سلام من تو اون قسمت که دو تا استخر داره گیر گردم ...باید چجوری بپرم روی اون سکو
Printable View
سلام من تو اون قسمت که دو تا استخر داره گیر گردم ...باید چجوری بپرم روی اون سکو
با سلام
من تو اون مرحله ای که باید چهار تا کلید رنگی رو از چهار در مختلف بگیری گیر کردم . دو تا از کلیدها رو گرفتم و اون دو تای بعدی رو که یکیش تو جایی پر از آبه و اون یکیش تو اون مرحلست که وقتی اهرم رو میکشی زودی در بر می گرده گیر کردم اگه کسی از عزیزان این مرحله رو رد کرده لطف کنه و بگه .
منم تو استخر گير كردم لطفا كمكم كنيد
نميتونه بپره
خوب عکس بذارین تا سریعتر بهتون کمک شه.
من یک بار تموم کردم اصلا نمیفهمم منظورتون کجاست.
دوتا استخر پنج شیش جا بود.
سلام.
من تو مرحله ای که باید با دو تا که بدن اسب دارن و سره اژدها مبارزه کنم.
ولی وقتی بهشون تیر میزنم آتش زدنشون به طرفه من قطع میشه و به من یه اشعه میزنن که منو خشک میکنه و بعد منو میشکنن.گاهی دوره خودم میچرخم و نمیزارم آتیشا به من بخوره و به خودشون میخوره و جونشونو کم میکنه و یکیشون میمیره و دومیه بعد از یه تعداد که آتیش میزنه دیگه آتیش نمیزنه و فقط میدوه.وقتی دوباره بهش تیر میزنم از جونش کم نمیشه و منو خشک میکنه و میکشه.
خواهش میکنم منو کمک کنید.یه توضیح کامل به من بدید.
ممنون
اول به یکیشون شلیک میکنی وقتی گیج شد با دکمه Q و بعد هم نگه داشتن دکمه E سپرشو میکنی (برای اون یکی هم همین کارو میکنی)نقل قول:
بعد از این کار دوباره بهشون شلیک میکنی و وقت عصبانی شدن میری یکی از سپر ها رو بر میداری و مگیری طرف خودشون با این کار اون نور سبز به سمت خودشون بر میگرده و خودشون سنگ میشن !
چند با این کارو انجام بدی کارشون تمومه ! وقتی سنگ میشن هم باید بهشون شلیک کنی.
آقا جان من یه نگاهی به این عکس بندازین و کمکم کنین این مراحل رو رد کنم خیلی ممنون
آقا جان من یه نگاهی به این عکس بندازین و کمکم کنین این مراحل رو رد کنم خیلی ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا مرسی از lover_pc_games
من اول به یکیشون تیر میزنم و وقتی روی دوپا بلند میشن و میخوان منو با نوره سبز سنگ کنن من دکمه Q رو میزنم و بلافاصله دکمه E رو نگه میدارم ولی رد میکنه و سپرو نمیکشه.هر کار کردم نشد.لطفا کمکم کن...مرسی
اولا مرسی از lover_pc_games
من اول به یکیشون تیر میزنم و وقتی روی دوپا بلند میشن و میخوان منو با نوره سبز سنگ کنن من دکمه Q رو میزنم و بلافاصله دکمه E رو نگه میدارم ولی رد میکنه و سپرو نمیکشه.هر کار کردم نشد.لطفا کمکم کن...مرسی:41:
شما باید وقتی سپرشو بگیری که گیج شده و نمیتونه کاری انجام بده !
برای اینکار بدون وقفه باید بهش شلیک کنی تا نوار قرمز رنگ کامل پر بشه.
این کدوم بازیه تامرایدر 6 یا تامرایدر 7 ؟
Tomb Raider: Anniversary :31: :46:نقل قول:
نقل قول:
وقتی بهشون شلیک میکنم باره اول نور سبز میزنن و باره دوم به طرفم حمله میکنن و باید بشینم.
وقتی شلیک میکنم و میخوان منو سنگ کنن من دکمه Q رو میزنم و پایین صفحه علامت تعجب زرد رنگ میاد و من دکمه E رو نگه میدارم ولی رد میکنه و سپرو نمیگیره.نمیدونم چکار کنم؟هر کاری میکنم نمیشه.بازم شرمنده کمکم کنید.با تشکر از همه شما دوستان خوب.
من دوباره بازی رو نصب کردم ! فایل سیوتو آپلود کن و لینکشو برام بذار تا اون قسمتو برات رد کنم ! یا اینکه دقیقا بگم چه کاری باید انجام بدی ...نقل قول:
توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود کنی بهتره.
شاید من یادم رفته :31: شایدم شما درست کاری رو که گفتم انجام ندادی :46:
این دایناسور بزرگه رو چه جوری بکشم هرچی میزنم نمیمیره ؟؟؟ باید تفنگ عوض کنم ؟؟ راهنمایی کینین لطفا...
سلام
من توی Peru - City of Vilcabamba اون جایی که باید از شیار روی یک سکو بپره گیر کردم (اونجایی که استخر داره )
هر قدر سعی می کنم بپرم روی سکو نمی شه (توی عکس پایینی )
اینم عکسش :
باید بهش شلیک کنی تا نوار قرمز پر بشه (بعدش عصبانی میشه و به طرفت حمله میکنه) وقتی نزدیک شد باید به موقع سمت چپ یا راست رو نگه داری و با زدن shift جا خالی بدی ! (وقتی چهار جهت اصلی رو نمایش داد باید اینکارو انجام بدی) بعد از چند ثانیه سرشو نشونه میگیره، وقتی قرمز شد شلیک کن !نقل قول:
راستی این جاخالی دادن، برای کشتن موجودات دیگه بازی هم به درد میخوره و با یک هدشات کارشون تمومه.
من متوجه نشدم دقیقا کجایی ! عکسهای دیگه از اون قسمت بذار ... شاید بتونم کمکت کنم.نقل قول:
آخرين سيو من فكر كنم اين باشه.اين آخرين checkpoint منه.نقل قول:
دادا جا خالی نمیده اصلا میپره ها ولی باز میزنه اون ؟؟؟؟نقل قول:
تا یکی دو ساعت دیگه ... please wait عزیزمنقل قول:
آخرين سيو من فكر كنم اين باشه.اين آخرين checkpoint منه.
گفتم که ! شما باید به موقع چپ یا راست رو نگه داری و دکمه شیفت رو بزنی ! اگر زودتر بزنی خوب میپره ... دقیقا وقتی جهت های اصلی رو سمت راست و پایین صفحه دیدی.نقل قول:
دادا جا خالی نمیده اصلا میپره ها ولی باز میزنه اون ؟؟؟؟
در ضمن حتما قبل از جاخالی دادن باید دایناسور رو نشونه گرفته باشی با کلیک راست ! اگر نشونه نگرفته باشی بازم میپره !
از همين عكسي كه گزاشتي از مايل به سمت چپ برو جلو و بپر ديوار رو بگير و برو به سمت راست تا به اخر ديوار برسي بعد يكي دوبار حالت ژرش گرفتن رو اجرا كن و بعد بپر به سمت عقب و ديوار رو بگير و...نقل قول:
سلام
END_BOY
این کارا رو می کنم .مشکلم اون پرش رو به عقب آخره , وقتی می پرم سکو رو نمی گیره
يه عکس ديگه هم گذشتم ، وقتی اينجا ميپرم اون سکو رو نميگيره.
عکس:
آخرين save رو هم upload کردم
مرسی
به سمت يكي از اسب ها شليك ميكني تا خط قرمز سمت چپ پر بشه.بعد كه عصباني شد به سمتت حمله ميكنهنقل قول:
به يك قدميت كه رسيد حالت اسلوموشن ايجاد ميشه. كليك راست موس رو نگه دار و شيفت رو به همراه يكي از 2 جهت راست و چپ رو بزن. مثلا به سمت راست اسب بپر و بعد در حالت اسلوموشن دو تا هدف از دو طرف به سر اسب نزديك ميشه زماني كه در حالت پرش هستي به يكي از دو جهت سمت راست و چپ. وقتي روي سرش هدف ها Lock شد هدف قرمز ميشه اون موقع شليك ميكني.اسب ميشينه و سپرش رو مياره جلوي سرش توي اين حالت سريعا با استفاده از Q سپرش رو ميگيري و ميندازي پايين.
يك از اسب ها بي سپر ميشه. بعدي رو هم به همين روش سپرش رو ميندازي پايين
در مر حله دوم بعد از اينكه جفت سپر ها رو گرفتي اسب ها به سمتت اشعه سبز پرتاب ميكنند كه براي دفع كردن فقط كافيه اسلحه خودتو غلاف كني. در لحظه اي كه اشعه سبز رو به سمتت شليك ميكنند سريعا بايد بري
يكي از سپر ها رو با E بگيري به سمتشون تا تبديل به سنگ بشند بعد با يك تفنگ قوي به سمتشون شليك ميكنيد و ميميرند. هر دو تا رو بايد با سپر تبديل به سنگ كنشيد و بعد سريعا بزنيد :46:
برای کشتن غولها دقیقا کاری رو که میگم انجام بده !نقل قول:
به یکی از غولها شلیک میکنی تا وقتی که عصبانی بشه (نوار قرمز بالای تصویر پر بشه) اگر نور سبز زد که دیگه بهش شلیک نکن چون تا وقتی سنگ میشی که اسلحه ها توی دستت باشه، اگر حمله کرد در حالی که غول رو نشونه گرفتی (با کلیک راست) به موقع و با گرفتن جهت چپ یا راست دکمه شیفت رو بزن، وقتی صحنه آهسته شد و سرشو نشونه گرفت شلیک میکنی، غول گیج میشه و دیگه حرکتی نمیکنه، اینجا وقت داری سپرشو بکنی (با Q و بعد نگه داشتن E) خوب این از غول اولی ، با غول بعدی هم همین کارو انجام میدی.
