مر 30 از مشهدی های عزیز که تا حالا حتی یه پست هم در این رابطه ندادن
Printable View
مر 30 از مشهدی های عزیز که تا حالا حتی یه پست هم در این رابطه ندادن
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Elfin-D
كاملا تاييد مي شود.
در ضمن اينقدر قرارها خوش مي گذرد كه اصلا متوجه گذشت زمان نمي شويم.
آقا من ميگم يه تاپيك به نام قرار اعضاي پي سي ورلد(شهرستان) زده شه تا خيال همه برو بچ شهرستاني راحت شه و قرار هاشون رو تنظيم كنن
چلسي جان نميتونند برن سر قرار فيلم.... اجرا كنند كه تا من و شما خوشمون بياد يكم حرف ميزنند و يكم موبايل بازي يكم هم فحش به هم ميدن والسلام
چلسي جان ،من عرض كردم كه شما پيشنهاد بده!ميخواي علي هصار رو بياريم برامون كنسرت اجرا كنه و يا رونالدينهو رو بياريم حركات نمايشي با توپ اجرا كنه
همونطور كه گفتم هدف فقط ديداره كسايي كه ما اينجا فقط تكستهاشون رو ميبينم !همين به نظر من بالاترين دليله براي حضور
سلام
دوستاني كه تو قرارها نميان نميتونن تصميم بگيرند كه ما چكار كنيم يا چكار نكنيم
حالا كه مسخره هستش و شما هم نمياي .... ما همينجوري دوست داريم
ما براي ديدن همديگه ميريم نه اينكه بريم سيرك بازي كنيم بعد فيلم بگيريم تا شما ببيني و بخندي
براي فوتبال بازي كردن هم ميريم سالن نه پارك !!! :blink: ;)
خوش باشي
ممنون
حقيقت محض :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط Amin101
ايول :blush:
سلام
با حرفهاي امين جان - الفين عزيز و مسيح جان موافقم.
ما براي ديدن همديگر مي رويم. مطمئناً به بچه ها خيلي خوش مي گذره كه باز هم مي آيند وگرنه ديگر نمي آمدند.
باز اينجا من لازم دونستم يك نكته ديگه رو هم بگم!
ببينيد خيلي از بچه راهشون دوره
مثل امين 101 كه بايد حداقل 1:30 تو راه باشه!
خيلي ها درس دارن
مثل من كه كلاس رو نرفتم
خيلي ها شغل و گرفتاري شغلي دارن
مثل مهدي بست كه از سر كارش مياد
ولي همه ميان!واقعا فكر ميكني اين افراد همه بيكارن كه براي الافي بيان و 3 ساعت تو پارك ول بچرخن؟نه مطمئن باش چيز بالاتر از اين هم هست كه شما در اون 8 دقيقه فيلم ديدي!
بابا بسه دیگه ! عین بچه ها افتادن به هم و یکی میگه قرار ها رو عوض کنیو و دیگران منکر هستن !
چلسی جان , شما خودتون که توی قرار شرکت نمیکنید , چرا اصرار دارید که برنامه ی قرار ها عوض بشه ؟!
اگر دلیلتون قانع کننده بود میتونید بحث رو ادامه بدید اگر نه خیر !
آره هيچ كس منو تحويل نميگيره
همه منتظرن تا شما بياي :evil: :puke:
حالا خودت ببين چكارت دارن !! :rolleye:
براي حفظ آرامش انجمن و در راستاي تحقق جمله حكيمانه،عالمانه ي جواب ابلهان خاموشيست من در اين بحث شركت نميكنم!از ديگر دوستان هم خواهش ميكنم كه بيخيال بحث با اين دوست عزيزمون بشن!
در اينكه جواب ابلهان خاموشيست كه شكي نيست .
اما من موندم ايشون چيكاره بيدن ؟؟؟
:laughing:
يكي بياد بزور خودشو قاطي كنه كه بگه بابا مثلا مام ادميم .
حالا نميدونه كه ادم بودن به اين چيزا نيست :laughing:
سلام
من نمي دونم آيا بايد در هر تاپيكي زور بالاي سرمون باشه؟ اين دعواها چيه؟ اين بحث ها چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چلسي لاور جان شما كه تا به حال تشريف نياورده ايد، لطف كنيد هر موقع در قرار حضور پيدا كرديد نظراتتان را بفرماييد.
در ضمن لحن صحبتتان را هم ملايم تر بفرماييد.
از اين به بعد كليه پستهاي نامربوط حذف خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ...
من به دلایلی مجبور شدم پست های chelsea-lover رو حذف کنم!
