تاپيك اصلي اونجاست.
Printable View
تاپيك اصلي اونجاست.
تو اون تایپیک مکس کبیر اوله و فکر نمی کنم کسی بتونه ازش جلو بزنه ( 27 تا ، بعدیش Hitman با 23 تا )نقل قول:
به نظر من مکس پین خداترین موجودیه که تا حالا تو کامپیوترم دیدمش :27: . مکس 2 رو تا به حال 5 بار تموم کردم ، اما هنوز هم دلم واسش تنگ میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانته:::Dvil May Cry اگه دلیلاشو بگم باید 101 خط بنویسم!
47:::HITMAN به دلیل کچلیتش و کت شلوارش!
Max:::MaxPayne دلیل خاصی نداره خوشم میاد ازش!
Lara Croft:::Tomb Rider یه مارمولک تمام عیار بید!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sam Fisher:::Splinter Cell با هال بید!
Prince:::Prince Of Persia خیلی خوش تیپ بیده!
دانته رو خوب اومدي.:8:نقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی جالبه شخصیت اول دو بازی ای که 2 شمارش بهترین بازی سال شده در نظر سنجی نیست ولی پانیشر است
خدای جنگ کریتوس رو چرا نزاشتین (چون واسه کامپیوتر نیومده؟؟؟) بازم داره به ps2 ظلم میشه
ای ای ا ی
پرنسنقل قول:
Prince:::POP
با هیت من
سرباز مارتین در Call Of Duty.
یعنی همون شخص اول بازی.
همونطور که میبینی نظرسنجی مربوط به چند ماه پیش میشه و اون موقع کراتوس اینقدر محبوب نبود، ولی باهات موافقم اگر بشه جاش رو با یکی دیگه عوض می کنیم.نقل قول:
اولا نمی شود نظر سنجیو عوض کرد فقط مدیران میتونن!!
دوما می خواماون 101 خطو بنویسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیل:
خوش تیپی - حرکات - تفنگش - شکلش - صورتش - راه رفتنش - صحبت کردنش - جنگیدنش * 101
و چرا 101 چون همه اینا ضرب در 101!!!!!!!!!!!!!!!!!!!