تائيديه پست بالانقل قول:
Printable View
تائيديه پست بالانقل قول:
سلام با تعويض فريمور ممكنه سرعتت افت كنه البته ان چنان محسوس نيستنقل قول:
تمام گوشي هاي سيستم عامل دار ميتونن بدون سيم كارت كار كنن اين كه كار شاقي نيست 95 درصد نوكيا هاي سيمبين دار اين مورد رو دارن
دوست من كمي البته كمي در مورد مقايسه ال سي دي اين گوشي در قياس با ان 73 بزرگ نمائي نكردي؟
موفق باشي
از نظر سایز و دقت رنگ با هم برابرند بقیه مسائل دیگه مربوط میشه یه شرکت سازنده ال سی دی:نقل قول:
در مورد مقايسه ال سي دي اين گوشي در قياس با ان 73 بزرگ نمائي نكردي؟
که مال a1200 رو sharp زده اما مال n73 رو نمیدونم.
سلام تورو خدا كمكم كنيد . ديگه دارم ديوونه ميشم !
من فيرم ور گوشيمو به
24x46p_os_emea-de_L4_mis.sbf
تغيير دادم .
اما اصلا ازش راضي نيستم .از آيكوناي متحركش بدم مياد يه جورايي خيلي ميزنه تو ذوق و كيفيته فونتاشم خيلي اومده پايين .
ميخوام به همون فيرم ور قبليش يعني p53 برش گردونم اگه لينكي از اون فيرم ور دارين حتما بزارين.اگه هم ندارين يه فيرم وري معرفي كنيد كه ايكوناش متحرك نباشه .ممنون مشم
اين فيرم وري كه نصب كردم با اينكه صداش خيلي خوبه ولي اصلا باهاش حال نكردم .
اگه اين فيرم ورو نصب كنم يعني اين :
24xp30_c2_bint_emea_l4_debr_01_mis
بازم آيكوناش همون جوري متحركن ؟
تورو خدا حتما جوابمو بدبن همراه با لينكه فيرم ور پيشنهادي.
مگه میشه به ورژن قبلی برگشت ؟
اگه خاستی خودت یه مقایسه بکن من نگفتم :"خیلی بهتره" که بزرگ نمایی باشه. به هر حال اگه بزاری جفت هم خودت تشخیس میدی. و در مورد اینکه بدون سیم بالا میاد من با گوشی های دیگه مقایسه نکردم:28: فقط خواستم کسایی که میخان بخرن اینو هم بدونن.نقل قول:
در مورد مقايسه ال سي دي اين گوشي در قياس با ان 73 بزرگ نمائي نكردي؟
تو سایتی داشتم میخوندم با superman و linloader کسی them نسب نکنه چون سرعت گوشی در حد هنگ کردن پایین میاد و باید با برنامه lower level درستش کرد که کار مشکلیه.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
2باره کسی معترض نشه که : "اصلان نمیشه با اون برنامه ها them نسب کرد".
من خودم تست نکردم ببینم میشه یا نه فقط نقل قول بود.
یا حق
نگفتین کسی thems رو به طور کامل تونسته نسب کنه ؟
thems که بالا لینکشو گزاشتم رو چطور کسی کامل با دکمه ها و ... نسب کرد ؟
سلام به همه ي دوستان ..
عزيزان من هم مثل همه مشكل صداي پايين دارم .... فريمرم 53p ...چيكار كنم كه مشكل صدا حل بشه و همچنين مشكل ديگه اي پيش نياد ..؟؟// همهي پست هارو مطالعه كردم و به همهي آدرس ها واسه گرفتن فايل سر زدم ولي چيزي وايه دانلود نديدم ... خاهش مي كنم يه آدرسي مه جواب بده واسم بزارين ..مرسي
آخه من دوست ندارم 2 ماه يه بار گوشي عوض كنم. دنبال بهترين آپشن مي گردم!نقل قول:
سر خريد v3 هم همين مشگلو داشتم چون 2 سال پيش خيلي كم تو دست مردم بودو از جايي خريد كردم كه يه دست دومشو داشت كه تونستم 1 ساعت باهاش ور برم و وقتي راضي شدم خريدمش!