اول بخاطر اینکه لحنشون اصلا مناسب نبود
دوم بخاطر اینکه درست نیست یه نفر با دو تا آیدی توی تاپیک پست بده !! ;) (اون هم پست های متضاد هم!)
ممـنــون :)
مـیـثــم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من موندم چرا بايد يه قرار ساده رو اينقدر كشوقوسش بديم؟؟؟بابا 10 نفر جعم ميشن از 25000نفر ميان قرار بعد اوني كه نمياد ايراد مي گيره! آقا ميخاي بيا نمي خواي اعصاب بقيه رو خورد نكن !!!!
راستي نظر بچه هاي شهرستاني در باره ي ايده ي تاپيك جدا گونه چيه؟؟؟(ص 50 همين تاپيك)
سلام
تاريخ قرار بعدي:
ساعت 16 روز پنج شنبه 31 فروردين 1385
مكان هميشگي
سلام آقا مهدي بابا حالش به اين بود كه تويه اين ماه هم داشته باشيم
چرا اينقدر دير مطمئنن كسي نمياد
منم موافقم و اگر قبل از 24 باشه مي يامنقل قول:
نوشته شده توسط mohammad_1000
مهدي جون
منم موافقم با بچه ها!حالا جتما لزومي نداره كه دقيق اخرين پنجشنبه ماه باشه!
سلام
منم خيلي وقت سر قرارها نيومدم
اگر قبل از سال نو دوباره يک قرار داشته باشيم خيلي خوب
من هم صد در صد با يکي دوتا از اعضاي ديگه ميام
موفق باشيد
فعلا
من نميدونم چرا مديرها پاشون رو تو يك كفش كرد كه قرار نباشه!
اصلا (با عرض پوزش)قرارها چه ربطي به مديرها داره!رسم بر اينه كه احرين پنجشنبه هر ماه قرار باشه!خالا چه لزومي داره كه اين ماه نباشه!
من همينجا اعلام امادگي ميكنم كه اين ماه هم بيام سر قرار!هركس هم كه ميتونه اعلام امادگي كنه تا يك فكري بكنيم در اين مورد!
خوب آقا مهدي ديدين كه همه با من موافقن به نظر من قرار بعدب رو تو همين ماه بندازين خوب با برنامه هيچ كسي هم تداخل نداره و همه ميان حتي بيشتر هم ميان چون قبل از سال نو هستش و همه ميخان تا شروع سال نو ي سرگرمي داشته باشن و مطمئنن همه ميان پس خاهشن ي صحبتي بكنيد و قرارو بندازيد تو همين ماه
سلام دوستان به نظر من بهتر بود كه قرار فردا تشكيل ميشد همه هم ميومدن هنوزم دير نشده اگه ميتونيد بگيم بيان فردا بابا همه بيكارن تعطيلن بيكارن مثل خود من پس همه ميان آقاي مهدي بست من ميگم فردا قراغر تشكيل بشه خيلي بهتره اگر شما نمياين بگيد بقيه بيان ما هم ميايم اگر كسي با نظر من موافق هستش بياد اينجا تا قبل از اين كه دير بشه پست بده و قرار فردا رو تشكيل بديم
قرار عمومی p30world در تاریخ سی و یکم فروردین هزار و سیصد و هشتاد پنج ساعت 16 هست
موفق باشید ;)
سلام ممنون از هادي جون به خاطر گرد آوري قرار هاي كرمان كه اگه نبود اين قرار ا شكل نمي گرفت!
اين هادي خوبه هر چي كه لايق خودش هست نثار من مي كنه
يه وقت بد برداشت نشه
اگه يه پسر آقا بين دوستان من باشه اونم هادي هست
بازم بد برداشت نشه
يعني اينكه تو دوستان اين هادي خوبه از همه خوبتره
بازم بد برداشت نشه
در مورد اينكه هادي گفت من مهدي بست كرمان هستم
بازم بد برداشت نشه من كي به پاي مهدي جون مي رسم
در پايان بازم بد برداشت نشه:happy:
می خواهید لو بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده ولی از راهنمایهای رویایه تلخ میتوانید بفهمید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر ويژه!!!نقل قول:
نوشته شده توسط mina rahimi
آقای مافیا ببخشید ولی من تکی امکان نداره بیام چون اونجا احساس تنهایی میکنم ولی اگر دوستم قبول کنه باهام بیاد 100 % میام
طبق اخرين اخبار از موثق ترين منابع،كليه اعضاي پي سي در قرار قبلي سر كار تشريف داشتند
مينا رحيمي ،عروسكي شاخته شده به دست شخصي مردم ازار،مثل هميشه اسپم و ... به نام فرند بود
اي ول فرند،خيلي باحال بود،خوب همه رو سر كار گذاشتي
سلام الان دیدم اینجارو
به سلامتی دو تا دوسته عزیزم داشتیم کاشکی منم بودم
میشه یه نفر برام اون افراده سمته چپیو تو عکسه سوم معرفی کنه
سمته چپی تر فک کنم آقا حسام باشن وسطی کیه
نگفتین هیچیم خوردین یا نه؟
جدي ؟!نقل قول:
نوشته شده توسط p-uI╛l3
بهش مي خورد دختر باشه
نقش بازي نكرده برگشته به حس اصلي و باطني خودش ايول پس دوست دختر فلاني بوده اينجا ايول
اواخواهر ها رو مي گيرن بايد مواظب باشه :biggrin:
باز به من گير دادين پشت من بد گفتين هادي :laughing:نقل قول:
از جمله یک کم غیبت مهران رو کردیم
اينجا قبلا پست بوده !!! قرار بجاش بوستان احداث بشه !! :blink: :eh:
من معامله كردم ..... پستم پاك كردم عوضش زنده ميمونم ! :ohno:
پيشنهاد قرار بچه هاي شمال :
با شروع تعطيلات عيد و اينكه اكثر بچه ها وقت خالي بيشتري دارن و در ضمن دوستان زيادي هم در اين روزها براي مسافرت تشريف ميارن شمال گفتم اين پيشنهاد رو بدم
از بچه هاي شمال كه من ميشناسم و ميتونن تو اين قرار حاضر بشن:
ادمين هاي سايت : ميثم - سينا - علي
از مديران : شاهين كينگ
از همكاران: خودم (مهيار 60)
از بچه هاي فعال ديگه : گيلوپا - Castel XD-... كه من متاسفانه حضور ذهن ندارم اسم بقيه رو بنويسم
يه پيشنهاد جالب براي دوستاني كه در ايام عيد به مسافرت شمال ميان اگه دوست دارن ميتونن اعلام امادگي كنند
مطمئن باشيد خوش ميگذره
پيشنهاد من براي محل قرار يكي از شهرهاي رشت - لاهيجان و بندرانزلي هستش كه دوستان ميتونن نظرات خودشون رو هم بگن
لطفا بي حالي رو بذاريد كنار و حداقل نظراتتون رو بگين و اگه اوكي شد زمان قرار رو تعيين كنيم
آقا من چی بگم آخه ؟؟!!!!! :goatee: :goatee:
یکی بگه به من چی بگم .......!!!!!! :blink: :blink:
بابا این فرند ته بیهوده هست , ..... اااا ورداشته از 8 ماه پیش آیدی دخترونه درست کرده
ایول ولی خیلی حال کردم .....
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:نقل قول:
بهش مي خورد دختر باشه
نقش بازي نكرده برگشته به حس اصلي و باطني خودش ايول پس دوست دختر فلاني بوده اينجا ايول
اواخواهر ها رو مي گيرن بايد مواظب باشه
الفین جان , شوخی که نکردی ؟؟؟!!! :)
مهران جان , IP ش رو چک کردی ؟؟؟ :laughing:
مشكلي نداره لينك هانقل قول:
نوشته شده توسط Venus
شرمنده دير جواب دادم
نقل قول:
مهران جان , IP ش رو چک کردی ؟؟؟
نه :laughing:
ميگم چرا چند وقتي هست فرند عزيز پيداش نيست
پس يه جايي مشغول بوده و........
من با نظرت موافقم مهران جان ، به نظرم بریم رشت حالش بیشتره :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط mahyar60
سلام ...
تاپیک ویرایش شد!
ممـنــون :)
مـیـثــم
آقايون عزيز مخصوصا سينا-ميثم-علي و بقيه همه رو به انزلي مهمانسراي وابسته به ارتش در بين روزهاي 7 تا 13 دعوت ميكنم و در خدمت دوستان هستم فقط دوستان( آقا ميثم) هماهنگ كنن و تا 7 فروردين حتما خبر بدن تا آدرس رو اعلام كنم و اسامي خودشون رو ايجا اعلام كنند
:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
-----------------------------------------------------------------------------------
نقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
ببخشید پس چرا اینجوری میشه؟؟؟؟!!!!!
ftyp3gp4...... :blink: :blink: :blink: یه سری حروف اینجوریه با فایر فاکس و اکسپلورر امتحان کردم؟
ممنون منتظرم.