کلا این طرز صحبت عادت شده بین ایرانی ها. وقتی افرادی خلاف نظر شما صحبت بکنند، انگ های نامربوطی مانند همین صحبت های شما بهشون چسبیده میشه. نمیدونم چرا شماها اصرار دارید اینقدر مسله رو بپیچونید! یکی میاد میگه طنز سنگین بوده کسی نفهمیده، یکی مثل شما میگه تماشاگر تخصصی نیستید، یکی دیگه به هنوز ندیده میگه از همه برنامه ها بهتر بوده!
مسله خیلی سادست، مجموعه اول افتضاح و گریه دار بود. من نمیفهمم امثال شماها برنامه کمدی میبینید برای چی؟ ترازو میارید سبک سنگین کنید؟ بعد میز گرد میزارید و با استفاده از محتوای بسیار سنگین برنامه مورد نظرتون که در اینجا "شوخی کردم" هستش، به اسرار طبیعت پی میبرید و مسائل کوانتوم فیزیک رو باهاش حل میکنید؟
مردم برنامه کمدی میبینند که بخندن. حال ما ها چه گناهی کردیم که چند نفر مثل شما طرفدار متعصب یک شخص خاص هستید و طاقت ندارید خلاف نظر شماها کسی چیزی بگه؟ هر کی اومده انتقاد کرده توی این چند پست، شما و چند نفر دیگه فقط تهمت زدید و بی احترامی کردید به دیگران. بهتره یک تجدید نظری توی رفتارتون بکنید و سلایق دیگران رو با این خزعبلات و تهمت های نامربوط متهم نکنید. شما هم خیلی راحت میتونید مثل سایرین تشریف بیارید و بگید خنده دار بوده و مجموعه بسیار موفقی بوده. نه اینکه خراب کاری کارگردان دوست داشتنیتون رو بر گردن مخالفان بیندازید. در ضمن بهتره چند تا سریال استاندارد و خارجی مشاهده بکنید تا متوجه بشید که قسمت اول هر سریال چه طور باید باشه، به جای اینکه به دیگران تهمت بزنید وگرنه برای بنده و سایرین اصلا کاری نداره به شماهایی که طرفدار این برنامه های مسخره مثل شوخی کردم هستید بی احترامی کنیم
و مانند خودتون به شماها توهین کنیم. :n24: