خیلی ممنون رفیق
راستش من 3 سال پیش این گوشی رو خریدم و حالا می خوام بفروشم بنظرت چند ممکنه ازم بگیرند؟( با صرف نظر از این که این گوشی رو 3 سال پیش گرفتم )
Printable View
خیلی ممنون رفیق
راستش من 3 سال پیش این گوشی رو خریدم و حالا می خوام بفروشم بنظرت چند ممکنه ازم بگیرند؟( با صرف نظر از این که این گوشی رو 3 سال پیش گرفتم )
والا من تو فروختن گوشی دست دوم خیلی بدشانسم، یعنی یه فکرایی با خودم میکنم که مثلا اینقدر ازم میخرن ولی تو بازار 50 تومن پایین تر خریدن. با این وجود فکر کنم اگه سالم باشه یه چیزی بین 100 تا 150 کمتر از قیمت نو بردارن. مثلا اگه 420 بفروشی خوبه ولی چونه بزن زیر 400 نفروش. اگه بتونی به مصرف کننده و توافقی بفروشی خیلی بهتره.نقل قول:
آقا میگن نوش 370 تومنه چه جوری دست دوم رو 420 بفروشه؟
فرمتشون جی پی جی هست از زد جی گرفتم همشون رو با رم ریدر میریزمنقل قول:
آره روی رم خود گوشی باشه باز می کنه
ایشون P910 رو میگن، نه P990.نقل قول:
1- یکی از عکسهایی که مال خود گوشی بوده رو بریز رو مموری، اگه نشون نداد، مموری مشکل داره.نقل قول:
2- یه عکسی که از زج نگرفتی رو با مموری ریدر بریز، ببین چه جوریه.
3- یه عکس از زج و یه عکس دیگه رو با کابل بریز، ببین چه جوریه.
4- با دوربین که عکس میگیری، مستقیم روی مموری سیو کن، ببین باز میشه یا نه.
همه اینارو دقیق انجام بده و تک تک جوابشو بگو تا بگم مشکل دقیقا چیه. قبل از شروع هم با خود گوشی مموری رو فرمت کن.
من میخواستم ببینم که آپدیت چه فایده ای داره سرعت گوشی میره بالا سرعت بلوتوس تغییر میکنه اگه می شه توضیح بدید در ضمن من گوشیم نو است آیا آپدیت رو پیشنهاد میکنید یا نه
متاپكس عزيز منهم دقيقا همين مشگل را دارم . عكسهاي غير از دوربين را نشان نميدهد و از همه بدتر موقعيكه روي فايل حاوي عكس كه ريختي كليك ميكني دوباره يك فايل درون آن ميسازد .نقل قول:
و ديگه آن فايل پاك نمشود.
واقعا اعصابمود داغون كرده .مموري هم بردم عوض كردم درست نشد .نميدونم داستان چيه و چرا اين گوشي اينجوزيه ؟!!!:41:
با سلام
چندتا سوال در مورد این گوشی(پ990) دارم:
1) کیفیت صداش به ک750 میرسه ؟
2)اصلا مگاباس داره ؟
3)میشه اهنگها رو با توجه به خوانندهاش از هم جدا کرد ؟
4)میشه مثله نوکیا روی صفحه کلیدش قفل گذاشت ؟
5) میشه به کمک اینفرارد از گوشی به عنوان ریموت کنترل مثلا برای تلویزیون استفاده کرد ؟
ممنون از راهنماییتون
نقل قول:
سلام.
متاپکس عزیز ممنون.باز هم بحث به آپدیت برگشت.تقریبا مطمئن بودم همین جواب رو میگیرم.تو خونه که نمی تونم مگر اینکه برم کافی نت.حالا .... بازم ممنون:10:
یه سوال دیگه.وقتی که سر صفحه اصلی گوشی(P990) هستم فقط 4 گزینه هست که میتونم انتخاب کنم
مثل( منو_log و phon و یه گزینه ی دیگه) در کل 4 گزینه هست.خواستم ببینم نمی تونم بهشون اضافه کنم؟ مثلا مسیج رو هم بیارم یا هر چیز دیگه.اخه از W950 یه عکس دیدم که بجز این 4 تا که گفتم کلی گزینه دیگه هم اومده بود.گفتم چون سیستم هاشون یکیه پس احتمالا P990 هم میتونه همچین کاری رو بکنه
یه سوال
چه طوری این sms را از گوشی بریزم رو کامپیوتر برنامه خاصی داره
p910
دوست عزیز، اگر یه جسجو میکردین، جواب سوالتونو پیدا میکردین: صفحه 14، پست 140 همین کلوپ.نقل قول:
آیا مموری 64 مگ همراه خود گوشی هم همین مشکل رو داره؟نقل قول:
1- اگه از هدفون مناسب استفاده بشه، بله.نقل قول:
2- بله.
3- بله.
4- بله.
5- اگه برنامه اش باشه، بله میشه.
همین سوال رو amin_se چند پست قبل پرسیده بود.نقل قول:
خیر نمیشه تغییرشون داد. اگه توی W950 یا M600 قابل تغییرن، به این دلیله که اونا مثل P990 دو حالته نیستن، یعنی فقط یه صفحه دسکتاپ دارن و مثل P990 که هم در بسته و هم در باز هست، نیستن. تو P990 میشه Shortcut ها رو فقط در حالت بسته بودن فلیپ تغییر داد.
برنامه های uiq3 را باید از کجا تو این انجمنها پیدا کنم ؟
اولا ادبیات شما اصلا جالب نیست.نقل قول:
ثانیا همه تولید کنندگان موبایل، همه جور گوشی در بین تولیداتشون دارن، حتی سامسونگ هم گوشی های بزرگ تولید میکنه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی خودت ببین کارآیی این یکی در مقایسه با اونی که خودت گذاشتی، اصلا قابل مقایسه هست؟ از طرفی سونی اریکسون هم گوشی باریک و ظریف داره: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی این کجا و P990 کجا. بنابراین هر گوشی باید با گوشیهای هم رده خودش مقایسه بشه.
ثالثا این همه گوشی بزرگ هست، حالا تو اومدی به P990 گیر دادی؟
رابعا مگه مجبورت کردن بری P990 بخری؟
دیگه اگه بخوام بیشتر بگم اخطار میگیرم. خلاصه اینکه حواست باشه کجا، چی میگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگید این wlan p990i به چه درد می خورهنقل قول:
با سلام خدمت metapax عزیز که با جواباش همه رو خوشحال کرده آقا گوشی من از وقتی که گرفتم مثل سیستم اینفورمیشن گوشی شما هست یعنی آپدیت بوده یعنی همچین چیزی میشه چون میگن بعضی از گوشی ها اگه آپدیت کنی سریال می پره شما میگید من چیکار کنم تا از گوشی مطمئن بشم مرسی
WLAN در اصل یه شبکه بیسیم هست که تشکیل شده از یک سرور یا کامپیوتر مرکزی و تعدادی هم کلاینت یا کامپوترهای کاربر که میتونن تو این شبکه با هم ارتباط داشته باشن، تبادل فایل و اطلاعات انجام بدن و اگر سرور به اینترنت متصل باشه و اونو به اشتراک گذاشته باشه، از اینترنت هم استفاده کنن. این مثالی از شبکه بیسیم مثلا داخل یه شرکته.نقل قول:
ولی نوع دیگه از WLAN هست صرفا برای اشتراک اینترنت به کار میره که تشکیل شده از یک مودم اینترنت که به یک اکسس پوینت یا وسیله که به عنوان درگاه و محل انتشار دیتا ازش استفاده میشه، وصل میشه و از طریق امواج اطلاعات گرفته شده از مودم رو پخش میکنه. حالا بسته به محل و نوع کاربری، تجهیزات متفاوتی به کار میره؛ ساده ترینش همونه که من در منزل دارم (اکسس پوینت + مودم ADSL) و نوعی که در مکانهای عمومی مثل هتل ها، رستوران ها، فرودگاه ها و غیره نصب میشه، به صورت آنتن یا دکلهای بزرگ هست که برد و پهنای باند بالا رو پشتیبانی میکنه. به عبارت دیگه میشه بهش گفت دسترسی اینترنت بیسیم. و این هیچ ربطی به قابلیتها و امکانات مخابراتی نداره و کاملا مستقل از اون هست. همون چیپی که توی لپ تاپ وجود داره، توی P990 هم تعبیه شده و مثل یک کامپیوتر به شبکه وصل میشه، فقط نمیتونه از امکانات اشتراک گذاری اطلاعات استفاده کنه، بلکه فقط اینترنت.
کاملا تایید میشه ...نقل قول:
در ضمن شما (aftab_azad20) به سونی اریکسون گیر دادی ؟ نوکیا رو ببین (پرفروش ترین کمپانی تلفن همراه در جهان ) : N95 اصلا بزرگ نیست . N93 اصلا بزرگ نیست ...
من گوشی D900 سامسونگ رو دیدم.دوربین 3 مگاپیکسلی و گوشی کشویی و باریک ولی فقط UIQ3 که p990 داره کل D900 رو می ارزه ...
در ضمن توی کلوب P990 داری میگی گوشی آشغالیه ؟؟؟ :47: :4:
از تاپیک زیر بیلچه جان :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاپكس عزيز و ساير دوستان .نقل قول:
مشگلم حل شد. !! مموريهاي داخل پك آبي رنگ سوني با P990 همخوني نداشته و باعث اختلال در كار گوشي ميشوند .
