ps2 رو مى خاى چيكار؟:27:نقل قول:
Printable View
ps2 رو مى خاى چيكار؟:27:نقل قول:
به درد بازی های 1000 تومنیش!
اول Ps3 رو گرفتم چون داشتم میمردم که یه PS3 بگیرم!
وقت کردم امضامو 1/4 میکنم،فعلا وقت ندارم!
:18::18::18:نقل قول:
به درد بازی های 1000 تومنیش!
چیه مگه؟بده آدم کمتر از 60000 تومن پول بازی بده؟!
میگم ملت،کسی از پیشرفت کرک Ps3 خبر نداره؟
بچه ها اینو بخونید حال کنید:
آیا می خواهید بازی های PC را بر روی کنسول PS3 خود با بالاترین کیفیت و بر روی HDTV اجرا نمایید؟ با استفاده از برنامه ی StreamMyGame و نصب سیستم عامل Linux بر روی کنسول PS3 اینکار ممکن می شود. شاید در نگاه اول این گفته Fake و غیر ممکن به نظر برسد اما با انتشار ویدیویي از این برنامه ی جالب و عجیب مي توان تا حدودی به صداقت این موضوع پی برد.
شما برای اجرای بازی های PC بر روی PS3 باید به سرور StreamMyGame از طریق شبکه یا اینترنت متصل شوید سپس این سرور می تواند با ایجاد تغییرات بر روی فایل های صوتی و تصویری بازی مورد نظر و فرستادن مجدد آن ها به کنسول شما باعث اجرای این بازی بر روی PS3 شما با کمترین افت فریم و بالاترین کیفیت بشود . البته به نظر می رسد برای انجام اینکار شما به یک اینترنت بسیار پرسرعت هم نیاز داشته باشید تا این عملیات به بهترین شکل انجام بپذیرد.
Richard Faria ، طراح این برنامه در ویدئویی
این برنامه را بر روی بازی فوق العاده پرقدرت و سنگین Crysis آزمایش کرده است و شما در آن شاهد خواهید بود که او Crysis را بر روی کنسول PS3 خود بر روی HDTV به بهترین شکل اجرا می کند!کد:http://www.videogames.ir/trailers/Crysis_on_PS3_VG_Trailer.wmv
نسخه ی رایگان این برنامه می تواند بازی ها را با رزولیشن 640 در 480 و بر روی تلوزیون های معمولی اجرا کند اما نسخه ی کامل این برنامه که سالیانه بین 10 تا 20 دلار قیمت دارد قادر است بازی ها را با کیفیت بسیار بالایی بر روی HDTV اجرا نماید.
ولي قابليت هاي اين پروژه فقط محدود به اجراي بازي هاي PC بر روي PS3 نيست و کاربردهاي ديگري نيز دارد :
*
مي توانيد در حين بازي ، تصاوير و صداي آن را به صورت مستقيم به دوستانتان نمايش دهيد و هم زمان به چت تصويري(ويدئو کنفرانس) بپردازيد! با اين اوصاف مي توانيد بازي فوتبال ميان دو نفر را نگاه کنيد که مناسب براي استفاده در برگزاري مسابقات آنلاين مي باشد.
*
حتي افرادي که سيستم قدرتمندي ندارند مي توانند با استفاده از StreamMyGame بازي هاي مختلف را بر روي PC خود با کيفيت مناسب اجرا کنند و لذت ببرند.
*
مي توانيد در حين بازي ، ويدئو و تصاويري از آن بر روي هارد خود ذخيره کنيد.
*
بازي هاي يک نفره را مي توانيد بر روي دو سيستم همزمان اجرا کنيد در حالي که يکي از سيستم ها تنها تصوير و صدا و ديگري علاوه بر آن کنترل بازي را در اختيار دارد و مي توان کنترل را ميان اين دو سيستم جابجا کرد و سيستمي که تنها مي توانست به تماشا بپردازد اکنون مي تواند ادامه ي بازي را خود انجام دهد. از اين قابليت مي توانيد براي آموزش يک بازي نيز استفاده کنيد.
*
مي توانيد بازي هاي انحصاري ويندوزهاي مايکروسافت(مانند بازي هاي سيستم عامل Vista و DX10) را بر روي Linux اجرا کنيد.
اين برنامه انعطاف پذيري بسيار بالايي دارد و به احتمال زياد به زودي اخبار و قابليتهاي بيشتري از آن فاش خواهد شد.
