قابل توجه دوستانی که بازی رو دیدن...فروردین و اون برف و یخ بندون...با اینکه مساوی شد اما عجب بازی بودا...خیلی
هیجان انگیز بود...:happy:
قابل توجه دوستانی که بازی رو دیدن...فروردین و اون برف و یخ بندون...با اینکه مساوی شد اما عجب بازی بودا...خیلی
هیجان انگیز بود...:happy:
خدا کنه ویدیچ سریع تر برگرده و به بازی های اروپا برسه دیروز دفاع منچستر واقعا ناهماهنگ بود و اشی به هیچ توپی نه نمی گفت:13:
میدونستم
براون نصرتی
خوب موقعی بود که مغرور نشن
تو چند سال اخير اوج نقطه ضعف تيم توي دفاع بوده و هست
دقیقا .نقل قول:
به نظر من اگه این بازی را راحت میبردیم تو بازی با رم ممکن بود مغرور بشیم و ...
اما الان یه کم بهتر شد :10:
/مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا/
منچستريونايتد و بارسلونا در آستانه صعود
خبرگزاري فارس: آخرين سري از مسابقات دور برگشت مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا فرداشب برگزار خواهد شد تا تكليف دو تيم صعود كننده روشن شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، تيم منچستريونايتد فرداشب در ورزشگاه اولدترافورد ميزبان آ.اس رم ايتاليا است.
منچستري ها كه هفته قبل در ورزشگاه المپيك رم موفق به كسب پيروزي 2 بر صفر شدند، در حاشيه امنيت نسبي قرار داشته و با آرامش خاطر آماده استقبال از رم مي شوند.
مردان فرگوسن كه مدعي هستند اينك يكي از بهترين فوتبال هاي قاره را به معرض نمايش مي گذارند، براي صعود به جمع چهار تيم پاياني و نزديك شدن به قهرماني كار آساني در پيش ندارند، چراكه آگاهند نماينده ايتاليا چيزي براي از دست دادن ندارد و به قصد تلافي وارد اين ميدان مهم مي شود.
در آخرين مصاف دور برگشت اين مرحله بارسلونا ميزبان تنها نماينده ژرمن ها يعني شالكه است. بارسلونايي ها كه در بازي رفت به برد يك برصفر رسيدند، مي دانند كه دل بستن به اين نتيجه، باعث گمراهي و لطمه خواهد شد.
مردان فرانك ريكارد در ورزشگاه نيوكمپ به دنبال شكست شالكه هستند تا راه را براي دفاع از قهرماني سال گذشته خود هموار كنند، هرچند كه تيم آلماني با استفاده از تمام نيرو و ابزارش به قصد جبران باخت بازي هفته قبل وارد اين ميدان مي شود.
ديدار برگشت تيم هاي ليورپول- آرسنال و چلسي- فنرباغچه نيز ساعت 22:15 امشب به وقت تهران انجام مي شود.
/مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا/
توتي به بازي برگشت مقابل منچستريونايتد نميرسد
خبرگزاري فارس: تيم آ اس رم ايتاليا در ديدار برگشت خود در ليگ قهرمانان اروپا از وجود كاپيتان خود محروم است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه نويه زورخر سايتونگ سوئيس، فرانچسكو توتي به علت طولاني شدن دوره مصدوميتش قادر نيست در بازي فردا شب در ورزشگاه اولدترافورد به ياري تيمش بشتابد و بخت آنها را براي جبران باخت رفت افزايش دهد.
رم حتي در وب سايت اينترنتي خود نام توتي را از كادر بازيكنان خارج كرد. اين بازيكن در ديدار رفت كه هفته قبل انجام گرفت و رم در خانه 2 بر صفر بازنده شد، غيبت اجباري داشت.
اين بازيكن به علت مصدوميت از ناحيه ران فرصت بازي مقابل منچستريونايتد را از دست داد.
البته تو شرايط فعلي نسبت به بازي رفت راحت تر بازي ميكنيم
ناني هم آماده بشه كه فوق العادست
به !
اينم از آرسنال كه دود شد رفت هوا.
حالا ديگه معلومه كي قهرمانه/
اميدورام رميا مفتضحانه نبازن.2-3 تا طبيعيه.
ايشالله يادگاري خوبي بهشون ميديم
تا هفته سي و سوم ليگ برتر/
كريستانو رونالدو، مدعي درجه اول آقاي گل انگليس
خبرگزاري فارس: هافبك پرتغالي تيم فوتبال منچستر يونايتد مدعي درجه يك كسب عنوان آقاي گلي ليگ برتر انگليس است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، كريستانو رونالدو، بازيكن شماره 7 تيم اولدترافوردي از ابتداي فصل جاري درخشش خيرهكنندهاي براي منچستر يونايتد داشته؛ به طوريكه با 27 گل زده بعد از گذشت 33 هفته از فصل، مدعي درجه اول اين عنوان است.
وي در شرايطي براي اين منظور تلاش ميكند كه به عنوان يك هافبك بالاتر از مهاجمين شاغل در تيم هاي ليگ برتر قرار گرفته است.
وي عملا در به ثمر رسيدن نيمي از گلهاي تيمش در فصل جاري نقش داشته چرا كه منچستر يونايتد در اين مدت 70 گل زده است.
در رتبه دوم اين جدول، فرناندو خوزه تورس سانز مهاجم شماره 9 ليورپول قرار دارد كه با 21 گل زده در جايگاه دوم است.
امانوئل آده بايور، بازيكن خط حمله آرسنال با 19 گل زده در مكان سوم قرار گرفته است.
* جدول رده بندي:
1-كريستانو رونالدو (منچستريونايتد) 27 گل زده
2-فرناندو خوزه توره سانز (ليورپول) 21 گل زده
3-امانوئل آده بايور (آرسنال) 19 گل زده
4-روكه سانتاكروز (بلكبرن)، ديميتاربرباتف (تاتنهام) و رابي كين (تاتنهام) 14 گل زده
5-يعقوب ايكگني (اورتون) 13 گل زده
اصلا با منچستر حال نمیکنم
ولی بحتمل قهرمانه
نه نتیجه مساوی می شه ...
چرا بازیه منچسترو نشون نمیده؟؟؟
ااا بازی تموم شد ...
همش تقصیر یاسینه ....نقل قول:
نه منظورم دیوید بکامه ..
دیود بکام کیه بابا ...
منظورم اصلا بی خیال ...
بازی رو نشون می ده ولی با تاخیر ...
چی میگی بابا؟؟حالت خوبه؟شاید تو خوبی من بدم تو بد من تو بد خوب؟نمیدونم
خوب بازیه منچستر که حساس تره
جسارتا ,از کدوم کانال داری تماشا می کنی؟
یا حق D:
بارسا کابوس ببین!!
یعنی همه تیمها حالا کابوسشون منچستره
به همین خیال باش
بارسا با اینکه تو بحرانه ببین چطوری جامو میبره
تبريك ميگم به همه رفقاي منچستري گل گلاب!
روز به روز داره بيشتر به منچستر علاقه پيدا مي كنم.
البته معتقدم اصلاً نبايد بارسا رو دست كم گرفت.
ريكارد به خاطر خودشم كه شده تمام سعيشو مي كنه كه حداقل يه جامو ببره اما خوشبختانه با بد تيمي افتاد.
من فقط از اين 3 تيم از يه تيم يه كم ميترسم اونم چلسيه!چون خيلي تيم سگ جونيه.يه جورايي هميشه بازي باهاش آسون نبوده.
به هر حال just DEVILS!
بارسلون چطور میخواد جامو ببره؟؟همش تیمهای ضعیف خور به پستش..نقل قول:
ناراحت نشیدااا.
احتمال قهرمانیش زیاده...
البته لیورپول هم قوی نشون داد
من هم به همه ی منچستری ها این برد رو تبریک می گم
بارسا رو نباید دست کم گرفت اما من معتقدم ما جام رو می بریم
دوستان فینال با چلسی بازی کنیم بهتره یا لیورپول ؟
من لیورپول رو ترجیح میدم . شما چطور ؟
بازی دیشب رو هم که دید نمیدونم این برون چی ازتیم ما میخاد که مثل بختک افتاده به جون تیم
بازی با بارسا هم که رفتش تو نیوکمپه مسی هم که هست کاش اون مو بلند زشت بد قیافه هم بودش
بارسا الان واقعا ضعیفه فقط اسم بارسلون رو داره
منچستر واقعا قویه و منچستره
United Vs Arsenal
ساعت19:30یکشنبه 25 فروردین
با وجود اینکه منچستر بازی های سخت وپی درپی به ترتیب با تیمهای آرسنال - بلکبرن -بارسلونا -چلسی -بارسلونا دارد اما انشاا... قهرمان 2 جام خواهد شد.
حرف دهنتو بفهما!نقل قول:
بازی با بارسا هم که رفتش تو نیوکمپه مسی هم که هست کاش اون مو بلند زشت بد قیافه هم بودش
حالا نگاه کن همین تیم ضعیف چی کارتون میکنهنقل قول:
بارسا الان واقعا ضعیفه فقط اسم بارسلون رو داره
منچستر واقعا قویه و منچستره
میبینم که دوباره یکی پیدا شد از تیمهای دیگه دفاع کنه ؟
امیدوارم بعد از بازی هم اینجا پیدات بشه عزیزم :)
اگر عمری باقی باشه در خدمت هستیم ..... ولی بهتر است در جستار مربوط به خودش بحث شود ولی اگه دوست دارید ... چشم چرا نیامنقل قول:
اصلا اینجا نیا جات اینجا نیست اینجا همه حامی منچسترن
mr.antonio andolini اولا به شما هیچ ربطی نداره دو اینجا تاپیک منچستره هر چی دوس داریم میگیم شما هم تو تاپیک تیمت هرچی دوس داری بگو سوما حق توهین نداری منم میتونم مثل خودت جواب بدم ولی نمیدم چون من منم تو هم تویی! اینجا دیگه پست نده راجع به این چیزا هم جای بحث نیست در آخر واقعا میگم اصلا حرف درستی نزدی خنده دار بود
نظر سنجي سراسري در مورد فيناليستهاي ليگ قهرمانان اروپا
منچستريونايتد و ليورپول بيشترين بخت را دارند
خبرگزاري فارس: تيمهاي انگليسي منچستريونايتد و ليورپول در نظرسنجي سراسري از طريق چندين وبسايت معتبر در جهان بيشترين بخت را براي حضور در فينال ليگ قهرمانان فوتبال اروپا دارند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از خبرگزاري فرانسه، سه نماينده انگليس به همراه بارسلونا اسپانيا در مرحله نيمه نهايي اين مسابقات بخت حضور خود را در مسكو از ديد مردم محك زدند.
طبق اين نظرسنجي، 16 درصد امكان حضور بارسلونا و چلسي در فينال وجود دارد.
26 درصد احتمال حضور چلسي و منچستريونايتد ثبت شده است.
16 درصد امكان حضور ليورپول و بارسلونا وجود دارد؛ اما 42 درصد احتمال حضور منچستريونايتد و ليورپول را داده اند.
در مدت زمان 5 روز، 432 هزار و 142 نفر در اين راي گيري شركت كردند
رونالدو کاندید بهترین بازیکن و همین طور بهترین بازیکن جوان لیگ شده و در ضمن شانس اول آقای گلی اروپا و لیگ برتر هم هست واقعا این فصل حق رونالدو توپ طلای اروپا و جهان هست
MANUTD-2===ARSENAL-1
آرسنال كه اوت شد.مونده چلسي كه دو هفته ديگه باهاش بازي داريم.
خيلي بازي حساسي ميشه.
امروز آرسنال خيلي راحت مي تونست بره تو فضاهاي خالي و بازي سازي كنه.يه كم خوش شانس هم بوديم.
سانترهاي بسيار زيادي رو از جناحين كردن كه خيلي هم خطرناك بود اما جداً Van DerSar گلر خيلي خوب و با تجربه ايه.
تبريك ميگم برد منچسترو.
هله هله هله هله هله !!!وی وی وی و ی وی وی وی!!!ای خدایاااااااااااااااااا !!ووی ووی ووی ووی ووی ووی من مادر این دفاع ارسنال رو سرویس میکنم!!!لیگ برتر هم پرید!!!!!اروپا هم پریده بود!!!حذفی و اتحادیه رو هم پریده بودند!!!اصلا چرا این ارسنال رو منحل نمیکنند؟؟؟؟:2::2::18::18::19::19::19::41::13:
سلام خدمت همه دوستان باید بگم که اول تبریک بخاطر برد شیرین برابر بوقچی های لندن و درخشش بسیار زیبای هارگرویز و بازی زیبای او و گل تماشای او ...
راستی ایشالا که بازی با چلسی رو هم با برد پشت سر میگذاریم و تمام میشه میره دنبال کارش
بچها ولی این تیم چغر چلسی رو نباید فراموش کنیم یک تیم چغری که نگو یک تیم چغری که نپرس من که دعا میکنم فردا ببازه بره پی کارش ....
بردیم و بردیم و دیگر هیچ!
مبارکه
برون رو وقتی تو زمین میبینم سردرد میگیرم نمیدونم کی بهش گفته فوتبالیستی
کی میندازنش بیرون فکرشو بکنید اگه یکی از صوتیهاش امروز گل میشد احمقه. در حد تیمای ته جدولی لیگ برتر هم نیست
به امید باخت چلسی
منم تبریک میگم . واقعا دستشون درد نکنه .
من یکی که به مساوی هم راضی بودم . خیلی بچه ها استرس داشتند . فردیناندو بگو !!!!!
دیگه قهرمانی تو دستمونه و حتی با باخت به چلسی هم تفاضل بهتر بالاتر از چلسی قرار میگیریم
راستی منچستر بارسلون آخرین باری که با هم بازی کردن مرحله گروهی باشگاهای اروپا سال98-99 بود که 2تا بازی هم 3-3 شد یادش بخیر بکام اون موقع چه بازی هایی برای منچستر میکرد و چه گل هایی میزد و اون طرف هم ریوالدو کولاک میکرد
دوستان بازی رفت تو منچستر نیزبانه یا بارسا؟