توصيه ميكنم از مموريهاي سوني با پك قرمز رنگ استفاده كنند تا گوشيشان بطور كامل ساپورت شوند.
من كه 10 روز سركار بودم !!
سلام :
من میخوام یه P990 بگیرم و چند تا سوال دارم ؟
1- از این انتخاب پشیمون میشم یا نه؟
2- اشکالات این گوشی چیه؟
3- نرم افزار برای این مدل زیاده یا نه؟
4- در هنگام خرید به چه نکاتی باید توجه کنم؟
ممنون میشم اگه کسی به سوالات من جواب بده و اگر هم نکته ای هست که میدونه بگه که منم رعایت کنم. با تشکر !
1 نه اتفاقا اصلا پشیمون نمی شینقل قول:
2 اشکالش اینه که یکم گنده و سنگینه
3 به اندازه نوکیا نه
4 به نظر من اول گارانتی و دوم اگر تونستی فرانسویش رو بخر
اتفاقا من با سامسونگ کار کردم از نظر دوربین که افتضاحه ولی پی 990 عالیهنقل قول:
دوما بلوتوث هم به زور داره چه برسه به این همه امکانات پی 990
صفحه نمایشش هم خیلی فسقله که پی 990 نیست
رمش هم بالاتر از 2 گیگ نداره که پی 990 تا 4 گیگ داره
بازم بگم؟ کم نبود برای ضایع شدن؟
من با پک قرمز گرفته بودم ساخت ژاپن همین مشکل رو داشت فکر کنم مارک sandisk از همه بهتر باشه اینطور نیست؟نقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بده من از همون اولی که گوشیم رو گرفتم آپدیت بوده در ضمن نو هم بوده بعد چون میگن بعضی از p990 ها رو اگه آپدیت کنیم سریال میپره اگه میشه ما رو راهنمایی کنید ببینیم چیکار کنیم از گوشیمون مطمئن شیم ممنون
سلام كسي ميدونه صداي p990 زياده يا k750 ممنون ميشم كسي جواب بده
آخرین ورژن Firm Ware برای P990 همونیه که تو پست 140 صفحه 14 نوشتم.نقل قول:
اگه گوشیت سریال اصلی باشه، با آپدیت کردن مشکلی براش پیش نمیاد، ولی اگه چنج یا رجیستر دستی باشه، به قول شما سریال میپره.
نقل قول:من خودم از اینا دارم و هیچ مشکلی هم باهاش ندارم. یکی دو ماه پیش خریدم 32000 تومن. عبارت Made In Japan پشت مموری به صورت محو نوشته شده که با تغییر زاویه مموری زیر نور مشخص میشه. رنگ بسته بندیش هم قرمز بود.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا مشگل من هم با همين مموري حل شد.!!نقل قول:
مموريهاي با پك آبي رنگ با P990 همخواني ندارند لذا بدوستان توصيه ميكنم از همين مموري كه عكسش را دوستمان متاپكس قرار داده استفاده نمايند.
ضمنا من ديشب اين مموري را 20 هزار تومان خريدم !!
تازه از ديروز دارم كم كم به ارزش اين گوشي خوب پي ميبرم .
این تمهایی که از رو رم گوشیم نصب کردم میخوام حالا از تو قسمت تم پاکشون کنم چون اون قسمت و خیلی سنگین کرده(فکر میکنم یه 20تایی هستن)
چیکار کنم؟؟؟؟؟:19:
مال من اون خط قرمز رنگ رو روش نداره و کاملا سیاهه ولی پشتش مثل مال شماستنقل قول:
برو توی منوی tools بعد بو توی فایل منیجر و گزینه مورد نظر رو انتخاب کن بعد آپشن و دیلیت رو بزننقل قول:
اگه منظورت تمهایی هستن که نصب شدن و در لیست تمها توی کنترل پنل هست، باید روی اسم تم کلیک کنی و وقتی یه پیش نمایش از تم رو نشون میده، قسمت بالای صفحه که اسم تم رو نوشته و یک فلش کوچیک هم کنارش داره رو کلیک کن و دیلیت رو بزن.نقل قول:
شما 1 گیگ رو 20 تومن خریدی دیگه؟نقل قول:
ایول:11:نقل قول:
آقا چون شما تجربشو داری اگه امکان داره تنظیمات wifi رو هم بزار که وقتی گذرمون به جاهایی مثل پایتخت افتاد حالشوووو ببریم:8:
بازم تشکرررر :10:
یا علی...
یعنی با این حالی که آپدیته برا مطمئن شدن آپدیت کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول: