این دانگلو خدمات پس از فروش ارائه میده قیمتش هم حدود 200000هزار تومانه.(همین الان از مرکز خدمات تهران قیمت گرفتم).نقل قول:
Printable View
این دانگلو خدمات پس از فروش ارائه میده قیمتش هم حدود 200000هزار تومانه.(همین الان از مرکز خدمات تهران قیمت گرفتم).نقل قول:
این دانگلو خدمات پس از فروش ارائه میده قیمتش هم حدود 200000هزار تومانه.(همین الان از مرکز خدمات تهران قیمت گرفتم). بدلیل نداشتن فونت فارسی به صورت سخت افزاری این دستگاه قادر به نمایش فونت های فارسی نیست(طبق گفته مسئول بخش خدمات)نقل قول:
با توجه به تستهایی که در این قسمت با دوستان انجام دادیم بهتره برای دیدن زیر نویس فارسی اول از نرم افزارهای تبدیل srt به vob/sub استفاده کنید وبعد اونها رو با نرم افزار toolnix به فایلهای mkv اضافه کنید.اینطوری بدون رندر و کاهش کیفیت و بدون صرف زمان زیاد(تقریبا بلافاصله) قادر به دیدن فیلم هستید. اصلا وقت زیادی نمیگیره و تخصص خواصی نمی خواهد،نکته : وقتی می خواهید این تبدیل به vob/sub انجام بدید قسمت هایی از خطها رو که در فایل srt مربوط به تنظیم رنگ هست نه کل خط رو حذف کنید.:n01:
بله كاملا تاييد ميشه.بنده هم الان زنگ زدم نمايندگي مشهد شماره تهران رو داد گفت قبل گروني ها 110هزار تومان بوده!!راجب آپديت جديد پرسيدم كه گفت نداره و زيرنويس فارسي هم ساپورت نميكنه.كلا لذت بردم از پشتيباني ماديران.:n21:نقل قول:
براي زيرنويس فارسي دوستمون aha7120 پيشنهاد خوبي دادند.بنده هم پيشنهاد مي كنم از طريق كابل شبكه و DLNA و نرم افزار Ps3 media server زيرنويس فارسي srt را همراه انواع فرمتها ببينيد.اين نرم افزار چون متن باز هست قابليتهاي زيادي داره.من خودم زماني كه وي پي ان ها وصل بود از طريق تلويزيون بعضي كليپهاي يوتيوب رو بصورت آنلاين ديدم.حتي پلاگين داره براي اينكه از طريق تي وي ، كامپيوتر يا لپ تاپي كه باهاش شبكه هست رو خاموش ريستارت و... كنيد.
اما من فکر میکنم هرجور دانگلی هم که باشه کار میکنه. خیلی بعیده که فقط با یه دانگل مخصوص کار بکنه, دفترچه هم اسمی از مدل یا مارک خاصی نبرده
Sent from my GT-P7510 Using tapatalk 2
پس تکلیف درایور سخت افزار چی میشه؟ شاید یک دو مدل رو بشناسه ولی مسلما نمی تونه با هر چی کارکنه.ولی میتونید با استفاده از یک Bridge Router از درگاه LAN استفاده کنید.فکر کنم ارزون تر در بیاد و یا اگر مودم روتر بی سیم دارید اونو به LAN تلویزیون وصل کنید و با بقیه تجهیزات مثل لپ تاپ و موبایل و ... بی سیم کار کنید.درصورتیکهنقل قول:
روتر از شما دوره و نمی تونید یا نمی خواهید نزدیک تلویزیون بزارید تا از درگاه LAN استفاده کنید و امکان کابل کشی ندارید ممکنه بشه از وسائلی مثل Power Line (انتقال اطلاعات LAN از طریق سیم برق )استفاده کرد ،که با اینکه روش استفادشون بسیار ساده است (تقریبا در حد زدن تو پریز برق)،ولی شرایط استفاده خودشون رو دارن.
البته هنوزم منظورشونو از به صورت "سخت افزاری " درک نکردم.:n13:
ميشه درمورد اين دستگاه و نحوه عملكردش كمي توضيح بدي؟اگر عكس هم داري بذار.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
power line وسیله ای هست که از اون برای انتقال دیتا از طریق سیم برق استفاده می کنند.برای اینکار حداقل یک جفت از اینها لازم داریم که مثل دو تا ادپتور به پریز برق وصل میشن واضحه که هر دو پریز باید در سیم کشی به هم مرتبط باشند.معمولا حد اقل یک طرف Lan ولی طرف دوم میتونه Wifi یا یک سوئیچ تک یا چندتایی (بسته به مدل) Lan باشه سرعت ارتباط این دو تا رو 200Mتا 300M اعلام می کنند ولی تا جاییکه من دیدم پورت Lan 10/100 دارن.برای ارتباط دادنشون به هم بسته برند ومدل روشهای ساده یا نسبتا ساده خودشون رو دارن ،مثل فشاردادن یک دکمه برای چند لحظه یا دادن ip از طریق پورت Lan تقریبا تمام برند های معروف هم یکی یا چند مدل از اینا رو دارن تو ایران هم اومده ،در ضمن تجهیزات دیگه ای برای انتقال اطلاعات (Lan)از طریق کابل کواکسیل (آنتن)همچنین برق از طریق کابل شبکه هم وجود داره که این دو تا رو تو بازار ندیدم ولی ممکنه اینجام باشه.اگر امری بود بازم در خدمتم.
واقعا جالبه.يعني برق 220ولت توي سيمها جريان داشته باشه و اين دستگاه رو به پريز و با كابل لن به كامپيوتر وصل كنيم از پريز بعدي - بدون افت كيفيت شبكه - ديتا دريافت مي كنيم و ميشه به پورت لن تي وي وصل كنيم؟!!! بدون هيچ افزايش ولتاژ و خطري؟!!! اگه اينجوري باشه واسه خونه مسكوني عاليست...نقل قول:
قيمت اين دستگاه چند هست؟چه ماركهايي تو بازار هست؟لطفا كمي اطلاعات بيشتر بده.ممنون
خواهش میکنم.لینک میهن مارکت رو گذاشتم تا تنوع قیمت و مدل و برند رو ببینید ،ولی هم مدلهای بیشتیری تو بازار هست و شاید از مغازه یا نمایندگیها جدید تر یا قیمت بهتر بتونید بخرید مثلا سیسکو یا linksys بین اینا نیست ولی احتمالا شبکه پرداز داشته باشه.بازم عرض میکنم تقریبا همه برندهایی که کار شبکه میکنند،دارای این زیر شاخه هم هستند.
در مورد کیفیت سیگنال من خودم تست نکردم ولی بسته به هر برند و مدل ، باید به سیمکشی داخلی و نویز روی سیم برق مثل جوشکاری ،استارت واستاپ یخچال و ... (جوشکاری بیشتر) کمی حساس باشن.