براي اطلاعات بيشتر ، عضويت و دريافت نسخه ي رايگان به وبسايت رسمي اين نرم افزار مراجعه کنيدمنبع:کد:http://www.streammygame.com/smg/index.php
مطلب از Masoud King از بچه های خودمون.کد:http://www.gamersland.ir/story-199.html
حالا من مرد میخوام بیاد بگه "اون آشغال مایکروسافت" بهتره...
اينجا ميخرم 400 بازى PS2نقل قول:
PS3 زير 45 ت ميخرم.
بازم مشهديها
از قیمت جدید ps3 کسی خبر نداره
سلام کسی نمیدونه ps3 کی کپی خور میشه .خسته شدیم اینقدر با 5 تا بازی سر کردیم
خوب برو بازى بخر:5:نقل قول:
ثابت تغيير نكرده:13:نقل قول:
ارزش نداره برم 4gb برنامه اش را بگيرم.نقل قول:
تازه بازيهاى جديد رو تمام platform ها خاهد آمد.
شک نکن که بازی دست دومه که 45 تومن میده تازه گرونم داده. وقتی هر بازی 60$ قیمتشه چطور 45 میدن به شما؟نقل قول:
PS3 زير 45 ت ميخرم.
5تا بازی که خیلی خوبه ملت 1 یا 2 تا بازی دارن!!!نقل قول:
سلام کسی نمیدونه ps3 کی کپی خور میشه .خسته شدیم اینقدر با 5 تا بازی سر کردیم
اینطورا هم که میگی نیست. far cry 2 هم فعلا قرار فقط برای pc بیاد شاید شاید برا کنسولها هم بیاد. اکثر بازیای انحصاریه pc که استراتژیه. crysis از زیر دستشون در رفت!نقل قول:
تازه بازيهاى جديد رو تمام platform ها خاهد آمد.
1.نه دستدوم نيست چون از هر بازى 5 تا داره.:10:نقل قول:
2.بيشتر بازيهايى كه من توى hotspot ديدم براى تمام platform ها بود:27:
3.چرا ملت با 1و2 بازى سر كنه:41:
بعد نيست به اين نگاه كنى::31:نقل قول:
[PHP]http://www.gamespot.com/search.html?qs=far%20cry%202[/PHP]
اگه دست دو نباشه(روش نایلون داره؟) پس دزدیه.چون امکان نداره بازی 60 دلاری رو بده 45!!!:41:نقل قول:
معلومه چرا!چون گرونه!مثلا من خودم 2 تا دارم،Sonic The Hedgehog و TES:Oblivion.
نايلون داره. دزدى نيست چون ×××××××است.:27:نقل قول:
خبری از MGS4 نیست...؟! :13:
XXXXXXXX یعنی چی اونوقت؟؟؟نقل قول:
نه،گفتم که،بهار.الآن بهاره؟نقل قول:
خبری از MGS4 نیست...؟!
كسى لينك update براى PS3 نداره؟
توی سایت
us.playstation.com/ps3
هست.نگفتی XXXXXXXX یعنی چی؟
پيداش نكردم.لينك ميذارى؟نقل قول:
پيداش نكردم.لينك ميذارى؟نقل قول:
من لینکو نگاه نکردم چون گیم اسپات برا من 1 ساعت طول میکشه تا لود بشه ولی مطمئنم لینکت در مورد چیه!نقل قول:
بعد نيست به اين نگاه كنى
من که نگفتم 100% فقط برای pc میاد بعدشم گفتم شاید برای کنسولها هم بیاد در ضمن تو بازی رایانه نوشته بود فعلا فقط برای pc!!!
از توجهتان ممنوننقل قول:
شما هم اگه اینترنتت 3kbps بود سراغ gamespot نمیرفتینقل قول:
از توجهتان ممنون
کسی از شیراز اینجا نیست که به من بگه3 ps از کجا بگیرم؟
یعنی چی پیدا نکردی؟Copy/Paste کن توی Adress bar!
کد:http://us.playstation.com/ps3
اخباری چند از هک کنسول PS3 !!!!
چندتا از خبرهای جدیدی رو که منتشر شده میزارم:
اخبار بنا به زمان عرضه از جدید به قدیم هستند:
از طرف qj.net
به نظر می رسه Team ICE سخت مشغول پیدا کردن هر exploit ممکن PS3 است و گویا چیزهایی را در آستین دارد.بنا به اظهار یکی از اعضای Forum QJ.NET به نام snap006 تیم قصد ارائه ابزار ELF2SELF را دارد که می تواند فایل های ELF را در PS3 اجرا کند.
ELF2SELF یک exploit است که از Resistance: Fall of Man و Motorstorm برای اجرای فایل های ELF استفاده می کند.
