اعتراف میکنم بعضی دوستان مجازی از دوستان دنیای واقعی بهترند :n11:
Printable View
اعتراف میکنم بعضی دوستان مجازی از دوستان دنیای واقعی بهترند :n11:
اعتراف میکنم شدیدا به آرامش نیاز دارم
اعتراف میکنم که حوصله ی کلنجار و توضیح اضافه ندارم کلا (خسته شدم از بس توضیح دادم:n15:)
اعتراف میکنم که اعترافات بالا در مورد مجازی و واقعی هردو صادق هست
اعتراف میکنم که حوصلم سررفته همینجوری الکی
اعتراف میکنم تا چند روز قبل به شدت از خودم بدم میومد.
خودم رو با دیگران مقایسه میکردم. با افراد بالاتر از خودم. اما الان برای خودم ارزش قائلم, خودم رو دوست دارم. من یک انسانم ( نه بابا ! :n02: ) پس میتونم انسانیت کنم.چون این انسان توانایی هایی داره که میتونه تنها با اراده ی قوی دنیا رو فتح کنه.
نمیدونم کی از پشت هلم میده ولی خیلی به خودم اعتماد دارم. نه اینکه مغرور باشم, به هیج وجه. فقط به خودم خیلی امید دارم. نمیدونم چرا ... !
اعتراف میکنم که کوکو سیب زمینی هم دیشب پخته بودم در کنار سالاد کلم اما عسکشو نزاشتم تو تاپیک غذا درست کن عکسشو بزار ! فقط سالاد کلم رو گذاشتم که کلاس کار بره بالا !! .اما سالاد کلم فقط پیش غذا بود.
اعتراف می کنم که به دختران دور و برم بیشتر از پسران دور و برم اعتماد دارم !
اعتراف میکنم که هیچ هنری ندارم!!!!
اعتراف میکنم بچه که بود از تو جیب مادر و پدرم پول ور میداشتم میرفتم گیم میخریدم!:n13: (البته بهشون گفتم الان)
اعتراف میکنم بچه که بودم شب های ماه رمضون به بهانه دوره قرآن با دوستان تا صبح تو خیابون پرسه میزدم:n09:
اعتراف میکنم قبلا به شدت مذهبی بودم و در مسابقات قران و اذان حتی در سطح استانی هم رسیدم ولی الان 360 درجه فرق کردم
اعتراف میکنم در دوران کودکی تو عید قربون حدود نیم کیلو گوشت رو بجای اینکه بدیم به خانواده با دوستان با سیب زمینی و گوشک گنجیشک کباب کردیم خوردیم و فرداش هر 4 نفر تو بیمارستان بودیم:دی :n09:
اعتراف میکنم تو 6 شهر مختلف زندگی کردم در همه ی اونها دوستان خوبی داشتم که خیلی دلم براشون تنگ شده:n01:
اعتراف میکنم تو یه گروه تو واتس اپ که خیلی دوست دارم در جمعشون شرکت کنم، شرکت نمیکنم که مثلا فکر نکنن من بیکارم :n02:
اعتراف میکنم از سربازی میترسم ....:n04:
-اعتراف ميكنم تعداد دوستام بالا و رو به رشد بود (نه خيلي، نزديك هاي 100 بود) ولي 1-2 سال پيش حساسيت بيش از حد روي ليست دوستام پيدا كرده بودم. چند روز كه حالم خوش نبود، بي دليل تعداد زيادي از دوستام رو حذف كردم (كه با 3-2 تاشون حتي صميمي هم بود)
-اعتراف ميكنم از ليست دوستام "اسكرين شات" گرفتم كه اگه يكي با من قطع دوستي كرد بفهمم كي بوده و علتش رو جويا بشم!
-اعتراف ميكنم ديشب ساعت 1:45 رفتم بخوابم و بعد چند دقيقه خوابم برد... ساعت 2:16 يا 17 از خواب بيدار شدم و ديدم كه سال تحويل شده :n31: