سلام دوست عزیزمنقل قول:
بعد از نصب فریمور دستگاه رو ریست سخت افراری کردی؟ (ریست به نگه داشتن کلید پشتی منظورمه)
Printable View
سلام دوست عزیزمنقل قول:
بعد از نصب فریمور دستگاه رو ریست سخت افراری کردی؟ (ریست به نگه داشتن کلید پشتی منظورمه)
قبلا انجام دادم اما بازم درست نشد.نقل قول:
دوست عزیزمنقل قول:
شما میتونی وارد تنظیمات مودم بشی؟
و وقتی ای پی مودمت رو پینگ میکنی تایم اوت میگیری یا نه ریپلای با زیر یک میلی ثانیه رو داری؟
مودم همه چیش سالم هست و کار میکنه فقط سیم کارت رو نمیشناسه. عجیبیش اینجاست که سخت افزاری نباید باشه چون مودم رو اصلا باز نکردم. همه راه حل های نرم افزاری هم رفتم درست نشده.نقل قول:
دوستان مودم مبین نت رو نمیشه کاری کرد؟
توی Hilink در قسمت Unlock device نوشته unlocked
پاسخ داده شد....نقل قول:
دوست خوبمنقل قول:
اگر امکانش هست یه عکس از صفحه information مودمت بزار تا بتونم بهتر راهنماییت کنم
شما برا انتقال این فریمور پشت مودم رو باز کردی یا نه ؟ درسته از قبل سیم usb لحیم کرده بودی و نیاز نبود دوباره این کار رو انجام بدی ولی برا اتصال بوت پین مگه پشت مودم رو باز نکردی ؟ یا از قبل پشت مودمت باز بود و بدون قاب داشتی استفاده میکردی ؟ یا احیانا براش دکمه بوت هم از قبل گذاشته بودی و اصلا پشت مودم رو باز نکردی ؟ از قسمت صفحه اطلاعات مودم هم عکس بده ؟ با تعویض nvram اسم وای فای و رمز وای فای مودم شما عوض نشد ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه باز نکردم از قبل هم دکمه هم سیم لحیم کرده بودم. بعد از تعویض nvram ریست فکتوری کردم نمیدونم اسم وای فای عوض شده بود بعد تعویض یا نه. اما nvram با موفقیت عوض شده بود اونجوری که تو cmd نشون میداد.نقل قول:
nvram درست بر روی مودم زده باشید و بعد مودم رو ریست کرده باشید حتما اسم وای فای و رمز وای فای عوض میشه و فقط با کابل لن میتونید وارد صفحه وب مودم بشید و بعد برید اسم وای فای و رمز وای فای رو عوض کنید تا بتونید از طریق وای فای به مودم وصل شوید در ضمن اسم وای فای و رمز وای فای باز با ریست بر میگرده به همون اسم و رمز موجود در nvram که بر روی مودم تزریق کرده اید و عملا اون رمز وای فای درج شده بر روی برچسپ مودم از کار می افته و عوض میشه . الان چک کنید ببینید imei داخل مودم با اونی که روی کارتن مودم یا روی برچسپ مودم نوشته شده یکی هست ؟ یه دونه استعلام هم از طریق همتا با imei مودمتون بگیرید ببنید چی مینویسه ؟ تمام اینها درست بود مشکل نرم افزاری هست .نقل قول: