این حجازی هم شورشو در اورده به جای مقصر نشون دادن این و اون بره بار فنی شو زیاد کنه
این حجازی هم شورشو در اورده به جای مقصر نشون دادن این و اون بره بار فنی شو زیاد کنه
vasef جان راديو
واقعا ادم این پستهارو می خونه ادم یاد دشمن خونیش می افتد...............
انشا ا... بازی های اینده رو می بریم وناصرخان هم مربی می ماند تا ...قله نوعی دراد
من می گم کلا باید کادر مربی گری عوض می شد ... نه اینکه مرفاوی هم بیاد عقب تر با اونا شه...
گاهی خوب بودن رو باید کنترل کرد... همه باید واسه تیم زحمت بکشن نه واسه درست کردن شخصیت ... آقا اون بود! بد بود؟ بره...! این بیاد... بده؟ اینم بره...! نه اینکه اون با این این با اون ...!
جدا از همه ی اینا بازم می گم حرف حق رو جباری گفت ... بدن سازی تیم ضعیف ه سه تا مصدوم اونم به این وضع؟
فوت می کنن 4ماه میوفته فلانی... این دکترا یعنی نمی فهمن اینو؟
ایرادی نیست مث اینکه قانونه این تیم هاست که این دوره رو بگذرونن ... پروین هم یه بار همین جوری شده بود ... که گفت من رو دیگه تو آزادی نمی بینید ...
از ما هم می گذره ... به امید فردای بهتر ...
به امید روزی که فتح لله زاده هایی تو تیم باشن که اگه تیم بخواد بد نتیجه بگیره خودشم زیر سوال ببره و غیرتی بشه ...!
سلام
بنده نه طرفدار حجازی هستم و نه ازش خوشم میاد ، ولی لطفا یه خورده منصفانه به قضیه نگاه کنین :
امیر قلعه نوعی تیم رو 3 سال اداره کرد و طی این مدت 1 قهرمانی بدست آورد .
انصافه که حجازی از همون هفته 2 و 3 دائما مورد تهدید برکناری قرار داشته باشه و همه همین هفته های اول ازش قهرمانی بخوان ؟
اگه 1 سال بدون تهدید برکناری و زیراب خوردن ، تیم رو داشت و نتونست کاری کنه ، اون وقت یه چیزی .
مسلما وقتی بازیکن میبینه که مربی تیمش هیچ جایگاه محکمی توی تیم نداره ، ازش حرف شنوی نداره .
ضمنا باز هم از حجازی خوشم نمیاد ولی تقصیر حجازی چیه وقتی که مهاجماش (خصوصا برهانی) در هر بازی 7-8 موقعیت رو خراب میکنن و دروازه باناش مزخرف ترین گلهارو میخورن ؟
در مورد اخراج بازیکن ها هم حجازی گفته که هرگز چیزی درباره اخراج کسی از تیم نگفته و روزنامه ها از خودشون نوشتن .
طفلک حجازی ، کارش بجایی رسیده که بنده که همیشه ازش متنفر بودم ، باید بیام و بگم رعایتش کنین .
pd2006 جان اون سال كه قلعه نوعي مربي بود تيم يا صدر جدول بود يا اينكه اخرش ديگه دوم.
وقتي تيم استقلال از دقيقه 85 تا دقيقه 93 بازي 3،1 باخته رو مقابل ابومسلم 4،3 ميبره تماشاگرها تا بازي هفته بعد تو كف اون بازي ميمونن و سر كيف ميان نه اينكه بازي كه با اختلاف 2 گل جلو هستن رو 3،2 ببازن(بازي با پيكان)
خلاصه بين تيم قلعه نوعي و حجازي زمين تا زير زمين فرق هستش.
سلام
الحمدلله كار مديريت باشگاه اون قدر هم ... نيستن.
امشب (دوازدهم آبان) قراره با فيروز كريمي مذاكره بشه
ديشب هم با امير قلعه توعي مذاكره شد و اميرخان برنامه هاشو به باشگاه تقديم كرد.
اميدوارم مقابل راه آهن هم ببازيم تا ناصر حجازي رو هرچه سريعتر عوض كنن
عزیز اون بازی 3-3 شد نه 4-3.نقل قول:
:18::18::18::18: اون بازی 3.2 به نفع اس اس تموم شد اس اس هم 2.0 عقب بود گل هاشم بایو و علیزضا اکبرپور و یکی دیگه که یادم نمیاد زد اینجا هیشکی امار درست چرا نمیدهنقل قول:
فيروز كريمي در حضور حجازي در دفتر فتح الله زاده حاضر شد
نشست هيات مديره باشگاه استقلال تهران با "فيروز كريمي" آغاز شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، يكي ديگر از گزينههاي مورد نظر مسوولان باشگاه استقلال براي هدايت اين تيم، فيروز كريمي سرمربي استقلال اهواز است. كريمي ساعت 19 و 40 دقيقه امروز وارد دفتر علي فتح الله زاده شد تا در نشست هيات مديره اين باشگاه شركت كند.
