ببخشيد يه چيزي يادم رفت
واسه انجام چه كارهايي رو v3x بايد سيم كارتو در اورد؟
Printable View
ببخشيد يه چيزي يادم رفت
واسه انجام چه كارهايي رو v3x بايد سيم كارتو در اورد؟
شما لطف داری عزیز.نقل قول:
beckham7 جان تا اونجایی که من فهمیدم swiss com هم دقیقا یک شرکته مخابراتی هستش که در کشوره
سوییس سرویسه مخابراتی ارایه میکنه.( حالا اینکه این گوشی چطوری رسیده دسته شما عزیز بماند:18:).
من vodafone رو دیدم و همونطور که شما فرمودین فرقه محسوسی نداشت با بقیه.و باز هم در تصدیقه
حرفتون بنده هم فکر میکنم این کار جنبه ی تبلیقاتی داره تا موارده دیگه.
اما در مورده اینکه میتونی اسکین ها رو روش نصب کنی یا نه. باید بگم من تو سایتهایی که اسکینهایی مخصوصه
v3x میزارند دسته بندیه جدا برایه vodafone یا h3g ندیدم.بنابر این حدس میزنم که مشکلی از این لحاظ نباشه.
اما صبر کن تا دوستانه دیگه هم نظر بدن مخصوصا اونهایی که تجربشرو دارند. البته اگر خودم هم اطمینان پیدا
کردم به شما همین جا خبر میدم.
دقیقا از نظر سخت افزاری هیچ تفاوتی ندارن و نصب اسکین و فلش کردن و ... هم تفاوتی نداره. راستی فکر کنم مدل vodafone یه اسکین مخصوص هم داشته باشه که خیلی قشنگه...
پست تکراری......
پس مشکلی برای این دوستمون پیش نمیاد.نقل قول:
بله vodafone اسکینه مخصوص هم داره. اما خیلیم قشنگ نبود :46:!! (به نظره من)
با تشكر از دوستان بويژه corvette عزيز كه هميشه اولين كسي هست كه به سوالات من جواب مي ده خيلي خيلي ممنون
فقط اگه لطف كنيد سوال دوم جواب بديد ممنون ميشم
نقل قول:
ممنون از مسعود عزیز از اینکه زحمت جواب سوال های شما رو داد.نقل قول:
بیشتر سعی کن وقت فلش کردن در بیاری ( یا هک گوشی) بقیه جاها زیاد نیاز نیست...!!
لطف داری میلاد جان من شاگرده شما هستم:43:نقل قول:
سلام.
من برای یه نفر یه v3i گرفتم.
شارژش تموم شد...وقتی گذاشتمش تو شارژ lcd همینطوری هر 3 4 ثانیه روشن خاموش میشه و وقتی هم میخوام گوشی رو روشن کنم هیچ اتفاقی نمیفته! مشکل از چیه؟ باتری؟!!
نه نباید به باتری ربطی داشته باشه ولی خوب برای اطمینان باتری یه نفرو بگیر روش امتحان کن به نظره من برو به همونی که ازش گرفتی گوشی رو نشون بدهنقل قول:
با تشكر از دوستان عزيزنقل قول:
دوسته عزیز اگر گوشیرو نو خریدی مرجوعش کن. اگر نه فعلا باتری رو چک کن تا بعد.نقل قول:
سلام
من بازم سوال دارم:46:
من رشته ام كامپيوتر مي دونم ويروس كامپيوتري چيه و ......
مي خوام بدونم وقتي يه ويروس كامپيوتري وارد كارت حافظه يا سيستم گوشي مي شه اونجا چه كاري مي تونه بكنه چون سيستم عامل pc و سيستم عامل گوشي ها با هم متفاوته مثلا كامپيوتر من الان ويروسي داره كه folder option از بين برده و يه auto به درايوها اضافه كرده يه همچين ويروسي رو موبايل جه كاري مي تونه بكنه اگه تاپيكي يا سايتي هست كه توضيحات جامعي در اين باره داره لينكشو بديد ممنون ميشم
اگه لطف كنيد لينك يه ويروسياب واسه v3x همچنين تاپيك آموزش نصبش بديد ما رو شرمنده مي كنيد
بازم ببخشيد
خودم هم از بس سوال كردم خسته شدم چه برسد به دوستاني كه پاسخ سوالات من رو دادن بخصوصcorvette عزيز دستتون درد نكنه خسته هم نباشيد
نقل قول:سلام پس هم رشته هستیم. به این زودی خسته شدی عزیز :46:.اینجا جایه این بحثهاست.
اول بزار خیالترو راحت کنم V3x ویروس نمی گیره.
اما دلیلش. ببین دوسته من اگر سیستم عامله گوشیها رو فعلا به سه دسته تقسیم کنیم.
1.windows mobile
2. symbian
3.java
گوشیه من وشما (V3x) جزوه دسته ی سوم هستش که تا به امروز ویروسی براش نوشته نشده.
دلیلش هم اینه که برنامه نویسی در این محیط (java) خیلی محدودیت داره که این محدودیت حسنش اینه که
مثلا ویروس درش نمیشه نوشت(تا حالا نشده) یا اینکه هسته ی سیستم عامل آسیب پذیر نیست مثلا افته
سرعت یا هنگ خیلی کمه. اما در ازایه این به اصطلاح امنیت و محدودیت بهایه سنگینی این سیستم عاملها
(java) پرداخت میکنند که شامله این میشه که شما نرم افزارهای جانبیه کاملی نمیتونی برایه این محیطها
(java) بنویسی.مثلا یک منشی تلفنی.و.....
اما در دوسته دیگر
1.windows mobile
2. symbian
شما برایه برنامه نویسی یک محیطه بسیار ساده تر با محدودیتهایه خیلی کمتر داری و خوب دستت خیلی
باز تره نسبت به جاوا.که در نتیجه برنامه هایه فراوان و بسیار قدرتمندی میتونی براشون پیدا کنی که در این میان
ویروس هایه مخرب و گوناگونی هم براشون می نویسند. به طور مثال یه ویروس می تونه cpu رو
بی جهت مشغول کنه و در نتیجه افته سرعت یا هنگ.و یا inbox گوشیترو format کنه و....... پس اینجا به
آنتی ویروس نیاز پیدا میکنی.
چون رشتت کامپیوتره برای مثال میتونم فرقه لینوکس و ویندوز رو برات بگم. که ویندوز یک محیطه روان، کارا و
نا امن با نرم افزارهایه بیشماره جانبی و البته ویروسهایه بیشمار! وهسته ی ضعیف که همراه است با افته
سرعت و کارایی...... رو داره
اما لینوکس یک محیطه کاملا امن ولی محدود
که تا امروز هم ویروسی
در این محیط قادر به فعالیت نشده ولی نرم افزارهایه جانبیه محدودی داره.
سلام
من از فكر اينكه شما رو خسته كنم خسته ميشم
آخه وقتي خودم جاي شما وديگر دوستان كه اطلاعات كافي در مورد مثلا همين v3x داريد به سوالات ديگران مثل خودم كه تازه اول راه هستيم پاسخ مي ديداونهم بدون هيچ چشم داشتي وقت ميزاريد مثلا همين پاسخ كامل شما به سوال من حداقل با فرض اينكه تايپ سريع كنيد فكر كنيد چي بنويسيد و... بيست دقيقه اي وقتتونو گرفته واقعا نمي دونم چي بگم اينجا بجز تشكر چيزي ازم بر نمي ياد و يا اينكه اگه جايي ديدم كسي سوالي كرد و من پاسخشو مي دونستم دريغ نكنم مثل خود شما دستت شما وديگر دوستان درد نكنه نمي دونم شايد الان كسي اينو بخونه بگي يارو احساساتي شده ولي يه كم فكرشو بكنيد ما تو ايران زندگي مي كنيم... (سه نقطه كمه هزار نقطه)
من اول مي خواستم اينو به پيام خصوصيتون بفرستم ولي بعد پشيمون شدم اينجا فرستادم تا همه بخونن و از هم ديگه ياد بگيريم البته مي دونم كه همتون اين موضوعو خوب مي دونيد (منظورم همين به اشتراك گذاري اطلاعات يا ساده تر بگم كمك به همديگه بدون هيچ توقعي) ولي فكر كنم واسه ياداوري بد نباشه
قابلترو نداشت. دوستی حتی از طریقه خطوطه اینترنت هم که باشه برایه ما بیشتر از این زمانها ارزش داره.:46:نقل قول:
سلام عزيزان در يكي از تاپيك هاي موتورولا يكي گفته بود كه موتورولا v3i
1.deliver ندارد.
