یه سریالی هم معرفی کنید من دانلود کنم که در سطح د واکینگ دد و یا بهتر باشه:n02:
آره اینم فکر خوبیهنقل قول:
Printable View
یه سریالی هم معرفی کنید من دانلود کنم که در سطح د واکینگ دد و یا بهتر باشه:n02:
آره اینم فکر خوبیهنقل قول:
دکستر خیلی خیلی قشنگه.حتما ببیننقل قول:
من از دیشبه یه بند چراغ مودمم روشنه تا الان
اونقدر که الان حضور ذهن دارم دکستر و breaking bad و game of thrones و vikings خیلی قشنگننقل قول:
آقا من خیلی دوست دارم این سریال game of thrones رو ببینم اما سریالی که تموم نشده باشه باید بری تو عذاب که هفته ایی دو قسمتش پخش بشه ... برا همین الویت با سریال هایی که تموم شده ...
قبلا هم کالکشن زیاد دانلود کردم ولی خیلی از فیلم ها واقعا ضد حال بود برا همون دیگه گفتم برم سمت سریال ...
این لاست خیلی زیاد بود دو فصل اولش به زور دیدم تا بتونم بازم بقیش به زور تموم کنم :دی ... ولی خوب حتما باید تحلیل سریالش بخونی تا بهتر داستانش و درک کنی ...
نقل قول:
من کلا چند ماه چراغ مودمم یه بند روشنه ... هاردم دیگه کم کم داره پر میشه :دی ... نمی دونم چی کار کنم :n35:
من واکینگ رو ندیدم ولی فکر کنم اینم بد نباشه ... شاید بعدا دانلودش کنم : True Bloodنقل قول:
همه اینا یه طرف اسپارتاکوس یه طرف دیگه از همون قسمت اول میترکونه ... ندیدی حتما ببین ...
=======
اینام تو صف دیدن هستن :
Breaking Bad
game of thrones
Dexter
Person of Interest
Tell.Me.You.Love.Me
Being Human
teen-wolf اینم بعدا دانلود میکنم ...
لاست که بی نظیر بودنقل قول:
شما باید تا 2017 اینا وایسی تا game of thrones تمام فصولش تموم بشه بعد ببینی.میدونی تا 2018 تمدید شده؟ خودتو اذیت نکن برو دانلود کن ببین
نه نه true blood رو تا آخرش دیدم اصلا پیشنهاد نمیدمنقل قول:
من هاردم پر میشه رایت میکنم.شروع کن به رایت کردن...نقل قول:
منم هاردم پر میشه مجبور میشم حذف کنم آخه چقدر دی وی دی جمع کنم؟حداقل اگر بلوری بود یه چیزی ولی لپتاپم بلوری رایت نمیکنه فقط بلوری میخونه:n27:نقل قول: