی قول داده بودم که برای یو 600 هم روش هایی رو پیدا کنم که بلاخره تونستم
شما اگه بلدی جوابه من رو بده؟ اگه بلد نیستی دخالت نکن .شما تو این سایت سمتی داری؟ مدیره سایت که نیستی؟ پس تو کاری که بهت مربوط نیست. دخالت نکن.ممنون عثمان جاننقل قول:
اولا مراقب لحنت باشنقل قول:
ثانیا درست که سمت ندارم تا تو از من بترسی (بخاطر سمت) ولی حق نداری با این لحن صحبت کنی تازه وارد
ثالثا تو پست 468 و 470 یه سوال دو بار تکرار کردی که تو پست 471 بهت جواب دادن ولی باز هم تو پست 472 تکرار کردی و جالب تر از همه تو پست 474 خودت به سوال خودت جواب دادی و باز هم تو پست 475 سوال جواب داده شده خودت رو تکرار کردی.
راحت میشه از فروم اخراجت کرد بعلت عدم رعایت قوانین.
از کجا ميشه فهميد گوشي Look شده هست؟ منظورم اينه که وسط فلش کردن گير نکنه؟
:11: ديکشنري PMD براي گوشيهاي جاواي SAMSUNG :11:6 تکه هست؛ 3تا .jar و 3 تا هم .jad .
تست شده روي U600 خودم
تقديم به تمام P30WORLD هاي سامسونگي که باعث شدن من هم سامسونگي باشم. :20::31:کد:http://www.mediafire.com/?bnitrxa0epg
دیگه ، اون داستانا گذشت............... شما فریمور روی گوشیت چیه..........!؟؟!؟!؟!نقل قول:
از کجا ميشه فهميد گوشي Look شده هست؟ منظورم اينه که وسط فلش کردن گير نکنه؟
فکر ، نکنم از این ، حکایتا هنوز باشه.............!
فريمور گوشيم U600jpgj1 هست. اسفند پارسال بدون گارانتي خريدم. فريمورش هم مال همون موقعهاست. فارسي، منشي، داره. جاوا هم بيش تر از 700 کيلو بايت بيشتر نصب نميشه ولي کلاً 6 مگ نصب کردم بازم نصب ميکرد. محدوديتش تا 40 برنامه و 10 تا پوشه هست.
به خاطر همين دلم نمياد عوضش کنم ... آخه توي اينترنت هم پيداش نکردم.
حالا اگه فلش کنم Imei ايناش تغيير نمي کني؟
در مورد گير کردن موقع فلش هم آخه يه چند نفر نوشته بودن روي 50% گير کرده...
فریمرو گوشی خوبه...........!! مخصوصا اینکه میگی ، 6 مگ برنامه نصب کردی..........!! چه جوریش رو نمیدونم....... ولی برام جالبه...............!!!
با فلش گوشی ، شماره سریال گوشی فرقی نمیکنه........... خیالت راحت........!!!نقل قول:
حالا اگه فلش کنم Imei ايناش تغيير نمي کني؟
اون زمانی که ، یو 600 داشتم......... هفته یی یه بار فلش میکردم......... و من خودم هیچ مشکلی با این روش فلش نداشتم..........!!!نقل قول:
در مورد گير کردن موقع فلش هم آخه يه چند نفر نوشته بودن روي 50% گير کرده...
اس ام اس ها رو نميشه بجز ريختن روي سيمکارت جور ديگهاي Back up گرفت؟
نه............... البته میشه روی کامپیوتر هم منتقل کرد...........!! ولی نمیشه جور دیگه بک آپ گرفت..........!!!نقل قول:
اس ام اس ها رو نميشه بجز ريختن روي سيمکارت جور ديگهاي Back up گرفت؟
خوب چطوري ميشه به کامپيوتر منتقل کرد؟؟ با PC Studio که هرکاري کردم، نشد... فقط Contact هارو ميشه منتقل کرد.نقل قول:
البته میشه روی کامپیوتر هم منتقل کرد...........!!
میشه.......... یه گزینه به اسم message manager از اونجا میتونی.................!!!نقل قول:
خوب چطوري ميشه به کامپيوتر منتقل کرد؟؟ با PC Studio که هرکاري کردم، نشد... فقط Contact هارو ميشه منتقل کرد.
خيلي ممنون ، درسته اگه يه اس ام اس توي پوشه Drafts يا ... باشه کپي ميشه.
