اما هم تیمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:دی
سلام خدمت سروش عزیز ...
سلام آرمان جان
1-به نظرت بهترین جایگزین برای Xabi Alonso تو رئال کی میتونه باشه؟(Nuri Sahin) ؟
از بازیکنای فعلی ؟ شاهین ( اگه برگرده ) و یا حتی مودریچ
2-اگه بخوای یک تیم منتخب به فرمیشن 4-3-3 انتخاب کنی به جزء بازی کنان رئال و بارسا ؟ (شرح وظایف بازیکن ها الزامیست)
جو هارت
کیه لینی --- بارزالی ---- تیاگو سیلوا --- لام
پیرلو
داوید سیلوا ---- استیون جرارد
وین رونی --- زلاتان --- تبس
دفاعهای کناریمون اضافه میشن به حمله ؛ البته این تیم رو باید با استفاده از high defensive line که اون یکی آرمان :دی گفت بیس تاکتیکیش رو طراحی کنیم چون دفاع تیمی این تیم فاجعه هست !
پیرلو باید اندکی ایستا بازی کنه ؛ جرارد و رونی و تبس عمده ی پرسینگ از جلو رو انجاالم بدن و سیلوا هم پاسهای آخر رو به زلاتان برسونه .
3-اگه یک روز مربی بشی ، به چه سبک بازی اعتقاد داری؟ مثل آلکس فرگوسن یا گواردیولا تا حدودی تیم مقابل برات مهم نیست و فقط تلاش میکنی بازی خودت رو انجام بدی یا بهتره بگیم بازی خودت رو دیکته کنی؟ یا مثل روبرتو دی متئو یا مورینیو سعی به تخریب سبک بازی تیم مقابل داری؟
من بازی بر اساس بازی تیم حریف رو ترجیح میدم و البته هرجایی تخریب لازم باشه با کمال میل یکی مثل پپه رو میاریم یک حط جلوتر و در جلوی مدافعان وسط /
4-به نظرت جرا مورینیو خسه رودریگز ، که در حد یک مهاجم Top هست ( به عقیده من) از تیم کاستیا به تیم اصلی دعوت نمیکنه؟
مورینیو به نیمکت خودش هم اطمینان نداره چه برسه بازیکنای کاستیا و نرود میخ آهنین در سنگ !
5-به نظرت رئال بدون رونالدو ضعیف تر خواهد شد یا بارسا بدون مسی؟
رئال بدون کریس
6-موافق بازی کرد همزمان هیگواین و بنزما هستی؟ اگه آره سیستمش چطور میشه؟
نه ؛ مگه اینکه بنزما در نقش مهاجم نباشه و مثلا جای دیماریا بازی بکنه چون اینا هم حضور همزمانشون در حمله کارایشون رو پایین میاره ...
7-مارسلو یا کوانترائو؟ (نظر شخصی خودم کوانترائو
)
نظر
منم کوئنترائو :دی
8-موافق این هستی تو وضعیت فعلی تیم ، از 4-2-3-1 به 4-3-3 استفاده از دو تا Winger و یک مهاج نوک ، میتونه کار ساز باشه؟ در بعضی مواقع وینگر راست که دی ماریا باشه بیاد وسط و پشت دوتا مهاجم و بازی سازی کنه....
یکی از قابلیتهای انعطاف پذیری 4-2-3-1 همین تبدیلش به 4-3-3 هستش ؛ ولی برای بازیسازی در وسط دیماریا به نظرم گزینه خوبی نیست ...
9-تا به امروز کدوم گل رونالدو بیشتر از همه خوشحالت کرده؟
گلی که در فینال کوپا به بارسا زد .
10-موافق این هستی که بازیکنان بارسلونا اینطور که از مسی حمایت میکنند ، اگه رئالی ها از رونالدو حمایت میکردند قطعا شرایطش بهتر بود؟
100% قبول دارم ولی اینو باید در نظر بگیریم که اکثر بارساییها از کودکی با هم توی لاماسیا بزرگ شدن و این ارتباط عاطفی بینشون طبیعیه ولی رئال مثل کشور 72 ملت میمونه :دی و همین الانشم بحث باند پرتغالیها و اسپانیاییها داغه :دی
ادامه دارد
خدا قوت مضاعفت بده :دی