سلام به همه
من مدتی هست که میخوام a1200 بگیرم این تاپیک رو هم دنبال میکنم و از جمع بندی که کردم به این نقاط ضعف ازش رسیدم:
1- صدای ضعیف که با برنامه یا آپدیت firmware بهبود پیدا میکنه (خیلی برام مهم نیست یعنی احتیاج به صدای بالا یا کل صدا با گوشی های دیگه ندارم)
2- اس ام اس فارسی نمیگیره ( با برنامه apply font تا حدی برطرف میشه که در کل اصلا برام مهم نیست چون به ندرت sms فارسی میگیرم)
3- ضربه پذیر و حساس هست ( این مورد برام مهمه تقریبا و از اونجایی که این مشکل رو نمیشه با نرم افزار حل کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا کسانی که میگن ظریف و حساس هست یه کم بیشتر توضیح بدن)
4- گوشی آنرمالی هست و برای یکسری چیزها باید باهاش کلنجار رفت و ممکنه بعضی موارد (مثل بلوتوث) اذیت کنه ( این مورد مهم که نیست هیچ یه جورایی خوب هم هست چون من از چیزایی آنرمال خوشم میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اگر این گوشی مشکل دیگه ای داره یا گوشی بهتری توی رنج قیمتش پیدا میشه ممنون میشم راهنمایی کنید ضمن اینکه به دلایلی من دنبال گوشی تاشو هستم و مدلهای غیر تاشو خد به خود از لیست انتخاب هام حذف میشن
بچه ها من دیشب گوشیم فروختم 195 تومن ( 340 خریدم ) از معایب a1200 ضرر زیاد موقع فروش رو حساب کنید .
به نظر من که خیلی خوب فروختی الان قیمت نو اش همچین تفاوتی نداره (کارانتی متفرقه البته)نقل قول:
همین معایب یکم این گوشیو از چسم من انداخت! اگه گرفتی و راضی بودی حتما اینجا بگو!نقل قول:
باز خوب فروختی! نوش الان 230-40 تومنه! ضررت به خاطر زود گرفتنش بوده!نقل قول:
راستی ممکنه گوشی ای که جدید تر خریده میشه فریمورش جدیدتر باشه که مشگلاتشو رفع کرده باشن؟!
راستی موتورولا چینش اصله یا سنگاپور؟
گمون نكنم فرق زيادي داشته باشن البته من هنوز سنگاپوري آ1200 رو نديدمنقل قول:
بچه ها من یه دیکشنری انگلیسی به فارسی گیر اوردم که کارکردش از سیستم گوشی جداست و کلمات فارسی رو درست نشون میده اما یه ایراد داره که بخش ورود کلماتش مثل بقیه نرم افزار های جاوا که دیدم جوری طراحی شده که حتما باید گوشی صفحه کلید داشته باشه؟؟؟؟ در حالی که 99% برنامه های که من تا حالا دیدم و قتی با joystick میری رو بخش input صفحه کلید گوشی به صورت اتوماتیک فعال میشه اما تو این برنامه اینجوری نیست کسی برنامه نویسی بلده؟؟؟ میتونه کمک کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از این دست برنامه ها بچه ها بگردن بذارن خیلی خوب میشه مشکل فارسی این گوشی هم زیاد تو ذوق نمیزنه مثل تقویم فارسی که با تصویر کار شده یا همین دیکشنری که خیلی قوی هستش و....
برا sms هم من یه فکری داره شاید با طراحی یه صفحه html قوی و کپی پیست کردن ساده بشه این کشل رو برطرف کرد مثل یه ادیتور کسایی که واردن یه نظر بده
بازم بايد بگم :10: ! من اگه يه گوشي بخرم اين چندساله عوضش نمي كنم مگه اينكه دليله منطقي اي داشته باشم ... خيليا رو ميبينم كه گوشيشون رو به خاطر دلايلي مثل خز شدن - تكراري بودن و ... زود به زود عوض ميكنن ولي من يكي اصلا" اينجوري نيستم ( فراز جون منتظر تاييدت هستم :46:)نقل قول:
بگذريم ...
