نقل قول:
سلام محمد جان
من دوربین تا 300 تومن میخوام و آماتور هم هستم اما میخوام توی عکاسی راه بیفتم و همیشه و در همه جا دوربین همراهم باشه.بعد از این همه گشتن به Sx100 رسیدم اما خیلی جا ها خوندم که زمان بازیابی و آماده شده فلاشش زیاده که این نگرانم کرده و دیگه اینکه باتری های قلمیش می ترسم مشکل بشه.لطفا راهنمایی کنید
ماشالله هزار ماشالله کانن هر چی داره تو این رنک قیمت دوربین کمپکت و آماتور ...
تو این قیمت بهتر سونی نخری ... بقیه ی مارک ها هم به پای کانن نمیرسن ...
Canon PowerShot SX100 IS هم انخاب خوبیه ... اما این مشکل باز یافی فلاش اونقدرا هم محدود کننده نیست ... و مشکل باطریش هم حل میشه ... می تونه باطری شارژی و یه شارژر بخری ... مشکلی نداره ...
Canon PowerShot A720 IS هم یه انتخاب خیلی خوب می تونه باشه ... کیفیت عکساش خیلی خوبه ...
Canon Powershot SD850 IS - IXUS 950 IS هم خوبه اما زومش خیلی کمه و به نظر من اگه زوم برات مهم نیست این هم انتخاب خوبیه ...
بین سونی هم فقط این مدل یکم عرض اندام میکنه که بازم میگم بهتر سونی نگیری تو این قیمت ...
اینم مدل سونی : Sony Cybershot DSC-T2 که اگه بگیری فقط یه کمپکت شیک و با کلاس دستته (صفحه نمایش سه اینچی لمسی و حافظه داخلی 4 گیگ !! ) اما تقریبا هیچی به جز این نداره ... اصلا ارزش خرید نداره ...
اما در اخر اگه می خوای ببینی کدوم دوربین در نهایت برات بهتره دنبال نمونه عکسای دوربین های بالا تو سایتهای خارجی بگرد ... همشون رو نگاه کن (حتی اگه پر حجم بودن عیب نداره ...وقتت رو بزار ) ... روی عکسا توجه کن ببین محو شدگی و حاشیه ی بنفش نداشته باشن و ... بعد دوربینت رو انتخاب کن ... هرکدوم رو بگیری انتخابت عالی بوده .
اما نظر من اینه که 30 تومن بیشتر بزاری رو پولت یه چیز فوق العاده خوب بگیر Canon S5IS یه انتخاب فوق العادست که برای همیشه برات می مونه . اگه این دوربین انتخاب خیلی از آماتور هاست و می تونی با اون حرفه ای هم بشی ...