سلام Mossen جان
از راهنماييت متشكرم .
اما قبلا براي رفع اين مشكل يك بار ويندوزو فرمت كردم و دوباره ريختم اما جواب نداد.
اí كسي راهنمايي ديگه اي دتره لطفا بگه.
Printable View
سلام Mossen جان
از راهنماييت متشكرم .
اما قبلا براي رفع اين مشكل يك بار ويندوزو فرمت كردم و دوباره ريختم اما جواب نداد.
اí كسي راهنمايي ديگه اي دتره لطفا بگه.
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط HHK
احتمال داره کرک بازی مشکل داشته باشه
من کرک بازی رو برای شما میزارم
هر جفتش یکیه هر کدوم که کار میکرد بگیر :)کد:http://www.gbw.ecyberworldcafe.com/files/RestrictedAreav1.0FixedexeEng.rar
http://gbw.seedhost.com/files/RestrictedAreav1.0FixedexeEng.rar
دوستان واقعاcrack starforce شده؟سايت شركت DC براي worms mayhemكه قفلش starforceبود كرك گذاشته!
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط kkain-blood
درسته بازيه Worms 4 كرك شده :laughing: :)
دارن يه كارايي ميكنن مثل اينكه
خدا كنه بقيه بازيهاي استار فورسي هم كرك بشه :rolleye: :cool:
بله یک سری از بازی های starforce کرک شده استنقل قول:
نوشته شده توسط kkain-blood
یه نکته رو بگم قفل تا قبل از این بازیها با قفل starforce 3.5 به بالا کرک نمیشد که جدیدا 4 تا از این بازیها کرک شده که من اسماشون رو میگم ;)
worms mayhem
bet on soldier
Tom Clancy's Rainbow Six: Lockdown
Curious George
این بازیها توسط گروه قدرتمند RELOADED کرک شده :)
پس متشكريم RELOADED امید جان اطلاعاتی اگه از این گروه داری مثلا این که کجایین خوشحال میشیم بدونیم!نقل قول:
نوشته شده توسط OMID
کینگ کنگ رو نصب کردم کار نمی کنه، لطفا یک نفر کمکم کنه
مراحل زیر رو رفتم
1 دیویدی رو روی هارد کپی کردم
2 برنامه Daemon Tools 4 رو نصب کردم
3 چهار تا شبیه سازش رو فعال کردم
4 بازی رو نصب کردم
5 درایو سیدی رو با StarForce Nightmare غیر فعال کردم
6 ایمیج درایو رو فعال کردم
7 سریالش رو وارد کردم
بازی کار نکرد و پیغام داد سیدی در دراید نیست دو باره نصب کردم
اینبار موقع نصب پیغام خطا داد من ایگنور رو زدم ، تمامی منو ها رو هم با StarForce Nightmare غیر فعال کردم ولی بازم کار نکرد
حسن جان سلام چرا 4 تا ؟نقل قول:
نوشته شده توسط hasan11
احتمالا به خاطر همینه که بهت ارور داده شما باید فقط یک درایو مجازی داشته باشید تا بازی اجرا بشه ;)
اگر که این کار رو کردین و بازی اجرا نشد چاره ای نیست جز کشیدن کابل برق تمام درایوهای نوری تان :sad:
موفق باشی :)
ببخشید منظورم 4 تا شبیه ساز آبشنش بود.
اگر قرار باشه کابل درایو رو بکنم، که خیلی حال گیریه، من اگه می دونستم باید کابل درایو رو بکنم این بازی رو نمی خریدم.
نمیشه از توی بایوس غیر فعالش کرد؟؟؟ اگه اینجوری بشه خیلی بهتره، من یک امتحانی می کنم اگه شد بهتون می گم.
کچل شدم حالا که کابل درایو رو کندم میگه شماره سریال به سیدی نمی خورد
اینم اختارش
the disc key you entered does not correspond to disc in the drive. make sure you used the correct disc key.
شماره سریالم هم اینه(به جای -، جای خالی گذاشتم فرق نکرد)
R2HAY-QBCNT-MUV9F-JDMLK-DULGA
فکر نمی کنم سریال اشتباه باشه پون طرف یکدونه DVD داشت هرکی میخواست براش رایت می کرد(3000تومن)
یکی کمک کنه!!!!!!!!
بازیه کینگ کنگ میگه شماره سریالتون با شماره سریال سیدی فرق میکنه
این سریال رو یه تست کن من با این سریال بازی رو اجرا کردم
کد:r6f5t-ttr7b-fayfw-c5rc9-rtpfj
dvdش خراب بود.
رفتم پیش فروشنده گفت سیستمت مشکل داره، گفتم روی کامپیوتر شما کار می کنه، گفت نه سیستم من هم مشکل داره، گفتم اصلا کار کرده، گفت بچه ها میگن روی سیستممون کار می کنه، رفتم روی یک سیسنم دیگه امتحان کردم بازم کار نکرد میرم ببینم طرف حرف حسابش چیه یعنی فقط من این مشکل رو دارم.
توی سایت کرک فایند هم چند تا سریال پیدا کردم، ولی بهش نمی خورد، تازه اگر شماره سریال اشتباه باشه میگه اشتباه وارد کردین ولی اینهایی که من پیدا کردم درست بودن ولی می گفت به سیدی نمی خوره، مثل اینکه هر سیدی شماره منحصر به فرد داره .
شماره سریالت توی سایت کرک فایند بود.
ممنون امید که راهنماییم کردی. :rolleye:
با سلام من بازي battle field2 در سه سي دي را نصب ميكنم و بازي را اجرا ميكنم ولي پس از اينكه ea games و فيلم اول بازي را نشان ميدهد پس از پايان دموي اول بازي بازي قفل ميكند و هيچ دگمه اي از كيبورد كار نميكند و پس از اينكه چند بار دكمه موس را سريع كليك ميكنم سيستم ري استارت ميشود . وقتي ويندوز بالا مي ايد پيغامي در مورد اپديت درايور كارت گرافيك مي دهد كارت گرافيك من : RADEON9250: 128 Drivers ver:8.05
ايا بازي ام خراب است؟ يا بايد درايور كارتم را به روز كنم اگه بله چگونه؟
من gforce4 mx 128 هم دارم كه روي ان حتي فيلم اول بازي را نشان نداد و تصوير سياه ماند
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط arash2006
منم Geforce 4 128 MB TI دارم اما وقتي تصوير سياه ميشد از بازي ميپريد بيرون
به خاطر اينكه اين كارت گرافيكي ساپورت نميشه
در مورد كارت گرافيكي اول هم اميد جان بايد توضيح بدن
همانطور که امین عزیز گفت کارت دوم که به هیچ عنوان بازی رو ساپورت نمیکنه و نمیتونین اجرا کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط arash2006
این کارتهایی هست که بازی رو اجرا میکنه
- Video Cards
Battlefield 2 only supports the following video cards:
Radeon X700 (PCIe)
Radeon X600 (PCIe)
GeForce 6600 (PCIe)
GeForce PCX 5900 (PCIe)
GeForce 5800 Series (AGP)
ATI Radeon X800 XT Platinum Edition
ATI Radeon X800 PRO
ATI Radeon 9800 Series
ATI Radeon 9600 Series
ATI Radeon 9550 (RV350LX)
ATI Radeon 9500 / 9700 Series
ATI Radeon 8500 Series
ATI Radeon X300 Series
NVidia GeForce 6800 Ultra
NVidia GeForce 6800 GT
NVidia GeForce 6800
NVidia GeForce FX 5950 Series
NVidia GeForce FX 5900 Series
NVidia GeForce FX 5700 Series
همانطور که میبینین هیچ یک از کارتهایی که شما تست کردین این بازی رو پشتیبانی نمیکنن البته طبق گفته ی خود شرکت ولی من با fx 5200 که توی این لیست هم نیست بازی رو راحت اجرا کردم
در مورد آپدیت کارت گرافیک هم فکر میکنم توی خود سیدی battle وجود داره میتونین درایور کارتتون رو آپدیت کنید و دوباره تست کنید احتمال داره که مشکل حل بشه
اگر که گیر نیاوردین میتونین به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برین و از اونجا دانلود کنید :)
موفق باشی ;)
سلام
از راهنمايي تون متشكرم
:ohno: كمكم كنيد هرچي ميگردم نمدانم چ چيز را بايد دانلود كنم
خواهشا لينكي كه بايد دانلود كنم را بگزاريد :blush:
دانلود کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط arash2006
کد:http://www.download.com/3001-2108_4-10497858.html
با سلام
من عضو جديدم ( خب چکار کنيد )
من بازی soul reaver 2 را چند سال پیش بازی کرده ام اما حالا با windows xp
این بازی اجرا نمی شود یعنی تصویر کاملا تاریک است .
