خوب اکثراً شرکتایی که تو یه مرکزی کمبود پهنای باند دارن تو بعضی از ساعات خاص که ترافیک مصرفی کاربرا بالاس و تو ساعات شبانه از این شیوه کثیف استفاده میکنن (بعضیام که 99% مواقع)
مثلاً من خطم رو شرکت رو 4مگ بسته و حدوداً باید 400 500 کیلوبایت سرعت دانلودم باشه اگر پهنای باند آزاد باشه که معمولاً نیست و اگر لینک دانلود یا سایتی که استفاده میکنم سرور قوی داشته باشه سرعت تک کانکشن دانلودم اونچنان فرقی نداره با حالت مولتی کانکشن
ولی مثلاً شده برای من خیلی وقتا سرعت تک کانکشنم به خاطر همین پهنای باند کم میاد رو میانگین 15 20 کیلو بایت حالا وقتی من idm رو رو 16 کانکشن هم ست کنم بازم بیشتر از 250 سرعت دانلود ندارم درحالیکه خطم رو 4 مگ بسته شده و درواقع رو سرعت مولتی کانشکن هم تاثیر میزاره
ضمناً خیلی کاربرا هستن با idm بیشتر از 8 کانکشن ست نمیکنن
و اینکه اصولاً همیشه همه همزمان دانلود نمیکنن و خیلی اوقات کاربرا دارن از مرورگر استفاده میکنن همین میتونه وقتی سرعت تک کانکشن پایین باشه ترافیک مصرفی رو کم کنه و کمبود پهنای باند رو تا حدی پوشش بده چون میدونید دیگه مرورگر مثل دانلود منیجر کل پهنای باند رو مصرف نمیکنه
اگرم پهنای باند کافی باشه که معمولاً سرعت رو باز میزارن تا کاربرای حجمی زودتر حجمشون تموم بشه و دوباره شارژ کنن
به نظرم یکی از فرقای یه ISP خوب و بد (بخونید بد و بدتر) تو یه مرکز مخابراتی تو همینه که کدوم زمان کمتری تو روز و تو سال این مدل محدودیت رو کاربرا اعمال میکنن