کسی جایی رو نمی شناسه که 5700 مشکی رو با قیمت مناسب داشته باشه ؟
من عجله دارم .
Printable View
کسی جایی رو نمی شناسه که 5700 مشکی رو با قیمت مناسب داشته باشه ؟
من عجله دارم .
برو علا الدین بگیر من مشکیشو از علا الدین 265 گرفتم.
اتفاقا من همین دیروز علاءالدین بودم . ولی نبود .نقل قول:
میشه بگید شما از کدوم مغازه گرفتید ؟
عزیز n73 دو تا سی پی یو 220 داره عبارت n73 dual cpu را در گوگل سرچ کن خودت می فهمی منتها نوع سی پی یو n73 اینه : ARM9 ولی ماله 5700 بالاتره:ARM11نقل قول:
ممنون.یه سواله دیگه آیا قسمت چرخان در حد 3250 لق میزنه یا از اونم بیشتر ؟ چون من قبلا 3250 داشتم درسته که پایینش لق میزد ولی قابل تحمل بود.یعنی 5700 از 3250 بیشتر لق میزنه ؟نقل قول:
يوهو
من ديروز يه دونه مشكيشو گرفتم
حيف قرمزشو دلم ميخواست
بچه هاي تهراني قاب تقلبي اين گوشي نيومده ؟
.
.
5700 دار ها چجوري فلاشش رو روشن كنم ؟؟
روشن نميشه
آقا توروخدا يكي پيدا بشه تفاوت اصلي هاش با چيني هاشو بنويسه كه ما بفهميم موقع خريد كدوم اصله و همونو بخريم. جون من بنويسين ديگه... مي دونم قبلن بيان شده ولي ميخوام يه جا باشن...
ممنون
ببخشید عزیزان من یه سیم کارت اعتباری ایرانسل گرفتم برا اینکه از سرویس gprs استفاده کنم ولی با این نتونستم sms که میده سیو کردم ولی بازم وصل نمیشم اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره کمک کنه ممنون میشم.
هيچ كدوم كار نميكنه !نقل قول:
چطور Theme هايي كه نصب كردم رو Uninstall كنم ؟
نقل قول:
3250 هم لق ميشه ولي مقاوم تر(انهنا پيدا نميكنه )
5700 بسيار ظريف و از روز اول انهنا داره پايينش اين 3 گوشي 5200--5300---5700 كه در يه سري هستن مقاومت خوبي ندارن
اگه گوشي رو تو جيبت بزاري فشار بهش مياد انهنا بيشتر هم ميشه
و شما هر لحظه احساس ميكني گوشيت ميخواد 2 تيكه بشه
سلام
يه سوال : چرا موقع نمايش divx تصوير از صدا جلو مي افته ؟ آيا براي شما هم اين طوريه؟
(البته بعضي وقتها هم درسته)
نمیدونم ماله منم همینطوریه.نقل قول:
کسی نرم افزار Jukebox رو روی این گوشی نصب کرده به نظر من باسش تو هندزفری زیاد تر میشه.
ايا اين اشكال برطرف نمي شه؟
اگه ورژن جدید بیاد شاید برطرف شه.نقل قول:
منم ایرانسل دارم ...همون SMS تنظیمات رو سیو کنی فکر نکنم دیگه مشکلی باشه...اگه نشد این کارو بکننقل قول:
اکسپلورر رو باز کن...بعد به روش زیر عمل کن
Options/setting/General/Access point گزینه Access point رو به Irancell-Gprs تغییر بده
برو تو قسمت Application managerنقل قول:
بابا جان من چشممو می بندم باز می کنم می بینم 10 صفحه بی این انجمن داداش کوچیکه ی ان 95 اضافه می شه
به هر حال من که هیچ مش کل نرم افزاری و سخت افزاری با این گوشی ندارم فقط همون مشکلات فیزیکی معروف خودمون
فعلا...
سلام دوستان من از امروز به جمع شما اضافه شدم
من گوشمو (5700) تا اخر هفته ميگيرم
از دوستاني كه گوشي رو گرفتن كسي رم گيگ 2 انداخته؟؟؟؟؟؟؟؟
همه ميگن نميكشه و هنگ ميكنه!!!!!!!!!!!!!
نظر شما چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون ميشم راه نمايي كنيد
2باره سلام
راستي دوربين گوشي در چه حدي هست؟؟؟؟؟؟؟
........................بازهم ممنون...................................
مال من یه گیگه تقریبا پر ولی سرعتش اصلا کم نشده .....
فکر کنم رم 2 گیگ هم جواب بده !!!
بله رم 2 گیگ رو راحت جواب میده حتی 4 گیگم جواب میده , اینم منبع:
کد:http://www.nokia-asia.com/A4415126
دوستان کسی این نرم افزارو داره؟ اونطور که تو سایتش نوشته فلاش رو روشن نگه میداره و فقط مخصوص 5700 طراحی شده.
کد:http://www.allaboutsymbian.com/software/item/NTorch_Pro_for_Nokia_5700.php
سلام دوستان امروز برا من یک مشکلی پیش اومد که براتون میگم من شنیده بودم بعضیا میگفتن گوشیشون هنگ میکنه یا ریستارت میشه ولی گوشی من تا بحال اینجوری نشده بود من از فضایه مموری کارتش حدود600 مگابایت رو استفاده کرده بودم تا امروز هیچ مشکلی نداشت ولی بعد از اینکه شارژش کردم گوشیرو که روشن کردم خیلی کند بود نوشته بود اینستالینگ . بعدشم خیلی کند شده بود دیدم که اینطوریه مموری کارت رو دوباره فرمت کردم یکبار که خاموش روشن کردم درست شد راستش از اولش هم سرعتش بالاتره حالا راستش من نمیدونم چه دلیلی داشت که اینجوری شد فقط باید بگم که نرم افزار زیاد نصب کرده بودم یدونه انتی ویروس و دیکشنری و چند تایه دیگه. در ضمن یه سوال داشتم شنیدم که بعضی از گوشیا این قابلیت رو دارن که وقتی روشن باشن میتونی مموری رو در بیاری میخواستم ببینم این گوشی همینطوره یا نه
آره همینطورهو میتونی وقتی روشنه مموری رو در بیاری.
آقا من امروز یدونه خریدم . فعلا که خیلی راضیم تا ببینیم خدا چی میخواد.
فقط یه چیزی بچه ها این پوشش پلاستیکیش برای شارژ و مموری واینا ش خیلی ستمه آخه تابلو هست که بعد یه مدت جا باز میکنه. میخواستم بگم به نظر شما چه جوری باید باهاش برخورد کرد که این اتفاق واسش نیفته؟
ممنون...
یه سوال دیگه
اونم اینکه میخواستم ببینم محافظ شیشه ای یا همون پلاستیکی برای این گوشی اومده؟
اصلان به نظر شما این محافظ و بزاریم خوبه یا نه؟
منم ندارم و بد جوري دنبالشمنقل قول:
اگه پيدا كنيم 100 % جواب ميده :10:
جنسش پلاستیک فشردس...فکر نکنم حالا حالاها اتفاقی براش بیفته نگران نباش...من روزی 3 یا 4 بار باز و بستش میکنمنقل قول:
فعلا که هیچ نوع قابی براش نیومده....یا من ندیدم...ما هم منتظریم!!نقل قول:
سلام
آقا شنيدن برنامه تماشاي تي وي رو گوشي اومده. آيا روي 5700 هم مي شه؟ n95 رو شنيدم
من میخوام واسه داداشم یکی بخرم؟
فقط بگین صداش خوبه,چون اون بیشتر صدا براش مهمه!!
صداش از n73 کمتره یا بیشتره؟
دوست عزیز باید بگم که صدایه اسپیکر گوشی خیلی بلند نیست و به ان 73 نمیرسه اما کیفیت صدا خیلی خوبه اما در مورد هدفون باید بگم که هدفونش خوبه و صدایه هدفون عالیه
bacheha man alan dar safar hastam va daram ba 5700 dar inja post mizanam.bacheha browsere 5700 safahate interneti ro be sorat kamel neshon mide va feleshe mouse dare!!dar zemn man alan farsi nemitonam tipe konam.
bacheha mizan rome goshi 128 mb nist balke 16 mb hast.in etelaat ro narm afzare NsysInfo mige.man kam kam daram be sedaghate nokia shak mikonam!!
آقا به صداقت نوکیا شک نکن به صداقت نرم افزارا شک بکن!نقل قول:
آقا کسی اون تم اصلی نوکیا که که مثلا از اول روی ان 73 هست رو میشه از جایی گیر آورد؟
کسی میتونه لینکش و بده؟
chand roz nabodam cheghadr in club cold shode?aghayan huti mg74 shahab dj mamal va khanome mahsai pas koja raftid?!
سلام بچه ها
صدای 5700 من خیلی زیاده وحتی صدای ان 70 رو هم می خوره.
مثل اینکه بگی رو کامپیوترت فقط نرم افزار نصب کنی بعد توقع داشته باشی تلویزیون و ماهواره رو بگیره...مرد حسابی N95 خودش --- داره یعنی سخت افزارشو ...که ماهواره رو هم میگیره!!نقل قول:
ای بابا ول کنید...وقتی سرعت توپه عدد و رقم کیلو چنده؟نقل قول:
WE ARE HERE MANنقل قول:
سلام
بچه ها یه اکو لایزر خوب بگید
سلام بچه ها واسه من ديروز وقتي سيم كارت توش بود دوبار ارور داد ايسرت سيم هر دو بار گوشي رو نتونستم خاموش كنم باتريشو در آوردم تا درست شد . قضيه چيه ؟
.
.
2/3 بار هم شده وقتي اسمس زدم يهو صفحه گوشي ميره سياه ميشه بعد از چند ثانيه مياد و اس ام اس هم دفرد ميشه
.
.
راستي آدرس اون سايت معتبره واسه برنامه چيه ؟