اقا مبارک باشه راستی از صفحه نمایشش هم یک تست بگذار!نقل قول:
Printable View
اقا مبارک باشه راستی از صفحه نمایشش هم یک تست بگذار!نقل قول:
یعنی مثلا چه تستی بذارم؟ از کیفیتش؟ یا از تاچش؟ چی بذارم؟:n13:نقل قول:
راستی رفتم سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و چک کردم که ببینم الآن Nexus ی رو که تو راهه به دستم برسه کجاست، دیدم که ساعت 4 و خرده ای بعد از ظهر از کرمان خارج شده. انشاءالله صحیح و سالم به دستم برسه یه نقد و بررسی اساسی ازش می ذارم. انشاءالله.
سلام دوستان کسی هست که بدونه مدل 3g میشه باهاش اس ام اس فرستاد یا نه؟
تو بعضی سایت ها نوشته میشه تو بعضی نوشته نمیشه
من یه جا خوندم که با 3G نمیشه مکالمه تلفنی داشت ولی با برنامه GO SMS Pro مثل اینکه میشه اس ام اس زد.نقل قول:
دوست عزیز برای اینکه خیالتون راحت بشه فردا یه زنگ بزنید به یکی از نمایندگی های رایتل و این موضوع را بپرسید.نقل قول:
مثلا حساسیتش و تستش با دسمال و اینا سرعت پاسخش و اینا ممنون!نقل قول:
امیدوارم سالم برسه از صمیم قلب!
بله! چشم! حتما! از شما هم خیلی تشکر می کنم بابت این لطفتون!نقل قول:
من تبلت رو امروز گرفتم...انشالله دوست عزیزمون نقد خوبی ازش بزاره چون واسه من نیست نمی تونم باهاش ور برم...
ولی مشکل مولتی تاچ و GPS تست کردم نداشت و تو دوساعت کار یه بار ریست شد فقط که فک کنم واسه نصب نرم افزارهای قدیمی بود...چون بعد 2.3 دیگه با اندروید کار نکرده بودم....
گزینه عالی واسه خرید...
سلام به همگی!:26:
آقا تبلت Asus Google Nexus 7 2 (2013) 16GB WiFi امروز ظهر به دستم رسید. از آل دیجیتال خریدم. پریروز سفارش دادم و امروز از کرمان اوردن. آخه آل دیجیتال تو کرمانه. همون اول یه آپدیت شد، بعدش باهاش کار کردم و برای متبرک شدنش، اولش روش یه برنامه قرآن نصب کردم. یه برنامه تست مالتی تاچ هم نصب کردم و همون موقع به هر حالتی که می شد، مالتی تاچش رو چک کردم، خداروشکر هیچ مشکلی نداشت، هیچ مشکلی. تازه تا 10 انگشت همزمان رو هم جواب داد! بعدش رفتم توی برنامه ی Google Maps و اونجا هم GPS ش رو امتحان کردم، به درستی کار کرد و جای منو به خوبی تشخیص داد و بعدش که من حرکت کردم، اونم حرکت کرد و خلاصه جی پی اسشم هیچ مشکلی نداشت خداروشکر!
سرعت باز کردن منو ها و برنامه ها هم واقعا عالی بود!
ولی یه سؤالی که واسم پیش اومد این بود که جزو Wallpaper هاش، اون عکس معروف گوگل نکسوس هفت دوهزار و سیزده رو نداشت!
اینترنت رفتنش هم خیلی خوب بود، به لطف کیفیت فوق العاده ی صفحه نمایشش، شما اگه روی صفحه زوم هم نمی کردی و کله ت رو نزدیک می کردی، می تونستی اون نوشته های ریز رو بخونی و حتی پیکسل هارو هم درک نکنی!!!:n04:
انشاءالله به زودی یه لینک فیلم توی آپارات براتون ازش می ذارم، ببینید و به درستی و با دیدی باز، بخریدش!
خلاصه بهتون بگم که به نظرم اون مالتی تاچ و اینا شایعه بوده! مال من که به درستی به لطف خدا کار کرد! به شما هم پیشنهاد می کنم بخریدش!