منم تاکید می کنم حذف اونها باید دلیل منطقی داشته باشه چون واقعا چنین چیزهایی هست. بمب گذاری انتحاری و غیره واقعا وجود داره.
Printable View
منم تاکید می کنم حذف اونها باید دلیل منطقی داشته باشه چون واقعا چنین چیزهایی هست. بمب گذاری انتحاری و غیره واقعا وجود داره.
:31:تازه دو هزاریم افتاد .منظورتون تو دنیای خودمونه .من همش فکر میکردم دارین تو بازی رو میگین.:31:
یه پیشنهاد:
یه ID تو یاهو بسازید و یه وقتی بزارید تا بتونیم
باهم چت کنیم
اینطوری خیلی دیر به نتیجه میرسید ها
:27::27:
من با red video تونستم دمو های جنرال رو ببینم
اما نتونستم تغییرشون بدم یه راهنمایی میکنید.؟
به نظر منم اضافه کردن مراحل جدید خوبه ولی مثلا تاریخ عملیات هارو تو بازی برای سال های آینده بزار .
اینطوری بهتره.
فقط هم این نباشه که ایران بزنه دک و پوز امریکا رو له کنه امریکا هم یه حملات کوچولویی هم داشته باشه
ولی بیشترش باید شکست باشه ها گفته باشم!!!!:31:
نه شوخو کردم باید امریکا قوی ترباشه:20:
واقعا اینطوری خیلی طول میکشه.:sad:
از همکاری شما متشکرم دستت درد نکنه احتمالا یا اف 14 یا صا عقه رو می زار منقل قول:
سا خت داستان بر ای بازی نیاز به بر نا مه نو یسی و و قت بر ه من فقط می خو ام چند تا ما مو ر یت بر ای باز ی بذار منقل قول:
البته داستان مثل جنگ ایر ان و عر اق بر ای سا لهای بعد کار خوبیه رو شفکر می کنم .
:20:کی پچ reborn the rise to power روبازی کرده اگه دمو شو دیده باشی خیلی جالبه .به نظر من از دموی جنرال اصلی هم باحال تره
اگه با دموش مشکل داری میتونی اینو بزاری.
بعد اون عکس اولش هم قشنگه . اگه بتونی با فتو شاپ یه عکس تو ان مایه ها درست کنی خیلی خوب میشه.
اما فقط یه نظره.
خب نگفتید کسی آموزش world builder رو نداره.
خیلی بهش احتیاج دارما.
راستی ببخشید همین طوری امدم وسط .
خب میدونید بالاخره باید از یه جایی شروع میکردم . :46:
در باره ی چت فکر کنید
در ضمن جنگ ایران عراق فکر جالبی نیست .
جنگ با اسرائیل یا آمریکا حالش بیشتره.
منظور من از هواپیما این بود وقتی که قوی ترش رو داریم چرا از اون استفاده نکنیم. F14 به مراتب بهتر از صاعقه است که هنوز به مرحله تولید انبوه نرسیده تا بتونه جنگنده استراتژیک باشه. البته جنگنده ای که شما گذاشتی همانطور که گفتم شبیه فانتوم F4 هست نه صاعقه.
به هر حال باز نظر خودت مهمه ;-) ما فقط تئوری میدیم عملش با شماست برادر :)
راستی اون لیزر مسخره آمریکا رو نمیشه حذف کرد یا جاش یه چیز دیگه گذاشت؟ خیلی چیز مسخره و تخیلی بود
من وقتی با برنامه 3DMAX 2008 تانک ها رو تغییر میدم تو بازی غیب میشن مشکل از کجاست ؟ کسی نمی دونه؟
راستی ساختمون ها تو کدوم پوشه بازی ذخیره شدن اگه جواب تو پست های قبلی بوده ببخشید چون من یک نگاه کلی به پست ها انداختم ولی سر در نیاوردم
نه اتفاقا .بد نبود .
دفاعی هاش خیلی خوبن . تازه تانک هاش تکی اگه سه ستاره باشه سه تا اسکرپیون با موشک رو حریف میشه.
چه دلیلی داره حذفشکنیم.
بهتره یه خورده بیشتر فکر کنی.
کسی با بن لادن بازی کرده.
خیلی باحاله(تو ریبورن رایز تو پاور)
اسکرپیوناش از همون اول دودرجه با دوتا موشک
مارداور هاشم از همون اول دو لولن.
میتونی یه کاری بکنی.
یه جنرال زیر زمینی اضافه کن.
:خیلی باحال میشه.
شایدم چرت شه.
به هر حال یه نظره.
یا مثلا بعضی از ساختمون های GLA رو زیر زمینی کن .
مثلا کورورزش.
:17::biggrin::4:
این دوتا پست بلا فاصله امد
بفرستین دیگه
نکنه دارین یواشکی چت میکنین به ما نمیگین
:44::3:
یه کی آموزش world builder رو بزاره ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:
:37::37::37::37::37:
:19::19::19::19::19::19::19:
:32::32:
يه چند تا نكته :اولا آقا علي اگر ميخواهيد بحث كنيد نقل قول كنيد تا بفهميم كه با چه كسي داريد بحث ميكنيد به غير از اون باعث نظم بيشتر ميشه دوما شما چرا يك پست نميزنيد و همهي مطالب را در اون بزنيد مثلا 4 تا پست پشت سر هم ميزنيد اگر هم خواستيد چيزي به پستتون اضافه كنيد پستتون را ويرايش كنيد با تشكر
يكي توي پست هاي قبلي بود اون را ديدي؟نقل قول:
د مو خو دم یکی سا ختم انشا الله خوشتو ن می آد بد ک نشدهنقل قول:
آموزش بعد از پا یا ن کار انشا ئ الله الا ن و اقعا گر فتار م
مو افقم یا صا عقه یا اف 14 صبر کنید بخد ا نمی د و نستم ریز ه کاریاش اینقدر و قت بر ه من با ا ف 14 بیشتر مو افقم بعد ا در سایت اختصا صی امکا نات و سر و یس می دم یعنی به مر و ر هو اپیما و کار های دیگه ....نقل قول:
اتفا قا چند روزی هست که به این فکر بو د م بر اش دارم کار های دیگه می کنم دار م یک نیر وی جدید بهجا ش می ذار م نمای سا ختمو نش اینه نظر بدید خو به ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
د و ست من با چت مو افقم اگه وقت کنمنقل قول:
با جنگ امر یکا و اسر ا ئیل هم مو افقم و در همین بازی داریم
جنر ال زیر زمینی اضا فه نکر دم ولی سنگر های مخفی داریم می بینید
بن لا دن هم تو بازی هست
به مر و ر جنر ال های دیگه ای هم در پکهای دیگه به بازی اضا فه می کنم این پک خاصیتهای درو نش گذ اشتم که به مر ور می شه با حجم های خیلی کم ژنر ال ها و امکا نات جدید بهش اضا فه کرد
با سلام و خسته نباشيد مجدد.
ببخشيد ها ولي شما كه درباره ي ساخت بازي ميگيد لطفا اموزش هاي كاملشو بزاريد تا هركي هر جوري دلش خواست بسازه اخر كار هم هركي مال خودشو بذاره ببينيم مال كي بهتره........................................ .................................................. .
البته اموزش كااااااامل.............................. .................................................. .............................................
اينجوري خيلي بهتره تا اينكه هركي مياد يه نظر ميده.......................................... ................................................
ممنون.
شما بعد از اینکه مثلا تا نکی رو تعقییر دادی باید بر ی تو پو شه ini و او ن رو جا یگز ین قبلی کنی دقیقا در همو ن جا یعنی اسمشو عو ض کنی و در پو شه W3D ثبتش کنی بعد بر اش تکسچیر تعر یف کنی و بر ی تو پو شه Artبعد Textures و در او نجا بر اش تکسچیر با همو ن نام طر احی کنی .....نقل قول:
نمی دو نم متو جه شدی ؟یا نه اینجوری آمو زش خیلی سخته چو ن با کو چکتر ین خطا یعنی حتی یک خط فا صله اشتبا هی شما با ار ور مو اجه میشی.......
الن کلی گر فتار این پکم بعد ا تجر بیاتم رو بهتو ن می گم
دو ستار همه شما منصو ری
االان هم دارم امکا نات جدید مثل سنگر های مخفی یا همو ن لیز جدید که عکسشو گذ اشتم و بعد هم رفع اشکالات رو یهر جنر ال کار می کنم هر جنر ال دقیقا فقط بر ای رفع اشکا لا تش دو روز وقتم رو می گیر ه .......
راستي براي كار با ورلد بيلدر(world builder ) چه مشكلي داري ؟
بگو تا برات حلش كنم.
مگه استرانگهلد لجنده.نقل قول:
ببین شکل ستاره اش رو عوض کن .چون این علامت شیطان پرست هاست .
خیلی هم روش تعصب دارن . بی خیال میان خفتت میکنن .
اونوقت ما میمونیم تو خماری.
بخاطر اینکه آمریکا رو شیطان نشون بدی اینو گذاشتی یا همین طوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی کلا جالب نیست.
در جواب نگاه کردن به پست های قبلی برای world builder : نه حوصله اش رو دارم و نه وقتشو . ولی سعی میکنم یه نگاه بندازم.
نمی دونی چند تا صفحه عقبنقل قول:
حدودشم بگی کافیه.
فقط یه چیزینقل قول:
بابام نمیزاره یاهوو مسنجر نصب کنم
میگه میتونن از این راه کامپیوتر رو هک کنن
راه دیگه ای نیست
اگه هست بگید دو سوت یاد میگیرم
راستی از G-mail هم مشه.
عزیزان خیلی ممنون .
آموزششو رو هاردم پیدا کردم.
:31::31::31::31::31:
اقا ufo ممنون از راهنمایی خوبتون
بی خیال با با شیطان پرست کیه !!دیگهنقل قول:
این لیزر امر یکا و اسر ا ئیله اگه حالا کار هاش تمو م بشهو درست عمل کنه و جو اب بده می ذار مش لیاقت امر یکا ر ژیم کثیف اسر ا ئیل بیشتر از بر چسب شیطان نیست ...
خواهش می کنم د وست من اسم من منصوری ست با این نا م ر احتر م:11:نقل قول:
از من گفتن بود.
به هر حال اگه یه چیز رسمی می زاشتی بهتر بود.
یه مشکل بزرگ آقا منصوری
من امروز که یه مپ می ساختم آخرش یادم اومد که باید تیم هارو به مپ معرفی کنیم
تا سیپیو بتونه با اون ها بازی کنه .
اگه این پچ رو نصب کنیم تیم های جدید برای سیپیو ناشناخته محسوب میشن و در نتیجه اون پلایر
از اول تا اخر بازی بی حرکت میمونه وبازی نمی کنه .
البته اگه world builder بعد از پچ کردن سالم بمونه و بیاد بالا میتونیم تیم های جدید رو به مپ هایی رو که از اینترنت میگیریم یا خودمون درست میکنیم معرفی کنیم . که اگه دوست داشته باشید میتونم آموزشش رو
بزارم .
ولی در باره ی مپ های اورجینال کاری نمی تونیم بکنیم چون تو world builder نمایش داده نمیشن.
:41::41::41::41::41::41::41::41::41:
یه نکته رو یادم رفت
اگه اسم هاشون با قبلی ها یکی باشه تیم ها کار میکنن
درضمن ما ها میتونیم با هاشون بازی کنیم فقط سیپیو نمیتونه
لطفا پیغام های شخصی خود را چک کنید
خسته نباشيد.
سلام.
لطفا اونايي كه مي خواهند اين پچ رو بسازن بجاي اين صحبتا تمام اموزش كامل اديت جنرال 1 رو بذاريد تا هركي براي خودش بتونه يه جنرال بسازه ... بعدشم هركي مال خودشو بذاره ببينيم مال كي بهتره........................................ ..
اينجوري خيلي بهتره........................................ .................................................. ..................................
لطفا اموزش كاااااااااااااملشو تو يجا بذاريد تو يه پاسخ .................................................. ................................
ممنون........................................ .................................................. .............................................
ببخشيد دوست عزيز يه كمي رك ميگم ولي خيلي فانتزيه. اصلا سلاح ليزري به اين شكل خيلي مسخره و غير واقعيه. ما كه نديديم آمريكا چنين چيزي چيزي داشته باشه. به جاش مي توني از چيزي استفاده كني به نام بمب الكترومغناطيسي. اين بمب در واقع چیزی نیست جز یک شارژ مغناطيسي فوق العادهای نیرومند که با انفجار امواج پر قدرت سوپر فرکانسهای يا همان طول موج بالاتر از ده گیگا هرتز موسوم به امواج ميكرو ويو پر قدرت (High Power Microwave) میتواند هر گونه دستگاههای الکتریکی یا الکترونیکی واقع در محدوده عمل خود را در یک باند فوق گسترده (uWb) که مخفف عبارت ultra Wide band میباشد، فلج كند. (ببخشيد يه كمي تخصصي شد)نقل قول:
حالا نمي دونم امكانش هست چنين بمبي باشه در بازي به جاي اون ليزر باشه كه وقتي به ارتش مقابل ميزني انرژي اون از بين بره؟
در ارتش آمريكا بهش ميگن E- Bomb
راستي نظرت در مورد MOAB يا همون Mother of all bombs چيه؟ همان كه قوي ترين بمب جهان. البته بعدش هم روس ها نوع پدرش رو آزمايش كردن كه قوي تر بود.
بحث فقط بر سر واقعي بودن بازيه. اگر ابزار و ادوات واقعي بزاري قطعا بازي خيلي حقيقي تر و البته گيرايي اون بيشتر ميشه.نقل قول:
بی خیال با با شیطان پرست کیه !!دیگه
این لیزر امر یکا و اسر ا ئیله اگه حالا کار هاش تمو م بشهو درست عمل کنه و جو اب بده می ذار مش لیاقت امر یکا ر ژیم کثیف اسر ا ئیل بیشتر از بر چسب شیطان نیست ...
خسته نباشيد.
سلام.
لطفا اونايي كه مي خواهند اين پچ رو بسازن بجاي اين صحبتا تمام اموزش كامل اديت جنرال 1 رو بذاريد تا هركي براي خودش بتونه يه جنرال بسازه ... بعدشم هركي مال خودشو بذاره ببينيم مال كي بهتره........................................ ..
اينجوري خيلي بهتره........................................ .................................................. ..................................
لطفا اموزش كاااااااااااااملشو تو يجا بذاريد تو يه پاسخ .................................................. ................................
ممنون........................................ .................................................. .............................................
.................................................. .................................................. .............................................
راستي نرم افزار هاشم بذاريد...................................... .................................................. .......................
نظر خو اهی
دو ستان این فا یل رو از حالت زیپ در بیا رید بعد محتو یا ت فایل رو که دو پو شه به نا مهای Artو Data هست رو در محیط بازی کپی کنید البته بازی که مد نداره یعنی هیچ مدی نباید رو ش نصب کرده باشید بعد در قسمت تا نک سازی چندین تا نک به ژنر ال های امر یکا و جی ال ای و چین اضا فه می شه نظر اتتو ن رو در مورد این تا نکها بگید آیا خو بند به پک اضا فه کنم یا نه .........
دانلو د ا مکا نات پیشنها دی :
کد:http://ufo-alien.persiangig.com/other/zip%20general/IRAN/mod%20iran.zip