به نظر من نه.البته بدون دلیل هم نمی گم،مونیتورینگش بدک نیست،خیلی سادست،به درد یوزر های اماتور می خوره نه شما.نقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
Printable View
به نظر من نه.البته بدون دلیل هم نمی گم،مونیتورینگش بدک نیست،خیلی سادست،به درد یوزر های اماتور می خوره نه شما.نقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
بچه ها سلام
اتبوست ورزن 3 من امروز به طور اتوماتیک ابدیت شد ویه فایل را که بیش از6 میگ بود دانلود ونصب کرد وبعد هم لایسنس کی خواست که چون نداشتم مجبور شدم انیستال کنم و از اول همون ورزن قبلی را نصب کنم حالا سئوال من اینه که ایا این ورزن جدید برنامه هست یا نه ؟
برزو جان، من احتمال ميدهم كه شما از نسخهي بتاي OP v.3 استفاده ميكردهايد كه چنين شده. من كه مدتها است از نسخهي نهايي OP v.3 استفاده مي كنم و چنين موردي را نديدهام. آخرين نسخهي نهايي OP و لينك بارگيري آن اين است:
کد:Outpost Firewall Pro 3.0.543.431
Download: http://dl2.agnitum.com/OutpostProInstall.exe
میل کوچولو جون پس رفتم برای Uninstall !
daryoosh4جان سلام ممنونم از راهنمائی سریال این ورزن را هم مرحمت بفرمائیدنقل قول:
نوشته شده توسط daryoosh4
ممنونم
0MIk1i6EB2Z+G/uexm+Q7n5zFQEbDY8iDU6Zf5xfنقل قول:
نوشته شده توسط borzou_one
pShkhrXvK35B41N8gk0ctJXolAyJJdGjK/ojRfzYy4
VPMtXLDkt+gODh+2Vc6LTwQXKdRJnu0+SM9pw
054SuwCHvvG0h960+OL2Yk+OR//7iBD1OfIG0JT
ZstntzP3trGAp9pgDoIvO+IEv/jXz9MFaCE/JIq
برزو جان، اصلا نيازي به سريال نيست. با اين كرك كار را تمام كن:
کد:Crack: http://www10.enfull.com/Agnitum.Outpost.Firewall.Pro.v3.0.543.431.Cracked-ZWT.zip
(Unpack crack.rar to the installation directory to replace the files)
داريوش جان سلام
1 - هميشه اين نكته را در نظر داشته باش. تا وقتي سريال هست از كرك استفاده نكن. اين سريالي كه ميلاد جان داده تا يكسال رجيستر مي كنه.
2 - اين لينك كه داده اي اصلا كار نمي كنه. يه چك بكن ببين درست مي گم؟
مهدی جان من همین امروز از این لینک دانلود کردم اما واقعا طول کشید تا به سرور وصل شه اما سرعت فکر کنم 15 کیلوبایت اینطورا بود
شاید هم کمتر طول کشیده باشه و من چون انتظار رسیدن ساعت 6 رو داشتم باسم دیر میگذشت
بعدم ببینم کسی خبر داره که آیا فایروال f-secure سافت خود شرکتش هست یا نه؟
فقط میتونم بگم خیلی خوب ساخته اما نمیگم که از این فایروالها بهتره
سلام daryoosh4و Mehdi_Bestجان
ممنونم از توضیحات شما
ولی اون سریالی که دادید من قبلا امتحان کردم وقتی سریال را وارد میکردم قبول میکرد ولی بلافاصله بعد از 2 ثانیه میگفت سریال اشتباهه البته من از این سریال برای رجیستر کردن نسخه بتای اون استفاده کردم وجواب داده بود بعد دوتا فایل dll برای کرک داشتم که مجبور شدم با اونا کرکش کنم حالا میتونید کمکم کنید که مشکل چی بوده وچرا این سریال را قبول نمیکرد واقا مهدی مشکل رجیستر کردن با کرک چی هست وچرا سریال نامبر بهتره اضافه کنم که نسخه op من همونی هست که داریوش جان لینکشا مرحمت فرمودند
ممنونم
برزو جان سلام
مطمئن باش كه با اين سريال رجيستر مي شه. من خودم تست كردم. كركي و چند تا از بچه ها هم از همين سريال استفاده مي كنند. سريالهاي ديگري بود كه اول رجيستر مي شد اما بعد از رجيستر در مي اومد اما اين يكي معتبره.
