برترین گلزنان لیگ قهرمانان اروپا تا اینجا
جای اورانوسی خالی
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
آسنسیو، مرد بازیهای مهم و حساس
.
Printable View
برترین گلزنان لیگ قهرمانان اروپا تا اینجا
جای اورانوسی خالی
.
.
آسنسیو، مرد بازیهای مهم و حساس
.
کیمیچ: باید 2-7 رئال مادرید را مغلوب می کردیم!
جاشوا کیمیچ، مدافع جوان بایرن مونیخ معتقد است بدشانسی مانع غلبه تیمش بر رئال مادرید شده است.
در شبی که بایرن مونیخ موقعیت های خوبی را از دست داد، اسیر تجربه ستاره های رئال مادرید شده و یک بار دیگر خانه مغلوب کهکشانی ها شد.
کیمیچ گفت: "حتی اگر نتیجه بازی 2-5 هم می شد کسی حق گله کردن داشت و من هیچگاه رئال مادرید را به این ضعیفی در مونیخ ندیده بودم. حتی پیروزی 2-7 بایرن هم خیلی عجیب نبود.
فکر می کنم شما نیز بازی را تماشا کردید. در نیمه اول ما چند موقعیت بیشتر از حریف داشتیم و در 45 دقیقه دوم فرانک ریبری چند موقعیت داشت. من نمی توانم تعداد فرصت های بایرن را لیست کنم اما فکر می کنم حداقل 6 یا 7 بخت خوب داشتیم.
البته بازی برگشت باقی مانده و اگرچه ما در مادرید مسابقه را با شرایط بدی آغاز می کنیم، اما هنوز حذف نشده ایم. با این وجود، همه چیز در فوتبال ممکن بوده و به همین دلیل است که بسیاری از مردم فوتبال تماشا می کنند. ما می خواهیم هفته آینده امکان صعود بایرن را فراهم کنیم."
کسری جان یعنی چی این جمله ؟! یعنی داور با دیدن خطا همونجا سوتو بزنه و صبر نکنه تا ببینه در ادامه توپ به کجا میرسه ؟ مثلا اگه مهاجم شوت زد و در راه به دست مدافع خورد و رفت تو گل پنالتی هست دیگه ؟! خب این یکم غیرمنطقی بنظر میرسه . صحنه خطای پیکه روی ژکو به این صورت بود که پیکه دست ژکو رو میگیره و ژکو ادامه میده بازیو ، همینجور که ادامه میده وقتی میبینه دیگه فرصت شوت زنی نیست خودشو میندازه و داور سوتو میزنه . خب اگه همون اول هم خودشو مینداخت داور سوتو میزد . ولی اگه ژکو شوتو میزد و گل میشد برای داور یه پوئن مثبت بود . نمونش پنالتی که آقای مانزانو در فینال کوپا دل ری گرفت . قشنگ یه پوئن منفی براش ثبت شد . اگه 2 ثانیه صبر میکرد اون توپ گل میشد .نقل قول:
امید نمیخوام وارد صحنهای که مثال زدی بشم (مخصوصا به عنوان یه رئالی، بعد میگن این چون رئالی هست میگه...) عین این بحث، تو برنامهی فوتبالیای که سالها پیش نگاه کردم پیش اومد و نظر کارشناس داوری چیزی بود که گفتم.نقل قول:
البته موارد خیلی خیلی خاصی هست، که در کسری از ثانیه هم بر روی مهاجم خطا میشه و هم گل به ثمر میرسه، در این موارد گل قبول میشه و به بازیکن خطاکار کارت زرد داده میشه.
فکر کنم تو بیشتر نظرت به صحنههایی هست که طول مدت خطا نسبتا طولانیتر هست و داور باید صبر کنه ببینه چی میشه، مثلا زمانی که پیراهن مهاجم رو میکشن، صرف اینکه در یک دهم ثانیه پیراهن رو میگیره تو دستش خطا نیست، باید این اتفاق ادامه پیدا کنه و باعث بروز خطا بشه. اینجا تامل داور درست هست.
