X_man جان اشتباه از من بود میشه لطف کنید این پست و پست قبلیم رو پاک کنید . ممنون میشم
X_man جان اشتباه از من بود میشه لطف کنید این پست و پست قبلیم رو پاک کنید . ممنون میشم
ARMED ASSAULT یه بازی نسل آینده واقعیه.وقتی دموی این بازی رو میدیدم اولین چیزی که غافل گیرم کرد گرافیک نه بهتره بگم محیط طبیعی این بازی بود.البته این فقط یه بازی نیست و بهتره بگم یک شبیه ساز نسل بعدی. بعد از بازیهای شبیه سازی مثل FSX از مایکروسافت وSIMS از EA و... حالا نوبت شرکت Bohemia Interactive است Tکه اگه اشتباه نکنم باید یه شرکت رومانیایی باشه و البته IDEA games هم در ساخت این بازی مشارکت داشته .این بازی یک شبیه ساز میدان جنگ هست که از گرافیک بسیار بالایی بهره میبره.واقعا تصور همچین گرافیکی در یه بازی کامپیوتری واسه من خیلی مشکله. با وجود این که با دیدن تصاویر و دموهای بازی های نسل بعدی، دیدن گرافیک های بالا برام عادی شده ولی این یکی یه چیزه دیگس. حتی میشه گفت که رقیب کرایسیس خواهد شد.البته گرافیک این بازی بیشتر به واقعیت میزنه ولی گرافیک Crysis قشنگ تره(نمیدونم منظورم رو فهمیدین یا نه). اشتباه نکنید این بازی همش تو جنگل نیست و بیشترش تو بیابون و دشت و جاهایی مثل عراق هست. داستان این بازی رو نمیدونم ولی فکر نمی کنم داستان آنچنانی داشته باشه.یک محیط وسیع جنگی با تمامی اسلحه های روز و ماشین ها و ادوات جنگی به طور کامل شبیه سازی شده. یه چیزایی تو مایه های بتلفیلد ولی به نظر من Battlefield هم جلوی این بازی لنگ میندازه!!!(البته خودم از طرفدارای این بازیم ولی این یکی طبیعی تره). طراحی سرباز ها عالی از آب درومده و کامل کامله. هواپیما ها و هلی کوپتر ها و تانک ها خیلی کار شدن و سخته که باور کنم میشه تو بازی اون هارو دید ولی حقیقت داره .این عکس هایی رو که گذاشتم همه از محیط داخل بازیه . واقعا کاشکی هر چه زود تر بیاد،تا با چشمهای خودم تو مونیتورم نبینم باورم نمیشه.ولی یه مشکلی هم هست که امیدوارم تا عرضه این بازی حل بشه و اون اینه که وقتی دمو رو میدیدم افت سرعت فریم تقریبا در تمامی صحنه ها دیده میشد و واقعا حیف این بازی که یه همچین مشکلی داشته باشه. ولی خب استفاده از بافتهای با کیفیت خیلی بالا اونم در یه محیط بزرگ کار هر موتور نیست !.فقط نمی دونم چرا تبلیغات این بازی کم ؟! .شاید من یکم زیادی این بازی رو بزرگ کرده باشم و ولی خداییش الان اینه بعدا که کامل بشه چی میشه ؟!! ولی توجه داشته باشید که در این بازی از افکتهای بلور و نور های آنچنانی و ... که الان توی بازیهای اسم و رسم دار رایجه استفاده نشده و شاید به همین دلیل گرافیکش براتون جذاب نباشه. در کل باید بگم این یه شبیه ساز کامل میدان جنگ که تجربه حضور در یه میدان بزرگ و وسیع رو به ما خواهد داد، پس تا بعد ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس های بیشتر از این بازی خواهم گذاشت ولی بعدا ... بعدا....
دوستان توی نقل قول واقعا لازمه عکس به این بزرگی هم بزارید؟خواهشا یکم رعایت کنید همه که اینترنت پرسرعت ندارند
راستی یادم رفت بگم ،این بازی مخصوص پی سی است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم منتظر بخش دوم متال گیر 4 باشید .... تاپیک هم که دیگه قفل شد و راحت شدیم . ولی خودمونیم با اختلاف یکی باختیم.برای چنین بازی جدیدی خیلی خوبه.نترسید نمی خوام بحث راه بندازم .هیچی که نداشت ،حداقل یه چند تا دوست پیدا کردیم .;)
راستی cully_4u با براندو ،مورینیو ،چلسی ، فایرفاکس ،پرو (وفیفا)، لمپارد،آل پاچینو موافقم . توی 7 تا تشابه سلیقه داریم.
