سلام
من الان kde رو برای پارسیکس نصب کردم
ولی چرا pidgin massengeresh بازنمیشه؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
راستی کسی یه مطلب کلی برای محیط کا دی ای نداره بده به ما
روزخوش
Printable View
سلام
من الان kde رو برای پارسیکس نصب کردم
ولی چرا pidgin massengeresh بازنمیشه؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
راستی کسی یه مطلب کلی برای محیط کا دی ای نداره بده به ما
روزخوش
نقل قول:
یعنی چی باز نمیشه؟
تو محیط گنوم چک کن ببین حتما بالا میاد؟
شاید بهتر باشه به روزش کنی تا کتابخانه ها به روز بشوند :
در مورد kde هم :کد:#apt-get update pidgin
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%DB%8C%D8%B2_%DA%A9%D8%A7%D8%B1_%DA%A9%DB%8C%E2%80%8C%D8%AF%DB%8C%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C
pidgin رو از ترمینال اجرا کن و خروجی رو بذار اینجا.نقل قول:
کدوم نسخه ی kde رو نصب کردی ؟ kde 3.5 یا kde 4 ؟
فعلا این دو تا مقاله رو داشته باش :
کد:http://rapidshare.com/files/45716780/LinuxKDE.pdf
http://rapidshare.com/files/48914109/Connect_To_Internet_In_KDE.pdf
سلام
من میخوام firestarter desktop پارسیکس و نصب کنم ولی نمیدونم چه تنظیماتی براش انجام بدم که بهترین دیواره اتش و داشته باشم لطفا راهنمایی کنید .
ممنون
مرسی حسین اقا
وممنون احمداقا
بااجرای دستورتوترمینال فعال شد
راستی کسی میتونه چندتاعکس که به محیط گنوم یا پارسیکس ربط داشته باشه هرچه زودتربرامون بزاره
قراربودیک عزیزی برامون اپلودکنه نشد
خیلی شدید نیازداریم وهرجارفتیم به دربسته خوردیم
همین امروزنیازمندیاری لینوکسیتان هستیم
عکسهای بخش لینوکس همین انجمن روهم دیدیم اونایی که خوبه که دیگه نیست اونایی که برای کارمامناسب نیست هست که فایده نداره
در قسمت wallpaper تصاویر زیبایی هست.کد:www.gnome-look.org
سلام
من يه مشكلي دارم: وقتي سي دي پارسيكس رو تو دستگاه ميذارم و بوت مي كنم (مي خوام از سي دي به صورت زنده استفاده كنم). صفحه اول كه مياد و من start & install Parsix يا هر گزينه ديگه اي رو كه انتخاب مي كنم يه پنجره مياد (load linux) و تا صد در صد پر ميشه و لي بعد اين پيغام ظاهر ميشه:
this kernel requires an X86-64 CPU but only detected i686 CPU. unable to boot please use a appropriate for your CPU
از راهنمايي تون خيلي متشكرم
نقل قول:
سلام. به سادگی مشخصه نسخه توزیع پارسیکسی که شما تهیه کردی برای سیستم های ۶۴ بیتی (cpu 64bit) هست.
چون دستگاه شما ۶۴ بیتی نیست و ۳۲ بیتی هست این مشکل ایجاد شده.
شما باید یه نسخه 32 بیتی رو تهیه کنی.
البته یه نکته اضافه کنم که برای دستگاه های ۶۴ بیتی هر دو نسخه (۳۲ بیتی و ۶۴ بیتی) قابل اجرا هستند ولی این حالت در سیستم های ۳۲ صدق نمیکنه و فقط ۳۲ بیتی ها رو ساپورت میکنه ...
موفق باشی
در تکمیل صحبت های احمد عزیز ,نقل قول:
اگر خواستید پارسیکس رو دانلود کنید باید این فایل رو دانلود کنید :
کد:http://switch.dl.sourceforge.net/sourceforge/xfardic/parsix_1.5r1-i386.iso
i386 or X86 = 32 bits
amd64 or X86-64 = 64 bits
سلام
نمیدونم چی شد که هروقت که اسکرین سیور رومیخوام فعال کنم یا این که بعدازده دقیقه خودش باید فعال بشه اوگ اوت میشه سیستم
اشکال کجاست؟؟؟
2-ایامیشه دوتاپارسیکس رویه سیستم عامل داشت؟؟؟
من امتحان کردم نشدوفقط یکی نصب میشه ودومی روتوگراب نمیاره 2تاپارتیشن ext3درست کردم
از آقا حسین و آقا احمد تشکر میکنم ولی یه مشکل دیگه!!!
