Internet Download Manager 5.14 build 5 - Cracked
کد:http://rapidshare.com/files/146646240/Idm_5.14_5.rar
Printable View
Internet Download Manager 5.14 build 5 - Cracked
کد:http://rapidshare.com/files/146646240/Idm_5.14_5.rar
ببخشید این نرم افزار تنظیماتی داره که اگر ما فرضا 100 تا فایل رو برای داونلود بهش داده باشیم و همشون هم قابلیت رسوم داشته باشن ، اولی رو انتخاب کنه ، بعد که تموم شد بره و دومی رو رسوم کنه و الی آخر ؟
من زیاد وارد نیستم
چون حالا خیلی وقتمو میگیره وقتی که مجبور هستم وایسم تا یکی تموم شه بعد دومی رو ادامه بدم و بعد سومی و ...
برای این کار شما ابتدا باید از منوی downloads گزینه scheduler رو انتخاب کنید و در پنجره باز شده از قسمت main download میتونید برنامه رو طوری تنظیم کنید که مثلا در ساعت 6 دانلودها شروع بشن و در فلان ساعت کار دانلود تموم بشه .در این قسمت دو تب هست که میتونید این تنظیمان رو از اونجا وارد کنید. من پیشنهاد میکنم که اگه adsl دارید به تب file in the gueue بروید .اون بالا یه تنظیم هست برای اینکه فایلهای چندتا چندتا دانلود بشن بهتره اون روی 1 بذارید و از پایین start now رو بزنید.نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:10:امیدوارم توضیحاتم ساده و کامل بوده باشند.
l:11:موفق باشید./
:20:دوست عزیز باید بگم که جای این سوال اینجا نبود و می بایست تو تاپیک مربوطه مطرح میکردید.
یکی یک کرک خوب بده که توسط برنامه شناخته نشه.
به نظر من بهترین کرک برای IDM کرک گروه محترم آنریل هستش که میتونید جدیدترین ورژنشو از پست 115 صفحه قبل دانلود کنید :20:نقل قول:
من میخوام از Dap کوچ کنم به Idm.
حالا یکی بگه آخرین و بهترین ورژنش چیه ؟
پست 115 صفحه قبل آخرین ورژنش قرار داده شده :8:نقل قول:
این پست 115 که چیزی نداشت.:31:نقل قول:
اگر میشه از اون پستی که منظورته نقل قول بگیر.
ممنون
نقل قول:
مشکلی که جدیدا بسیار منو اذیت کرده اینکه فایل های رزیوم دار مثل فایل های که من با اکانت از رپید به تعداد زیاد میگیرم
و در اخر که میخواد بهم بچسبونه به مشکل میخوره اخرین ورژن هم این مشکل و داره مثلا من 8 کانکشن برای دانلود
انتخاب میکنم که هر فایل با 8 تا کانکشن به سرور ش وصل بشه ..
اولا که به اخر دانلود میرسه 1 مگ اخر و 2 کیلو 2کیلو بایت میگیره طول میکشه
دوم هم اینکه اخرش میبینم پیام داده نتونسته فایل و بهم وصل کنه باید برم از توی کش برنامه فایل خام و rename کنم
چرا ؟؟؟
راستی مسیر کش رو هم همون درایوی که ذخیره میکنه مثلا D انتخاب کردم ربطی داره ؟
ممنون
یه سوال تعداد کانکشن ها زیاد باشه بهتره یا کمتر برای دیال آپ ؟