البته من windows milinium هم نصب شده دارم ولی روی آن هم همینگونه است.
البته تو خود بازي هم بايد قسمتي براي روشن كردن تصوير وجود داشته باشهنقل قول:
نوشته شده توسط Amin
نه نیست و فقط مانیتور روشنتر می شود
البته من این بازی را 5 سال پیش بازی کرده ام و حالا می خواهم دوباره بازی کنم.
سلام
خوب حتما بازي شما روي ويندوز ايكس پي كار نمي كنه. خيلي از بازيها هستن كه اينجورين و فقط رو ويندوزهاي قديمي اجرا ميشن. شما روي يه كامپيوتر كه ويندوز 98 يا هزاره داره امتحان كنين شايد مشكل حل بشه.
سلللللااااااااااااممممممم !!!!!!!!
من مثل خر تو نصب بازي warcraft 3:frozen throne گير كردم.بابا من نسخه اونيكيش رو نصب كردم تو هاردم.وقتي سي دي رو ميندازم ميگه بايد اونيكي نسخه بازي نصب شده باشي.بهش ميگم آخه مرتيكه ديوونه!! نصبش كردم ولي بازيم گير ميده.
الان بايد چيكار كنم.موندم تو كف بازي.
اگه كمك كنيد ممنون ميشم.سي دي نسخه warcraft3:reign and chaos مال امپروره( پنج لبه) و مال frozen throne مال dc.
عزیز جان نسخه های اکسپنشن بازیها خیلی اذیت میکنن برای نصبنقل قول:
نوشته شده توسط arthuhzard
احتمالا این warcraft3:reign and chaos نسخه اصلی بازی نیست و نسخه نصب شده بازی هستکه بصورت ستاپ جدید درستش کردن و بازیهای اکسپنشن بر روی ستاپ اصلی بازی میتونن نصب بشن شما باید نسخه ستاپ اصلی warcraft3:reign and chaos را داشته باشید تا بتونین بازی رو نصب کنید ;)
عزيزم يعني اينكه بايد برم و يك سيدي مطمئن اين بازي رو بخرم پس.ممنون از راهنماييت.نقل قول:
نوشته شده توسط OMID
بله عزیز جان شما باید سیدی بازی رو با نصب اصلی شرکت سازنده بازی تهیه کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط arthuhzard
موفق باشی :)
سلام خدمت اساتيد گرامي. من تازه dvd فیفا 06 را گرفتم ولی در اجرای آن مشکل دارم. بعد از نصب بازی از پوشه کرک برنامه DAEMON Tools را نصب کردم و بعد Image: MINI_FIFA06.MDF را نصب کردم و بقیه دستورات اجرا کردم
ولی موقع اجرا بازی پیغام زی رو می ده:
cd/dvd emulation software has been detected .please disable all cd/dvd emulation software and re-start the game
:sad:
خواهش می کنم من راهنمایی کنید.
برو از روی CD نرم افزار HIDEVCD.exe رو اجرا کن بعد روی کلید Hide کلیک کن، همین جور که برنامه HIDEVCD.exe اجراست بازی رو اجرا کننقل قول:
نوشته شده توسط marge_moosh
با سلام و تبریک بخاطر عضویت در این فروم :)نقل قول:
نوشته شده توسط darkman
شما درایو مجازی دیگه ای روی سیستمتون نصب هست ؟
به غیر از دائمون تولز مثلا درایو مجازی nero یا clone یا virtual cd یا ...
سلام
من موقع نصب Brothers in Arms : Earned in Blood تو سیدی دوم این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا ایراد از یکی از فایلهای داخل سیدی دوم استنقل قول:
نوشته شده توسط TDk
حالا کارهای که بکنید خوبه
1: اگر که سیدی رام دیگه ای دارید با اون سیدی رام تست کنید ببینید نتیجه چی میشه
2:برای اطمینان روی یه سیستم دیگه هم تستش کنید اگر اونجا هم ارور را داد سیدی خرابه و بهترین راه اینه که برید عوضش کنید :)
نقل قول:
نوشته شده توسط OMID
خيلي ممنون دوست عزیز. درست بود clone داشتم. بعد از uninstall کار کرد. باز هم ممنون. :) :)
سلام كار خوبي كرديد اين تاپيك باز كرديد
خوب پس يكي به من بگه چرا ,winter assult روي down of warمن نصب نميشه باوجودي كه من هم demon tools رو ريختم و down of war من هم 3 cd است ومن باهاش كامل بازي كردم (هنوز كسي نديدم كه winter assult رو بازي كرده باشه)
من بازی کردم عزیز بدون مشکل هم اجرا شدنقل قول:
نوشته شده توسط mohamad hosein
شما باید برای نصب winter assult ورژن قبلی down of war که سه سیدی بوده را نصب کرده باشید
و نکته اصلی اینه که باید کرک بازی کپی نشده باشه یعنی فایل اورجینال بازی down of war باشه وگرنه winter assult نصب نمیشه و ارور میده :)
سلام دوستان
من بازی need for speed 5 رو در windows XP x64 نصب کردم ولی اجرا نمی شه
یه ارور مزخرف می ده
کسی تا حالا این کار رو کرده؟
نقل قول:
نوشته شده توسط rootnt
rootnt جان احتمال داره که روی این ویندوز جواب نده
اروری که بهت میده رو متنش رو اینجا میزاری یا یه عکس ازش میزاری :)
من بازی 25 To Life رو نصب می کنم بعد کرکش هم می ریزم ولی وقتی می خوام وارد بازی شم پیغام Dont Send می ده
ارور dont send که میده میتونه دو تا مشکل باشهنقل قول:
نوشته شده توسط BABI_ESHGHY
1:یا کرک شما ایراد داره
2:ویندوز شما ایراد داره
که احتمال دومی بیشتره
حالا من برای شما کرک بازی رو میزارم با این هم تست کنید
جفت لینکها یکی هست از هر کدوم که بگیرید فرقی نداره :)کد:http://www.gbw.ecyberworldcafe.com/files/25ToLifev1.0NoDVDFixedexeEng.rar
http://gbw.seedhost.com/files/25ToLifev1.0NoDVDFixedexeEng.rar
سلام
نگفتید soul reaver 2 راچطوری اجرا کنم.
جان من نگید با ویندوز دیگری آزمایش کن چون win miliniyum هم دارم ولي روي آن هم نمياد.
دلم براي اين بازي تنگ شده
لطفا كمكمكمكمكم كنيد
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط p-derakhshani
قبلا با چه ویندوزی این بازی رو اجرا کرده بودید ؟
الان چه اروری بهتون میده ؟
متن ارور رو اینجا بنویسید :)