2.zoom مناسب تصوير ندارد.
3.كيفيت دوربينش واقعا افتضاحه.
4.محدوديت ذخيره sms دارد.
5.سرعت جاواي بسيار پاييني دارد.
6.نرم افزارهاي سازگار كمي دارد.
7.در مورد itune دار ها عرض كنم كه آهنگ هاش رو نميتوني بلوتوث كني و فقط با كامپيوتر ميتوني آهنگ هاش رو كم و زياد كني .
مورد هاي 1 ، 5 و 7 درسته؟؟؟!!!!! ميخوام v3i بخرم يعني deliver نداره ؟ مگه ميشه؟
کدم تاپیک بوده که همچین چیزایی گفته گزینه 5 , 7 رو باید خط بزنه از این گزینه ها و لی در مورده 1 من به اون صورت اطلاعات ندارمنقل قول:
چه جوري در v3i با درب بسته موسيقي پخش کنيم؟
1.داره عزیز!! باید برایه هر sms روشنش کنیدنقل قول:
2.درسته رویه عکسها نمیتونی یک zoom دلخاه داشته باشی
3.خیر.اصلا
4.بله البته 200 تا 250 رو نمیشه اسمشرو محدودیت گذاشت!!
5.نخیر تویه رنجه خودش قابله قبوله
6.خیر فقط باید ازش انتظاره سیمبیان نداشته باشی!!
7.اطلاعه کافی ندارم.
ما كوچيك شماييمنقل قول:
همانطوری که دوستمون گفت برای deliver هر SMS باید فعال بشه. در مورد دوربینش باید بگم بدرد گرفتن عکس نمیخوره!محدودیت sms داره و سرعت جاواش به نظر من پایینه . با مورد 6 هم موافقم. اما مورد 7 در مورد آهنگ هایی که تو itune پخش میشه صادقه .نقل قول:
اول یک لیست پخش تهیه کن بعد پخش کن هر وقط که پخش شد اهنگ میتونی درشو ببندی:8: . برای عوض کردن تراکها هم از کلید ولوم استفاده کننقل قول:
یا حق
خيلي ممنون.
نقل قول:
يعني چي براي هر sms بايد فعالش كرد يعني يدونه sms ميخواي بزني بايد قبلش بري deliver رو فعال كني بعد بعدي رو خواستي بزني باز دوباره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
برای هر sms که deliver لازم نیست اونهایی که مهم هست رو deliver کن.نقل قول:
وااااا !!!!!!!!! اين مورد motorola ديگه خيلي مسخرستنقل قول:
سلام بر همگی... بچه ها تا صفحه ی 13 خوندم و بقیه شم سیو کردم تا در موقعیت مناسب مطالعه کنم. اول اگه به این سوالم جواب بدین ممنون می شم:
من رفتم کارت فلش micro sd 128 mb رو فرمت کنم به خاطر مشکلی که داشت و با خودم فکر کردم که بعدش خود گوشی به طور اتوماتیک فایل های قبلی رو می ندازه توش. همین کارو هم کرد به جز یه فایل mp3 player بود که دیگه قابل برگشت نیست و گوشی هم دیگه کارت حافظه مو نمی شناسه و قفل می کنه و مجبورم باطریشو بکنم تا دوباره ریست کنم. به هر حال می شه یکی اون فایل رو بهم بده ؟ اصلا مشکل از این فایل هستش یا نه. و تا یادم نرفته کارتو به fat32 فرمت کرم.:41:
در ضمن از جناب gsm به خاطر مطالب خیلی خیلی مفیدشون تشکر Special می کنم. :40:
چیزه مهمی نیست عزیز راحت بش عادت میکنی!نقل قول:
سلام دوسته عزیز.خوش اومدی. اول لطف کن مدله گوشیت رو بگو.و اینکه مموریتون چه مشکلی داشته کهنقل قول:
فرمتش کردین.؟؟ و آدرسه فایلی رو که میخاین دقیق بدین!!mp3 player !!
مرسی عزیز....نقل قول:
گوشی v3i. می خواستم یه فایلی رو کپی کنم تو حافظه نگو که مموری چند مگ بیشتر نداشت بنابراین فایل رو نصف و نیمه کپی کرد اونم به صورت یه فایل عجیب و غریب. بعدش هر کاری کردم پاک نشد. دیدم بچه ها اینجا زیاد حرف فرمت رو می زنن منم فرمت کردم. اما یادمه که وقتی وارد کارتم می شدم، یه پوشه به نام mobile داشت و کنارش یه فایل بود، فرمتش یادم نیست (ولی مطمئنم اسمش mp3 player بود. گفتم شاید دلیلش این باشه که گوشی دیگه کارتمو نمی شناسه. می شه اون فایلو از یه جایی بدست آورد ؟) ولی رنگش سبز بود و یکی از فرمت های office شناخته بودتش.
حالا اینا مهم نیست. فرض کنید من کلا کارت حافظ مو فرمت کردم، چیکار کنم که بتونم ازش استفاده کنم ؟
راستی می خواستم عکسشو بذارم اما مثل اینکه از هارد نمی شه چیزی فرستاد... چرا ؟
راستی اون ورژنی که جناب متالیکا داده بودن رو باید تو کدوم قسمت وارد کنم ؟ گفته شده بود تو قسمت phone status اما هر چی گشتم پیدا نکردم. می شه یه خورده سریع تر جوابمو بدین ؟ اگه ورژنش قاچاقی باشه هنوزم می تونم پسش بدم. (v3i) مرسی..
خاهش عزیز من v3i ندارم. ولی اگر این امکانرو داری یکبار با گوشیت مموریت رو فرمت کن.نقل قول:
setting>phone status>storage device
بعد میری رویه مموریت و option رو انتخاب میکنی و سپس فرمت.
تایید میشهنقل قول:
این دوست عزیز راه درستی رو توضیح دادن
آره درسته... من فکر می کردم که باید با راست کلیک کردن روی مموری با کامپیوتر فرمت کنم ولی نمی دونستم که با خود گوشی باید فرمت کرد... مرسی عزیزم.نقل قول:
تو رو خدا می شه به این سوالا جواب بدین. نیست کل این فورام رو خوندم می خوام مشکلم رفع شه:
1. اون رمزی که مربوط به ورژن گوشی می شه رو کجا باید وارد کنم ؟ خیلی باهاش ور رفتم.
2. امکانات خود گوشی رو می شه دستکاری کرد ؟ مثلا من میخوام skins، ring tones و thems های پیش فرض گوشی رو پاک کنم و یا ویرایش کنم. (راستی راهی وجود داره که بشه key tone گوشی رو دست کاری کرد و صدا از speaker بیاد بیرون ؟ خیلی دوست دارم وقتی از یه پوشه ای وارد یا خارج می شم صدای مورد علاقه ی خودم رو بشنوم)
3. چرا اینقدر سرعت گوشی پایینه ؟ راهی برای افزایش سرعت وجود داره ؟
4. دفترچه راهنما رو می شه از جایی گیر آورد ؟ منظورم انگلیسیه... ؟
5. یه سوال مبتدیانه. headphone همون hands free هستش ؟ اگه آره. چرا اینقدر headphone ش ضعیفه ؟ و اگه صدا رو از 5 تا بالاتر ببرم شروع می کنه به خش خش کردن. شما هم همچین مشکلی رو دارین ؟ داداشم یه سامسونگsgh-e250 داره که صدای headphone ش معرکس... 200% شرط می بندم اشکال از هدفنش باشه... درسته ؟
6. بچه ها فایل های متنی هم می شه توش انداخت ؟ مثلا lyric های موزیک ها.
7. این اصطلاح فلش کردن چیه که همش بحثشه ؟ تا اونجاییکه من فهمیدم باید یه جور Reinstall کردن باشه. درسته ؟
8. وقتی می خوام رم گوشی رو عوض کنم، لازمه که گوشی رو خاموش کنم ؟
9. بچه ها کار این delivery تو SMS چیه که همه غمشو می خورن ؟
10. من یه نرم افزار دانلود کردم به نام Apex Video Converter Super 5.93 . می خواستم کلیپ هامو تبدیل به MP4 کنم، اما بازم گوشی نمی شناسه این فرمتو. نرم افزاری هست که حداقل بتونم فایل ها رو تبدیل به 3gb کنم ؟ (راستی به غیر از MP4 و 3gb فرمت های دیگه رو هم اجرا می کنه ؟)
11. گفته شده که فایل های با پسوند sis رو باید تو پوشه ی kjava انداخت. من می خواستم شبیه ساز میکرو رو توش امتحان کنم اما گوشی نمی شناختش. چیکار کنم ؟
به خدا شرمنده از اینکه تعداد سوالاتم خیلی زیاد شد. هر چی سعی کردم که سرچ کنم، هی می رفت تو advance search و می گفتش که you're not subscribed.
کسی نبود ؟:37:
به خدا دیگه دارم کلافه می شم. از دو روز پیش تا حالا دارم با این سایت سر و کله می رم و هر کاری می کنم می خورم به بمبست. این سرچ بار دیگه چرا اینطوری می کنه. می خوام v3i رو توش سرچ کنم هی می ره تو جستجوی پیشرفته و می گه "با عرض پوزش- نام يا پست جديدي پيدا نشد. لطفن به عقب بازگرديد ودوباره امتحان كنيد
واژه هاپشت سر هم خيلي عادي هستند ،خيلي طولاني ، خيلي کوتاه ، ما آنها را در جستجو قرار نمي دهيم"
می شه بگین که علتش چیه ؟
--------------------------
سوالامو خلاصه می کنم.
1. امکانات خود گوشی رو می شه دستکاری کرد ؟ مثلا من میخوام key tone گوشی رو عوض کنم و کاری کنم که صدا از speaker بیاد بیرون. خیلی دوست دارم وقتی از یه پوشه ای وارد یا خارج می شم صدای مورد علاقه ی خودم رو بشنوم.
2. تو یکی از سایت های خارجی برنامه motospeed رو برای افزایش سرعت پیشنهاد می کردن. می خواستم بدونم چطور می شه باهاش کار کرد. راهنمای زبان انگلیسی هم باشه فرقی نمی کنه.
3. دفترچه راهنما رو می شه از جایی گیر آورد ؟ فرقی نمی کنه انگلیسی باشه یا فارسی... ؟
4. چرا اینقدر صدای headset ضعیفه و همراه با خش خش ؟ شما هم همین مشکلو دارین ؟
5. از چند نوع فرمت های video پشتیبانی می کنه ؟ نرم افزار مربوطه رو از کجا می شه تهیه کرد ؟
6. شبیه ساز ها رو باید کجا انداخت و اجرا کرد.
-------------------
بچه ها گریم داره در نمی یاد بلکه خیلی وقته در اومده. سرعت پایین گوشی... ضعیف بودن headset... و نا آ گاهی از اینکه چطور با نرم افزارهاش کار کنم... داره منو به این فکر می ندازه که نگرفته ردش کنم ...
نقل قول:
سلام دوسته عزيز يکم گرفتار بودم شرمنده دير شد.
شما هم صبور باش عزيز. بزار اول بگم تقوع هايه خيلي زيادي از يک گوشيه جاوا در اين رنجه قيمت داري عزيز.
اونم از V3i که يک گوشيه fashion هست تا يک گوشي چند منظوره و کارا.
1. بله ميشه عزيز. شايد بتوني key tone رو عوض کني اما فکر نکنم بشه صدارو از اسپيکر گرفت!
توجه داشته باش شما يک packet PC در اختيار نداري عزيز.
2.من اين از اين برنامه شنيدم ميدونم رويه V3x جواب ميده اما رويه v3i اطمينان ندارم.يه لينک برات پيدا ميکنم.
3.فکر ميکنم از سايته خوده موتو بتوني user manual رو دانلود کني.
4.بله متاسفانه در اين مورد خيلي ضعيفه مگر بشه يک هندزفريه خوب پيدا کرد.
5. mpage 4 ,3gp رو میدونم ایجا سر بزن user manual هم باید باشه.
6.بيشتر توضيح بدين!کد:http://www.motorola.com/consumer/v/index.jsp?vgnextoid=e2d10b556172d010VgnVCM1000008206b00aRCRD&prodGroup=All+Phones&show=fullSpecification
سلام. ممنون که جواب دادی... راستش این همه عجله واسه اینه که دیگه وقتی ندارم. می خوام بدونم اگه این گوشی نتونه نیازامو برآورده کنه... خب..ب.. ب.. ب ... با اینکه دلم نمیاد و عاشق جمالش شدم ولی مجبورم که ردش کنم.
این حرفت یخورده آرومم کرد:
>>>>>>>>>>>بذار اول بگم تقوع هايه خيلي زيادي از يک گوشيه جاوا در اين رنجه قيمت داري عزيز.
اونم از V3i که يک گوشيه fashion هست تا يک گوشي چند منظوره و کارا.<<<<<<<
1. ایرادی نداره. چطور می شه key tone رو عوض کرد ؟
2. اگه اینکارو بکنی که شمارتو می گیرم و زبانن تشکر می کنم.. چون دو تا قضیه واسم خیلی مهمه که نظرمو عوض می کنه. یکی سرعته و اونیکی هم قدرت پخش headset.
3. هزاران دنیا ممنون. مطمئنم خیلی کارمو راه می ندازه داداش.
4. اول فرق بین handsfree و headset رو بدونم........... مگه handsfree اونی نیست که سیم نداره و فقط به یه طرف گوش وصل می شه. خب headset هم همون هدفنه دیگه... درسته ؟؟؟؟؟
اگه اینجوریه من منظورم headset هستش نه handsfree.
به هر حال عزیزم خیالمو راحت کن و بهم بگو اگه یه headset خوب بگیرم مشکلم حل می شه ؟ خیلی این موضوع برام مهمه. چون بیشنر دوست دارم با headset گوش کنم تا خود گوشی مبایل. به نظر خودم که هر گوشی از این لحاظ باید قوی باشه ...خب... چون صدا مستقیم می ره تو گوش دیگه. ولی اینی که من دارم صداش افتضاح ضعیفه با اینکه موزیکارو تقویت هم کردم. تو رو خدا کسی هست ک شماره حسابشو بده و بتونه یه headset توپ واسم جور کنه ؟
5. بازم مرسی.
6. راستش یه چند تا شبیه ساز نینتندو و سگا با پسوند sis دانلود کردم و نمی دونم باید کجا و تو کدوم پوشه بندازمش و اصلا چطوری اجراش کنم.
بازم ازت ممنونم چون خودت این گوشی رو نداری ولی با این حال سعی می کنی جوابمو بدی. خداییش شرمندتم.
Double Post