من DLINK 200 دارم .... با گارنتی یکساله معتبر و اسپیلیتر خریدم 31 تومن ... 28 تومن خود مودم 3 تومن هم اسپیلیتر ...
.
تا حالا هیچ مشکلی هم نداشتم ..
Printable View
من DLINK 200 دارم .... با گارنتی یکساله معتبر و اسپیلیتر خریدم 31 تومن ... 28 تومن خود مودم 3 تومن هم اسپیلیتر ...
.
تا حالا هیچ مشکلی هم نداشتم ..
آقا یکی جواب منو بده . شما هم نایت کانیکت نیمشید ؟
امروز که شد.نقل قول:
شما دوباره یوزر و پس رو برای اکانت شبانه وارد کن .
من هر چند وقت یک بار که وصل نمیشه این کار رو میکنم و درست میشه.
شما تهرانی ؟نقل قول:
بله.نقل قول:
راستی امروز ساعت 6:42 خواستم وصل شم نشد.
کلا قطع بود ؟ یا دیگه از 6 و نیم به بعد نمیشه وصل شد ؟
دیشب هم کلا وصل نشد..نقل قول:
چرا دیشب شبانه قطع بود ....؟؟؟ من طرفای ساعت 2:15 هر چی خواستم وصل شم نشد ....
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°
دوستان آيا شما به قيمت سرويس هاي اين شركت اعتراض نداريد ؟
آن هم در اين وضعيت كه اين شبانه (كه انگار خيلي هم لطف ميكنند!) يك شب در ميان قطع ميشه ؟
اگر اعتراض داريد بريد به سايت رئيس جمهور ، president . ir و يك نامه شكايت بزنيد.
به خود مسئولين شركت كه هر چي بگيم ميگن : "باشه !"
بلكه قوانين دولتي كارساز بشن.
(يكي از دوستان در اين سايت نامه زده بود و بعد از مدتي از طرف همين سايت نامه اومد براش ،يك فايل هم به من نشون داد ،رونوشت نامه اي بود كه براي وزارت ارتباطات زده بودند. البته حالا به جايي برسه يا نه خدا ميدونه ولي به هر حال يك رسيدگي هر چند سطحي صورت ميگيره)
چون معمولن در مناطقي كه فن آوا هست (نمونه بارزش منطقه چمران) هيچ رقابتي نيست.
اين جا رو هم ببينيد :
خيلي هاي ديگه هم هستند كه شكايت دارند.کد:http://tinyurl.com/iran-adsl
دوستان ديگري هم كه تو منطقه پاسداران يا چمران يا مناطق ديگر هستند اعلام كنند.
دوستان من امشب منزل یکی از اقوام هستم نتونستم چک کنم ببینم امشبم شبانه قطعه یا نه ....؟
امشب وصل هست .نقل قول:
خب خداروشکر ... متوجه نشدی علت اون چند روز قطعی چی بود ......؟
.
امشبم با دیال آپ هستم ... امشب وصل بود ...؟ چون فردا میخوام برم تمدید کنم میخوام ببینم وصل بود یا نه ...؟
آقا جدی اگه شکایت میکنین منم هستم تو منطقه ما هم فقط فناوا سرویس میده ! من 1مگ دارم و ماهی نزدیک 100 هزار تومن باید بدم که خیلی گرونه . هر گیگ دانلودش میشه 8000 تومن ...
امشب وصله :27:
پیام خصوصیتون رو چک کنید.نقل قول:
دوستان برای شما تورنت وصل هست ؟
برای من که برای دانلود به بالاتر از 10kB نمیرسه...
≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈
من حدود دو ماه پیش به فن آوا درخواست دادم بعد از 20 روز زنگ زدن گفتن وصل شده ولی نشده بود بعد از چند بار زنگ زدن من یک روز زنگ زدن گفتن مخابرات گفته باید کپی کارت ملی را هم بدید بعد از اینکه کپی را فرستادم بعد از 10 روز که زنگ زدم گفتن مرکز مخابرات کاشانی هفته قبل داشت ترمینال عوض می کرد و هیچ مدرکی را قبول نکرده و قرار شد تا سه شنبه وصل بشه و گفتن ما از شما پیگیرتر هستیم ولی تا امروز که چهارشنبه هست خبری نشده. می خوام بدونم فن آوا داره راست میگه یا من را گذاشته سرکار. به نظرتون من چکار کنم بگم جمعش کنن یا صبر کنم. کسی تا حالا این مشکل را داشته؟
کسی اینجا 512 نامحدود داره سرعتش چند؟
نوسانش چقدره
راضی هستید یا نه؟
من 512 دارم ... البته نامحدود نیست ... 5 گیگ هست ...
.
سرعت هم بستگی به روز یا شب بودن داره .... قبلنا شبا خیلی خوب یود اما الان برعکس شده ... دیگه شبا فقط در حد صفحه باز کردن شده ...
فن آوایی ها از نظر پشتیبانی و غیره کارشون ایرادی نداره و مطمئنا پیگیر کار شما هستند.نقل قول:
پ.ن:تنها ایرادی که دارند در مناطقی به صورت انحصاری و با 2 الی 3 برابر قیمت دیگر شرکت ها سرویس هاشون رو (به زور) به مردم میدن.(با نفوذی که در مخابرات دارند.)
امیدوارم واقعا تو مخابرات نفوذ داشته باشن تا adsl من وصل بشه.
خوب دوست من چرا هر روز تماس نمیگیری و پیگیر کارت نیستی ....
.
اینجوری فکر میکنن شما خیلی عجله داری و مجبور میشن کارتو را بندازین
پس یعنی افتضاحنقل قول:
مودم رو هر كاري دوست داري باهاش بكن ولي اشتراك فن آوا رو پس بده برو با پارس آنلاين اشتراك بگير فوق العادس حرف نداره
اگه يكم برات گرون بود با لايزر بگير اونم خوبه
فن آوا رو وقتی درکل با درنظرگرفتن قیمتش در نظر بگیریم نسبت به بقیه ISP ها، خوب هستش. از انصاف نگذریم. وقتی ببینید شرکتهای دیگه کیفیتشون نسبت به قیمتشون چجوریه متوجه میشین چی میگم. در کل یک ساله مشتری فن آوا هستم اوائل مشکلاتی داشت که الان حل شده و در کل نسبت به پولی که میدم خوبه. :10:
منم نسبت به پولی که میدم راضی هستم ... دیگه نمیخوایم فیلم دانلود کنیم ..
سرویس های فن آوا واقعا عالیه .
5 ماهه که 128 گرفتم سرعت دانلود از 25 پایین تر نرفته ( البته با دانلود منیجر )
شما کدوم منطقه تهران هستی ...؟ 128 رو چند گرفتی ...؟
تا شنبه صبر میکنم اگر وصل نشد پس میدم و از شاتل میگیرم حالا دارم میفهمم پشتیبانی چقدر مهمه.
من مشهد هستم .
3 ماهه 4 گیگ 24 تومان.
فن آوا سرعت هاش خوبه ؟ یعنی چیزی که ارائه میده کمتر از اون حد نیست ؟
امروز از ظهر تا ساعت 6 عصر در منطقه مخابراتی شهید بهشتی قطعی داشت .....
این فن آوا برای بازی آنلاین مشکلی نداره؟؟؟ از نظر پینگ چجوریه؟؟؟ خوب هست؟؟؟ معمولا پینگش چجوریه؟؟؟
چرا بعضی از اونایی که 128 پارس آنلاین دارن با سرعتی حدود 28-30 دانلود میکنند؟؟ مگه نباید 128 رو تقسیم بر 8 کرد؟؟؟
بالاخره خط ما هم رانژه شد. لطف میکنید تنظیمات دقیق مربوط به شرکت فن آوا را بزارید. مودم من asus 602 هست و با usb وصل کردم. دیروز هر کاری کردم نتونستم وصل بشم. ارور 678 میده. لطف کنید این تنظیمات را بزارید و چیزهای دیگه که لازم هست:
vpi/vci
ip address
subnet mask
default gateway
dns ها
خیلی ممنون
دوست من اين پشتيباني رو براي همين جور کارا گذاشتن ديگه !نقل قول:
تماس بگيريد ضرر نداره : 88338833
ممنون میخواستم دیگه تماس نگیریمنقل قول:
≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡ ≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡ ≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡ ≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡
شما دست به اسپمت خيلي خوبه ها ...نقل قول:
کلا تو کار آف تاپيک هستيد ؟!
آخه دوست من این قضیه چه ربطی به اینترنت اونم به فن آوا داره ....؟ :9:نقل قول:
.
شما اگه میخوای تعداد ست هات بالاتر بره بهتر یه فکر دیگه بکنی ...