The outsider اولین بازی نصل آینده شرکت frontier هستش که غیر از گرافیک بالای بازیهای نصل آینده دارای gameplay واقعا غیر خطی (genuinely non-linear gameplay) خواهد بود چیزی فراتر از بازییهایی مثل indigo prophecy که کوچکترین حرکت شما در کل بازی تاثیر میزاره.داستان بازی از اونجایی شروع میشه که در Washington شما به عنوان مامور CIA در یک حادثه ناگهانی متهم به قتل رئیس جمهور شده و به عنوان خطرناکترین دشمن ملی در بین مردم و رسانه ها معرفی میشید و از اینجا بازی شروع میشود و با gameplay خاص بازی انتخاب با شماست که چه کار کنید! میخواهید از افرادی که این کار را کردند و به گردن شما انداختن انتقام بگیرین؟ یا میخواین به همه بی گناهی خودتونا ثابت کنید ؟ یا میخواهید که عضو گروه اونهایی بشین که این کار را کردن و با اونا همکاری کنید ؟ یا میخواهید به وسیله آخرین امکانات و اسلحه ها و تکنولوژیه CIA همه را قتل عام کنید؟ یا .....؟!!!
بازی در زمان حال شهر واشنگتن اتفاق میافته و میتونین در جاهای واقعی این شهرمثل CIA HQ at Langley وAndrews Air Force Base و Newport News Naval Dockyard بازی کنید. اگر میخواهید تجسم بهتری از این بازی داشته باشید میتونم معادله زیر را براتون بنویسم:
Hitman + indigo prophecy + shenmue + splinter cell = the outsider
این بازی قراره در سال 2008 برای PS3 و X360 بیاد و احتمال داره که ubisoft این بازی را publish کنه که در این صورت با کارت گرافیکای اون موقع شاید برای PC هم منتشر بشه.
اگه این بازی بیاد من دو بار تا اخر می رم و دو تا راه بالایی رو انتخاب می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عضو گروه اونهایی بشین که این کار را کردن و با اونا همکاری کنید ؟ یا میخواهید به وسیله آخرین امکانات و اسلحه ها و تکنولوژیه CIA همه را قتل عام کنید؟ یا .....؟!!!
بازی Shadowrun به سبک FPS توسط شرکت FASA interactive در حال ساخت است و توسط Microsoft games تا قبل از بهار 2007 برای PC وX360 منتشر میشود.این اولین بازی هستش که از
Live anywhere استفاده میکنه یعنی به صورت online اونایی که بازی را برای PC (فقط با win vista) دارن میتونن با اونایی که Xbox360 دارن multiplayer بازی میکنن و هیچ فرقی نمیکنه که نسخه بازی برای PC باشه یا X360.
این بازی مثل سری بازیهای battlefield حالت داستانی(story line) نداره و باید به صورت multiplayer بازی کرد ولی خوب میتونین با کامپیوتر به صورت BOTS بازی کنین.
و اما ماجرای اول بازی: طبق کتاب مقدس قوم Mayaها(popol vuh) در روز 21 دسامبر سال 2012 اتفاقی میافته که آینده جهان را عوض میکنه... خوب بازی هم از اینجا شروع میشه. به این صورت که در این روز انفجاری بزرگ در نقطه ای از برزیل توجه همه را به خود جلب میکند که این بازگشت مقبره ای یسیار قدیمی از عصر سحر و جادو است که قدمتش به قبل از قوم های Aztec وMaya و Inca برمیگرده.در این مقبره گروهی از جادوگرانی هستند به نام Lineage که هدفشون دفاع کردن از مقبره است. شرکتی که موجب این انفجار شد به مقبره نفوذ میکنن و از جادوها و قدرت های خارق العاده آن به نفع خودشان استفاده میکنن به این ترتیب بر اثر تاثیر این جادوها بر روی DNA-شون سه گروه Elf وTroll و Dwarf به وجود میان که با گروه انسان ها کلا میشوند چهار گروه قابل بازی و هر کدام قدرت ها و ضعف های خاص خودشونا دارن:
Elf: سریعترین گروه و قدرت جادویی بالا ولی زودتر از بقیه کشته میشوند
Dwarf:نسبتا قوی و امکان از بین بردن قدرت جادوییه بقیه گروه ها
Troll:کندترین گروه ولی خیلی دیر کشته میشوند
Human:تکنولوژی بالا ولی قدرت جادوییه ضعیف
همونطوری که گفتم سبک بازی FPSاست و اسلحه هایی که میتونید استفاده کنید کمی شبیه به اسلحه های بازی Battlefield 2142 است واز طرف دیگر قدرت های جادویی که استفاده میکنین (مثلteleporting,gliding,resurrection,summoning ) شما را به یاد بازی Eldar scrolls 4: oblivion خواهد انداخت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"حالا نوبت منه که ازت محافظت کنم اسنیک" چون همون طور هم که اشاره کردی شخصیت اصلی تو MGS 2 "ری دن" بود.نقل قول:
تنها جمله ای که پس از نفله کردن چند تا روبات میگه اینه : My turn to protect you,Snake یعنی "اسنیک، من برگشت تا از تو محافظت کنم". دوستان بهشون بر نخوره که ترجمه کردم.
آره.به جای Ninja Ridan اومده.
واي ام جي اس 2 عجب بازي بود.