در مورد اينكه چرا سريال بهتره بايد بگم كه سريال هيچ تغييري در برنامه و فايل اجرايي برنامه نمي ده اما كرك تغييراتي در فايلهاي برنامه مي دهد كه هر چند در 99 درصد موارد مشكلي پيش نمي آورند اما به هر حال ممكنه در بعضي موارد همون تغييرات كوچك باعث اين بشه كه در عملكرد برنامه مشكل پيش بياورد. باز هم مي گم كه كركها اكثرا مشكلي ندارند اما وقتي سريال هست چرا بايد از كرك استفاده كرد؟
سلام مهدی جان
بعد از وارد کردن اون سریال این پیغام میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبعد از زدن دکمه ok وبعد از دو ثانیه این پغام
دلیلش چی هست وچطوری با این سریال رجیسترش کنم
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
مهدي جان، من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كرك OP را امتحان كردم، فعال بود و مشكلي نداشت.
برزو جان، اگر همچنان با وارد كردن سريال نميتوانيد OP را رجيستري كنيد، چارهاي جز كرك كردن آن نيست.
من تو یکی از سیستمام فایروال کریو نصب کرده دارم امروز داشتم با یک برنامه اسکنر هکری کار میکردم دیدم با داشتن
کریو یوزرو فعال نشون میده ولی پورتارو بسته نشون میده با این حال هکر با دیدن فعال بودن شما رو شما حساس میشه
و تستهای دور زدن فایروالو انجام میده من نمیدونم چرا برای این فایر وال قوی مد مخفی در نظر نگرفتن
نمیخوام بگم من هکرم من فقط به کارای هکری علاقه مندم اگه ام کسیو تا حالا هک کردم فقط برای این بوده که ضعفهای
خودمو بیشتر بشناسم تا حالا برای کسی مشکل بوجود نیوردم
الان اکسپلویتهای که برای ویندوز ایکس پی وجود داره و باعث هک شدن میشه نسبتا زیادن ولی چند تا شون هست که خیلی
عمومی شده و بدون فایروال با وجود این ویندوزهای ایکس پی حتما منجر به هک شدن میشه
اولیش RDC_DCOM که با پورت 135 کارمیکنه و از پروسهای svchost هست و بهتره ورودی dcom بسته بشه
بعدی LSASS.EXE و با پورت 137و139 کار میکنه و همون netbios هستش بهتره غیر فعالش کنید
بسته نرم افزاری farme work هم وجود داره که پر اکسپلویتهای مختلفه ولی کار کردن باش کار هرکسی نیست
وبه این سادیگیها کار نمیکنه (این خانوم بهار همینطوری از این و اونور مطلب کپی میکنه و به نام خودش تو فروم میذاره)
برای بلاک کردن یه برنامه (واسه همیشه) توی kerio باید چه کار کرد؟
Sina.G جون تیک قسمت Enbale Application Behavior Blocking رو بزن بعد سوال که کرد بلوکش کن.
ساسان جون. میشه یه کم بیشتر توضیح بدی . نمی دونم دقیقا کجا رو می گی .
اونی رو که گفتی تیک کردم ولی باز هم نمیدونم باید چطوری بلاک کنم!!! :blink:
ZoneAlarm with Anti-Spyware v6.1.514.000
دانلود :
کرک:
afdbs-sibnn-sqv7b-hxu915-6ewjc0
euimg-w44u1-kctp7-64mbqp-d97h00
8i411-5pg3w-gc370-72naeh-08i540
BitDefender 9 Internet Security
Download:
Addon:
• برای بی اثر کردن -------- از سايت های ------ استفاده کنيد. بعنوان مثال می توانيد با رفتن به سايت های زير , Peek-a-booty, CGIproxy, The-Cloak, Megaproxy, Megaproxy Secure, -------- را دور زده به سايت مورد نظر مراجعه کنيد.
• استفاده از سايت هائی که VPN در اختيار شما قرار می دهند يکی ديگر از راههای مقابله با سانسور است.
• سايت های ------ با امکان SSL نيز مورد استفاده مشابهی چون سايت های ------ دارند و برای خنثی کردن -------- مناسبند.
