چين0 - 1ازبکستان
Printable View
چين0 - 1ازبکستان
بالاخره گل زد ایران توسط تیموریان
گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ للللل گگگگگگگگگل برای تيم ايران: آندرانيک تيموريان ( شوت از داخل محوطه جريمه تيم مالزی )
ازبکستان گل دوم هم میزنه...
بازی تموم شد....
واقعا شورش و دراوردن...
از همین الان قول میدم بازی با کره جنوبی باختیم...
با این بازی تیم ملی خدائی باید بریم بمیریم
کره رو هم نمیتونیم ببریم
پیشاپیش تسلیت عرض می کنم
بازی بعدی کی انجام میشه .
یعنی کی قراره از کره ببازیم ؟ !!!
یکم بدشانسی اووردن ... 4 تا تیر زدن بابا !!!
یکشنبه ان شاالله...نقل قول:
بماچه...میخواستن بدشانسی نیارن...نقل قول:
چه فرقي كرد؟!!نقل قول:
فرق کرد...شماره 10 وارد زمین شد!نقل قول:
یه چیز و میخواستم بگم:
کاشکی علی دایی به تیم ملی برمیگشت...خودم یکی از کسانی بودم که چقدر بهش بد و بیراه میگفتم...ولی الان تازه فهمیدم که کی بود...خداییش این مهاجما ...
ماهم شانس آوردیم رودباریان یه عرضه ای نشون داد اگر نه دو یک میشدیمنقل قول:
یکم بدشانسی اووردن ... 4 تا تیر زدن بابا !!!
جنازه ي علي دايي به اوج تكنيك وحيد هاشميان شرف داره:2:
همینه دیگه...نقل قول:
در ضمن سامان خان بابا کلیپ بذار دیگه..کشتی همه رو...
بهترین بازیکن میدان بازی مالزی و ایران کی شد؟
تیم اصلا مهاجمه درست حسابی نداره ! اصلا یکی نسیت که توپ که میاد دستش خیالمون جمع شه الان گل میزنه ! علی کریمیم که دیگه افت کرده واقعا !
دقیقانقل قول:
تیم اصلا مهاجمه درست حسابی نداره ! اصلا یکی نسیت که توپ که میاد دستش خیالمون جمع شه الان گل میزنه !
حالا چه اصراریه پشت هجده قدم پاسکاری کنن
مشكل تيم ما علاوه بر نداشتن يك محاجم درست حسابي نداشتن يك طراح حملات وعدم حضور بازيكنان شوت زنه.
محاجم هامون خوبند ولي به دردخودشون ميخورند اين تيم از مالديو اون موقع ضعيف تره ولي علي دايي خداداد كريم باقري 6 تا 6تا گل ميزدند اينا هنوز يكي هم نزدند
برخلاف هميشه علي كريمي طراح حملات ما نيست و حتي نكونام هم همينطور جاي بازيكني مثل خداداد عزيزي تو تيم ملي خيلي خاليه.
چه اصراريه بچه ها شوت نزنند ؟ شوت زن كم داريم ولي همونا هم نميزنند
در كل از اين بازي حالم بهم خورد .ولي مطمئنم كره رو شكست ميديم و كم كم به شخصيت قهرماني نزديك ميشيم ( به دعاي گربه سياه بارون نميباره )
خدا را شکر که نباختیم
ولی ابرومون رفت
در وازه هم با ما لج کرده
تبریک و تسلیت !
خداییش یا این تیم اتیغه ای که ما داریم قهرمانی خیلی بعیده
من شانس قهرمانی ژاپن رو خیلی بالا میدونم و همچنین عربستان
به نظر من الان ویتنام بیشتر از ما شایسته ی قهرمانیه
کلیپ گلها:
مالزی 0-2 ایران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (4.89 مگابایت)
;)
فقط ژاپن
با این تیممون
چرا اینقدر سریع ناامید می شید ؟به خاطر این که نتونستیم 5 تا گل بزنیم ؟دیدید که سرگروه صعود کردیم ،و ایشاالله هم همه ی تیم ها رو می بریم و قهرمان می شیم
ولی اگه این عنایتی رو از اول بیرون بذاره خیلی بهتره
اتفاقا توو این بازی عنایتی داشت خوب بازی می کرد چون توو پست اصلیش بود . نباید تعویضش می کرد. خطیبی باز همه رو نامید کرد .نقل قول:
این هم از سرنوشت بحرین:2:
حالا راست میگن بیان پرچم عربستان رو بگیرن دستشون حال کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش دیدید علی دایی دیروز چیکار کرد تو منتخب...ترکوند...جاش خالیه تو تیم ملی..
به نظر من بهترينهاي ديشب
صالح حسن
رود گوليت
علي دايي
یپدیشب من نتونستم ببینم فیلمش رو پیدا کنم حتما دانود میکنم :41::41::41::41::41::41:
بابا شما دیگه چه ملتی هستین
این همه گفتین بره
حالا که رفته باز می گی نبیاد
آره ما خيلي بديم. قبول دارم
البته بگم شايد اگر بود بازم غر غر ميكردم و همون بهتر كه نيست.
خدايي اسطوره شد مخصوصا با بازي ديشب
تو اوج قدرت از فوتبال رفت كنار
آمار بازيهاي جام ملت ها رو يكي بده بياد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين سوپرمن اينجا چه كار ميكنه؟؟؟
خداوکیلی جلال حسینی بهترین بازیکن ایران بوده توو این سه بازی .رثال باید بگیرتش.:31: :8:
بهترین بازیکن توی بازی ایران و مالزی کی شد؟
جوادنكونام مثل بازي پيش
نقل قول:
جواد نکونام
آره واقعا مدافع خیلی خوبیهنقل قول:
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت ما هيچ ترسي از رويارويي با تيم كره جنوبي نداريم .
تيم ملي فوتبال ايران پس از صعود از گروه سوم رقابتهاي جام ملتهاي آسيا به مرحله يك چهارم پاياني اين مسابقات ، روز يكشنبه هفته آينده در كوالالامپور به مصاف تيم كره جنوبي ميرود.
" امير قلعهنويي " روز پنجشنبه گفت با آنكه قصد ندارم درباره تيم كره جنوبي صحبت كنم ولي اين را ميگويم كه هيچ هراسي از اين تيم نداريم .
وي گفت فيلم بازيهاي تيم كره جنوبي را مشاهده كرده و به نقاط ضعف اين تيم پي خواهيم برد.
قلعهنويي در ادامه اظهارداشت زمان كافي در اختيار داريم تا بازيكنان خود را براي ديدار با تيم كره جنوبي آماده كنيم .
irna