من که تو مانگاش فقط سایا رو با برادر خوانده اش رو دیدم و هنوز حافظه اش بر نگشته و هر جا داره ادای های الکی در می یاره با سرش می زنه به سر سایا.:31:نقل قول:
خوش بحالت.... من همه رو انلاین می خونم.
راستش من کار خاصی نکردم .فقط اول کاری همه مانگاهامو از اول خوندم که چیزی رو از دست نداده باشم.
تو نوع خواندن داستان نسبت به رمان یا کتاب داستان عادی تصاویر کل متنی که در رابطه با احساس کارکتر ها و روحیه شون هست یا در لحظه وقوع چه برخوردی دارن یا تشریح مکان هارو داره و دیگر لازم نیست ادم از رو متن تصور کنه اینهارو و فقط مکالمات رو می خونه و بقیه اش رو من با تصور ذهنی ام تبدیلش می کنم.
من خودم فرقی نداره انیمه باشه یا مانگا ( گرچه امتیاز انیمه اینه که حس و حال بیشتری داره و ادم راحت تر می تونه ببینه ) ولی خیلی از مانگاهایی که نظرم رو جلب کرده انیمه یا ندارن یا چندان جالب در نیاوردن و اگر هم باشه در بعضی موارد هم احساسات و خصوصیاتی در مانگا هست که در انیمه نمی شه نشون داد.
بعضی مواقع هم باسه من رخ داده که یک صحنه که در مانگا بوده انتقال حسش خیلی بهتر از انیمه بوده.( نمی دونم چرا؟):13:
راستی منتظر معرفی ات هستم.:20:
حیف ....اگر نظرت عوض شد و خواستی بخونی بدان خیلی چیزهای قشنگ و تراژدیک الان داره رخ :46:نقل قول:
محتوای مخفی: وضعیت فعلی در مانگا
راستی یک مانگا در رابطه با code geass پیدا کردم که با تصاویری که تو نت و ویدیو ها دیدم شاید ربطی به انیمه سری بعد داشته باشه ( گرچه تا الان که دیدم انگار در یک بعد زمانی دیگر داستان هست و فقط شباهت کارکتری تا الان دیدم ( بجزc.c ).......:13:)