توصیه های الیور کان به مربی آینده بایرن
اوليور كان دروازه بان باشگاه بايرن مونيخ آلمان اظهارداشت حضور يورگن كلينزمن در ورزشگاه آره نا هنگام تساوي يك بر يك اين تيم در ديدار خانگي برابر ختافه اسپانيا حاصلي جز افزايش استرس و برهم زدن تمركز بازيكنان نداشت.
كلينزمن به عنوان سرمربي بايرن در فصل آينده، ديدار پنجشنبه شب بايرن برابر ختافه در دور رفت مرحله يك چهارم نهايي جام اتحاديه باشگاههاي اروپا (يوفا كاپ) را در ورزشگاه تماشاكرد.
به گزارش ايرنا به نقل از سايت گل، كاپيتان بايرن سرمربي آتي اين تيم را به خاطر حضور در ورزشگاه مورد نكوهش قرار داده و گفت:اين كار نشانه ضعف شخصيت است. چون در حاليكه تيم براي كسب پيروزي تلاش ميكند و تحت فشار است ، اين نوع رفتار تمركز بازيكنان را بهم ميريزد.
وي افزود: من هرگز نشنيده ام كه سرمربي آينده يك تيم، در فصلي كه جاري است مسابقات تيمش را از نزديك تماشا كند.
كان كه به خاطر نيمكتنشين شدن توسط كلينزمن در طول رقابتهاي جام جهاني ۲۰۰۶روابطش با سرمربي آتي بايرن شكرآب است، ابايي از اظهارنظر عليه او ندارد چراكه در پايان فصل جاري از فوتبال باشگاهي نيز كنارهگيري خواهد كرد.
بعد از 120 دقیقه .بایرن 3 ختافه 3
عجب بازی بود.
دقیقه 4 بازیکن ختافه اخراج شد
دقیقه 43 ختافه گل زد.
دقیقه 90 ریبری جبران کرد.
کشید وقت اضافه یه اتفاق عجیب افتاد .بایرن در طول 2 دقیقه 2 گل خورد.
نتیجه در دقیقه 94 3 بر 1 به نفع ختافه شد. من اینجوری شده بودم:18:
15 دقیقه اول تموم شد.
15 دقیقه دوم شروع شد. لوکا تنی یه گل زد.
شد دقیقه 119 من دیگه نمیتونستم نفس بکشم. یخ کرده بود
الیور کان اومده بود جلو . ضربه کرنر بود. یه دفعه گزارشگر رادیو گفت گللللللللللللللللللللل
من دیگه .............. هیچی. دادو هوار انداخته بودم راه که نگو
خلاصه نتیجه 3 بر3 شد و بایرن به مرحله نیمه نهایی صعود کرد. خیلی حال کردم
من الان اینجوریم:31:
=============================
ولی واقعا فوتبال بی رحمه.
اوليور كان: هرگز چنين چيزي نديده بودم
اوليور كان دروازه بان باشگاه بايرن مونيخ آلمان با اشاره به دو گل لوكا توني در وقت اضافه ديدار با ختافه كه بايرن را راهي مرحله نيمه نهايي رقابتهاي جام اتحاديه باشگاههاي اروپا كرد، اعتراف كرد كه در تمام عمرش شاهد چنين چيزي نبوده است.
لوكا توني عضو تيم قهرمان ايتاليا در جام جهاني ،۲۰۰۶با به ثمررساندن گل تساوي در دقيقه ۱۲۰ديدار مرحله يك چهارم نهايي جام يوفا، دهمين گل خود را در چارچوپ اين رقابتها در فصل جاري ثبت كرده و البته دست حريف اسپانيايي را از رسيدن به نيمه نهايي كوتاه كرد.
به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه، درحاليكه بايرن ۳بر ۲از ختافه عقب بود، كان توپ را به محوطه جريمه حريف ارسال كرد كه بعد از ضربه خوزه سوسا توسط توني به گل تبديل شد.
كان بعد از مسابقه گفت: در رختكن هم به ساير بازيكنان گفتم كه من دست كم ۱۴۰بازي اروپايي برابر امثال بارسلونا، منچستريونايتد و رئال مادريد انجام داده ام اما در مقايسه با آنچه كه در اين ديدار اتفاق افتاد، هيچ نيستند.
دروازه بان ۳۸ساله بايرن افزود: در ۱۰سال آينده بازيكنان بايرن نه درباره رئال يا منچستر بلكه در مورد اين بازي مقابل ختافه تجديدخاطره خواهند كرد.اصلا بياد ندارم كه در هيچ مسابقه حتي مشابه اين بازي كرده باشم.تاكنون نشده كه ما سه گل خورده وصعود كنيم.
بايرن بعد از تساوي ۳بر ۳در ديدار برگشت، به خاطر برتري گل زده در خارج از خانه حضور خود را در ديدار نيمه نهايي برابر زنيت سن پترزبورگ مسجل كرد.
ختافه از دقيقه ششم اين ديدار ۱۰نفره شد و با اين وجود عملكرد قابل تحسيني نمايش داد.
اوتمار هيتزفلد سرمربي بايرن نيز بعد از مسابقه گفت: جبران باخت ۳بر ۱ آنهم در وقت اضافه، عملكردي فوقالعاده مهم و روحيه بخش است. قطعا بخت هم به ياري ما آمده بود. با وجود اينكه كار را براي خودمان سخت كرده بوديم اما ختافه خوب جنگيد و بازيكنان بايرن فقط با سختكوشي جواز صعود را بدست آوردند.
ديدار نخست مرحله نيمه نهايي روز پنجشنبه ۵ارديبهشت ماه در ورزشگاه آليانز متعلق به بايرن و ديدار برگشت روز ۱۲ارديبهشت در روسيه برگزار خواهد شد
هیتسفلد :وداع زيبايي از برلين با قهرماني جام حذفي داشتم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ گفت: وداع زيبايي از برلين با قهرماني جام حذفي داشتم
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، اوتمار هيتسفلد عنوان كرد: برايم كه آخرين روزهاي خود را در بايرن سپري ميكنم، قهرماني اين جام حتي به خاطر داشتن چنين اتفاق شيريني، خاطره برانگيز است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وي افزود: از لحاظ كيفيت، در اين ديدار همه چيز وجود داشت. برايم بسيار لذت بخش است كه بعد از اين ديدار پر افت و خيز شاهد موفقيت تيمم هستم.
بايرن مونيخ شنبه شب با برد 2 بر يك مقابل بروسيا دورتموند، در بازي نهايي جام حذفي به چهاردهمين قهرماني خود رسيد. هيتسفلد كه از فصل آينده جاي خود را به يورگن كلينزمن خواهد سپرد، با خاطره اي خوش از ورزشگاه المپيك برلين، محل هميشگي بازيهاي نهايي جام حذفي خارج شد.