آقا من يه انتقادي دارم :19: ... خيلي از پست ها تو اين تاپيك بي جواب ميمونن مثل پستهاي faraz_sm و mammad81 و من ... خدمت mammad81 عزيز عرض كنم كه من هم با پست شما كاملا" موافقم ...
اصلا" صدا برام مهم نيست
فارسي بودن برام مهم نيست
و ...
در مورد اين ظريف بودن و حساس بودن هم بگم كه از يكي شنيدم كه مي گفت براي اين گوشي محافظ هم هست ( البته خودم نديدما ...) اگه اين طوري باشه كه ديگه مشكلي نيست به قول يكي از دوستان : هرچي باشه جنس اين موتوها از پلاستيكاي آشغال سوني اريكسون بهتره :27: ...
خلاصه ... از موتوبازا بيشتر انتظار كمك ميرفت ... :20:
يه چيز مهم ديگه مي خوام بگم خواهشا" در اين باره ديگه ما رو از كمكهاتون بي بهره نذارين ...
درمورد صدا و پشتيباني از پيامكهاي فارسي و ... زياد صحبت شده يه كم در مورد سيستم عاملش و برنامه هايي كه براش پيدا ميشه و دردسرهايي(:31:) كه بخش نرم افزارش داره صحبت كنيد ... مثلا" اين گوشي آنتي ويروس هم ميخوره ... كلا" در مورد روحش(:31:) هم كمي صحبت كنين ...
ممنون :40:
گوشی مان اگه زیاد باهاش کار کنم 2 روز شارج داره هین زمان کم نیست؟
از کوجا میتونم برنامه دانلود کنم؟
نقل قول:
همین جوریه
تقریبا هفته ای 2 بار باید شارژ بشه
من هفته اول که خریدمش هر روز شارژش تموم می شد
چه برنامه ای می خوای؟نقل قول:
کلا تو این سایت چیزای جالبی هست:
کد:http://www.motorolafans.com/
گوشی من بعضی از کلیپها رو اجرا نمیکنه و این error و میده. کسی میدونه باید چی کارش کرد
Media parameter exceeds allowed limit
در مورد سوال دوستمون این گوشی نیازی به انتی ویروس نداره چون از نظر سیستم عامل قوی هستش فکر نکنم به این راحتی ها ویروس بگیره ؟؟؟؟؟؟
انچنان هم حساس نیست از دست من رو موزائیک افتاده چیزی نشده البته رو شیش پایین نیومد!!!
برنامه در حد نیاز داره.
سرعتش به نظر من خیلی عالی هست اصلا یکبار هم هنگ نمیکنه
فارسی در حد نیاز رو میشه بر طرف کرد برنامه هایی هم هستن که بدون فارسی کار کنن مثل دیکشنری که گذاشتم.
کلا با این قیمت اگه پیشنهاد دیگه ای فکر می کنید داشته باشید بگید مقایسه کنیم؟؟؟
دوستان الان a1200 چند فروش شده؟؟
خيلي بي معرفتين شما .راحت از كنار مشكلاي ديگران ميگذريد يكم وقت بزاريد براي دوستاتون !
يه مشكلي داشتم
من فيرمورمو به اين ورژن 24xp30_c2_bint_emea_l4_debr_01_mis عوض كردم
با اينكه ورژنه خوبيه ولي از آيكوناش خيلي بدم مياد. (خيلي متحركن و وقتي انتخواب ميشن يه سايه مشكي روش مي افته و گوشي خز ميشه ) با تغيير تم و اسكين هم آيكوناش مثل P53 نميشه اگه از دوستان راه حلي يا فيرم وري كه آيكوناي اين ورژن از فيرمورو مثل فيرمور P53 ميكنه داره بذاره.
يكم با معرفت باشين جواب بدين.
حدودا 245 هزار تومن gsm جاننقل قول:
یا علی مدد
دوستان منم موقع خرید خیلی تحقیق کردم.الانم از گوشیم راضیم.تمام برنامه ها هم روش نصب شده.صداش هم خوبه.فقط الان بعد از 1ماه حس میکنم یکم خاصیت فنری درش نسبت به روزای اول کم شده البته من یه مسافرت شمال رفتم و اونجا برای عکس گرفتن خیلی درشا بازا بسته کردم ولی این دلیل نمیشه.به نظر من کیفیت LCD نسبت به n73 خیلی بهتره من مقایسه کردم تقریبا با K800 یکیه.
نقل قول:
ممنون داداش....
ممنون بابت قیمت/
ان شا الله به مدیر موبایل..کمال عزیز میگم.. این تاپیک رو مهم کنه... البته به شرط اینکه دوستانی که این گوشی رو دارن سر بزن... و مشکلات بچه ها رو حل کنن...
یا علی داداش
gsm جان شما خودت استادی . انشا االله با کمک شما مشکلات دوستان حل میشهنقل قول:
یا علی مدد
نقل قول:
سلام دوست عزیز
ان شا الله بچه ها کمک میکنن گوشیتون درست میشه...
منم تا جایی که بتونم کمک میکنم...
میشه بگی.. این فریم ور جدید رو از کجا دانلود کردی؟؟؟
من تاشب آدرس چند تا را برات میزارم...
یا علی
یه نکته ای که این گوشی داره اینه که برای پیدا کردن بعضی چیزا باید گوشیا زیرو رو بکنید:20: مثلا من برای پیدا کردن network setup
تقریبا 1ساعت وقت گذاشتم!!!!چون طرفای مرز آذربایجان افتاد رو اپراتورهای اونا و همونطور که میدونین رومینگ برام حساب میشد
نقل قول:
عزیز تا حالا پلیر های دیگه رو نصب کردی جواب بگیری...
یا اینکه بگو.. اونایی که پخش نمیکنه چه پسوندی داره...؟
نقل قول:
کلا این گوشی یه سری پسوندها رو اجرا نمی کنه ولی فک کنم در فرمور جدید این مشکل حل شده
شما بگو پسوند فایل چی بوده ؟
یا علی مدد
شما آقای داداش....نقل قول:
gsm جان شما خودت استادی . انشا االله با کمک شما مشکلات دوستان حل میشه
یا علی مدد
ان شا الله بعد از یک مدت که زیاد تو مباحث شرکت نکردم...میخوام اگه بشه روی این برند مانور بدم...
دوستان عزیز تاپیک مهم شد.......
ان شا الله با کمک شما دوست عزیز و بقیه عزیزان.. یواش یواش.. متحولش میکنیم...
یا علی داداش
بچه ها وقتی sms دليورت ميشه اين گوشی نه ويبر ميزنه نه صدای ميده،فقط يک پيغام رو صفحه ميده که sms رسيده يا نه ،يعنی اگه گوشی تو جيب باشه نميفهميم شما اين مشکل رو داريد يا نه؟
مشكل از گوشي نيستنقل قول:
اين تفاق گاه گاخي واسه من هميفته
مشكل از كليپ شماست
اين يه مشكل نيستنقل قول:
سيستم عامل اين گوشي بر همين اساس كار ميكنه
نقل قول:
این مشکل برای من گاه گاهی نیست /
تمام کلیپهایی که با سونی اریکسونم ضبط کردم این جورین
کلیپی که با گوشیهای دیگه اجرا میشه چرا با A1200 نمیشه؟
میشه encodesh کرد تا درست شه؟ کسی این کارو کرده
ممنون از جوابتنقل قول:
در مورد ویروس کلا تو موبایل ها فکر کنم اکثر قریب به اتفاق ویروس ها متعلق به سیستم عامل سیمبین باشه نمیدونم لینوکس موبایل ویروسی داه یا نه ولی اگر هم باشه به احتمال زیاد تعدادش اونقدر کم هست که نیازی به آنتی ویرو نداشته باشی