این دیکشنری ها رو تست کنید دوستان : حجم ها شون زیر 1 مگابایته و باید نصب شن!
Printable View
این دیکشنری ها رو تست کنید دوستان : حجم ها شون زیر 1 مگابایته و باید نصب شن!
ممنون از لطفتون دوست عزیز.متاسفانه اولی که دیکشنری انگلیسی به فارسی نیست.
دومی هم قبلا استفاده کردم کار باهاش خیلی سخته.
در هرحال ممنون از لطفتون.راستش اگه بشه دیکشنری pmd رو حجمش رو کم کرد خیلی عالیه.
یعنی هیچ راهی نداره که یخورده حجمش کم بشه؟
خواهش می کنم...
والا راهش اینه که سازندش بیاد کلماتش رو کم کنه تا حجمش به زیر 1 مگ برسه که خیلی کار سختیه!
سلام دوستان من یه 6300 دارم با همان کد 12345 securitycode رو فعال کردم وتست کردم درست بود اما بعد از خاموش و روشن کردن گوشی دیگه با 12345 باز نشد ممنون می شوم اگر کمک کنید
سلام
من مي خواستم بدونم چطوري ميشه فقط افرادي كه تو ليست حافظه گوشيم هست بتونن با من تماس بگيرن بقيه افراد در دسترس يا در شبكه نباشن. لطفا اگه كسي اطلاع داره بهم بگه برام ايميل كنيد ممنون ميشم .:41:
سلام دوستان من یه 6300 دارم با همان کد 12345 securitycode رو فعال کردم وتست کردم درست بود اما بعد از خاموش و روشن کردن گوشی دیگه با 12345 باز نشد ممنون می شوم اگر کمک کنید
این امکان بیشتر با نرم افزارهای تحت سیستم عامل سیمبین مانند Black list انجام میشود و برای گوشیهای جاوا ممکن نیست.نقل قول:
سلام
من يه هندز فري n95 دارم و يه 6300 هم دارم فيش هدفون 6300 مثل ان95 هستش فقط يه ذره كوچيكتره آيا تبديلي وجود داره كه اون فيش بزرگ رو به فيش 6300 تبديل كنه؟
مطمئنی قبل از خاموش کردن درست بوده؟ خیلی عجیبه .نقل قول:
بله دوست عزیز. فیش 6300 ، 2.5 میلی متری هستش. شما باید مبدل 2.5 میلی متری به 3.5 میلیمتری (استاندارد) رو بگیری . که همه جا یافت می شه.نقل قول:
بله مطمئن بودم که 12345 است حالا چاره چی است. چرا هیچ کس جواب ما را نمی دهد واقعا مدیر این بخش خسته نباشید!!!!
:17: :17: :17: :29: :29:
سلامگوشیه 6300 بعد از اینکه 40 تا اس ام اس می یاد براش می گه فول و اس ام اس دیگه ایی رو قبول نمی کنهشما می دونید چرا یا تو این گوشیها عادیه؟
آره دوست عزیز. این گوشی ظرفیت محدودی واسه مسیج داره.
خوبه.فقط كيفيت صدا ندارهنقل قول:
نه.اينطور نيست.خودم دارم .هر ماه بيشتر از 200واسم مسيج مياد ولي نميگه فول
من گوشیم از دی ماه تا حالا حدود 700 مسیج گرفته اما تا حالا خطا نداده.نقل قول:
من حدود ینک سال این گوشی رو دارم .عیبهای اساسی:نقل قول:
1 - دوربین فوق العاده بی کیفیت عکس رو که قرمز میگیره فیلمبرداریش هم که بهتر نگم.
2- مدت شارژ بسیار کم .
3- ناخوانا بودن صفحه زیر نور خورشید.
سلام مي خواستم بگم هيچ كاريش ميشه كرد صداش بلند تر شه؟؟
سلام دوستان
یه سوال! راهی وجود داره که به طور کلی حالت زنگ افزایشی گوشی را غیر فعال کرد؟
ممنون میشم جواب بدین
بله میشه
شما این مسیر رو طی کنین
menu
settings
tones
incoming call alert
حالا از روی ascending به روی ringing تغییر بدید
من این کار را کردم حالت افزایشیش بهتر شده اما بازم حالت افزایشی داره(یعنی به طور کلی بر طرف نمیشه)
گوشی من این طوره با از شما هم این حالت را دازه
امکانش هست که به طور کلی این حالت از بین بره؟
ممنون میشم.
با همون کار باید از بین بره احتمالش هست که زنگی که شما استفاده میکنین اینطور باشه
شما زنگتون رو تغییر بدید
شرمنده حال نداشتم کل تاپیک را بخونم
یکی از دوستام می خواد بگیره ایا این گوشی شارژ خیلی زود تموم می کنه راسته یا نه
من ندارم ولی مثله اینکه آره
این در جواب من بود دیگهنقل قول:
من این گوشی رو یک ساله دارم . بله شارژ سریع تمام میکنه .
از پستهایی که دوستان داده بودن و درباره این گوشی و مزایا و معایبش گفته بودن واقعاً ممنونم ، دیشب این تاپیک رو کامل خوندم و امروز یه دونه 6300 مشکی گرفتم :دی راستی برای من کابل usb هم داخل جعبه بود .
از نظر هد ست مشکلی ندارم راحت توی گوش قرار می گیره اما اگه اشتباه نکنم وقتی رم رو داخل رم ریدر قرار می دم و دوباره روی گوشی می ذارم یه سری تنظیمات به حال پیش فرض بر می گرده مثل انتخاب زنگ ! در مورد شارژ برای کار با گوشی اصلاً زود تموم نمیشه اما برای مکالمه شارژش زود تموم میشه .
خب معلومه چوناین مشخصاتشنقل قول:
تاک تایم 3 ساعت و نیم
استند بای 348 ساعت باتری هم 860 میلی آمپر ساعت
برو حالش رو ببر ما که پارسال گرفتیم خبری از کابل usb نبود.نقل قول:
حدود چند ماه پیش نمیدونم چی شد که چراغهای دوطرف بقل گوشی روشن شد(رنگش ابیه)و بهد از شش,هفت روز واسه خودش خاموش
شد. یه یکماهی خوب بود, که دوباره روشن شده و خاموش نمیشه. حتی بردم یه مغازه گفت باید فلش بشه. فلش هم کردم بازم خوب نشد.
sms که برام میاد روشن میشه و خاموش نمیشه.ا گر کسی دلیلشو میدونه بهم بگه چیکار کنم.متشکرم
فلش دیگه چرا:18:نقل قول:
خب تا جایی که من میدونم 6300 وقتی اس ام اس جدید یا تماس بی پاسخ داشته باشی اون دو تا روشن میشن
تغيير زنگ به اين علته كه چون شما زنگتون رو از مموري كارت انتخاب كردين و وقتي كه مموري كارت رو درميارين پيشفرض ميشه ولي اگه زنگ رو از مموري گوشي انتخاب كننين اين اتفاق نميفته.:31:نقل قول:
سلام دوستان
میشه بگید چطور میشه مدت زمان نور صفحه رو بیشتر کرد.و همچنین طریقه عوض کردن کد قفل که پیشفرضش 12345 هستش
نقل قول:
از توی display settings باید light time out رو زیاد کنی..
برای کد هم از توی security باید lock code رو عوض کنی..
این رو میدونم دوست عزیز ولی برای گوشی های نوکیا با سیستم عامل جاوا همچین گزینه هایی وجود نداره..!نقل قول:
از توی display settings باید light time out رو زیاد کنی..
برای کد هم از توی security باید lock code رو عوض کنی..
حالا کسی روشی چیزی بلده؟
اگه از توی display
power saver و sleep mode رو off کنید
براتون روشن میمونه
یا خدا
سلام بر همه دوستان.
من یک Nokia 6300 خریدم ولی توی منوی زبان اون فقط زبان های انگلیسی و عربی و فرانسوی موجود هست.
چطوری میتونم فارسی رو به اون اضافه کنم؟؟؟
ه برنامه یا پلاگینی وجود نداره که من دانلود کنم و بعد بریزم روی گوشی و نصبش کنم؟؟؟لطفا توضیح بدید.
سلام
ببخشيد ، ميخواستم كدهاي حفاظتي اين گوشي رو بدونم
چون يكي ازم سوال كرده ، ميگفت گوشيش تو آب افتاده ، الان هر كاري ميخواد بكنه كد حفاظتي ميخواد !!
12345 رو هم امتحان كرده ولي جواب نداده !!
ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.
بايد پروداكت كد گوشي رو عوض كنيد و بعد آپديت. در غير اينصورت بايد بديد براتون فلش كنن برنامه براش وجود نداره.نقل قول:
با داخل آب افتادن كه كد عوض نميشه احتمالا خودش قبلا عوض كرده . اكثرا كسايي كه زياد از گوشي سردرنميارن اين بلا رو به سر گوشي ميارن.نقل قول:
سلام،
از دوستان کسی مجموعه کدهای اپراتوری N 6300 رو داره؟
بهشون نیاز مبرم دارم!!! اگه کسی کمک کنه ممنون میشم.