پيش از حضور فيروز كريمي، حجازي ميهمان هيات مديره بود. نشست هيات مديره با كريمي در حضور حجازي آغاز شده است.
بنابراين گزارش، هيات مديره باشگاه استقلال تهران براي تعيين تكليف سرمربي اين تيم با گزينههاي مورد نظر وارد مذاكره شده است. جمعه شب امير قلعه نويي سرمربي پيشين تيم ملي و استقلال تهران با حضور در دفتر عليفتحالله زاده با وي ديدار و گفتوگو كرد.
گفتني است حدود 200 تن از هواداران استقلال در مقابل دفترعلي فتحالله زاده تجمع كردند و هنگام ورود فيروز كريمي به دفتر مديرعامل باشگاه استقلال وي را تشويق كردند
کد:www.noandish.com
دلم برای خجازی می سوزه ولی تقصیره خودشه .به نظرم ادعای بیش از حد داشت.مثلا قبل از اینکه سرمربی بشه می گفت من وقتی از استقلال رفتم گفتم هیچ مربی بعد از نمی تونه تا 10 سال استقلال و به فینال آسیا برسونه ولی حلا که خودش رو کار اومده نتونسته بعد از 12 هفته بهخ تیم یه ساختار درست بده .
من که شخصا بیشتر از هر کس دیگه دوست دارم فیروز کریمی بیاد چون کاردرسته .
منظورش بازی بود که سال 82 بود و 3-3 شد . اصلا اون زمان خبری از یابو و... نبود.نقل قول:
نامردا بالاخره حجازی رو فراری دادن...:41:
اگه قراره حجازی بره منم دوس دارم فیروز کریمی سرمربی بشه...
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
ماشالا همگی خدای تفکر هستین ها !:20:
اون بازی 2-0 بود که 3-2 شد در ضمن اون فصل سوم شدیم ( فولاد اول - ذوب آهن دوم و ما هم با تفاضل گل کم سوم شدیم . )
گل های اون بازی رو هم رضا عنایتی در دقیقه 88 زد و اگه یادتون باشه خوشحالی هم نکرد.
بعد میثم بائو گل زد نه هاشم بائو !
گل بعدی رو هم علیرضا اکبر پور زد .
یادش بخیر اون فصل بازی آخر با سپاهان 2-2 کردیم تو تهران . پرسپولیس اگه از ذوب آهن امتیاز میگرفت تو بازی آخرش، ما دوم میشدیم :19:
من همه گل های اون فصل رو دارم . اگر کسی خواست بگه تا براش آپ کنم .
من هم امیدوارم که یک مربی از جنس استقلال بیاد و سرمربی تیم بشه . برای من فرقی نمیکنه چه امیرخان و چه فیروز کریمی هردو حاشیه ساز هستند ولی به درد استقلال میخورن .
دعوا نکنید اون بازی 3-3 تموم شد. درست یادمه اولین سال حضور قلعه نویی بود و هفته بعد از بازی استقلال-پرسپولیس که با دوگل زیبای سامره و فکری استقلال برنده شد.استقلال 3-1 عقب افتاده بود ولی در دقایق آخر بازی رو مساوی کرد یک گل هم از کرنر خورد.اون بازی من استادیوم بودم.دیگه چیز دیگه یادم نمیاد جز اینکه 3-3- شده.
خوب مثله اینکه فیروز مربی شده وحجازی مدیر فنی...............
فقط همین عشق است که قله نوعی نیامد
هنوز قطعی نشدهنقل قول:
مدیرعامل باشگاه استقلال اهواز شهرام شفیع زاده درگفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: آقای فیروز کریمی سرمربی تیم ماست و تحت هیچ شرایطی به وی اجازه نخواهیم داد که به تیمی دیگر برود. او اگر معرفت و مرام داشته باشد تحت هیچ شرایطی قرارداد خود با تیم استقلال اهواز را زیر پا نمی گذارد و حتی بحث جدایی را هم مطرح نخواهد کرد
نقل قول:
بابا شما برگشتی یه سال عقبتر از ماجرا . !
اون سال اولین حضور قلعه نوعی بود . تازه اون بازی فکر کنم تهران بود همه 6 تا گل رو هم دارم گل اول رو فکر کنم فرزاد مجیدی زد .
3-1 عقب نیافتاده بود 2-0 عقب افتاده بود . چرا میری عقب ؟
منظور من گل ها ی اس اس بود که نو شتم گل هاشم که شما هاشم خوندی:27:نقل قول:
اگر قلعه نوعي اندازه خودش را مي دانست اولا" سرمربي گري تيم ملي را قبول نمي كرد، ثانيا" رئيس سازمان فوتبال استقلال نمي شد، ثالثا" استقلال را از جام باشگاههاي آسيا حذف نمي كرد، رابعا" پشت سر صفائي فراهاني ودادكان كه در اين قحط الرجالي بهترين روساي فدراسيون فوتبال بوده اند حرف نميرد، خامسا" از داريوش مصطفوي كه منفعل ترين رئيس بود تعريف نمي كرد، سادسا" به علي آبادي بند نمي شدو نون بازوي خودش را مي خورد، كاش خداوند هر چه مي خواهد به ما بدهد اول ظرفيتش را بدهدتا قلعه نوعي پس از بازي با خردسالان كره جنوبي نگويد مابهترين بازي را انجام داديم. به هر حال به نظر من در اين مقطع فيروز كريمي بهترين گزينه است.
دیروز فیروز کریمی در دفتر باشگاه استقلال تهران حضور یافت و برنامه های خودشو به هیئت مدیره ارائه کرد که اگه قبول بشه سرمربی میشه و حجازی مدیر فنی
حالا خوب شد این یعنی کار درست فتح ا.. زاده
البته باید از اول همین کار رو انجام میدادن اما ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازست
فیروز کریمی سرمربی استقلال شد
امیدوارم اس اس با فیروز به یک جام حداقل برسه
فیروز کریمی به درد استقلال نمیخوره :21:
معلوم بود که فیروز مربی میشه ولی متاسفانه در انتخابش 4 ماه دیرتر عمل کردن !
حالا موند که حاجی مخ شفیع زاده رو هم بزنه که دسا از سر فیروز بردارن.
از این جهت که کادر فنی تقویت شد خوشحالم و از این جهت هم که حاشیه ها چند برابر شد ناراحتم ولی من امیدوارم که موفق بشه .
قرارداد کریمی غیر قانونی است / تکلیف این قرارداد را مشخص می کنیم
رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تاکید کرد: قرارداد فیروز کریمی با استقلال تهران در شرایطی که قرارداد این مربی با تیم دیگری اعتبار دارد، غیر قانونی است.
عبدالرحمان شاه حسینی رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با بیان این مطلب به خبرنگارمهرافزود : طبق آئین نامه لیگ حرفه ای اشخاصی که تحت قرارداد یک باشگاه قرار دارند و از مدت قراردادشان باقی مانده است ، حتی مذاکره آنها با هر باشگاه دیگری ممنوع است و طرفین مستوجب جریمه نقدی خواهند شد .
شاه حسینی اضافه کرد : در صورتی که مذاکرات فیروز کریمی و باشگاه استقلال منتهی به انعقاد قرارداد شده باشد در صورت شکایت باشگاه صاحب قرارداد ، کمیته انضباطی تکلیف این قرارداد و جرائم احتمالی را مشخص خواهد کرد .
وی درخصوص احتمال توافق دو باشگاه استقلال و استقلال اهواز تصریح کرد : با توجه به تسلیم شکایت کتبی باشگاه استقلال اهواز چنین موضوعی کاملا منتفی است و کمیته انضباطی در اولین فرصت به پرونده مذکور با حضور مسئولان دو باشگاه و فیروز کریمی رسیدگی خواهد کرد .
من هم مربی شدن کریمی رو تبریک میگم.
ضمنا گویا چون استقلال اهواز به تعهدات خود به کریمی عمل نکرده وی میتونه انصراف بده که همین کار رو کرد و در نتیجه این قرارداد (قرارداد با استقلال تهران) قانونی است.
به نقل از شبکه خبر.
باشگاه استقلال اهواز ، شكايت رسمي خود را به كميته انضباطي ارسال كرد
باشگاه استقلال اهواز ، يكشنبهشب شكايت رسمي خود را به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال مبني بر حضور "فيروز كريمي" سرمربي اين تيم به باشگاه استقلال تهران ارائه كرد.
مالك و رئيس هيات مديره باشگاه استقلال اهواز افزود : در اين شكايت از كميته انضباطي فدراسيون فوتبال خواسته شده است تا موضوع حكم غيرقانوني تيم استقلال تهران به فيروز كريمي را مورد بررسي قرار دهد.
"علي شفيع زاده" مدعي شد در صورتي كه كميته انضباطي فدراسيون فوتبال موضوع شكايت باشگاه استقلال اهواز را مورد رسيدگي قرار ندهد ، اين موضوع را از طريق فدراسيون بينالمللي فوتبال (فيفا) پيگيري خواهد كرد.
وي ادامه داد : در موضوع انتقال كريمي از باشگاه استقلال اهواز به تهران به طور روشن دخالت يك باشگاه دولتي در باشگاه ديگر مشخص است و به راحتي ميتوان اين مساله را از طريق "فيفا" پيگيري كرد.
شفيع زاده با بيان اينكه باشگاه استقلال اهواز به تمامي مفاد قرارداد كريمي عمل كرده است ، شايعه پرداخت نشدن بخشي از مبلغ قرارداد اين مربي را تكذيب كرد.
هيات مديره باشگاه استقلال تهران عصر يكشنبه ، فيروز كريمي را به عنوان سرمربي جديد اين تيم معرفي كرد.
حسن روشن: هيات مديره باشگاه استقلال تهران باز هم عجولانه تصميم گرفت
حسن روشن بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال ايران و استقلال تهران گفت : هيات مديره اين باشگاه با انتخاب "فيروز كريمي" به عنوان سرمربي جديد تيم فوتبال استقلال تهران ، باز هم دست به اقدام عجولانه ديگري زد. متاسفانه هيات مديره باشگاه استقلال تهران در انتخاب و بركناري "ناصر حجازي" عجولانه تصميم گرفت.
وي اظهار داشت : هيات مديره باشگاه استقلال تهران ميتوانست تا پايان نيم فصل نخست ليگ برتر به حجازي فرصت دهد تا اين مربي ، تيم را از بحران خارج كند.
روشن با بيان اينكه حجازي توانايي رساندن تيم استقلال تهران به ميانههاي جدول ردهبندي را داشت ، افزود : بهتر بود در پايان نيم فصل ، تيم استقلال به سرمربي جديد واگذار ميشد تا مشكلي براي تيم به وجود نيايد.
هيات مديره باشگاه استقلال تهران عصر يكشنبه ، "فيروز كريمي" را به عنوان سرمربي جديد اين تيم معرفي كرد.
تيم استقلال تهران هماكنون با كسب ۱۴امتياز در رده يازدهم رقابتهاي فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر ايران قرار دارد.
اين تيم روز جمعه هفته جاري در ورزشگاه آزادي تهران به مصاف تيم راهآهن تهران ميرود
من که گفتم که فیروز مربی میشه و اقای حجهزی مدیر فنی.............
به امید فردای روشن
جان فيروز اومد استقلال ....... هوراااااااااااااااااااااا ااااااا
من شديدا از اين خبر خوشحال شدم . خدا كنه اين فيروز يه حالي به اين صادقي بده ..... من دلم خنك بشه ...... گند زده تو دفاع اس اس . راستي جمعه رو نيمكت ميشينه اين فيروز خان .
فکر میکنم فیروز بهترین گزینه برای استقلال بود
حالا باید منتظر کل کل فیروز با پرسپلیسی ها باشیم.
هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااا
این همون مربی هست که در مقابل پرسپو لیس 10 نفره دفاع وارد زمین کرد و به 2ـ2 راضی بود اونوقت حرف از کل کل میزنی؟:27:نقل قول:
کاشکی رضایت اس اس اهوازم جلب میکردن اینجوری نامردیه اونام سرمربیشونو میخوان
به اميد اون روز كه استقلال به پرسپوليس برسه
(به كسي بر نخوره) لطفاً
اقا رامین استقلال اهواز رو با استقلال تهران اشتباه نگیر
استقلال تهران همون تیمی بود که شما به زور ازش مساوی گرفتید
کریمی خوب شد اومد استقلال اما اگه استقلال اهواز گیر نده
حالا باید منتظر روزهای خوب برای استقلال تهران بود البته باید اول فصل حاجی این تصمیم رو میگرفت
امید جون خیلی می خوامت حقا که اسمت مثله اسم خودم جیگر
رامین جون بزار فیروز خان بیاد اونوقت بازی برگشت معلوم میشه کی دفاع میکنه
خنده داره که پرسپلیس رو با استقلال اهواز مقایسه میکنی
فکر کنم منظورت این بود که اس تق لال رو با استقلال اهواز مقایسه نکنمنقل قول:
نازی رامین
یعنی تیمتون اینقدر بی اخبار هستش که همش اینجایی
بلاخره این همه شانسی که تیمتون داره یک روز تموم میشه
ای گوگولی مگولی :27:من همه جا هستم مخصوصا جایی که حاشیه باشه .تیم ما فعلان حاشیه نداره و در صدر جدوله :21::27:نقل قول: