- 

این هم لینک خبری که هفته ی پیش روی سایت فیفا بوده مبنی بر منفی بودن همه ی آزمایشات دوپینگ ... 

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اونوقت چطور یهویی 6 تا بازیکن هلند دوپینگی از آب در میان اون دکتر میدونه و کانال 24 ترکیه :n13:

- 

Hamid Hamid 

دیدی گفتم بلیند بازیکن خوبیه، گوش ندادی :n01:

فن خال امسال نه تنها جام جهانی بلکه لیگ انگلیس رو هم می بره، حالا ببینید :n05:

- 

ولي دوستان أين مكزيك خيلي خطري هست :( من دلم روشن نيست :((((

Sent from my iPad using Tapatalk

- 

با توجه به بازی های برزیل و نمایش درخشان هلند، به نظر من شانس اول قهرمانی هلنده و شاید بعد از اون برزیل ...
 البته بلژیک هم این وسط خیلی نرم داره پیش میره :n01:

- 

بعید می دونم تا فینال هلند مشکل خاصی داشته باشه...البته اگه دست کم نگیرن تیمی رو!
 به امید قهرمانی نارنجی های عزیز!:n12:

- 

سلام ... 

وقتی بازی شیلی برزیل رو دیدم خیلی به خودمون امیدوار شدم ، اون قدر ها هم که من فکر می کنم تیم دست و پا بسته ای تو زمین نیستیم و جوونی تیم خیلی جواب داده. البته فوتباله و هزار اتفاق ... امیدوارم بعد از سال های سال و 3 نایب قهرمانی بتونیم این بار ما قهرمان بشیم :n12:

- 

تبریک میگم دوستان :n02::n02::n02::n02::n02:
 امیدورام بازی های بعدی هم شانس با ما یا باشه
 ولی به عنوان یه هلندی متعصب به نظرم پنالتی روی روبن پنالتی نبود

- 

واقعا مکزیک خوب بازی کرد. من مونده بودم والیبال رو ببینم یا فوتبال رو:worried::n02:
 با اون دروازبانشون کار رو حسابی سخت کرده بود:n15:

به نظر میرسید که شانس با هلند یار بود که تونست این بازی رو ببره

- 

سلام ... 

خیلی خوب نبودیم ... اما بردیم. به نظر می رسه ترکیب فن خال خیلی بالانس نبودش. Verhaegh و یکی 2 نفر دیگه اصلا خوب نبودند. امروز متوجه شدیم که چقدر Janmaat حضورش مفیده.

گل اسنایدر که زده شد یه دادی زدم که فکر کنم تا چند تا کوچه اونور تر شنیدن :n02: فکر نمی کردم انقدر جو زده بشم :n02:

- 

وای خدا 
 به اندازه بازی ایران آرژانتین اعصابم بعد گلی که هلند خورد خرد شد

کل بازی رو بعد از دقه 60 ایستاده و میدیدم تا هلند گل زد یه دادی زدم که پدر گرامی مث خودم نزدیک بود سکته رو بزنه بعدش هم از شوق گل و فشار عصبی که از فکر حذف هلند روم بود گریم افتاد :(

خیلی سخت بود و خیلی اذیت شدم اما بردیم ....

به جان خودم شاید اگه هلند حذف میشد دیگه جام رو نگا نمیکردم .

ولی خیلی بم فشار اومد و با توجه به مشکل قلبم یه جورایی همه خانواده نگرانم شده بودند :(

به هر حال تبریک به طرفدارای N آتیشه هلند