• استفاده از ------ در اکسپلورر يکی ديگر از راههای مقاله با -------- است. در اين مورد بايد آدرس IP ------ مورد نظر را در اکسپلورر وارد کنيد و پس از آن می توانيد به سايت های مورد نظرتان مراجعه کنيد. برای اينکار بايد با استفاده از منویtools گزينه internt options را انتخاب کنيد و سپس در قسمت Connections گزينه Dial-up and Virtual Private Network Settings را انتخاب کرده و Default را کليک کنيد و Use a proxy server for this connection را با کليک کردن Check Box فعال کنيد. در آخرين قدم بايد آدرس IP يک سرور ------ و port مورد نظر را وارد کنيد. از اين به بعد می توانيد بدون هيچ عمل اضافی به سايت های مورد نظرتان برويد. برای آدرس سرور ------ می توانيد از يکی از آدرسهای IP زير یا آدرسهای ديگری که در سايت های اينترنتی در دسترستان قرار می گيرد استفاده کنيد:(برای ادرس اين ------ ها به سايت متا ------ مراجعه کنيد)
Port : 80
: Address
210.242.164.150
200.30.148.202
200.12.36.18
212.31.98.18
148.244.91.1
202.54.13.146
203.123.240.112
203.252.5.124
164.58.28.250
202.110.204.18
211.5.66.210
210.252.6.2
Port : 80
63.230.216.145
217.59.51.162
61.131.48.219
200.46.109.82
217.34.194.49
210.154.25.50
203.155.172.60
210.238.242.19
195.205.203.30
194.126.122.18
12.101.25.194
Port : 8000
212.12.157.130
195.82.115.3
Port : 8080
202.104.189.20
61.159.235.36
202.105.138.19
217.34.153.161
67.94.47.59
• سايـت های اينترنتی می توانند با استفاده از dynamic DNS اسم سايـت خود را با دهها اسم جديد مورد استفاده کاربران سازند. برای اينکار به سايتهائی که اين خدمات را می دهند مراجعه کنيد. برای اينکه اسامی جديد سايت ها در دسترس کاربران قرار گيرند می توانيم از پخش اين اسامی در سايت های ----- نشده استفاده کنيم.
• از برنامه هائی همچون kazaa می توان برای رد و بدل کردن نوشته ها، مقالات و اخبار استفاده کرد. اين برنامه که هم اکنون مورد استفاده ميليونها کاربر است بصورت غير متمرکز کار می کند و ----- کردن آن بسيار دشوار است.
• يکی از سايتهائی که برای مقابله با سانسور می تواند مورد استفاده قرار گيرد سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است. اين سايت تلاش دارد برنامه ای چون kazaa برای ارتباط کاربران اينترنت در دسترس قرار دهد که با استفاده از آن کاربران می توانند به انتشار و رد و بدل نوشته ها بپردازند. اين برنامه هم اکنون مورد استفاده بيش از يک ميليون کاربر است.
amirazadجان سلام
ممنون از مطلب شما ولی اینجا مخصوص بحث در مورد فایر وال هست نه ------; شما یه جستجو توی انجمن میکردید تایپیکهای خیلی زیادی درمورد ------ داشتیم که این مطلب جالب را میتونستید اونجا مطرح بفرمائید
ممنونم
سينا جان سلام
در سربرگ network security و در بخش applications روي آخرين گزينه any other application كليك كن به صورتي كه به ask تبديل شود. از اين به بعد براي هر برنامه سؤال مي كنه. در ضمن ليست برنامه هايي كه در اين قسمت مي بيني رو مي توني تغيير بدي.
سینا جون پیغام که کاری که مهدی جون گفت رو بکن بعد پیغام که داد بلوکش کن همین!
سلام
من از فایروال کریو 4.2.2 استفاده می کنم در سایت pc flank کامپیوتر من رو در برابر این بسته ها
TCP ping packet
TCP NULL packet
TCP FIN packet
TCP XMAS packet
UDP packet
خطرناک گزارش نمود
ایا این ضعف از این فایروال یا تنظیمات خاصی می خواد
با تشکر
حتما تنظیم خاصی میخواد .
این تستی که شما انجام دادی یکی از مهمترین تست های امنیتی بشمار میاد. و بهتره که هر چه سریعتر
تمامی موارد رو به صورت Stealth در بیاری.
جواب این تست شما این بوده که هکر میتونه خیلی راحت بفهمه که شما آنلاین هستید یا نه و بعد میتونه بیشتر
پکت ها رو بر روی فایروال شما انجام بده . که در اخر هم به نتیجه میرسه چون شما مخفی نیستید.
و باید از طریق فایروالتون همه اون مواردی رو که در بالا اشاره کردید ببندید.
البته من چون کریو را استفاده نمیکنم از این بیشتر نمیتونم کمکی بکنم. ولی از همین الان جواب سوالتون رو میدم که
بله کریو همچین تنظیماتی داره و فقط کافیه بری تو تنظیمات مربوط به Network ش و تیک جلوی گزینه هایی رو که لازمه
برداری و بعد سیستمت رو رستارت کنی و برگردی و دوباره تست رو انجام بدی.
کریو از نسخه 2.1.5 تمامی تست های PC Flank رو مثبت جواب داده و به همین دلیله که هنوزم خیلی ها از نسخه قدیمی
2.1.5 استفاده میکنند. ولی خود کریو به شما پیشنهاد میکنه که نسخه خودتون رو آپدیت کنید و به نسخه 4 ارتقا دهید.
توضیخات در مورد تنظیمات این فایروال رو دوستان دیگه ای هستند که به موقش فکر کنم راهنمایی بکنند.
موفق باشید.
مرسی ساسان . مرسی مهدی.
ساسان جون.کامپیوتر که دوباره بالا اومد تازه منظورتو فهمیدم.
سینا جون خدا رو شکر!
سلام
با تشکر از جواب شما
خوشحال می شوم اگر دوستانیکه با کریو کار می کنند ریز این تغییرات رو بفرمایند
راستی اگه در ابتدای تست در pc flank نتونه ip مارو پیدا کنه این خوبه یا اثری در کارایی فایروال نداره
سلام آقا این نسخه اوتپوست هم اومده کسی لینکی داره
Agnitum Outpost Firewall Pro 3.0.545.5805
sodaجان سلام
بفرمائید:
کرک:
ویرایش شد:
سودا جان من اینا دانلود کردم ولی انگار همون ورزن قبلی هست لطفا یه کم صبر کنید
شما میتونید فایر وال را ابدیت کنید تا به 3.0.545.5805 ارتقا پیدابکنه وبعد اون کرک را بکار ببرید
با سلام
اگه امكان داره جاي بزار كه ريزيم رو ساپورت كنه و ضمناكرك واسه من كار نميكنه
برزو جان يك تستي واسه ما بكن
ebiloveجان سلام اون لینکی که من از یه سایت خارجی گرفتم نوشته بود Agnitum Outpost Firewall Pro 3.0.545.5805 ولی وقتی دانلود کردم دیدم همون ورزن قبلی هست که البته من اون پستا ویرایش کردم
اما در مورد لینکی که از راپیدشیر دادم باید بگم این سریال Agnitum Outpost Firewall Pro 3.0.545.5805 هست ویکی دو کیلو بایت بسشتر نیست واحتیاج به ریسوم نداره فعلا سریال را داشته باشیم تا بعدا خود برنامه را پیدا کنیم
(شده مثل قضیه دکمه ای که یه بابائی پیدا میکنه وبه خیاط میگه یه کت واسه این دکمه بدوزید)
موفق باشید
من الان دیدم 9downهم ورژن جدید رو گذاشته اینم لینکش:
....................................
برزو جان شاید شما دارید از cachای اس پی دانلود می کنید همون ورژن دانلود میشه.
من خودم الان رفتم واسه دانلود.
این علامت سوال خیلی بدرد میخوره و اینجا نیز باعث میشه شما بتونین نسخه جدید رو دانلود کنینکد:http://dl2.agnitum.com/OutpostProInstall.exe?
سودا جان،به این ورژن جدیدش هیچ سریالی نمی خوره.
دوستان کسی سریالی داره که به این ورژن جدیدش بخوره؟!
سلام
اين رو يه امتحاني بكنيد:
09Kf5c+qxwV8y3Q2DUlTFVQ9Eb3RviBahKFyf3YGVR
7CsPKDSNHG2vBC1bfwjUS5JhGC8eKT7Q/XEfJKHfE2
pE/zP+o+ZVmOO7eikDjIP0TBnf39MYGWxeOWnOi7xo
b/JCZkoA+3a2jZt/eY3QZGLWLdjVbNzn4nb4Oog3Zn
ghRY8o9ZqBlCsUbVOtoyyMGrY8wcf90WmuU8x
مهدی جان،این سریال هم بهش نمی خوره.بعد از رست سیستم،unregisterمیشه.
اقایون کرک ورژن 4.2.2 kerio personal firewall رو كسي داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط papiyoon
قبلا معرفي شده بود
اقا دستت درد نکنه ممنون