آفرین. از حرفت خیلی خوشم اومد. بچه های بعد کنکور، ادعای عقل کلی نمی کنن ولی تجربه هایی رو کسب کردن که از صد تا بودجه بندی و از این مسخره بازی ها بهتره.نقل قول:
Printable View
آفرین. از حرفت خیلی خوشم اومد. بچه های بعد کنکور، ادعای عقل کلی نمی کنن ولی تجربه هایی رو کسب کردن که از صد تا بودجه بندی و از این مسخره بازی ها بهتره.نقل قول:
نقل قول:
خیلی توپ بود ولی کسی که میاد شیمی وزیست ودینی رو خوب میزنه حتما بقیه درسها هم بلده ببینید یه چیزی بگم تکمیل کنم
این درسهایی که ایشون گفتو حتما باید بزنید چون همه یمزنن ولی مثلا ریاضی وفیزیک
اخرش بچه های ضعیف 5 درصد اخرش ومتوسط 12 درصد وقوی اخرش 50
میزنن یعنی روی این تمرکز کنید میتونی دخودتونو بالا بکشید ومثلا درسی مثل زیست وادبیات فاسری که ضزیبشون بالاست هم خیلی کمکتون میکنه اگه اونا ضعیفین
من چون 4 تا امتحان رو بايد شهريور بدم نميتونستم با برنامه قلمچي يا گام اول پيش برم ....كلا بي خيالشون شدم و دارم خودم درس ميخونم ...
ميگم اگه 2 تا كتاب از پيش (تجربي هستم مثلا شيمي و زيست ) رو چند فصل بخونم به جاي يكي دو تا كتاب پايه ....بعد از شروع شدن سال تحصيلي ميرسم به اون كتاباي پايه اي كه نخوندم ؟ ( ميدونم به خودم بستگي داره ها ميخوام بدونم خوندن پيش درسته اصلا )
اگه مدرسه میری و تو مدرسه شروع کردن به پیش درس دادن، پیشو بخون ولی اگه نه به نظر من پایه بخونی بهتره چون که تازه سومو تموم کردی زمینشو داری وخیلی کمتر ازت وقت میگیره تا اینکه بخوای مهر بخونی که خیلی چیزارو تا اون موقع فراموش کردی. یه چیز دیگه سعی کن عربیرو از همین تابستون شروع کنی چون تو پیش دیگه عربی نداری دیگه کم پیشمیاد عربی بخونی.نقل قول:
من الان شروع کردم کتاب های عمومی پایه رو ولی واقعا طول میکشه اگ هبزاری موقع مدرسه برات سخت میشهنقل قول:
امسال سوالات سال 92 باید مرگ بار باشه اگه یک سال در میون سخت وراحته
من شروع کردم کتاب عمومی رو ولی هنوز 1 ماه شدش فقط 2 تا کتاب رو تموم کردم دینی وعربی پایه رو
بعد بگم که اگه کلاس بری خیلی به سودته اگه میتوین هزینه مالی بدی خییل جلو میوفتی مثلا زیست سال دوم دبیرمون بیشتر بخشها رو گفت نخونین اصلا نمیاد همینجوری خیلی جلو میوفتم اخه 2 تا کلاس میرم زیست رو پیش 2 دبیر نمونه بابل
هر دوتاشون شبیه هم میگن اگه تو هم بری اره میتونی تموم کنی موقع مدرسه در غیر این صورت برات سخت میشه وخیلی اخه موقع مدریه باید تا ساعت 2 مدرسه باشی بعدشم بیای خونه ونهار و.. میشه 4
4به بعد نمیرسی اصلا درس بخونی
سلامهنقل قول:
رچه شما در تابستان دروس پایه رو رو بهتر بخونید و قوی تر باشید کار شما در پیش راحتتر هست و زمان بیشتری به دروس پیش اختصاصا میدید که با توجه باه اهمیت بیشتر و تعداد سوالات به نسبت خوبی که داری توصیه این هست در تابستان نقاط ضعف پایه و دروس تخصصی رو خوب بخونید
موفق باشید ...
ببخشید دوستان ای برنامه ی کانون چرا اینجوریه? فقط درسای سال سوم رو مرور میکنیم? سال اول و دوم چی?:|
سال اول که تو کنکور نمیاد. سال دومم تو برنامه قلمچی انتخابیه یعنی شما میتونی بین این که تو تابستون پیشو بخونی یا دومو یکیرو انتخاب کنی.نقل قول:
ببخشید دوستان ای برنامه ی کانون چرا اینجوریه? فقط درسای سال سوم رو مرور میکنیم? سال اول و دوم چی?
سال اول فیزیکش که میاد...اون اینه. و نور و اینا!
راستی یه چیزی...من موقع ثبت نام اصلا نگفتم که بین دروس انتخابی چی رو میخخوام. بردارم...اونا هم نپرسیژن...الان چی میشه یعنی?:دی
آره فقط همون میاد که تو برنامه قلمچی تو همون قسمت ساله دومه.نقل قول:
سال اول فیزیکش که میاد...اون اینه. و نور و اینا!
اصلا لازم نیست که بگی:31: وقتی دفترچه سوالارو بهت میدن تو خود دفترچه یکی از سالای دوم و پیشو حل میکنی. همیننقل قول:
راستی یه چیزی...من موقع ثبت نام اصلا نگفتم که بین دروس انتخابی چی رو میخخوام. بردارم...اونا هم نپرسیژن...الان چی میشه یعنی? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]