وقتی سپر هر دوتا رو کندی دوباره به یکی از غولها شلیک میکنی وقتی میخواد با نور سنگت کنه میری کنار یکی از سپر هایی که روی زمین افتاده و دکمه E رو میزنی، بعد سپر رو به سمت غولی که داره نور میزنه تنظیم میکنی با اینکار نور به سمت خودش بر میگرده و سنگ میشه !
حالا فرصت داری حسابی از خجالتش در بیای، اینم بگم که فقط وقتی میتونی از جونش کم کنی که سنگ شده باشه !
اینم توضیح کامل برای کشتن این غولها :31:
اگر هم نمیخوای خودت غولها رو بکشی از این سیو استفاده کن ...
فایل سیو بعد از کشتن غولها هست ... (مرحله بعدی بازی)
فقط این وسط یکی دوتا demo از دست میدی !
اگر غلط املائی داشتم ببخشید چون با عجله نوشتم. :46:کد:http://www.divshare.com/download/1181317-de6
يكي ديگه از دوستان هم اينجا گير كرده بود قبلا كه سيوش رو داد من براش رفتم اين قسمت رونقل قول:
اگر ميخواهي سيوت رو بزار تا من برات برم اين قسمت رو اگر هم نميتوني همين روشي كه ميگم رو بايد انجام بدي
فقط بايد تا اخر ديوار بري و وقتي ميخواي به عقب بپري بايد يكي دوبار جهت عقب و جلو رو بزني كه لارا حالت پرش رو بگيره بعد ميپري و ديوار رو ميگيري .دكمه E رو هم براي حفظ حالت تعادل بزنيد
خيلي راحته عجيبه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
END_BOY جان وقتی پست رو ارسال کردم دیدم شما ...نقل قول:
شرمنده عزیز
من دو روز دارم اينجا رو ميرم نميدونم چرا نميشه ، شايد اشتباه می پرم :23:
به هر حال اين سيو اونجاست
بازم مرسی
واقعا دست گلت درد نكنه.:11:نقل قول:
سلامنقل قول:
ايرادي نداره
هدف ما اينجا كمك كردن به دوستاني هست كه مشكل دارند :10:
چه من توضيح بدم چه شما و چه. .. مشكلي رو نبايد پيش بياره :46:
سلام بچه ها
من اون مرحله ای که بعد از دایناصر هست گیر کردم
یعنی اون آبشار که 3 تا گرگ حمله میکنن
این مرحله رو کاملا پاکسازی کردم
ولی نمی دونم چجوری برم مرحله بعدی
البته شک دارم که کاملا پاکسازی شده باشه چون یه جایی بود که خم میشیم از زیر یه سنگ عبور میکنیم و خرسه حمله میکنه بعد میپریم بالا از رو دو تا ستون هم میپریم روی یه بلندی ، اگه سمت راس بریم از لای یه تخته سنگ یه چیز براق میبینیم(الان یادم نیست چی بود)
ps2 بازی میکنم
از چوب اول بالا برو. بپر روي لبه ديوار پشت سرت بعد لبه بالايي رو بگير و دوباره به سمت چوب بپر تا روي آن ايستاده باشي بعد روي چوب دوم بپر و الي آخرنقل قول:
دوستان ، من این بازی رو یک ماه پیش نصب و کمی بازی کردم . اما الان که بعد از یک ماه به سراغ اون اومدم موقعی که می خوام اون رو اجرا کنم یه پیغامی می ده که در عکس می بینید . بازی من کرک هم نداشت و اجرا می شد .
الان باید چه کار کنم ؟
:18: یعنی بازی که شما گرفتی دمو بوده که حالا مدت استفاده تموم شده !؟ من که گیج شدم ! اصلا بازی که گرفتی چند تا cd هست ؟ یا اگر dvd یا دانلود کردی حجمش چقدره ؟نقل قول:
به هر حال میتونی کرک بازی رو توی این سایتها پیدا کنی !
کد:www.gamecopyworld.com
وقتشو نداری بگو خودم برات آپلودش میکنم. (چون نمیشه لینک داد)کد:www.gameburnworld.com
بابا جون میگم از اینجا ها پریدم
وقتی از روی ستون پریدم روی اونور ،روی همون بلندی سمت راست یه چزی بود
ولی من میگم فکر کنم همه این مرحله رو رفتم چجوری برم مرحله بعدی
lover_pc_games عزیز نه دمو نیست . یه DVD هستش که حجمش هم حدود 4 گیگه ( دقیق نمی دونم ) .
قبلا راحت اجرا می شد اما الان نه .
کرک رو گرفتم . اجرا میشه ولی وقتی که کپی میکنم Save های قبلیم رو قبول نمی کنه .
اقا یکی به من کمک کنه فکر کنم غول اخر باشه اسم مرحله final conflict هستش چه جوری بکشمش
ببخشید این اینترنت اجازه نمیده عکس اپلود کنم واقعا ببخشید
فکر نمیکنم راهی باشه برای استفاده از سیو های قبلی.نقل قول:
حالا بازی رو تا کجا رفته بودی ! بگو تا سیوشو برات بذارم !
یا اسم مرحله رو بنویس یا در موردش توضیح بده.
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟:41:نقل قول: