جناب ShahabSAMSUNG توامضات اولین و آخرین گوشی چه مدل هایی هستند به نظر من تو کل سامسونگ اونا قشنگتر اند
Printable View
جناب ShahabSAMSUNG توامضات اولین و آخرین گوشی چه مدل هایی هستند به نظر من تو کل سامسونگ اونا قشنگتر اند
اولی ( چپ ) آی 310 دارای 8 گیگ حافظه پر ظرفیت ترین گوشیه دنیا :laughing:نقل قول:
آخری ( راست ) بی 600 دارای 10 مگاپیکسل با کیفیترین دوربین روی گوشی که قیمتش هم 965 دلار :tongue:
ولی سامسونگ همه گوشیاش خشگل هستند :angry:
10 مگا پیکسل 8گیگ ....:blink: :ohno: :blink: :ohno: :blink: :ohno: :biggrin:نقل قول:
ممنون از اطلاعاتی که دادی :biggrin: ولی کسی نگفت بقیه زشت اند گفتم اینا از بقیه قشنگ تر اند
خب این نظر شخصی هر کسیه. به نظر خود من دی900 واقعاً زیباست مخصوصاً وقتی از نزدیک دستم گرفتم عاشقش شدم و به نظر من اون دو تا که شما میگی، قشنگی زیادی نسبت به بقیه ندارن!!!نقل قول:
گوشی سمت راستی B600 با کیفیت ترین گوشی دنیا (با 10 مگاپیکسل دوربین) و گوشی سمت چپ i310 پرظرفیت ترین گوشی دنیا (با 8 گیگابایت هارد دیسک) هستن.
از مهیار عزیز هم به خاطر جواب ممنون. من بعداً دیدم که ایشون هم جواب داده!!!!
آق شهاب مطمئن باش وقتی بی 600 و ای 310 رو هم از نزدیک ببینی عاشقش میشی اون عکسها توی امضات نقاشی هستند من واقعی گوشی ا 310 رو دیدم آدم احساس میکنه که اگه حتی گوشی رو بکوبونه زمین هیچیش نمیشه . خیلی جالب ساخته شده
عجب تاپیک شلوغ و پر رونقی !!!!
چی میگی؟؟:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:نقل قول:
همه معتقدن که N73 طراحی منحصر به فردی داره اون وقت تو میگی....
ببین من خودم اگه دو تا گوشیه نوکیا رو دوست داشته باشم یکیش n73 هستش...اما اخه یه چی میگید دیگه...n73 کجاش قشنگه؟اصلا قشنگ...کجای طراحیش منحصر به فرده؟:blink: :ohno:
سلیقه ها متفاوت دیگه ولی از 2 ماه پیش که خریدمش " هر کی که گوشی و دستم دیده گفته چه خفنهنقل قول:
حالا سلیقه ی تو رو نمی دونم!!!:blink: :blink:
N73 روشن یا خاموش هر دو زیبا;)
منم معتقدم ان73 یکی از زیباترین و جذاب ترین گوشیاس باور کنین واسه اینکه خودم این گوشیو دارم اینو نمیگم
واسه من که خیلی جذابه :rolleye: هرکیم دستم دیده به ظرافت و زیباییش اعتراف کرده ولی خوب بازم میگم این سلیقه ای هستش نمیشه همه یه سلیقه داشته باشن که ;)