وقی طبق کتابی که تو سی دی بود می خوام اون دو تا درایو رو برای لینوکس درست کنم وقتی می خوام وارد partition editor بشم از من بسورد می خواد در صورتی که یادم نمیاد جایی بسورد تعریف کرده باشم. وقتی install parsix رو می زنم از من می خواد بارتیشن بندی کنم وقتی به قسمت partition harddisk for parsix gnu/linux میرسم فقط یه گزینه هست که انتخاب کنم: sda: model unknown (320.073 GB) ولی اون دایره کوچولوی کناریش بر نمیشه وقتی هم که next میزنم دوباره برمی گرده مرحله اول نصب!!!!!
در ضمن من از همون لینک حسین آقا دانلود کنم
به گزارش distrowatch دومین نسخه به روز شده از Parsix GNU/Linux 1.5 موسوم به Viola منتشر شد. Viola r2 با مخازن دبیان Testing به تاریخ ۲۴ جولای ۲۰۰۸ هماهنگ شده است. این نسخه حاوی تعدادی اصلاحیه، راهاندازهای بهروز شده هسته، مستندات بهروز شده و X.Org بهروز شده میباشد. ویژگیها: میزکار GNOME 2.22.3، مرورگر GNU Iceweasel 3.0.3 (همان فایر فاکس اما با نامی متفاوت)، پیامرسان Pidgin 2.4.3 و مجموعه اداری OpenOffice.org 2.4.1. پارسیکس Viola به طور رسمی از Compiz-Fusion، VirtualBox-OSE و GNU Flash Player پشتیبانی میکند.همچنین نصب بودن پیشفرض کدکهای مولتی مدیا و ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دانلود برای سیستمهای 32 و یا 64 بیتی به اینجا مراجعه کنید
صفحه نکات انتشار : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه پارسیکس در دیسترو واچ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت اصلی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با ارزوی موفقیت روز افزون برای این پروژه ایرانی
سلامنقل قول:
وقتی با سی دی پارسیکس به صورت لایو بالا میایید و برنامه ای را اجرا می کنید از شما پسوورد می خواد و شما باید به جای پسوورد کلمه parsix را تایپ کنید
حالا وقتی برنامه partition editor را باز کردید و از شما پسوورد خواست شما عبارت parsix را تایپ کنید .
دلیل این که شما وقتی روی ایکون install parsix کلیک می کنید و دوباره بعد از چند تا next به حالت اولیه برمی گرید این هست که شما هنوز پارتیشنی برای نصب لینوکس در نظر نگرفته اید .
ابتدا به وسیله برنامه partition editor یک پارتیشن با فرمت ext3 برای لینوکس ایجاد کنید و یک پارتیشن swap هم به اندازه 2 برابر حجم ram خود ایجاد کنید .
بعد از ایجاد دو پارتیشن لینوکس و swap برنامه partition editor ببندید و روی ایکون install parsix کلیک کنید و شروع به نصب پارسیکس کنید .
موفق باشید .
سلامنقل قول:
در مورد نصب دو پارسیکس این امکان وجود داره . و من قبلا این کار را کردم . اما مشکلاتی هم وجود داره که من نتونستم با این مشکلات کنار بیام و راه حلی براشون پیدا کنم .
قبل از نصب دومین پارسیکس شما باید ابتدا از بوت کرنل پارسیکس اول یک ایمیج تهیه کنید و توی یه قسمت جداگانه ذخیره کنید
و بعد از اینکه نصب پارسیکس دوم به اتمام رسید شما باید دو کار انجام بدید
1- ایمیج بوت کرنل مربوط به پارسیکس اول را به قسمت بوت پارسیکس دوم اضافه کنید .
2 - اضافه کردن نام و مسیر بوت کرنل پارسیکس اول به فایل مدیر بوت گراب
اما مشکل اینجاست که تمامی فایلهای بوت کرنل هر دو توزیع یکسان هستند و نمی شه فایهای بوت توزیع اول را به فایلهای بوت توزیع دوم اضافه کرد .
و باید فایلها بوت پارسیکس اول را تغییر نام داد .
موفق باشید .
سلام
چند تا سوال داشتم:
اول اینکه فرقی می کنه که این دو تا بارتیشن رو تو extended بسازیم یا تو primary؟
دوم اگه من بیشتر از دوبرابر و حتی بیشتر از سه برابر حجم رم کامبیوترم به swap اختصاص بدم مشکلی بیش میاد یا اصلا بهتر هم هست؟
و چند تا مشکل:
من هر وقت با gparted کار میکنم همش این ارور رو می بینم: unable to mount this volume دمار از روزگارم در آورده برای چی این جوریه؟ ( من این دو تا بارتیشن رو تو primary درست کردم)
تو gparted روی درایو مورد نظر کلیک راست می کنم و از format to گزینه ext3 یا linux-swap رو میزنم ولی هنگام repply ارور میده فکر کنم می گفت: access denied البته این یه قسمت از متن ارور بود بقیه رو هم یادم نمیاد
سلامنقل قول:
این جمله درست نیست که توی پرایمری بسازم یا توی extended
شما می تونید یه پارتیشن درست کنید که این پارتیشن یا پرایمری هست یا لاجیکال
شما نمی تونید هر چند تا که دلتون می خواد پارتیشن پرایمری ایجاد کنید . زیرا محدودیت وجود داره و سیستم این اجازه را به شما نخواهد داد . و احتمالا به این خاطر هست شما نمی تونید فرمت کنید .
شما بهتره یکی از درایوهای سیستم خودتون را که از نوع لاجیکال هست و حجمی بالای 8 گیگ داره را با استفاده از همون برنامه gparted حذف کنید و سپس روی اون قسمتی که خالی هست راست کلید کنید و گزینه new را بزنید و پارتیشن خودتون را درست کنید .
برای حذف یکی از درایوهای ویندوز می تونید از روش زیر هم استفاده کنید .
اگه ویندوز xp روی سیستم شما نصب هست روی مای کامپیوتر راست کلیک کنید و manage را بزنید و از صفحه باز شده در سمت راست Disk management را بزنید و سپس در سمت راست روی درایوی که می خواهید اونا حذف کنید راست کلیک کنید و گزینه Delete Logical Drive را بزنید .
نیازی نیست حجم زیادی برای پارتیشن swap ایجاد کنید . همون 2 برابر رم کافی هست . و فضای زیاد را برای درایو لینوکس اختصاص بدید .
شما یکی از درایوهای خودتون را که لاجیکال هست را پاک کنید و درایو لینوکسی خودتون را درست کنید .
موفق باشید .
سلام
من میخوام firestarter desktop پارسیکس و نصب کنم ولی نمیدونم چه تنظیماتی براش انجام بدم که بهترین دیواره اتش و داشته باشم لطفا راهنمایی کنید .در ضمن میشه درباره ابزار software source در زیر منوی preference از منوی system توضیحی بدید میخوام تب های مخلفشو برام بگید .اگه لطف کنید این ابزار و کامل شرح بدید ممنون میشم .
مرسی
سلامنقل قول:
دلیل اینکه وقتی می خواهید اسکرین سیور را فعال کنید اوگ اوت می شید اینه که شما اسکرین سیور را روی cosmos تنظیم کردید .
این اسکرین سیور بعد از مدت زمانی که براش تعریف شده به دلیل مسائل امنیتی سیستم را اوگ اوت می کنه .
شما باید ابتدا اسکرین سیور را روی یکی از پنل های خودتون Add کنید و بعد از اون قسمت اسکرین سیور را باز کنید و از قسمت screensavertheme اون را به یکی دیگه از اسکرین سیور ها تغییر بدید .
موفق باشید .
سلامنقل قول:
۱- لینوکس بصورت تو کار در خود کرنل فایروال داره
۲- اگر میخواهید فایروال رو سفارشی کنید باید با iptable کار کنید
۳- اگر برنامهی هم باشه در واقع یک پوسته گرافیکی برای iptable هستن
۱- در تنظیمات اسکرین سیور دکمه power management رو بزنیدنقل قول:
اونجا چک کنید ببینید درسته یا نه
۲-خیلی راحت
البته باید بصورت اتوماتیک اضافه بشه ها
ولی به هر حال شما می تونید خودتون هم اضافه کنید
برای این کار ترمینالو باز کنید و این دستورو اجرا کنید:
آخرش برای پارسیکسی که بالا میاد تقریبا اینا رو نوشته:کد:su
gedit /boot/grub/menu.lst
شما از روی همینا یه کپی بگیرید و پایینش پیست کنیدکد:title Parsix Gnu/Linux ...
