نه بابا بازي چيه من كه ميگم يا به جاي كله طراحه كله ي پسر بچه گذاشتن! يا تصوير تلوزيون رو عوض كردن كه فكر نميكنم اولي باشه چون اونوقت بايد دستاشم عوض كنننقل قول:
كريس ايندفعه هيكلي به هم زده ها!:31: توي كد ورونيكا كه انقدر گلدوني نبود! :دي
Printable View
نه بابا بازي چيه من كه ميگم يا به جاي كله طراحه كله ي پسر بچه گذاشتن! يا تصوير تلوزيون رو عوض كردن كه فكر نميكنم اولي باشه چون اونوقت بايد دستاشم عوض كنننقل قول:
كريس ايندفعه هيكلي به هم زده ها!:31: توي كد ورونيكا كه انقدر گلدوني نبود! :دي
اویل 5 بازی خیلی با حالیه
بله همینطورهنقل قول:
راستی من در مورد عکس پرسیدم از 4 تا از دوستام که در این کار خیلی واردن
اونا نظرشون اینه که واقعیه
این دختر فکر کنم اسمش Sheva هست(به پایین پست مراجعه شود).در ضمن مرده میگه : xxxxx is our home .نقل قول:
بابا تو رو خدا نگین زامبی.نقل قول:
این بازی واقعآ شاهکاره
اینم یه عکس از زامبی های بازی
تو نسخه ی 4 که زامبی نبودن(فکر کنم اسمشون گانادو بود).تو این نسخه هم که زامبی نیستند.همونطور که میبینین تو این نسخه سریع تر و باهوش تر شده اند.یعنی زامبی نیستن.مگه Re2 یا 3 یادتون نمیاد...اونها می تونستن بدوند؟؟؟؟؟
نه
بازیش رو چیکار می کنی؟؟؟من هم می خوام یه PS3 بخرم اما مشکل بازیشه.:45:نقل قول:
آره چقدر وحشي شدن
تازه يك چيزي هم از دهنشون در مياد مثل اينكه با اون خون ميمكن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي واي پس كي اين بازي مياد! اصلا نميتونم صبر كنم تا براي پي سي بياد فكر كنم آخر سر مجبور بشم PS3 پسر عموم رو كش برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون رو هم باید پس انداز کنیم تا فقط یه RE5 بخریم...:34:
در ضمن یک جمله ی جالب از سایت RE5:
کپکام به بازیکنان یاد می دهد تا چه طوری از روز روشن ، بیشتر از سایه های نسخه های قبلی (همون تاریکی) بترسند...
در ضمن دو تا والپیپر (در واقع عکس)تو سایت RE5 هستش که برای دانلود می ذارم.حتما دانلود کنید:
نقل قول:
کد:http://static.capcom.com/residentevil/5/downloads/wallpapers/s102_1024x768_ENG.zip
یه نفر تو نظرات زیر(شماره ی 13)نقل قول:
کد:http://static.capcom.com/residentevil/5/downloads/wallpapers/s300_1024x768_ENG.zip
می گفت که تو یکی از والپیپرها نام دختره رو زده Sheva (من که پیدا نکردم)نقل قول:
کد:http://ps3.psu.com/New-Resident-Evil-5-trailer--a003827-p0.php
یک کاراکتر دیگه هم وجود داره که تو عکس هست و اسمش Josh هست.(اینو دیدم)نقل قول:
Well I guess the girl isn't Claire or Jill. A wallpaper you can download at the RE website has her name as "Sheva".
در مورد اون اولی، احتمالا نباشه، احتمال داره تهیه کننده گفته باشه در هر صورت باید صبر کرد، اما در مورد دومی من متوجه نمیشم، دارم میگم یکی چیزی در مایه های Kujijo، kojiko، kojiho میگه که با اسم ایالاتهای کشور تانزانیا سازگاره... احتمالا بازی در تانزانیا باشه.نقل قول:
این دختر فکر کنم اسمش Sheva هست(به پایین پست مراجعه شود).در ضمن مرده میگه : xxxxx is our home .
خيلي جالب بود ممنوننقل قول:
می گفت که تو یکی از والپیپرها نام دختره رو زده Sheva (من که پیدا نکردم)
نقل قول:
Well I guess the girl isn't Claire or Jill. A wallpaper you can download at the RE website has her name as "Sheva".
یک کاراکتر دیگه هم وجود داره که تو عکس هست و اسمش Josh هست.(اینو دیدم)
من اول اسمشو اشتباهي خوندم شيوا! :دي
چند ماه دیگه بازی میاد؟ یا چند سال دیگه برای pc
قیمت بازی برای کنسول ps3 چنده؟>
اگه برای Pc بیاد گرافیک و رم و کلا سخت افزار چی میخواد؟
من لحظه شماری میکنم برای انتشارش روی پی سی!!!!!!!!!!!!!!!
عجب هیکلی wowwwwwww BoduBuliding بدنه کرازر تو اویل 4 رو گذاشتن رو این!!
این چند سالی رو که نبوده انگاری رفته بدنسازی.
این چند تا عکس رو ببینید . البته شاید تکراری باشند.
من وقتی این یکی رو دیدم به یاد خوناشام های فیلم بلید 2 افتادم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم یه عکس دیگه که فکر کنم دنباله ی عکس اولی که T O O M A J جان تو پست بالا قرار داده اند.
اینم چند تا عکس دیگه که توضیحی براشون ندارم.
مثل اینکه کاپکام نمیخواد شر این سگهای وحشی رو از سری بازی های اویل کم کنه. تو این قسمت هم باید باهاشون دست و پنجه نرم کنیم.
اين عكس دختره كه موهاش بلوند و بلنده! منو ياد شري ميندازه ولي اينجا چه كار ميكنه اونش ديگه خدا عالمه! :دي
من هميشه از سگ كشتن بدم اومده چه توي اويل 4 چه قبليا:2: حالا هم كه دوباره .... :18:
سازندگان گفته اند که مکان بازی وجود خارجی در آفریقا نداره.اما فکر کنم برای نمونه برداری به تانزانیا رفته اند.(مثل بازی فارکرای 2)نقل قول:
بله . منم همینطور.بیشتر به خاطر سرعت بالایی که دارند ، باعث ایجاد اضطراب بالایی در آدم می شند.مخصوصا تو RE4 که تو هزار راه بود و یک دفعه می پریدند جلوت...:21:نقل قول:
من هميشه از سگ كشتن بدم اومده چه توي اويل 4 چه قبليا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا هم كه دوباره .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم تو بلید فقط فکشون باز می شد...:blink:نقل قول:
من وقتی این یکی رو دیدم به یاد خوناشام های فیلم بلید 2 افتادم.
گفته شده قبل از مارچ2009 برای کنسولها میاد.نقل قول:
چند ماه دیگه بازی میاد؟ یا چند سال دیگه برای pc
قیمت بازی برای کنسول ps3 چنده؟>
اگه برای Pc بیاد گرافیک و رم و کلا سخت افزار چی میخواد؟
من لحظه شماری میکنم برای انتشارش روی پی سی!!!!!!!!!!!!!!!
برای پی سی هنوز معلوم نیست.هیچ خبر و حتی شایعه ای هم نیست.
یه چیزی حدود 80 الی 100 تومن.
معلوم نیست
ما بیشتر(البته اگه بیاد:37: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سری به اینجا بزنید :
یه مصاحبه ی جدید دارهکد:http://www.gametrailers.com/game/2036.html
در ضمن تاریخ پخش بازی رو هم نوشته :
سه ماه اول 2009 یعنی زمستون امسال .
سورپرایز ...
Resident Evil 5 برای PC منتشر خواهد شد؟
تهیه کننده ی کپکام،Jun Takeuchi اعلام کرد پلتفرم PC،پلتفرم اصلی برای توسعه ی بازی RE 5 است.وی در پاسخ به این پرسش Eurogamer که چرا نسخه ی در حال ساخت xbox 360 این بازی به جای نسخه ی ps3 در نمایش کپکام 2008 در معرض نمایش قرار گرفت گفت،به علت شباهت های سخت افزاری،پورت کردن از pc روی xbox 360 سریع تر انجام می شود.
بدون شک این سخنان آغازگر شایعاتی مبنی بر انتشار RE5 بر روی پلتفرم pc خواهد بود.در عین حال کپکام اعلام کرد که فعلاٌ عرضه ی این بازی،تنها برای xbox 360 و ps3 تأیید شده است.
قبلا از آقای sasanjfr تشکر میکنم که این خبر خوب رو دادن .کد:http://pc.ign.com/articles/879/879239p1.html
ايول امروز من خيلي خوشحالم! :40::40::40::40::40:نقل قول:
پس بگو اين انقدر ناز ميكرد ميخواست شوك وارد كنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید که نکردن.ولی اگر بیاد چی میشه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمش گرم
راستی تاریخ ارائش کیه ؟
بعد کمترین سیستمش چیه ؟
گفتم که سه ماه اول 2009 میاد .نقل قول:
سیستم مورد نیازش هم تا اون موقع معلوم نمیشه .
من تو یه سایتی خوندم که بازیش اومده ؟
. دیگه کسی اونقدر از دنیا عقب نیست بازی بیاد نفهمه.:27: این بازی هنوز تازه یک دموی آزمایشی توی کنفرانس خبری کام یعنی کپتیویت ازش به نمایش در اومده و پیشرفتش در حد 60% هست.نقل قول:
ببخشید این بازی کی میاد ؟
من که خیلی منتظرش هستم .
و یکی از طرفدارهای سری Resident Evil .
اگه پست هاي همين صفحه رو ميخونديد متوجه ميشديد كي مياد.:46:نقل قول:
نقل قول:
سه ماه اول 2009 یعنی زمستون امسال .
آخه تاپیک رو دیدم حول شدم ! یادم رفت .
ببینم واسه Pc تایید شده ؟
این بازی برای پی سی تایید نشده و فعلا فقط برای ps3 و 360 تایید شدهنقل قول:
منظورتون اينه كه 60 درصد بازي تا الآن ساخته شده؟:18:نقل قول:
تاييد ميشه! ( اميد واهي! :دي)نقل قول:
آخه تاپیک رو دیدم حول شدم ! یادم رفت .
ای بابااااااااااااااااا .نقل قول:
شما ها چقدر نا امیدید
انسان به امید زندست .
حتما میاد ،خیال همه راحت ...
100% برای پی سی میاد اخه مگه میشه نیاد بیش از 60 % کاربران پی سی دارن پی سی ترینر و سیو هم براش داره ترینر و سیو پی سی خیلی فراوون تر از سونی هستش پس حتما برای پی سی میاد وگرنه کلی مشتریاشو ناراحت میکنه
من نا اميدم به نظرتون؟! :دينقل قول:
ما كه اميدواريم همچناننقل قول:
وگرنه يك عالمه بايد پول بديم سيديه پلي 3 بخريم!:18:
اولا کپکام سیاستهاش را عوض کرده و پی سی را هم داره حمایت میکنه که در چند وقت اخیر بعضی از بازیهای مهمش را روی این پلتفرم داده و خواهد داد اینکه Re 5 برای Pc می اد یکمی سخت هست که این کار را بکنند یعنی امید هست ولی کم!!!
اما یکی از سازنده ها گفته بود که بازی را اول بر روی سخت افزار Pc ساختن و به کنسول پرت میکنند چرا که این کار اسون تر هست همون کاری بود که در مورد Dmc 4 انجام دادند!!!
یه جورایی این بازی یه طوری که هم امیدی بهش هست هم امیدی بهش نیست که برای Pc بیاد
به نظر من که میاد.اما دیر.به همین دلیل باید فکر یه کنسول باشید(م):31:
من که تحمل ندارم Re5 رو یه نفر بازی کنه و بیاد برام تعریف کنه.:19:
نمی دونید چند وقته دارم خواب این RE5 رو می بینم.:41:
بله.این خبر رسما تایید شده.نقل قول:
منظورتون اينه كه 60 درصد بازي تا الآن ساخته شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Res5 نسخه ازمایشی داره؟ ( دمو )
اینم مشخصا مثل GTA4 هست اگر قرار باشه برای PC بیاد بدون شک 6 ماه تا 1 سال بعد از عرضه بازی میاد تازه ممکنه بیشترم بشه چون مثلا Resident 4 که تقریبا دو سال بعد از عرضش برای Pc اومد .
نه خیز هنوز هیچ دمویی وجود نداره.نقل قول:
کپکام اعلام کرد که RE5 ستاره ی publisher’s show در E3 خواهد بود.
ما Press Conference ی در Captivate08 داشتیم و اونجا اعلام کردیم چیزهای بزرگی از RE5 رو در E3 فاش خواهیم کرد.این بازی اصلی ما در E3 هست.
منبع
نقل قول:
کد:http://www.videogaming247.com/2008/06/18/major-resident-evil-5-reveal-planned-for-e3/
حالا مي بينيم!!!نقل قول:
کپکام اعلام کرد که RE5 ستاره ی publisher’s show در E3 خواهد بود.
ما Press Conference ی در Captivate08 داشتیم و اونجا اعلام کردیم چیزهای بزرگی از RE5 رو در E3 فاش خواهیم کرد.این بازی اصلی ما در E3 هست.
خدا كنهنقل قول:
ولي به نظر من همين قدر كه داستانو لو داده كافيه! اگر بيشتر لو بده بيمزه ميشه
البته قرار نیست فقط داستانو لو بده(البته می دونم می دونی ولی برای اطمینان گفتم:20:).مثلا چیزهای جدید تو گیم پلی و اون المنتهایی که ازش صحبت می کرد.نقل قول:
در ضمن بهتره کاراکترها رو یه کم لو بده...:31:جیل و Ada و ...
جیل کیه ؟نقل قول:
بجای Leon ه ؟
اشلی چی اون کجاست ؟(دختره دست و پا گیر اه :13:)
میشه کسی داستان لو رفته رو بگه تا ما هم بدونیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]