سونی روی دوربین این محصول زیاد کار کرده و ویژگی های خاص خودش رو دارهنقل قول:
بزار بقیه نقد ها هم خونده بشه..
چند تا از ویژگی های دوربین رو چند صفحه قبل قرار دادم
Printable View
سونی روی دوربین این محصول زیاد کار کرده و ویژگی های خاص خودش رو دارهنقل قول:
بزار بقیه نقد ها هم خونده بشه..
چند تا از ویژگی های دوربین رو چند صفحه قبل قرار دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گوشی کمی flexiable هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
آی تی رسان بررسیش را از Xperia Z گذاشت. صفحه نمایشش ناامید کنندست
منم بررسی آی تی رسان را دیدم .
کیفیت صفحه نمایش از اکسپریا اس هم بدتره وقتی از زوایا بهش نگاه میکنیم. صد رحمت به همون اس .
واقعا نا امید شدم .
شما وقتی با موبایل کار میکنید گوشی رو کج میگیرید؟مهم خوده آدمه که با گوشی کار میکنه که از جلو نقصی نداره.
این هم بررسی نارنجی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتظار ها زیاد بالا رفته بود، اول استفاده نکردن از جدید ترین چیپ،دوم زمان بد عرضه،سوم دوربین و صفحه نمایش. ولی خوب اعتراف میکنم واقعا خوشگله:دی
در مورد زاویه دید، تا زمانی مهمه که حداقل تغییر زاویه کم تو تصویر اثر نداشته باشه، رو تخت دراز کشیدید و اس ام اس میاد،گوشی 5اینچی رو بلند میکنید یا خیلی ساده بهش نگاه میکنید؟!
قبول دارم قابل مقایسه با super Amoled نیست.نقل قول:
ولی خاطرم هست برای سونی پی هم همین صحبت بود،تا زمانی که خودم خریدم و دیدم که اونقدرها هم که گفته میشد بد نبود.اون بور شدن مشکی و کاملا سیاه نبودن وجود داره ولی نه در حد شدید.
مطمئنا این قسمت هم سلیقه و به قول شما سطح انتظار بی تاثیر نیست.
sent from JB xperia x10
سونی اینقدر هزینه میکنه هی براویا انجین میزاره که رنگ ها رو غلیظ کنه ؟ خو برادر من برو AMoled بخر بزار رو گوشی هات:دی هم از این بک لایت خیلی کم مصرف تره ، هم میشه مثلا براویا روشن .
واقعا تو عکس تاثیر داره براویا ! تو صفحه نمایش همه چی معمولی، توی عکس میزارم کنار نکسس از اون غلیظ تر نباشه در همون حده!!
خوب ظاهرا خود سامسونگ هم کمبود داره که توی گلکسی ۴ خبری از ال سی دی سوپر فلان نیست.البته در حد شایعه هست.نقل قول:
sent from JB xperia x10