الان تعويضي انجام بديم امتيازي كسر ميشه دوستان ؟
الان تعويضي انجام بديم امتيازي كسر ميشه دوستان ؟
چک که حسابی نامیدمون کرد اصلا تو دلم نبود برش دارم...
+++
این Wildcard جریانش چیه؟
اگه اشتباه نکنم فکر میکنم یک بار در طول مسابقات میتونی ازش استفاده کنی و بدون کسر امتیاز، ترانسفر داشته باشینقل قول:
از ایران حدود 1000 نفر توی فوتبال فانتزی یوفا شرکت کردن که با وجود عدم تبلیغات یوفا در ایران واقعا عدد قابل ستایشیه
این جدول لیگ کلاسیک تا پایان روز اول از دور نخست بازیهاست
اینم نتایج تیمها توی هد تو هد تا الان
فعلا و البته متاسفانه پرسپولیس رو با اختلاف خارق العاده ای بردم:31: هر چقدر به بچه ها گفتم آرومتر بازی کنید گوش نکردن:31:
یورو داره تموم میشه کوروش هنوز بازیکناش بازی نکردن:31: بیچاره با مخوفترین تیم لیگ هم بازی داره 5+1:31:
چه رقابتی دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :12:
ویرایش:
فکر کنم چک توی دروازبانها بیشتر از همه انتخاب شده بود به دلم افتاده بود وقتی اکثر تیمها چک رو گرفتن خراب میکنه:31:
نکته بعد اینکه من الان دروازبان دومم رو گذاشتم بدون هیچ مشکلی یعنی به راحتی میتونید برای امشب تعویض داشته باشید
بعد اگر برین به بخش ترانسفر میبینید یه ترانسفر رایگان هم بهتون داده
راستی کاپیتانتونم میتونید عوض کنید البته امتیاز بازیکنی که قبلا کاپیتانتون بوده و دو برابر حساب شده بعد از تغییرش، معمولی حساب میشه
ویرایش2:
راستی اسم تیم من la masia هستش
بازیکنام تشنه بازی کردن با یکی از دوستان رئالی در هد تو هد هستن:31:
هه هه!8 تا خورد تیمم : دی
خوشم میاد تیم قدره ها : دی
ایشاالله بازی بعدی بچه ها انتقام میگیرن : دی
دوستان به نظرتون کدوم دروازه بان دانمارک امشب بازی میکنه؟
وقتی پیتر چک میشه میثاق انتظار داری پرسپولیس نتیجه هم بگیره.ولی امشب شبه انتقامه؟!!!
امشب میبینید که تیمم میترکونه :دی
منم دروازبان دومم از دانمارک بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی دو روز پیش کمک مربیم گفت که احتمال بازی کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشتره و اون رو انتخاب کن منم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو انتخاب کردمنقل قول:
الانم به جای چک گذاشتمش توی ترکیب
در ضمن فکر میکنم مدیر تیمت کاشانی باشه اینجوری نابود میشی عوضش کن رویانیان رو بیار خیلی بهتره:31:
این argentina کیه !!!؟
شانس ما رو نیگا !
با 8 امتیاز راحت میتونستم این همه تیم رو تو هد تو هد تو اولین بازی ببرم . اما حریف ام از شانس من رتبه اول هست با 27 امتیاز :24:
تو این فوتبال فانتزی هم تبانی شده ! من اعتراض دارم :31:
من آخر نفهميدم اون دارو ابله چجوري به اين مفتي دفاع ما رو اخراج كرد!!
از همون بازي افتتاحيه ناداوري ها جلوي تيم من شروع شده :31:
البته تيم به اين راحتي ها پا پس نميكشه. تازه بازيكن هاي اصليم از فردا شروع ميكنن :27:
گرافيكار عزيز شايد تو فوتبال فانتزي دست هاي پشت پرده نذارن تيمم نتيجه بگيره ولي تو مسابقه پيش بيني دارم سايه به سايه ات ميام :10:
Forza Warriors
جالبه من یه تیم درست کرده بودم و کلا دیگه چند وقت یادم نبود که اصلا تیمی درست کردم. حتی الان رفتم دیدم که لمپارد و کیهیل هم توی ترکیبم هستن! :دی علی رغم میل باطنیم مجبور شدم اونا رو خط بزنم و رفتم نقل و انتقالات چند تا بازیکن هم جا به جا کردم که در مجموع ظاهرا یه 9 امتیازی ازم کم کرد و کلا من خیز بلندی گرفتم برای آخر شدن :دی
ترکیبم اینجوری شد:
فقط نمی دونم چرا جای دفاع ها عوض نمیشه و کلا برای مشخص نیست که چرا جای دفاع ها اینجوری شده! :دی
بعد راستی این قضیه جام p30world که درست کردین چیه؟
میشه مثلا این تیم هایی که برای یورو 2012 درست کردیم توی یه قسمت به نام p30world باشن؟
متاسفانه من تاپیک رو کم دنبال کردم و زیاد از این فوتبال فانتزی اطلاعاتی ندارم