WookMan جان :
منظور منو نفهميدي ... منظور من اينكه مثلا اون پايين صفحه اي كه نوشته مثلا Mohs3en_DDD آنلاينه اين بر اساس چند دقيقه قبل نوشاته آنلاينه !
WookMan جان :
منظور منو نفهميدي ... منظور من اينكه مثلا اون پايين صفحه اي كه نوشته مثلا Mohs3en_DDD آنلاينه اين بر اساس چند دقيقه قبل نوشاته آنلاينه !
]چرا من نمی تونم مشترک هیچ بحثی بشم؟
بايد تعداد پستاتون به 20 برسه !
خب عزيز دل زمان رفرش شدن افراد آنلاين هم توي تنظيمات وي بي هستش .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Moh3en_DDD
سلام
کی می دونه که همین بازدید کننده @ یعنی چی؟
راستی مدتی از این یوزر سلجر خیلی خطا می گیره
وقتی می خواهم پست بدم و یا پروفایلی رو ببینم
می نویسه شما بنا به دلایل زیر ....
منظورت از @ چي هست؟
اگر پروفايلي وجود نداشته باشه اون رو مي گه .اگر پستي پاك شده باشه هم اون رو مي گه!
چه ربطي داره به پست ... ؟نقل قول:
نوشته شده توسط Hoom@n
من مي گم وقتي مثلا مي گه بازديد كننده ي كجا مي زنه بازديد كننده ي @ !
اين @ منظورش كجاست ؟
محسن جان اينو از هيچ كس نپرس چون گشتم نبود نگرد نيست...نقل قول:
نوشته شده توسط Moh3en_DDD
دوستان و مديران توجه كنيد من بعد از ارسال پست با صفحه can not find ... رو به رو ميشم و بايد روي دكمه Go كليك كنم تا با پيغام خطاي انجمن رو به بشم بعد از اون بايد دكمه Back رو بزنم تا دوباره به انجمن بر گردم ! بعد بايد رفرش من تا پستم رو ببينم ! اين خيلي بده من اصلا اين مشكل رو نداشتم امروز بعد از ظهد اين طوري شد !
سامان جان مشكل فكر كنم از اختلال اينترنت باشه...نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
منم الان تقريباً 1 ماه ميشه اين مشکل رو دارمنقل قول:
نوشته شده توسط soleares
مشكل فقط و فقط isp هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... چون اين مشكل واسه من پيش اومد كه با تغيير isp حل شد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
تایید میشه 100 درصد... ;)نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
خب تغيير آي اس پي با تغيير اكانتم درست ميشه !؟ توضيح بديد بابا ووكمن جون خودت به دادم برس .
آره عزيز ... اكانتت رو عوض كن ... درست ميشه ...نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
سلام
محسن جا اون ماله زمانه
يعني ات ... ا كلاك و زمان
من منظورم اينبود كه چرا بعضي وقتا نمي نويسه
بازديد كننده چي؟ چون هميشه بايد بنويسه بازديد كننده فلان صفحه
اما بعضي وقتا مي نويسه بازديد كننده!
من اين سوالم بود
سلام
چطور ميتونم در يك تاپيك يك سايت رو لينك يا معرفي كنم كه بقيه با كليك رو اون بتونن مستقيم تو اون سايت برن
متشكر :)
راستي جواب رو پيدا كردم
سلام
اينجا شكلك نداره تا آدم براي آواتار بزاره؟
مر30
دوست عزیز توی انجمن گرافیک یه تاپيك بود مخصوص آواتار .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط win XP
جريان چيه وقتي توي P30world ميام آنتي ويروس مرتب اختار ميده و اسم يك نوع كرم رو مينويسه؟
راس ميگه قضيه چيه ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط Mirage
حسن جون انتي ويروس ت چي هست ؟
اسم كرمه چيه ؟
منم یکی دوبار بااین قضیه برخورد کردم........البته هردوبار کرمه فرار کرد :tongue:
ولی از شوخی گذشته بامیثم جان که صحبت کردم گفتش احتمالش نیست ولی اگه تکرار شدحتما موضوع رو گزارش کنم تا رسیدگی کنه...........ولی کرمه دیگه ترسید ونیومد!!! :tongue:
حالا اگه شما ها برخورد کردید یا اسم کرمه رو بپرسید وبنویسید اینجا یا یه print screen بگیرید وبگذارید
تا پی گیری بشه(احتمالا کرمه بن میشه) :tongue:
اما شما اگر برخوردید حتما خبر بدید ........موضوع کوچیکی نیست
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط win XP
اینجا تا دلت بخواد هست :)
» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت » شاهین کینگ :happy:
دیروز هم برای من همین اتفاق افتاد ...
آنتی ویروس من Kaspersky هست !
سلام دوستان ...
همونطور که ساویس جان اشاره کردند ، دوستان لطفا در اینجور موارد حتما print screen بگیرید و اینجا قرار بدید تا بتونیم بهتر بررسی کنیم
ممـنــون :)
مـیـثــم
بعضي از دوستان اشتباه ميكنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا ؟
چون وقتي يه فايروا نصب ميكنن از اونجايي كه فايروال با اجرا شدن هر برنامه اي پيغام ميده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (پيغام ميده كه ميخواي اين برنامه اجراشه؟ يا نه ... )
همين كه مرورگر رو باز ميكنن و آدرس فروم رو تايپ ميكنن و چنين پيغام كه ميبينن فكر ميكنن آره سيستمشون ويروسي شده يا تروجان گرفته .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نميخوام بگم اين مشكل همست اما بعضي از دوستان تو پي ام با من در ميان گذاشتن منم گفتم اينجا بگم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا هركي چنين چيزي ديده فكر نكنه سيستمش آلوده شده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدخدا .....منکه تایپ نمیکنم..........نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
آدرس انجمن رو addکردم....... خودش حی و حاضره
تنظیمات فایر والم هم برا انجمن باز گذاشتم........
البته کرمه نیستش فعلا..........
عزيزدلم اين رو واسه اونايي گفتم كه جدي جدي فرق بين فايروال و آنتي ويروس رو نميدونن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط saviss
شما كه جاي خود داري .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد مي خواستم بدونم چرا نام كاربري بعضيا ايتاليك هستش ؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط soleares
اووون كاربران تازه رجيستر كردند و هنوز اكانت خودشون رو با ايميل فعال نكردهاند
تاپيك اصلاح شد
lovergod14amorousand و soleares عزيز لطفا مباحث خارج از موضوع تاپيك رو در اين قسمت مطرح نكنيد
ممنونم از توجه شما
دوستان ببخشيد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عنوان تاپيك"تمامی سوالات راجع به سیستم جدید انجمن های پی سی ورلد " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اين سيستم مدتهاست قديمي شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اميد ديدن سيستم جديدتر .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رامبد راست میگه ... ;)نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
البته زاید تغیر ندید که گیج بشیم. :blush:
ببخشيد آقاي MaFia گل اين سوالي كه من پرسيدم مربوط بود ! و برام سوال بود اگرم يه تاپيك مي زدم كه ترشي مي كرديد مجبور شدم !
پس اين انجمن دي وي بي چي شد
سلام ميخواستم بدونم چه جوري ميشه يه تايپيك زد؟؟؟ :blink: :blush: :blush:
عزيز اول بايد نام اون تاپيك رو سرچ كني كه كس ديگه اي تاپيك رو قبلا ايجاد نكرده باشه ! بعد به انجمني كه مربوطه مي ري و روي دكمه موضوع جديد كه بالا سمت راسته كليك مي كني .
فراموش نكن كه عنوان ميشه نام تاپيكت و عر چي بنويسي ميشه اولين پست تاپيك !
راستي اگر ايجاد كردي آدرسشو برام توي پيغام خصوصي بنويس بيام ... :)
شما بايد در قسمت بالا ايجاد گفتگوي جديد را بزنيد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط mm23_m