مشکل از کرک هست و اکثرا بازی رو کند اجرا میکنن و باید منتظر کرک جدید بود.نقل قول:
Printable View
مشکل از کرک هست و اکثرا بازی رو کند اجرا میکنن و باید منتظر کرک جدید بود.نقل قول:
سلام . من بازیرو نصب کردم ولی این ارور میاد چیکار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
برای رفع این نوع خطا ها باید نرم افزار های Visual C++ 2005, 2008 ، 2010 ، 2012 را دانلود و نصب کنید
بازی برای منم اسلو موشن هست
چی کار کنم؟
ویندوز 7 64 بیت
رم 4 گیگ
cpu intel core 2 e7500 2.94
گرافیک
nvidia 220 gt
دوستانی که بازیشون مثل من اسلوموشن هست و یا افت فریم دارن و برای بازی کردن نمیتونن انتظار کرک جدید رو بکشن به این متن دقت کنن ، من با گشتن توی سایتهای خارجی دیدم که اکثرا از یه روش برای رفع افت فریم استفاده کردن.
این روش رو خودم تست کردم و با سیستمم که زیر مطلب نوشتم روی حالت گرافیک متوسط براحتی اجرا کردم.( اطمینان 100% داشته باشید)
توضیحاتی که میدم واسه همه هست حتی مبتدی ها، یه وقت نگید زیاد مبتدیانه توضیح دادم.
- مراحل کار:
اول از همه باید یه شورتکات از بازی رو دسکتاپ بسازید. (اگه هست که هیچی، برید مرحله بعد)
روی شورتکات کلیک راست کنید و به گزینه properties برید.
در تب shortcut به قسمت target برید. (یعنی قسمتی که آدرس بازی نوشته شده مثل: "C:\NFS - Rivals\NFS14_x86.exe" )
در انتهای آدرس یعنی بعد از " با اسپیس یه فاصله بزارید و متن زیر رو عینا کپی کنید انتهای اون. ( فاصله فراموش نشه)
همین دیگه OK بزنید و برید به بازی برسید.کد:-GameTime.MaxSimFps 60 -GameTime.ForceSimRate 60+
البته اینم بگم که من خودم با این اعداد نتونستم درست بازی کنم و هنوز بازی آهسته بود و اعداد رو به صورت زیر تغییر دادم و دیدم که بازی خیلی روون شد.
کد:-GameTime.MaxSimFps 18 -GameTime.ForceSimRate 18+
- مشخصات سیستم من:
ram: 2gb ddr2
cpu: intel dual core 2.6
gpu: geforce 9500gt - 1gb
- فقط چیزی که نمیدونم این هست که این کار به سیستم فشار میاره یا نه که اگه دوستان کسی تخصصی میدونه توضیح بده.
منبع صحبت هام یوت*یوب و چند سایت خارجی درمورد بازی هست.
سلام.
مشکل من اینه که صدای بازی لگ داره و اکو هم میشه !!
کسی میتونه مشکل منو حل کنه؟؟؟
:n14:
سلام
خیلی بازی کندی و افت فریم داره راه حلی وجود نداره؟!
آقا سلام
من رفتم درایور 13.9 برای کارت AMD رو دانلود کردم (از همون سایت آلمانیه) اما به شکل فایل اجرایی نیست! (exe یعنی) و با موزیلا باز میشه و هنگ میکنه!!
چکار باید بکنم؟
دوستان ن امروز حواسم نبود سیو بازی را پاک کردم
اگه کسی سیو بازی داره تا لول 3تا 6 لطف کنه سیوش را برای من آپلود کنه
ممنون میشم
من ویندوزم 64 بیتی سونه...ولی کرکش ماله 32 بیتیه...نصب که کردم اول ارور c++ میداد که نصب کردم درست شد اما الان بازی اجرا میشه ولی همون اول بازی یهو قفل میشه و فریز میشه تصویر...فک کنم یه اروری راجع به direct X میده...چی کار کنم؟ :(