مصاحبه جنجالی راموس؛ از کنایه به مورینیو تا انتقاد از رسانه های اسپانیایی
راموس که در جریان پیروزی ارزشمند کهکشانیها در خانه بایرن مونیخ، از بهترینهای میدان بود، پس از بازی دو بار با خبرنگاران مصاحبه کرد. یک بار پس از بازی و دیگر پس از خروج از رختکن برای سوار شدن در اتوبوس تیم. مصاحبه اول راموس عادی بود و به توضیح شرایط بازی پرداخته بود اما در مصاحبه دوم بود که او صحبتهایی جنجالی انجام داد. به گزارش as، راموس گفت:
خوش شانسی مادرید؟ شانس هم مهم است اما نتیجه منصفانه بود. برای رسانه ها شاید اینکه چه بازیکنی گلزنی کند، مهم باشد اما برای من نیست. به احترام گل مارکو کلاه از سر برمیدارم. فکر نمیکنم برد 3-0 در تورین و برد در پاریس شانسی باشد. همه اینها دلیلی دارد. از درخشش مارکو و لوکاس خوشحالم چون به همه بازیکنان برای نشان دادن خودشان فرصت داده میشود. همه میخواهند ثابت کنند که مهم هستند. لوکاس و مارکو بازیکنان فوق العادهای هستند که آینده درخشانی دارند اما همین حالا از بازیکنان مهم تیم هستند. لوکاس مخصوصا فوق العاده بود و در دقایقی مجبور بود جای خالی دنی را پر کند.
بازی با یوونتوس و آن پنالتی؟ پنالتی واضح بود. آنچه مرا بیش از همه متعجب کرد این بود که رسانههای خودمان میگفتند پنالتی نبوده است. اما به هر حال، آن بازی در دید بود و طبیعی بود حواشی زیادی داشته باشد.
زیدان؟ مربی رئال مادرید همواره در معرض انتقاد قرار دارد و مدام زیر سوال میرود. هفت سال در رئال مادرید را بدون قهرمانی اروپا پشت سر گذاشتم و از برخی مربیان تیم حتی انتقاد هم نشد! - رسانههای اسپانیایی این حرف راموس را کنایه به مورینیو تعبیر کرده اند - زیدان رئيس تیم است و هر تصمیمی بخواهد، میگیرد و آن را قبول میکنیم و خوشحالیم که هدایت این کشتی در دست اوست.
کمپین آنتی مادریدیستا؟ وقتی یک چیز بارها و بارها تکرار شود؛ مثل قهرمانیهای ما در لیگ قهرمانان اروپا، خود به خود به مردم تلقین میشود و از این مسائل پیش میآید. مردم باید خوشحال باشند که یک تیم کارش را به بهترین نحو انجام میدهد.
جدایی اینیستا؟ اگر اسمش آندرسینیو بود، دو توپ طلا داشت. شاید همه اینها تقصیر خود ماست. شاید رسانههای خود اسپانیا هم برای کار بازیکنان اسپانیایی ارزش لازم را قائل نمیشوند.
ادامه
دزدی اونقدر تابلو بود که رسانه های مادربد هم نتونستن طرفداری کنن. مارکا که نظر کارشناس داوریشو ول کرد رفت سراغ نظرسنجی!نقل قول:
بازی با یوونتوس و آن پنالتی؟ پنالتی واضح بود. آنچه مرا بیش از همه متعجب کرد این بود که رسانههای خودمان میگفتند پنالتی نبوده است.
یوفا بایرن مونیخ را جریمه خواهد کرد
یوفا قصد دارد باشگاه بایرن مونیخ را به خاطر حضور یک هوادار در میانه بازی در داخل زمین و همینطور استفاده از بنرهای غیرقانونی، با جریمه روبرو کند.
دو تیم رئال و بایرن شب گذشته در ورزشگاه آلیانز آره نا شهر مونیخ به مصاف یکدیگر رفتند و بازی با برتری 2-1 رئال به پایان رسید. با این حال در پایان بازی یک هوادار به داخل زمین دوید و پیراهن فرانک ریبری را کشید و نزدیک بود او را به زمین بیندازد که توسط مامورین امنیتی مهار شد. به علاوه، یک هوادار دیگر به سراغ تونی کروس رفت و دیگری سعی داشت با رونالدو سلفی بگیرد.
همچنین بنری در بین تماشاچیان بایرن وجود داشت که شعاری توهین آمیز در آن نوشته شده بود که به نظر میرسد باشگاه بایرن را دچار دردسر خواهد کرد. یوفا اعلام کرده که در روز سی و یکم می، در رابطه با این رفتار هواداران تصمیم گیری خواهد کرد.
نقل قول:فکر می کنم نظر شخصی اون کارشناس بوده درباره اینکه هیچ موقعیت گلزنی بهتر از پنالتی نیست. در قوانین آوانتاژ هیچ تفاوتی بین خطاهای داخل یا بیرون محوطه نیست و یک استاندارد اعمال میشه. داور اگه حس کنه موقعیتی که تیم بعد از خطا داره بهتر از موقعیت تیم در صورت خطا گرفتن هست میتونه اجازه بده. معمولا دروازه خالی و ... اینطوری به حساب میان. تک به تک میتونه کمی تصمیم حاشیه داری باشه. به هر حال در اون صحنه خاص که پنالتی گرفته شد.نقل قول:
در نیمه نهایی لیگ قهرمانان بین منچستر و یوونتوس در سال 1999 این مسئله پیش اومد، دوایت یورک با آنجلو پروتزی تک به تک شد که پروتزی روش خطا کرد و توپ رفت به سمت دیگه و داور آوانتاژ داد تا اندی کول که فاصله زیادی هم با توپ داشت به توپ برسه و توپ رو گل کنه.
(دقیقه 2:50)
منم دقیقا تو نقل قول دوم گفتم که نظر کارشناس بوده. اگه قانون بود که متنش کاملا فرق میکرد.نقل قول:
مثال بخوایم بزنیم که زیاده، فینال ۲۰۰۶ که لمن اخراج شد، با اینکه توپ وارد دروازه شد و حتی بازیکنای بارسا شروع کردن به خوشحالی. البته خطا خارج از محوطه بود. اما داور با تصمیم عجیب گل رو حساب نکرد و لمن رو از زمین اخراج کرد.
در کل، صحنهی خاصی باید پیش بیاد که ادامه بازی بهتر از پنالتی تشخیص داده بشه.
ریبری: ما یک نبرد را از دست دادیم، نه تمام جنگ را
بایرن مونیخ در خانه 2-1 مغلوب رئال مادرید شد.
در بازی رفت دور نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، باواریایی ها 2-1 مغلوب قوهای سپید مادرید شدند.
به گزارش AS، ریبری در این بازی تلاش زیادی داشت تا با گلزنی یا ارسال پاس گل، نتیجه را تغییر دهد اما تیرهای او به سنگ خورد. حالا آنها باید به فکر جبران نتیجه در مادرید باشند. بایرن مونیخ قهرمانی اش در بوندس لیگا را مسجل کرده و در دی اف بی پوکال هم به فینال رسیده است. حالا آنها بیش از هر چیز دیگری به قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا فکر می کنند.
ریبری پس از این بازی در اکانت رسمی اش در توییتر نوشت: ما یک نبرد را از دست دادیم نه تمام جنگ را. ما از فرصت هایمان در مادرید استفاده خواهیم کرد.
بازی برگشت دو تیم روز سه شنبه 1 می در سانتیاگو برنابئو برگزار خواهد شد.