آن طور که snap006 تشریح کرده :"این ابزار به ما اجازه می دهد که فایلهای ELF را از طریق RFOM/MS exploit بر روی PS3 اجرا کنیم که می تونه راهنمای اولین 'Hello World' بر روی PS3 باشد."
پس از مدت کمی که Team ICE توانست .TIFF (Tagged Image File Format) را بسازد,یک ابزار دیگر هک PS3 را عرضه کرد.که این می تونه به این معنی باشه که می تونیم انتظار اولین "Hello World" را برروی کنسول PS3 خیلی سریع تر از انتظار های قبلی داشته باشیم.
از طرف maxconsole.net
بنا به اخبار واصله هکر های Team ICE و SorroW یک tiff exploit اضافی را عرضه کرده اند که قابلیت استفاده در هر دو نوع PAL و NTSC و firmware 2.10 را دارد.فایل های TIFF کنسول را freeze می کنند.و این می تونه کمک حالی به دیگر تیم های هکر باشد.
منبع: بازی سنتر
ای ول...
اگه بشه چی میشه!
home ps3 رو به جز از توی کنسول از جای دیگه ای نمیشه دانلود کرد و تو ps3 انجام داد
میخوای چی کار؟باید PS3 به نت وصل باشه تا با Home کار کنی!اگه Connection نداری زحمت نکش!
امضات رو هم بیزحمت درست کن.عوض Solid نوشتی Sold.(نمیخوای بگی sold درسته که؟میخوای؟)
منظور من اینه که بدون adsl با dial-up انجام داد:31:نقل قول:
درباره امضا هم ببخشید حواسم نبود:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی جدید ps3 که اومدنش رو به همه شما دوستان عزیز تبریک عرض میکنم
بازی توسط شرکت namco bandai منتشر میشه و سازندش هم همونه بازی تقریبا روند داستانی نسخه قبل رو
دنبال میکنه حدود 40 مبارز با سبک های مختلف در این بازی هستند یعنی تمام مبارزان نسخه قبل به علاوه 10
مبارز جدید.بازی دارای گرافیک خوب و سیستم مبارزات خوبی است و در واقع یکی از امید های شرکت سونی
است در گرافیک بازی هم از موتور octav engine استفاده شده که میتواند حرکت شن ها و ماسه ها و مایعات را
بر مبای جهت و قدرت نیروی محرکه پایه ریزی کند و در این بحث یعنی گرافیک میتواند توقعات علاقه مندان را بر
طرف کند و این بازی در زمستان 87 (حدود) منتشر میشود.منبع:بازی رایانه
با Dial-Up خود PS3 رو میتونی به نت وصل کنی.ولی سایزش زیاد میشه.مطمئن نیستم بشه.نقل قول:
سلام به همه بچه هاي:20:
جدا" خسته نباشيد
مطالب اين Ps3 از اول تا اينجا خواندم
مي خواستم مرا راهنمائي كنيد
به نظر شما راه انداختن گيم نت با Ps3 از نظر اقتصادي به صرف هستش؟؟
در حال حاضر قيمت Ps3 و بازيهاش چقدره؟
ممنون كه راهنماييم ميكنيد:biggrin:
از نظر اقتصادی بستگی به مکان و پولی که دریافت میکنید دارهنقل قول:
قیمت ps3 بستگی داره چه نوعی بخوای و از کجا بگیری و به انصاف فروشنده بستگی داره
40گیگ=490تا550
60گیگ=550تا600
80گیگ=580تا640
بازی ها هم بازبه نوعشون بستگی داره
60تا110
ببین جان برادر،اگه میتونی اطمینان حاصل کنی که دسته هاش به Ff نمیرن،و اگه بتونی 20 گیگ گیر بیاری(فقط واسه گیم نت میخوای دیگه؟20 گیگ ارزونتره)،با اینکه هزینه ی اولیه بالایی داره بعدا از توش در میاد.چون الآن Ps2 ساعتی 500 هست.3 لا اقل ساعتی 800-1000 که میشه؟بعد از توش پول خوبی در میاد.به خصوص اگه Pes بزاری مردم واسش سر و دست میشکنن!
ارزش نداره.بيشتر كلوپها دارن جمع ميكنند بعد شما ميخاين باز كنين!!نقل قول:
شرکت Nyko دسته های جدیدی برای PS3 طراحی کرده است نام این دسته ها Zero است و سازگاری کامل با PS3 دارند این دسته ها قرار است در ماه مارچ 2008 عرضه شوند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : n4g.com
دسته های خودش خوشگل ترن...