root (hd0,0)
kernel /boot/vmlinuz root=/dev/sda1
فقط باید اون قسمتهایی که قرمز کردم رو با توجه به اینکه پارسیکس رو کجا نصب کردید تغییر بدید
در قسمت root (hd0,0)i پارتیشنی که فایلهای مربوط به بوت لودر در اون وجود داره معرفی می شه
مثلا اگر در پارتیشن مورد نظر sda1 باشه توی اون قسمت باید (hd0,0) وارد بشه اگر sda2 هستش باید (hd0,1) ، اگر sda3 هستش باید (hd0,2) و الی آخر
و همچنین اگر sdb1 باشه می شه (hd1,0) اگر sdc1 باشه می شه می شه (hd2,0) و الی آخر
اون قسمت بعدی هم که مشخصه ، باید آدرس پارتیشن روت رو بدید
امیدوارم متوجه شده باشید :31:
سلام
درمورد دوتا پارسیکس کنارهم چون قبلا تجربه کردم دیدم نمیشه گفتم بپرسم مطمپن شم مشکل از پارسیکسه یا از تجربه من
که اگه روزی یکی ازم پرسید تجربه غلط منتقل نشه
درمورد اسکرین سیور همین که صفحه ی اسکرین سیورمیخواد بازشه سیستم لوگ اوت میشه چه طوری برم تیک بزارم ویا بردارم ؟؟؟؟
سلام
یه سوال فنی :
مجوز gnu/gpl چی هست وچه شرایطی داره؟خودم درموردش یه مقدارخوندم ولی توضیحات دقیق ترمیخوام.مثل این که اگرازنرم افزاری تحت این مجوز استفاده کنی واون روتغییر بدی ایا بازهم باید باهمون مجوز نرم افزار جدید رو ارایه بدی؟؟ یا نه میشه از کپی رایت به جای کپی لفت استفاده کرد؟؟
وچگونه میشه این مجوز رو برای یه مطلب یا نرم افزار یا هرچیزی که به این مجوز میخوره رو دریافت کرد؟؟ایا باید هزینه ای پرداخت کرد؟؟ایا باید حتما بازبان خاصی باشه
لطفا اینو با جزییات دقیق بگید
اگردیدید یه عزیزی به این جواب داده شماهم لطف کنید واگراطلاعاتی دارید دوباره بنویسید شاید شمایه نکته ای روگفتید که شخص قبلی نگفته
ممنون دوستان
سلام
بعد از نصب بارسیکس موقع ریست شدن منویی میاد که من می تونم انتخاب کنم وارد سیستم عامل ایکس بی بشم یا لینوکس حتما فهمیدین چی رو میگم.
می خوام ببینم آیا میشه این منو رو ویرایش کرد من می خوام حتما گزینه ایکس بی اول باشه در صورتی که الان آخر هست برای اینکه بعد از تمام شدن تایمر سیستم وارد ایکس بی بشه نه لینوکس.
این برام خیلی مهمه
یا حد اقل بگید چطور زمان تایمرشو بیشتر کنم
صبح بخیرنقل قول:
به این ادرس برید توضیح دادند
ودراخراین که دسترسی به ریشه یعنی قبل ازاجرای دستورات درترمینال su روبنویس اینتربزن وبعد پسورد ریشه روواردکن وبعداینترکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3039656&postcount=455
این هم دسترسی به ریشه درترمینال که دراون پست توضیح داده نشده بود وشاید شما نمیدونستی
نقل قول:سلامنقل قول:
ادرسی را که پارمیس عزیز براتون معرفی کردند را کامل کردم . در واقع توی اون ادرس پاسخ شما را هم اضافه کردم . و کاملتر شد .
موفق باشید.
سلامنقل قول:
میشه بیشترتوضیح بدید
کد:http://www.irantux.org/html/index.php?name=Sections&req=viewarticle&artid=38
کد:http://www.irantux.org/html/index.php?name=Sections&req=viewarticle&artid=47
کد:http://www.irantux.org/html/index.php?name=Sections&req=viewarticle&artid=50
کد:http://www.irantux.org/html/index.php?name=Sections&req=viewarticle&artid=62
کد:http://www.irantux.org/html/index.php?name=Sections&req=viewarticle&artid=73
کد:http://www.irantux.org/html/index.php?name=Sections&req=viewarticle&artid=153
سلام
من یه حساب کاربری به نام payam درسیستم عامل پارسیکسم داشتم که الان نمیتونم باهاش بالابیام
ودرقسمت مرورگر اینترنتش کلی سایت بوک مارک(همون علاقه مندی ها) اضافه کردم
الان چه طوری ازیه حساب کاربری دیگه به این بوک مارکها دسترسی پیداکنم وبتونم ادرسشون رو بردارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با یه کاربر دیگه لوگین کن و به پوشه ی خانگی payam برو :نقل قول:
سلام
من یه حساب کاربری به نام payam درسیستم عامل پارسیکسم داشتم که الان نمیتونم باهاش بالابیام
ودرقسمت مرورگر اینترنتش کلی سایت بوک مارک(همون علاقه مندی ها) اضافه کردم
الان چه طوری ازیه حساب کاربری دیگه به این بوک مارکها دسترسی پیداکنم وبتونم ادرسشون رو بردارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد گزینه ی show hidden files رو فعال کن تا فولدر های مخفی رو ببینی. باید فولدری با نام mozilla یا iceweasel وجود داشته و مسیری مشابه زیر:کد:/home/payam
فایل bookmarks.html رو پیدا کن و داخل همین مسیر در پوشه ی کاربر فعلی کپی کن.کد:/home/payam/.mozilla/firefox/51c3p8em.default
سلام
من تو بارسیکس نمتونم برای تایب یه مشکلی داردم
همون طور که فهمیدید نمی تونم بنویسم :40:برسبولیس:40:.چیکار کنم:37:
صبح بخیرنقل قول:
کافیه ی صفحه کلیدت روفارسی کنی وبعد از دکمه ی M برای نوشت پ استفاده کنی
رنگ قرمز برای استفاده ی مدیرانه لطفا برای مشخص کردن کلمه ای خاص از رنگهای دیگه استفاده کنید
روزخوش
نسخه ریتل دوم از پارسیکس ویولا(Viola 1.5r2) منتشر شد »
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3118526&postcount=82
سلام
میشه در مورد ابزار software resource و بخش های مختلفش توضیحی بدین.
ممنون
سلام
برای کامپایل کردن هسته باید حتمی یه کرنل هسته ی کامل روداشت یا نه فقط یه وصله هم کافیه؟؟؟؟
سلامنقل قول:
برای کامپایل احتیاج به وصله patch نیست
برای آپدیت کردن کرنل به یک نسخه بالاتر patch نسخه قبلی لازمه
برای کامپایل سورس و هدر کرنل لازمه
و بعلاوه بک آپ از فایلهای مهم
بک اپ روموافقمنقل قول:
ولی نمیشه باهمین کرنل خودش دوباره انجام داد؟؟؟
چون نمیخوام دانلودکنم کرنلش رو
الان معلوم نیست شما میخواهید چیکار کنیدنقل قول:
کامپایل مجدد
یا ارتقا کرنل
صبح بخیر
باربدپرسیدم
معذرت
ایا برای کامپایل هسته حتما باید کدمنبع کامل هسته روجداگانه د اشته باشم؟؟ یانه میشه ازهمون کدمنبع خود سیستم استفاده کرد؟؟
البته دیروز متوجه شدم باید کدمنبع کامل هسته رو جداگانه بایدداشته باشم خودش که خودش رونمیتونه کله پاکنه...؟؟!!!
----
می خوام کرنل روارتقا بدم ولی...
ایامیشه همزمان که سیستم روکامپایل مجدد میکنم کرنل رو باوصله اش ارتقا بدم ؟؟
من نمیخوام ازدستور apt-get برای اپدیتش استفاده کنم
اخه قبلا این کارروامتحان کردم ودرست بوده میخوام راههای مختلف روانجام بدم
-----
درکل سوالم اینه: برای کامپایل هسته من همین کدقدیمی رودارم وفقط وصله شوگرفتم ایامیشه همین قبلی روکامپایل کرد وبااستفاده وازوصله قبل ازتموم شدن کامپایل سیستم روارتقا داد؟؟
---
میخوام بدونم علاوه برراهی که من دارم ایاراه دیگری هست؟؟؟
سلام
فرض کنید شما از این کرنل
حالا شما اگر بخواهید کرنل رو patch کنید باید از پچ همون ورژن استفاده کنید
نمیتونید از پچ یه ورژن دیگه استفاده کنید
ولی برای update یا ارتقا کافیه آخرین ورژن بگیرید
در یک دایرکتوری جدا از دایرکتوری کرنل قبلی کامپایل و نصب کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسی در مورد نحوه ی تنظیمات و کار با ابزار terminal server client رو بلده میدونم این ابزار به درد چی میخوره ولی تنظیم و کار کردن باهاشو بلد نیستم اینم عکسش: