تو صفحه ی اول که نوشته که!نقل قول:
قسمت مربوط به سریال چنجی ها!
البته مثل اینکه امکان هک نشدن گوشیت هم وجود داره
من خودم چون با فار کار کردم کامل نمیدونم (چون سریال اصلیم)
Printable View
تو صفحه ی اول که نوشته که!نقل قول:
قسمت مربوط به سریال چنجی ها!
البته مثل اینکه امکان هک نشدن گوشیت هم وجود داره
من خودم چون با فار کار کردم کامل نمیدونم (چون سریال اصلیم)
Hossein_Bahal عزيز مباركت باشه !
ببينم بعد از نصب usb drive يك راست بدونه اينكه كابل رو بكشي ادامه دادي بعد با برنامه phone xs كارارو كردي !؟؟
يتوني شمايي كه اين كارو كردي كمكمون كني عالي ميشه !
Hossein_Bahal عزيز مباركت باشه !
ببينم بعد از نصب usb drive يك راست بدونه اينكه كابل رو بكشي ادامه دادي بعد با برنامه phone xs كارارو كردي !؟؟
يتوني شمايي كه اين كارو كردي كمكمون كني عالي ميشه !
نه ارش جان . اول ويندوز رو ريستارت كردم و بعد برنامه xs رو راه انداختم .نقل قول:
البته بايد بگم كه سه سري برنامه رو واسه هك اتيش كردم كه تو دو دفعه اول بعد از 4 ، 5 ساعت كار نرم افزار گير كرد و تو دفعه سوم بعد از سه ساعت بالاخره تونست گوشي رو هك كنه .
دوست عزيز يعني شما اصلا usb drive رو نصب نكردي و xs راحت گوشيت رو شناخت !؟نقل قول:
نه . اول usb drive رو نصب كردم و بعد از ريستارت ويندوز رفتم سراغ xs .نقل قول:
ببينم يعني لازم بود كه سيستم رو ريستارت كرد بعد از نصب usb drive !نقل قول:
راستي اگر بعد از اين كارو كابل رو بكشيم چي ميشه !
راستشو بخواي نميدونم كه لازم هست يا نه . ولي بعد از نصب درايورهاي سختافزاري يك ريستارت بد نيست . :27:نقل قول:
من گوشیم سریال چنجه
امروز خواستم درایور صداش رو عوض کنم
4 ساعت صبر کردم برنامه می رفت دوباره از اول شروع می کرد
تا this loader is locked م یرفت دوباره از اول می اومد
چیکار کنم؟
دوست عزيز اصلا قانونش هم همينه . :46:نقل قول:
برنامه در اون لحظه داره براي هك گوشي تلاش ميكنه و اين عمليات رو اينقدر انجام ميده تا جواب بگيره . :20:
اين كار هم شانسيه . يه موقع ميبيني گوشيت در كمتر از يه ساعت هك ميشه . :20:
يه بار هم ميبيني بعد از گذشت دو روز گوشيت هك نميشه . :13:
من خودم تقريبا سه سري امتحان كردم كه تو سري سوم بعد از 3 ساعت گوشيم هك شد . :27:
ولي مطمثنا از نتيجش راضي خواهي بود . :8:
دوست عزيز ببينم حالا تو اين وسط برق بره يا بعد از هيچ خبري از برنامه كابل رو از گوشي جدا كنيم گوشي نرم افزارش به مشكل ميخوره !؟نقل قول:
سلام
گوشی من سریال چنج هست.
من برنامه های مورد نیاز ینی همون usb flash &xs1.2rar رو دانلود کردم ولی نمیدونم چجور نصب میشن.وقتی هم دوبار کلیک میکنم لیست برنامه ها رو میده که با کدوم یکی بازش کنم.کمکککک
من صدای گوشی ام رو هک کردم 45 دقیقه طول کشید
حالا می تونم با این روش منوی گوشی م رو عوض کنم یا کارهای دیگه؟
مشکلی پیش نمی آد؟
دوباره باید همونقدر صبر کنم تا هک بشه؟
کدوم آکوستیک رو بریزم
من الان رو exclusive ریختم
1.6 بهتره یا این
کدوم رو بریزم؟
اگر مشغول هك كردن گوشي باشه ( كه معمولا هم همينطوره ) خوشبختانه مشكلي پيش نمياد .نقل قول:
اما اگه از شانس بد شما هنگامي باشه كه گوشي رو هك كرده و داره فايلها رو به گوشي انتقال ميده مشكلي پيش بياد گوشي احتمالا اسيب ميبينه و نياز به فلش پيدا ميكنه . البته اين اتفاق بسيار نادر هست . چون اين عمليات كمتر از يك دقيقه بيشتر طول نميكشه .
در انتخاب toshara mega acustic v1.6 شک نکن معرکس . :8:نقل قول:
آخه ميدوني چيه بعد از نصب usb drive گوشي رو كشيد از كابل آقا بعدش قاط زد جوري كه گفتم بايد فلش بشه ولي بعد از 2 روز خودش درست شد ! ترسيدم !نقل قول:
گوشی دبیلو810 ما که هک نشد هیچ سکته مغزی هم کرد
بابا تا اون اوموقع پیش میره بعدش دوباره میره روی حالت mass storage و حالت همون انتقال فایل و روشن میمونه
باز همین این مراحل رو نصب می کنم ولی اینطوریه
هک که نشد هیچ دبیلو 810 من شد دبیلو 300 سونی اریکسون
مال منم نهكيد!:41:نقل قول:
ميشه لينكشو بديد:20:نقل قول:
سلام
یه سوال داشتم:
اگه من منوی گوشیم رو عوض کنم و به یک فلش تبدیل کنم چه جوری باید به حالت سابق برش گردونم؟(گوشیم چنج هستش )
نقل قول:
آموزش اضافه کردنه منوی فلش : منوی فلش با پسوند swf رو باید آپلود کنید تو tpa\preset\system\desktop\flash رجیستر اصلی با فار منیجر ....رجیستر چنج شده باید تو فولدر file to upload برنامه رو خالی کنید و این مسیر رو بسازید tpa\preset\system\desktop\flash (فولدر تو فولدر) و تو فولدر آخری منوی فلش رو کپی میکنید...بقیه کارا هم طبق آموزش بالا .....(++XS)
اینم یه منوی فلش خوشگل همراه با تم مربوطه!.... دانلود
شما که نوشتی نتونستی بهکی پس لیکشو واسه چی میخوای:46:؟نقل قول:
اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی موسوی عزیز زحمتشو کشیده
خیلی راحتنقل قول:
وقتی از یه تم معمولی استفاده کنی منوت به همون حالت همیشگی بر میگرده:27:
(شدم عين اين پيرمرد قوزي هاي 100 ساله با يه وجب ريش سفيد و چرك كه هر خنزر پنزري رو دور خودشون جمع ميكنن و تو سوراخ سمبه هاي ااطاقشون ميذارن كه شايد روز مبادايي باشه و به دردشون بخوره و در انزواي مطلق يه زندگي ساكت و ساكنشون ادامه ميدن و بدون اينكه هيچوقت موفق بشن گوشيشون رو هك كنن تو همون اطاق دود زده ميميره و وقتي بوي گندش در مياد باز همكسي نيست كه دفنش كنه......)نقل قول:
اقا اگه w810 رو از راه چنجی ها صداشو بخوایم ببریم بالا مشکلی براش پیش میاد.حالا گوشی چه اصل باشه چه چنج.از این راه مشکلی براش پیش میاد؟؟ از راهی که اقا حمید تو صفحه اول گفتن.یا روشی که تو صفحه 45 گفتن.
سلام دوستان من الان اگوستيك ورزن 1.7 رو گرفتم ولي نصبش نكردم اگه ميشه شماها امتحان كنيد و بگيد نسبت به 1.6 چطوره چون ماله من روشه هك هسك و كلي طول ميكشه ...براتون آپ كردم
مرسي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تاپیک مال K800 یا W810i من درایور W810i رو میخوام که صدا شفاف باشه ؟
هست؟
این تاپیک مال K800 یا W810i من درایور W810i رو میخوام که صدا شفاف باشه ؟
هست؟
دوستان من یه درایور صدا میخوام که هم صدا بلند باشه و هم شفاف هست؟
هست؟
خودم فلش کردم روشن نمیشد.بردم بیرون با باکش برام فلش کردن ولی الان بعد از ریختن اسکین پلیر دوباره میهنگه ولی ایندفعه میدونم چیکار کنم نگران نباش:27:نقل قول:
ولی حیف شد که رجیستر از دستم پرید!!!:13:
شما تاج سر مایی!!!مرسی.فردا میرم تستش میکنم!!!نقل قول:
ببخشید که یه مدت نبودم آخه دانشگاهه دیگه برنامه که نداره.این امتحانات پوست مارو کند البته هنوز تموم نشده:13:
حالا یه سوال:وقتی داریم بلوتوث میگیریم موقع گرفتن یه صدایی میده!!!شماها که گوشیتون اصلیه میشه آدرسشو بگین تا من بتونم یه صدای دیگه با آلفا جایگزینش کنم؟چون اصلا با اون صدا حال نمیکنم!!!
نقل قول:
حمید جان اون سایت که دادی فکر کنم سکته مغزی زده در حال حاضر کار نمیکنه یعنی تعطیله!!!چیکار کنم؟
یکی کمک
گوشی دبیلو810 ما که هک نشد هیچ سکته مغزی هم کرد
بابا تا اون اوموقع پیش میره بعدش دوباره میره روی حالت mass storage و حالت همون انتقال فایل و روشن میمونه
باز همین این مراحل رو نصب می کنم ولی اینطوریه
هک که نشد هیچ دبیلو 810 من شد دبیلو 300 سونی اریکسون
:18:اگه میشه روش بلند کردن صدای w810 را ساده تر و کوتاه توضیح بدین
علائم و نشانه های افسردگی شدید و مزمن ناشی از نهکیدن گوشی (یه بیماری جدیده:31:)نقل قول:
ساده تر از اونی که حمید صفحه ی اول گفته ؟؟؟!!!:18:نقل قول:
دیگه از این ساده تر نمیشه توضیح داد خدایی!!!
یه چند بار بخون میبینی چقدر سادس:27:
میگردم اگه تونستم پیدا میکنم:20:نقل قول:
عزیز دل برادر خوب یه بار هم که پست بدی همه میفهمیم دیگه!نقل قول:
بلا نصبت .... که نستیم که!
آره دیگه همون آکوستیک ورژن 1.6 خوبه برو بدانلود و نصبش کن
مرسی
خیلی سادست جون عمت
گوشی ما که هک نشد سکته مغری و قلبی خولاصه همچی زد الان علامت آنتن دهی اون داره چشمک میزنه
کممکممم کنید
سلام
یه سواله دیگه داشتم؟
میشه چند تا منوی فلش رو با هم روی گوشی آپلود کرد؟
سلام
ممکنه بهترین تنظیم رو برای اکولایزر بگید .من وقتی که میزارم رو مگا باس تغییر چندانی رو حس نمی کنمو اونو به طور دستی تنظیم میکنم و همه رو تا آخر می برم بالا ( لطفا بهترین حالت رو برای بیشترین صدا بگید )
ممنون