یه قیمت دیگه ایم از Lplayer iriver گرفتم 2 گیگ گفتن 88
پشت تلفن همین فروشگاه دیجیتال گفته بود 67
رفتم بخرم گفت 88!
همه چت کردن دیگه!!!
می ارزه انقد بگیرم؟ یا یه مدل دیگه؟
Printable View
یه قیمت دیگه ایم از Lplayer iriver گرفتم 2 گیگ گفتن 88
پشت تلفن همین فروشگاه دیجیتال گفته بود 67
رفتم بخرم گفت 88!
همه چت کردن دیگه!!!
می ارزه انقد بگیرم؟ یا یه مدل دیگه؟
میخوام یه هدست 20 تا 30 تومنی بگیرم شما چی پیشنهاد میکنید برای موزیک گوش کردن میخوام . الان a4tech دارم، صداش خیلی تیزه و اعصاب خورد کن
این فیلیپس هایی که پاساز ایران داره کیفتشون چطوره؟
نقل قول:دیگه فروشنده ها همینن دیگه ... من چندین بار توی همین فوروم گفتم که یک درصد هم به فروشنده و حرفاش اعتماد نکنین .. اگه سیاهه ، حدس بزنید که احتمالا سفیده! ...نقل قول:
lplayer هم دستگاه خوبیه ... کیفیت صداش صرفاً خوبه ... امکاناتش مناسبه با توجه به قیمت ...
پاساژ ایران ، یه سری لاجیتک هم بود ، کیفیت و قیمت خوبی داشتن ... توی همین بازه 30 تومن حدودی ..نقل قول:
ولی به من حدود 180 قیمت داده بود!
بابا صدو هشتاد کجا اونی که به من کجا!!! هنوزم تو تعجبم
ممنون سیمور جان، میتونید مدلش رو بگین اخه لاجیتک چهار پنج مدل داره تو این قیمت البته فکر نکنم کیفیت پخششون زیاد با هم فرق کنه.
نظرتون راجع به Akg - k44 چیه؟
هدفون فقط هدفون خووب .
بیسش عالی کیقفت صدا بین المللی :31:
ببخشید
من یک سوال داشتم
این هدفون ها تقلبیش هم هست ؟
& من می خوام از دبی یک هدفون این ایر بگیرم که کیفیت خوبی داشته باشه توی رنج زیر20 و رنج زیر 40 شما چی رو پیشنهاد می کنید ؟
و اینکه ترجبحا جکش 3.5 میلیمتری باشه
با تشکر
حالا بدشانسی الان هرچی فکر می کنم یادم نمیاد چی بود مدلها ... (شرمنده - این چند روزه سرم شلوغ بود و فوروم هم که سر نزدم به همین خاطر)... ولی همونطور که گفتی انقدر تفاوت کیفیت نداشتن یادمه ... و در حد یه محصول نزدیک به 30 خوب بودن ...نقل قول:
akg اشکالش اینه که احتمال اینکه اصل نباشه زیاده ... من خودم اگه بودم ریسک نمی کردم و دنبالش نمی رفتم ...
هدفون ها تقلبی اش هست و همین پاسخ بالایی من هم در همین مورد بود ... اما در مورد In ear ها اگه از جای معتبر بگیری می تونی با اطمینان بگی که اصله ... در اون دامنه قیمت نیازی نیست واسه ات از دوبی بیارن و همین جا هم گزینه های خوب مثل ex32 سونی هست ...نقل قول:
سلام
می خواستم بدونم با بودجه 100 / 150 تومن چه هدستی رو پیشنهاد می دید؟
با کیفیت و راحت باشه
بیشتر برای بازی و ویس چت می خوام (در کل می خوام بدرد همه چی بخوره)
با تشکر