یه لانچر نصب کنید مشکل حل میشه ترجیحا اپکس apexنقل قول:
Printable View
یه لانچر نصب کنید مشکل حل میشه ترجیحا اپکس apexنقل قول:
البته من باگی نمی بینم. اگر منظورتون اون موضوعات سیو عکس ها و ایناست. فکر میکنم واسه خود برنامه باگ حساب نمیشه.نقل قول:
در کل از نظر من مشکلی نداره!
شما فقط میتونید جلوی انتشار خودکار ویدیوها از طریق اینترنت مبایل رو بگیرید ( 3g ) که داخل منوی Media قسمت اتوماتیک دانلود رو باید برای عکس و ویدیو رو باید تیکش رو بردارید/نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
دقیقا همین اروری که دوستمون m_co2 گفتن : "متاسفانه Viber متوقف شده است". از آپدیت به بعد اینطوری شده. قبل از اون درست کار میکرد
نقل قول:این کار رو انجام دادم. مشکل بر طرف نشدهنقل قول:
به نظرم بهتره از شبیه ساز اندروید اندی استفاده کنید.هم کامل تر هست هم نواقص BlueStacks رو نداره.
ممنونم. آره فکر کنم این بهترین راه حله. بلو استک مشکلات خیلی زیادی دارهنقل قول:
البته بعضی ها گزارش کردن که روی دستگاه اندرویدیشون هم نسخه جدید وایبر فورس کلوز میشه .
سلام یعنی منظور اینکه که اگه محیط شبیه سازی اندروید روی سیستم نصب کنیم ، و وایبر ورژن اندرویدی رو در ان برنامه موقع فعال سازی وایبر نیارز به هیچ گونه ساختن پروفایل و اکانت وایبر با گوشی موبایل نیست ؟؟؟؟ همون محیط شبیه سازی عین موبایل عمل می کنه؟؟ یعنی انگار وایبر روی گوشی نصبه و در صورت نصب بودن اینترنت سیستم ، وایبر فعال میشه؟؟نقل قول:
من رو نوت 3 نسخه 5 و که نصب کردم کلی مشکل واسه گوشی پیدا شد اما الان که نسخه 4 و دارم اون مشکلات نیست حالام اگه که تو آپدیت جدید باگ ها حل شده نصبش کنمنقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
دوستان سلام.خسته نباشید.میخواستم بدونم اگه وایبر رو برای دو تا سه روز force stop کنم بعدا که بخوام بازش کنم و مطابق معمول ازش استفاده کنم مشکلی براش پیش نمیاد؟منظورم اینه که force stop کردن وایبر براش ضرری نداره؟
سلامنقل قول:
خیر هیچ مشکلی پیش نمیاره فقط بعد فورس استوپ کلیر دیتا نزنید که اگه کلیر بشه نیاز نصب مجدده و مراحل فعال سازی
لازمه بگم وایبر جزو برنامه هایی هست که در فایل متا موجود در برنامه مجوز پریلود (یعنی اتومات با خاموش روشن شدن گوشی استارت میشه ) گاهی فورس استوپ نمیتونه جولوشو بگیره.
موفق باشید