تو اینجور مسائل اول میان نگاه میکنند ببیند رویداد کجا بوده بعد از یه کشور قدرتمند اون حوضه میخوان که سریع بیاد و به یه مسئله مربوطش کنه و بعد که افکار عمومی سرگرم موشک بازی شد حالا نوبت اونا هست تا رو مسئله تحقیق بکنند و دنبال علت اتفاق باشند....
Printable View
تو اینجور مسائل اول میان نگاه میکنند ببیند رویداد کجا بوده بعد از یه کشور قدرتمند اون حوضه میخوان که سریع بیاد و به یه مسئله مربوطش کنه و بعد که افکار عمومی سرگرم موشک بازی شد حالا نوبت اونا هست تا رو مسئله تحقیق بکنند و دنبال علت اتفاق باشند....
یعنی عزیز گل گفتی هی منم میگم که بابا فعلا اینا میخوان قضیه رو ساده کنن ! مثلا ایرانم تا اینو شنیده گفته ما رزمایش هوایی داشتیم !!!!!! بلاخره موشک یا رزمایش ؟ اون چیزایی که ما دیدیم رو آسمون هراز که شاید وسعت دید ما به 1 کیلومتر میرسید از آسمونش تعداد زیادی رو دیدیم که میچرخیدن و در گشت و گذار بودن و همونطور که گفتم یکی رو در ارتفاع کم بالای تپه ای دیدیم ! و هم دوتا که با سرعت از بقل هم رد شدن البته ارتفاعشون زیاد بود دیگه ! قبول اینکه موشک بوده واسه من سخته ینی روسیه چندتا موشک فرستاده تو آسمون زمین !
بعد الان که خوندم تاپیک رو بعضی ها گفتن که ارتفاع این موشکا خیلی زیاد هست ! اما اون نوری که ما دیدیم بزرگ شد به اندازه ای بزرگ شد که ما ترسیدیم این داره میاد طرف ما الانه که مارو بگیره و خیز گرفتیم که در بریم در این حد بزرگ بود و دلهره آور !!! و غبارش کاملا با باد رفت سمت قله دماوند که حدود 2-3 دقیقه غبارش رو هوا مشخص بود و همینطور با باد به سمت دماوند میرفت و از این نظر معلوم بود که فاصلش با ما خیلی کم بود ما دقیقا روی تپه های رو به روی دماوند بودیم و کاملا تاریک بود و هدفمون هم دیدین ستاره ها بود که ماجرا به اون جاها کشید تو شهرای دیگه مطمئنا به خاطر نور و آسمون کثیف با این کیفیت و دقت دیده نشدن این شی ها !!!
نه عزیز اشتباه شنیدی، منظورشون رزمایش فضایی بوده.نقل قول:
شایدم داشتن یه Star Wars ایرانی با بدلکاری ایرانی ها درست میکردن، میخواستن صحنه واقعی باشه.
ممنون - حواسم نبود صفحه اول رو نگاه نکرده بودم - فکر نمیکنم چیز خاصی باشه - همون موشک - یا هواپیماهای جاسوسی باید باشه -
اقا فیلم حضرت سلیمان رو دیدید - نکنه اینا همونان -
تر به خدا تا موقع خواب نشده و هوا تاریک نشده یکی یه دلیل علمی درست حسابی ارائه بده -
من شب خوابم نمیبره ها -
اخه میدونید که اینا آزار دارن درست عین زلزله که آزار داره - همشون شب میان سراغ آدما
یکی نیست بگه اخه آزار دارید شب میاید - خب عین ادم تو روز بیاید ببینیم چی میگید
با توجه به اینکه توی جاهای زیادی ایران دیده شده به احتمال زیادتوی ارتفاع خیلی بالا بود و شهاب بود
عزیز من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را ملاحظه بفرمایید بعد سخنرانی نمایید! بعد هم پستهای اخیرم رو عنایت بفرمایید! سوخت موشک جدا میشه، باقیمانده اش وارد جو میشه و پخش میشه، هر چیزی هم از بیرون جو وارد جو بشه مشتعل میشهنقل قول:پستهای چند صفحه اخیر رو بخونید. بعد هم اگر یک فیلم از شلیک یک بالستیک قاره پیما مشاهده کنید با خیال راحت خوابتان می برد!نقل قول:
بی باک جان این همه گفتم این چیزی که ما دیدیم فاصلش خیلی کم بود که اونقدر بزرگ شد ! اگر شهاب سنگ بوده که باید قده ماه میبوده تا تو اسرائیل هم دیده شده باشه !! و شهاب سنگی ندیدیم که یه شکل هندسی قیفی سر دایره ای درست کنه که تو دایرش شکل پره پره فن بشه !!!
نه متاسفانه شهاب نبوده
تو اخبار گفت موسسه ژئو فیزیک ایران اعلام کرده که این هیچ ربطی به شهاب و این چیزا نداشته
نقل قول:
اصلا اونی که ما دیدیم شبیه این عکس ها نبود ! این عکس ها هم خیلی طویل هستن و دم مانند ولی اون قیف مانند بود و با سر دایره ای ! مگه اینکه ورژن جدیده موشکاش شکلی که نقاشی میکنه جدید شده باشه :31:
صفحه ۲ تاپیک رو ببینید.... این عکس ها اولین و اخرین عکس هایی هستن که تو ایران مخابره شده....همهی سایت ها هم این عکس ها رو گذاشتن....نقل قول:
اصلا اونی که ما دیدیم شبیه این عکس ها نبود ! این عکس ها هم خیلی طویل هستن و دم مانند ولی اون قیف مانند بود و با سر دایره ای ! مگه اینکه ورژن جدیده موشکاش شکلی که نقاشی میکنه جدید شده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع عکس ها هم دوستای خودم تو فیس بوق هستن از تبریز و تهران.....یکیش هم که البومه و ۵-۶ تا عکس داره....
عکس ابی رنگ، با فیلتر مخصوص گرفته شده!! اگر شی دیگهای وجود داشت، نشون داده میشد....
عکس سوم، با کیفیت مناسب عکس اینورت شده که تو اون عکس هم چیز اضافیی مشاهده نمیشه!!!
همهی شهرها، به صورت همزمان و در یک جهت دیدن....یه موشک بوده که یه بار اون بخشش جدا شده و سوخته و یه بار اون حالت رو ایجاد کرده و همون یه بار هم همه دیدنش و همون یه بارم برخی عکس و فیلم گرفتن از سرتاسر خاور میانه...