ولي من همه رو ريختم توي My folders از اونجا کپي نميشه.
-----------------------
فهميدم اونايي که توي My folder هستن رو با گوش ميزنم Options بعد Move to Sim اينطوري ميره توي Inbox , Drafts .
ولي مشکلي که هست اينه که بعضي اس ام اس ها (مثلاً اونايي که شکلک دارند و بعضياي ديگه ) رو توي Manage messages توي کامپيوتر ميزنه EMS و نه ميخونه نه کپي ميکنه . شايد فقط بشه توي گوشي اونارو فروارد کنم، شکلک رو پاک کنم بعد بدون فرستادن به کسي ذخيره کنم. ولي بعضيا شکلک هم ندارند ولي ميزنه EMS . شما راهي ندارين؟؟
با تشکر
نه ، اون پیفام ها رو نمیشه کاری کرد...............!! مگر اینکه شکلکشون رو حذف کرد..........!! :دی.نقل قول:
شما راهي ندارين؟؟
رضا جان تا حالا برنامه ای برای بک آپ گرفتن sms برای سامسونگ دیدی؟
اگه دیدی اسمشو بگو برم دان کنم چون منم همین مشکلو دارم
نه والا دادش........... تا حالا تو نخش نبودم.......... دیدم ، میخبرمت............!! :دی.نقل قول:
رضا جان تا حالا برنامه ای برای بک آپ گرفتن sms برای سامسونگ دیدی؟
اگه دیدی اسمشو بگو برم دان کنم چون منم همین مشکلو دارم
می خواستم بدونم که فایلهای صوتی ذخیره شده منشی تلفنی کجاست؟
آیا امکان ضبط مکالمه در این گوشی وجود داره و به چه صورت ؟
متشکرم
پاسخ سوال اول : فهرست ـ فایلهای شخصی ـ صداها ـ لیست صداهای شخصینقل قول:
پاسخ سوال دوم : فهرست ـ کاربردها ـ ضبط صوت
عزیزان هیچ کدوم برنامه ای برای بالا بردن صدای گوشی سراغ ندارین ؟
سلام .سیستم T9 من کار نمیکنه . مگه نباید از تو write new message فعالش کرد ؟
آره........... دکمه ، ستاره رو چند ثانیه فشار بدی . .............. حله...........!!!
سلام کشوی u600 من لق می زنه میخواستم ببینم درست میشه یا باید عوضش کنم؟ و این که هنوز them یا skin برای U600 وجود نداره؟
من ، یه جا شنیدم....... میشه بردش رو محکمش کرد........... -همون علاالدین ، طبقه زیر هم کف- ؛ ولی به شخصه بعید میدونم ، اونجا این کارو انجام بدن............!!!نقل قول:
سلام کشوی u600 من لق می زنه میخواستم ببینم درست میشه یا باید عوضش کنم؟
نه دوست ، عزیز................. چی بودی........!؟!؟؟! خورزوخان............؟!؟! :31:.نقل قول:
و این که هنوز them یا skin برای U600 وجود نداره؟
نگرد نیست........ گشتم نبود............!!! :دی.
آریان اصلشه ولی میتونی همون خورزو صدام کنی:-)
در مورد سوال دوم متشکرم انجام شد:20:نقل قول:
ولی در مورد سوال اول به آدرسی که گفتی رفتم ولی پوشه خالی بود در حالی که چندین پیام تلفنی در گوشی من ذخیره شده:44:
در مورد سوال دوم متشکرم انجام شد:20:نقل قول:
ولی در مورد سوال اول به آدرسی که گفتی رفتم ولی پوشه خالی بود در حالی که چندین پیام تلفنی در گوشی من ذخیره شده:44:
اول از همه بگو ، اینجا کجاش شلوخه...........؟!؟!؟ نه بگو دیگه..............!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعدش هم ، جواب شما......... شما ، مدت زمان فعال شدن منشی رو درست تنظیم کردی.............؟!؟!؟ شاید به نظرت سوال ساده لوحانه یی باشه..... ولی خیلی ها ، همین مسائل کوچیک یادشون میره............!!
قربانت.
هیچکی یه برنامه واسه افزایش صدای u600 سراغ نداره ؟؟؟؟ !!!!! :19:
سلام.منیه U600 دارم منشیش فعاله ولی روشن نمی شه .
به نظر شما چکارش کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هادی ، جان نگرد نیست.......... گشتم نبود..............!!نقل قول:
هیچکی یه برنامه واسه افزایش صدای u600 سراغ نداره ؟؟؟؟ !!!!!
نقل قول:
سلام.منیه U600 دارم منشیش فعاله ولی روشن نمی شه .
.....................؟!؟!؟!نقل قول:
شما ، مدت زمان فعال شدن منشی رو درست تنظیم کردی.............؟!؟!؟
یه قسمت در همون تنظیمات منشی هست بعنوان شنیدن پیام اونو روشن کن
سلام
ما يك u600 گرفتيم اما چند تا مشكل اساسي داريم اخه ما قبلا ما با سوني اريكسون كار كردم اصلا نمي دونم چه كار كنم
1-يكي اينكه وقتي كسي به گوشي زنگ مي زنه بعد از چند تا زنگ خودش گوشي رو وصل مي كنه ؟؟ چه جوري اين رو غير فعال كنم شديدا من با اين مشكل دارم
2-ايا براي U600 تم وجود دارد واصلا تم خور است يا نه؟؟
3-چه جوري مي تونم بفهمم چند در صد از باتري پر است ؟؟؟ چون من الان حدود چند ساعت 6-7 ساعت داخل شارژ است اما همچنان ايكون باتري در حال پر شدن است ونمي تنم بهفهمم چند در صد باتري پر است ؟؟
4-چه جوري ليست تماس ها رو از سيمكارت به خود گوشي كپي كنم ؟؟؟
ممنون اگه ميشه كمك كنيد چون واقعا اينا مشكليه كه نتونستم حل كنم مخصوصا سوال 1 و3 !!!
اگه ميشه دقيق ادرس بديد چون من تا حالا با سامسونگ كار نكردم
این ، گزینه نباید ، برای یو 600 باشه...............!! منظوره شما ، اینکه خود گوشی اتوماتیک جواب میده.........!! توی تنظیمات تماس باید باشه......! که تا جایی که یادمه این گوشی ، این امکان رو نداره.........!!نقل قول:
1-يكي اينكه وقتي كسي به گوشي زنگ مي زنه بعد از چند تا زنگ خودش گوشي رو وصل مي كنه ؟؟ چه جوري اين رو غير فعال كنم شديدا من با اين مشكل دارم
نوچچچچچچچچچچچچچ...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2-ايا براي U600 تم وجود دارد واصلا تم خور است يا نه؟؟
شما هم ، به مشکلاتی برخوردی ها.............!! من گوشیم 5 تا 6 ساعته پر میشد..........!! باطری گوشی سالمه.......!؟!؟نقل قول:
3-چه جوري مي تونم بفهمم چند در صد از باتري پر است ؟؟؟ چون من الان حدود چند ساعت 6-7 ساعت داخل شارژ است اما همچنان ايكون باتري در حال پر شدن است ونمي تنم بهفهمم چند در صد باتري پر است ؟؟
میشه بیشتر ، توضیح بدی.............!!نقل قول:
4-چه جوري ليست تماس ها رو از سيمكارت به خود گوشي كپي كنم ؟؟؟
اولا ممنون منظور از اينكه اتوماتيك جواب مي ده اينه كه گويا پيغامگيرش فعاله وبعد از چند تا زنگ اگه وصل نكني ميره روي پيغامگير چه جوري غير فعالش كنم
پس يه بار ديگه اين سوال رو مطرح مي كنم
-يكي اينكه وقتي كسي به گوشي زنگ مي زنه بعد از چند تا زنگ خودش گوشي رو وصل مي كنه ؟؟ چه جوري اين رو غير فعال كنم شديدا من با اين مشكل دارم
يه مشكل جديد ديگه
يك چيزه ديگه كه جديد متوجه شدم اينه كه مي خوام اس ام اس كه بزنم روي صفحه كليد نوشته براي حرف ت مثلا دكمه 3 رو بار پشت سر هم فشار بدم مثل بقيه گوشي ها اما وقتي مي زنم دكمه سه رو بعد يه چيز مياد كه نوشته براي حرف ت 3دكمه 2 براي حرف ث دكمه 3 و براي حرف ب دكمه 5 رو فشار دهيد در صورتي كه اين سه حرف روي يك دكمه صفحه كليد است مگه سامسونگ مثل بقيه گوشي ها نيست موقع تايپ sms !!!