اینم چنتا پیام از ایرانیهای عزیز در پیج مسی
فقط از پیامهای فارسی انتخاب کردم وگرنه توی پیامای انگلیسی پیامهای زیبا زیاد بود
_ ﻫﻲ ﻟﺌﻮ ﺍﻳﻦ ﻫﺎ ﻓﻘﻂ ﻳﻪ ﺷﻮﺧﻲ ﺍﺯ ﻃﺮﻑ ﺍﻳﺮﺍﻧﻲ ﻫﺎ ﺑﺎ
ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺑﺎﺯﻳﻜﻦ ﺩﻧﻴﺎ ﺍﺳﺖ . ﺯﻳﺎﺩ ﺟﺪﻱ ﻧﮕﻴﺮ
_ آقای مسی عزیز
بنده به نوبه خودم بسیار متاسفم برای کامنت هایی که دریافت کرده اید
افراد بی نزاکت و بد در همه جای دنیا وجود دارند خواهش می کنم و تمنا دارم که کشور و مردم من رو از روی این کامنت ها قضاوت نکنید
متشکرم
_ سلام آقای مسی مردم کشور من (ایران) بسیار به شما و کشور شما و تیم باشگاهی شما علاقه دارند. به همین علت در صفحه فیسبوک شما احساسات خود را بیان می کنند . آنها بسیار خوشحال هستند که در جام جهانی ٢٠١٤ با تیم شما در یک گروه قرار گرفتند . آنها از فردی به نام هاشم بیگ زاده سخن می گویند که از مدافعان تیم ملی ایران است . و بسیار علاقه دارند رویارویی شما را با هم ببینند . البته همه دنیا می دانند که شما بهترینی و این کار فقط جهت شادی و خنده است . مردم ما بسیار شما را دوست دارند . آنها تیاگو را هم خیلی دوست دارند . شما در ایران طرفداران زیادی دارید . مردم ایران خیلی زیاد به فوتبال علاقه دارند. در پایان از شما خواهش می کنم به تیم ما زیاد گل نزنید. خیلی تورا دوست دارم
_ مسی ما دوست داریم... ایران دوست داره.. واقعا بازیت جالبه.. اگه ایران قهرمان نشد میخوام جام قهرمانی تو دستای تو باشه..
_ واقعا بعضیا باید خجالت بکشن و کم تر آبروی ایران و ایرانیو ببرن ... این کارا غیرت و تعصب ملی نیست ... هرکی تعصب ملی داره بره از تیم ملی خودش حمایت کنه... نه این که بره به حریف بی احترامی کنه
_ مسی عزیز ببخش بخاطر بعضی پیامهای مردم ایران ایران کشور با فرهنگی ست
_ مسی عزیز آرزوی یک بازی زیبا و ارائه بهترین بازی از سوی تو و آرزوی به میراث گذاشتن هنر و نبوغت برای تیاگو
_ جناب مسی امیدوارم قهرمانی جهان در نهایت برای تو و بازیکنان آرژانتین باشه
منبع
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]