دقیقا !نقل قول:
حرفایی که اینا میزنن برای خیلی از ماها فقط مثل شعار میمونه !
Printable View
دقیقا !نقل قول:
حرفایی که اینا میزنن برای خیلی از ماها فقط مثل شعار میمونه !
دوستان اشتباه می کنید !
به کسی میتونین بگیم داره شعار میده که کاری رو انجام نداده !
به عنوان مثال ، قبل از انتخابات ، نامزدهای انتخاباتی اومدن وعده وعیدهای متفاوتی دادن ( اینو میشه شعار خوند ، که طرف داره شعار میده ) ولی اگه بعدش به وعده هاش عمل کنه دیگه شعار نیست!
حالا این خانم تونسته اینکارو انجام بده ، چون خواسته ، دیگه پس از انجام اون کار که نمیشه بهش گفت داره شعار میده
به نظرم خیلی کار بزرگی کرد و درس عبرتی خوبی برای ما بود ! ما سالمیم و پا داریم نمیتونیم اینکارو کنیم ولی این خانم ....
البته اين آقاى على خانى بچه خوبيه ولى ما ديگه گوشامون دراز نيست كه ....
امشب که دیگه آخوند آورده بود !
خوب شد دیوار رو برداشتن این خانم یه دو تا گل و میوه رنگی دید!!!!:n02: معلوم نیس تو کدوم ده کوره ای بودن والا من که تا یادمه آلمان کویر نداشت
بعد میگین تو این مملکت کار نیس ، مادر که مبلغ شده به قول خودش هی تو این دانشگاه تو اون مجلس، پسرشم مداح!!!!! دخترش فعلا رو نکرد
جل الخالق!
چرا واقعا فک می کنن ملت خر تشریف دارن ( با عرض معذرت)
برنامش بدرد شبکه استانی قم میخورد نه سراسری
نقل قول:خدایی یه سوال :نقل قول:
شمایی که به برنامه علاقه ندارید و مدام بعد از هر روز پخش شدن میاین ایراد میگیرن ، چرا نیگاه میکنید؟
برید چیزهایی نگاه کنید که به قول شما ملت رو فلان چیز ، فرض نکنند!
کلا ملت ما جو گیرننقل قول:
مثلا تو تاپیک pes که هم خودم هم خودت هستی هم نگاه کنی یکی دو نفر کلا مشکل دارن هر روز یه پست مخالف ندن روزشون شب نمیشه
من خودم شخصا با چیزی حال نکنم به ندرت میشه بیام اظهار نظر کنم دربارش و کلا سمتش نمیرم ولی یه سری کلا میخوان ابراز وجود کنن هر جا
سلام
من این برنامه رو زنده ندیدم بالطبع نظر خاصی هم ندارم. فقط برشهای از اون رو از نت گرفتم و دیدم و علاقه مند نشدم پی بگیرم، نظرات دوستان رو هم خوندم.
ولی این هم که شما میگید هم نمیشه به دو دلیل:
1- شما ممکنه چیزی که علاقه ندارید رو ببینید و نقدش کنید
2-این برنامه مشهور است ، شبکه سراسری است. مردم هم میبینند و نظر میدن، حتی ممکنه شما در مغازه ای، ماشینی، خانه دوستی، بین خانواده و... بخشهایی از اون رو بالاجبار ببینید و خوشتون نیاد و همونجا و اینجا نظر بدید...این فرق داره با یک گیم که میتونید اگر خوشتون نیامد ساده ازش بگذرید و برید سراغ نمونه دیگر...
اونهایی که در تاپیکهای اختصاصی نظر مخالف میدن یا طرفدار نقدن یا هوادار چیزی که بهتر میدونند.
ولی کسانی هم حمله میکنند و دلیلی ندارند و سماجت میکنند در کوبیدن،
اینها رو با هم به یک چوب نزنید.
نقل قول:
و علیک سلام
1) کسی که به موضوعی علاقه نداره و سعی در دیدن و نقدش میکنه ، طبیعتا جز بدی ها و نقاط ضعف چیزی رو عنوان نمیکنه !
2 ) بله شبکه سراسری این برنامه رو پخش میکنه و کسی هم که به صورت تصادفی در مغازه یا ماشین میبینه ، همون لحظه فقط تحمل میکنه و دیگه نمیاد در تایپک های مربوطه اونو به بوته ی نقد بکشه ( سفارتی :n02: )
افرادی اینجا نظر مخالف میدن که زیاد اعتقادی به خدا ندارن ، و این برنامه از معجزات و توانایی های خداوند سخن میگه و اراده ی اون فرد !!!! ( حتی با دیدن این همه معجزه و نشانه بازم میگن طرف داره شعار میده )
ما با چوب ، کسی رو نمیزنم ! از نظرات منطقی هم استقبال میشه به ویژه نظرات مخالف !!!
دوست عزیزنقل قول:
و سایر دوستانی که چنین دیدگاهی دارند
شما در مقامی نیستید که در مورد اعتقادات و باورهای مخالفان این برنامه نظر بدید
همچنین حق ندارید کسی رو از ورود به تاپیک و نظر دادن منع کنید
لطفاً حد خودتون رو بدونید (این مسئله محدود به این تاپیک نمیشه و کل انجمن رو در بر می گیره)
تاپیک محل عمومیه، هم موافقان و هم مخالفان اون محتوا حق اظهار نظر دارند.
در صورتی که دیدید کسی توهینی انجام داد، از دکمه گزارش تخلف استفاده کنید. حتماً رسیدگی میشه
در صورت نیاز به ادامه بحث، به انجمن انتقادات و پیشنهادات مراجعه کنید، همون جا صحبت میکنیم