اگه باشه اینجاستنقل قول:
[PHP]http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-S8500&pcode=-1#firmware[/PHP]
نسخه های pakistan,iraq,afghanistan هم پشتیبانی فارسی دارند
Printable View
اگه باشه اینجاستنقل قول:
[PHP]http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-S8500&pcode=-1#firmware[/PHP]
نسخه های pakistan,iraq,afghanistan هم پشتیبانی فارسی دارند
گوشي سامسونگ S3600 تاشو هست ميخوام دفتر تلفنش پاك كنم رمز ميخواد يادم نيست رمز گذاشتم يا نه ولي هميشه رمز خودم ميذارم اونم نبود. رمز پيش فرضش چي هست؟؟؟ 8 تا صفر همه اعداد زدم كار نكرد. راه حلش چي هست؟؟؟
سلام دوستان کسی اینجا گلکسی اس 3 داره ؟
بازیمو فرستادم واسه پخش گفتن روی گلکسی اس 3 تست کردیم جهتها کار نمیکنه میخاستم اگه کسی گلکسی اس 3 داره روش یه بار واسم تست کنه
خیلی خیلی لطف میکنید اگه این کارو یکی واسم انجام بده چون گلکسی اس 3 اصلا در دسترسم نیست :n27: ممنون میشم هر کی داره پیغام خصوصی بده ایشالله بتونم واسش جبران کنم :n12:
وحشتناک نیازمند یاری شما هستیم :n02::n12:
چند مشکل مهم Samsung Galaxy Y Duos
1-شتاب سنجسش درست کار میکنه ولی روی قطب نما عمل نمیده
سلام مشكل من حل نشد ها!!!! من نرم افزار OPERA mini 7.1 را که خودم تو سایت گذاشتم ماه پیش روی KP500 نصبش کردم و راحت تو اینترنت فارسی سرچ می کردم اما همین نرم افزار رو به یکی از دوستانم که گوشی او GT-S3850 بود دادم. ولی نمی توانست فارسی تایپ کند یعنی زبان فارسی نداشت!!.نه با کیبورد اپرا،و نه با کیبود گوشی. ولی در موقع اس ام اس دادن راحت فارسی تایپ می کنه!!!
تا وقتی وای فای هست چرا pc suite?
دوستان من گوشی گلکسی اس gt-i9000 دارم میخوام اس ام اس هامو کپی کنم به پی سی تا بتونم گوشیم رو به حالت کارخونه برگردونم , ولی بلد نیستم چطوری اس ام اس ها رو بردارم کسی بلده؟
نیازی نیست به پی سی انتقال بدیدنقل قول:
با نرم افزار gobackup ازش بکاپ بگیرید
یا با نرم افزار mobile go تحت پی سی ، از همه چیز بکاپ بگیرید
و بعد از ریست کردن ، بکاپ هارو ریستور کنید
سلام من گوشی قفل بوده دست بچه ها اینقد قفلش زدن که کلااا قفل کرده @میخواد منم نمیدونممممممم توروخداااااااااا جوابمو بدییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییین حتی کد*2767*3855# هم زدم میگه کد وارد نمیشود چون تماس اضطراری نیس من چه کنممممم بگیییییین:n28:
گوشی من s5233a هست و براحتی از sms ها بر روی کامپیوتر بکاپ میگیرم . ولی موقعی که میخوام sms ها را دوباره
بریزم توی گوشی ( با استفاده از گزینه export from PC ) هیچ اتفاقی نمیوفته و sms ها وارد گوشی نمیشه .
لطفا کمک کنید چکار باید کنم ؟؟؟
ضمنا از برنامه Samsung New_PC_Studio_1.5.1 استفاده میکنم .
آیا برنامه بهتری برای این گوشی هست ؟؟
mobile go رو دانلود کردم برنامه ی خوبی به نظر میاد ولی اطلاعات گوشیم رو پیدا نمیکنه !نقل قول:
الانم دارم goback up رو دانلود میکنم امید وارم به کارم بیاد.
مرسی دوست عزیز
آخرین آپدیت که واسه اس3 اومده چه ورزنی هست؟
درسته که آپدیت 4.3 اومده واسش؟
الان گوشی من ورزن 4.0.1 هست.چطور میتونم به 4.2.2 یا کلا آخرین آپدیت به روز رسانی کنم؟
آخرین آپدیت رسمی که برای اس3 اومده اندروید 4.1.2 هستشنقل قول:
البته 3تا اپدیت ازمایشی اندروید 4.2.2 هم برای اس 3 به بازار اومده
تا آخر آبان ماه اپدیت اندروید 4.3براش میاد
میتونی با سرچ تو گوگل رامهای گلکسی اس 3 پیدا کنی با برنامه ادین فلش بزنی
با سلام خدمت همه دوستان گلم در انجمن.
من به تازگی گوشی سامسونگ champ 2 c3330 خریدم. برنامه های جاوا با حجم بالا رو نصب نمیکنه. بعضی از برنامه های جاوا هم که حجم پایین داره میگه فرمت فایل ناشناسه. کد *#52828378# که تو انجمن مطرح شده بود زدم. وارد هیچ منویی نمیشه که محدودیت رو بالا ببرم.
لطفا راهنماییم کنید.
ممنون میشم.
با سلام به همه دوستان.
من به تازگی یه گوشی سامسونگ مدل galaxy star s5282 گرفتم.با باطری گوشی مشکل دارم.خیلی زود باطریش خالی میشه.باطریش 1200میلی آمپر هست.تو بهترین حالت 24 ساعت شارژ نگه میداره!!! همش مجبورم گوشیو بزنم تو شارژ.میخواستم از دوستان سوال کنم میشه یه باطری قوی تر بگیرم که بجای این باطری ازش استفاده کنم؟ یا فقط باید باطریش 1200 میلی آمپر باشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
من رو گوشی رام اشتباه ریختم که تاچش از کار افتاد بردم تعمیرگاه گفت که باید تاچش عوض بشه یه جا دیگه بردم میگه مشکل نرم افزاریه بهنظر شما طرف میخواد چیکارش کنه اگه زیاد مشکل نیست که خودم برم تو کارش گوشیم گلکسی اس 3 هستش
بعید می دونم مشکل با تعویض تاچ حل شه...بهترین کار اینه که اگه گوشی به دانلودینگ میره، یه رام رسمی سه فایلی روش فلش کنی ایشالا حل میشه. نحوه بردن به دانلودینگ رو هم گوگل کنی می یابی.نقل قول:
سوال من جواب نداشت؟نقل قول:
سلام گوشی من گلکسی پاکت هستش خود به خود خاموش میشه از اول همینطور بود چون بهم هدیه دادن نمیدونم گارانتی داشت یا نه حالا اصلا نمیتونم ازش استفاده کنم یه بارم واسه تعمیر دادم بدتر شد تورو خدا راهنماییم کنید
تو رو خدا یکی جوابه منو بده لطفاااااا
سلام بچه ها من گوشی دو سم کارته مدل s duos رودارم فقط نمیدونم چطور وقتی دو سیم کارتم همزمان روشنه بتونم یک شماره رو واسه یک سیم کارت رجکت کال بزنم و وارد لیست بزنم اما نمیشه و اون شماره از روی هر دو سیم کارت رجکت میشه ؟؟کسی میتونه کمکم کنه ؟:n15:
با قابلیت های خود گوشی نمی تونی همچین کاری بکنی شما. شاید اپ ای باشه براش...بعیده البته.
سلام
گوشي من gt s5233a وقتي برنامه وي چت رو روي اون نصب ميكنم پيغام unexpected exception ميده.از سايت هاي مختلف نسخه هاي مختلف جاوا،اندرويد،سيمبيان رو دانلود كردم ولي نسخه هاي جاوا همه اين پيغام رو ميدن.لطفا بگين چكار بايد بكنم؟
مدت زيادي دنبال اين برنامه هستم ولي هيچ كس راهنمايي درستي نكرده.خواهشا بگين چكاركنم.ممنون:n28:
شما باید یه گوشی جدید بخری! رو گوشی شما نصب نمیشه
slm bachha man goshim samsung star nmidonam system amelesh bada chand?
mish komakam konin
etesalaesh b laptabam k 7hast moshgl daram.
:n27::n27::n27:chon faghat goshim b xp va verjen payin tar az oon pasokhgoee
mamnon misham komakam konin.
سلام دوستان من چند روزیست گوشی I9105 Galaxy S II Plus رو خریدم
و کیبورد فارسی هم روش ریختم
ولی برای هر کسی اسم اس فارسی میفرستم بجای متن بجاش علامت سوال میره
لطفا رهانماییم کنید چگونه حلش کنم
کلافه ام کرده.....:n29:
تو تنظیمات کیبرد یه قسمت داره که باید unicode رو فعال کنی. جای دقیقش رو یادم نیست. شایدم تو تنظیمات مسیجینگ باشه.نقل قول:
سلام
سوالم اینه که کسایی که گوشی galaxy pocket s5301 دارن چقد طول میکشه که باتریش خالی بشه؟آخه گوشی من 1 روزه باتری رو تموم می کنه.اگه واسش باتری نو بخرم درست میشه؟چون فکر کنم باتریش مال خودش نیست!
گوشیهای الان اگه اس فور هم بگیری چون امکانات جانبی خیلی داره باید هز روز شارژش کنی اگه شما از گوشی بجز مکالمه و اس ام اس کار دیگه ای نمیکنی و باتریش یه روزه تموم میشه میتونی باتری رو تعویض کنینقل قول:
سلام
یک گوشی سامسونگ هست پشتش نوشته made by samsung
از کچا بفهمم اصلی هست مدل i9082
دوست عزیز نیازی به نصب کیبورد فارسی مجزا نبود توی تنظیمات اس ام اس باید زبان رو فارسی میکردیدنقل قول:
سلام دوستان من گوشیم گلکسی اس 2 پلاس
وقتی از این بازی های دیتا دار میخوام نصب کنم و دیتای بازی رو با پسوند obb رو داخل فایل obb
بریزم بر روی حافظه داخلی گوشی این پیغام رو میده و نمیریزه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بر روی حافظه جانبی هم میریزم بازی رو اجرا نمیکنه
لطفا راهنماییم کنید
چون هیچ بازی دیتا داری رو نتونستم اجرا کنم.....
شما یه بار درایور سامسونگ رو پاک کن دوباره نصب کن...کابل رو هم مستقیم به کامپیوتر وصل کن...از هاب استفاده نکن...نقل قول:
دادا این کار رو هم کردم باز همون پیغام رو میدهنقل قول:
کلافه ام کرده
مونده ام چرا تو حافظه خارجی هم که میریزم بازم بازی رو اجرا نمیکنه....
اول بریز تو حافظه خارجی... بعد از طریق فایل منیجر خود گوشی انتقال بده به حافظه داخلینقل قول:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
دوستان میشه کلیه فایلهایی که برای فلش کردن گوشی samsung gt-s5233a هست رو بزارید..برنامه multiloader رو دارم فایلهای دیگه که فکر کنم 5 تا باشند رو میخوام
سلام دوستان.
من يه گالكسي يانگ دو سيم كارت از يه نمايندگي با گارانتي ماكروتل گرفتم.
ديدم شارژش بدون استفاده كردن،زود خالي ميشه. اومدم سريال نامبرهاشو توي سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چك كردم ديدم يكيش مال يه نوكيا N70 هستش ويكي ديگش مال يه گوشي سامسونگ X450 .:n04:
عجب مملكتي داريم ما. گوشي جعلي رو گارنتي ميكنن به اسم اصلي ميدن دست مردم.
حالا من يقه كيو بايد بگيرم؟ اصلا كاري مي تونم بكنم؟
سلام لطفا راهنمایی بفرمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان
Samsung Galexy s III 4G چه مزیتی بر مدل 3G دارد؟