اینترنتت رو disable کن برو تو بازینقل قول:
Printable View
اینترنتت رو disable کن برو تو بازینقل قول:
فرق روش اول و دوم چیه؟نقل قول:
جفتش با همنقل قول:
سلام
من یه اپشن فایل ساده احتیاج داشتم
من روی دسکتاپ اصلا آیکون PESEDIT SELECTOR ندارم!!نقل قول:
از محل نصب بازی هم برام همین ارور رو میده!!
دوستان یه سوال دیگه هم داشتم,چرا وقتی بازیرو شروع میشه بعد چند دقیقه تصویر تیک پیدا میکنه و کم کم هم زیاد میشه,بد رو اعصابه!
منم همین مشکل بیرون پریدن بازی رو دارم که با هیچ کدوم از روش ها حل نشد
کرکی نیست که حلش کنه؟
آقا دمت گرم...نقل قول:
دوستان من مشکلم حل شد بدون هیچ نرم افزاری و کرکی...من بازی رو از شرکت سریر گیم گرفتم و موقع بازی دوستانه از بازی میپرید بیرون حالا با سفارش این دوستمون از اینترنت قطع شدم و دیگه نپرید بیرون....فعلا بقیه ی بازی رو تست نکردم ولی فعلا که خوب کار میکنه....
یه مشکل عجیب تو اجرای بازی!!!
من لپ تاپم از این مدل هاست که یه گرافیک intel و nvidia داره.موقع بازی intel رو میشناسه و بالا نمیاد!!
چیکار کنم؟
داداش به M A M M U T هم گفتم اگه اینترنتو disable کردی باز پرید بیرون مشکل از کرکهنقل قول:
سلام اینا سوال من نیست سوال یکی از خوانندگان وبلاگمه میخواستم شما جواب بدین:
سلام چند تا سوال داشتم
من این بازی رو از بیرون تهیه کردم یه مشکلی دارم
وقتی تیم باشگاهای مثلا ریال مادرید و بارسلونا رو انتخاب میکنم و میخواد لود بشه بره در بازی یکدفعه میپره بیرون اما وقتی تیمهای ملی رو انتخاب میکنم براحتی وارد بازی میشه و یه مقدار که بازی کردم و میام بیرون دوباره تیم باشگاهای بارسلونا و ... رو انتخاب میکنم بدون هیچ مشکلی وارد بازی میشه چرا؟ نمیشه درستش کرد؟
بنظر من که پی ای اس 2012 بهتر بود رونالدو و مسی مهار نشدنی بودند مثل واقعیت اما در این بازی اصلا نمیشه باهاشون زیاد دریبل زد چون توپ رو میگیرند و گل زدن هم سخت شده و پاسهای تو عمق رو هم راحت میگیرند اما گلرها انصافند خوب شدند
یه سوال دیگه من بیرون دیدم داشتند بازی میکردند دیدم عکس مربی بصورت مربع کوچک بعضی وقتها کنار صفحه نمایش داده میشه برای اینکار باید چه گزینه ای رو فعال کرد؟